Jump to content
PirateClub.hu

Real Madrid


jozsiku
 Share

Recommended Posts

Igen, csak Fabregas-ra a Barca is feni a fogát, és egy ilyen állapotban és formában lévő csapat szerintem azért nagyobb csábítóerő :huh: Bár arra is nagy esély van, hogy marad az Arsenal-nál, hisz jó élete van ott, nyerni ugyan nem nyernek semmit :) , de hát ő a csapatkapitány, meg azért "megyeget" az 'ágyúsoknak' a játék (csak hát mégegyszer, trófea az nincs); csak várnak, várnak, hogy hátha eljön az ő idejük, de szerintem amíg Wenger ilyen alapelvekkel vezényli és ilyen módon építi a csapatot, addig maradnak üres kézzel... Na mindegy, nem az Arsenal a lényeg :) Van der Vaart-nak szerintem inkább Németország való (a Hamburg-ban ment is neki elég szépen), de hogy sem neki, sem pedig Wesley "Sniper"-nek (a franciák elleni emlékezetes EB-gólja után lett ez a neve :) ) nem a Real-nál a helye, az tényleg egyértelmű. A be nem vált hollandosítás ugye... De Pérez azért hozhat változást, ha valóban ő lesz az elnök nyártól.

 

Na megyek is máshová, mielőtt elkap a Real-hév :) , már így is túl sokat irogattam ide :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Elérkezett a nagy nap :)

 

Már nagyon feszült vagyok, pedig hol van még este 8...

 

A világ legnagyobb rangadója veszi kezdetét ma este a Santiago Bernabeuban, 85000 Madridistával a lelátón és 11 másikkal a pályán.

 

A valószínűsíthető kezdő 11-ek a Marca szerint:

 

---------------------------------Casillas-----------------------------

----------------------Metzelder--------Cannavaro-----------------

Sergio Ramos------------------------------------------------Heinze

----------------------L. Diarra----------Gago-----------------------

Robben-------------------------------------------------------Marcelo

-----------------------Higuaín-----------Raúl-------------------------

 

 

---------------------------------Valdes-------------------------------

---------------------Puyol-----------------Piqué---------------------

Alves-----------------------------------------------------------Abidal

---------------------------------Touré--------------------------------

-----------------------Xavi----------------Busquets-----------------

Messi-----------------------------------------------------------Iniesta

----------------------------------Etoo-----------------------------------

 

Azért az beficcent, hogy két tökéletesen csakis a védekezéssel foglalkozó kp lesz a Barcelonában. Nem hülye ez a Guardiola. A tyieri sem kezd, helyette a hátul többet segítő Iniesta kerül a bal szárnyra. A masszivitásra ment most a ellen.

Nálunk pedig kényszerből is, de lehet hogy egyébként is ez a kezdő futna ki a pályára -Metz helyett monnyuk Pepe..-. Guti túl lagymatag egy ekkora meccshez, Sneijderről nem ejtek szót...

 

 

A vezényszó: győzni vagy győzni. Más lehetőség NINCS! Be kell őket zúzni, akár sokgólos meccsen akár egyetlen gólos mérkőzésen. Teljesen mindegy.

 

És nyerni is fogunk!

 

ADELANTE REAL,

SIEMPRE MADRID!!!

Link to comment
Share on other sites

Már én is nem tudok mit csinálni. Izzad a tenyerem, 5 percenként az órára pillantok. Ez a pár óra kínszenvedés lesz szerintem.

 

"A madridi városvezetés ma éjszakára is felkészítette a Cibeles-teret egy esetleges hazai fiesztára! A hagyományoknak megfelelően a Real Madrid szurkolói trófea esetén vonulnak a térre ünnepelni, egy mai győzelem azonban változtathatna ezen a szokáson."

 

Ez mondjuk nem tudom, mire lenne jó. Reméljük azért, nem fölöslegesen készítik a Cibelest :)

 

Csak a győzelem számít, nincs más lehetőség!

Link to comment
Share on other sites

Én nem nézek túl gyakran spanyol bajnokikat, de az El Clásico-t természetesen nem fogom kihagyni (már nem is tudom hányadszorra írom le ezt :) ) Nekem végülis teljesen mindegy, hogy ki nyer, de talán a semlegeseknek jobb lenne egy Real-győzelem, mert akkor újra REÁLis( :) ) esélyeik lennének a bajnoki címre, ami azt jelentené, hogy egy nagyon jó hajrára lehetne számítani a spanyol bajnokságban. De majd este minden kiderül, én nem vagyok úgy "felpörögve" :) , mint ti, Real-fanok, de már én is várom a meccset, remélem jó találkozó lesz, bár ez szerintem már most sem lehet kérdéses; meg egy El Clásico mikor rossz?? ;)

Link to comment
Share on other sites

Utolsó kérdésedre válaszolva: akkor, ha kikap a csapat, de nagyon. Pl. a 0-3-as meccs azért volt megalázó, mert a Bernabeuban kaptunk egy 3-ast.

Ez a meccs független minden mástól. Itt soha sem a forma számít. Az éppen aktuális állapot, hozzáállás dönt.

 

Egyébként arról tud valaki valamit, hogy idén is behívtak -e egy Madridista.hu és Eurobarca.hu szerkesztőt? A Madridistán írtak valami hasonlót.

Link to comment
Share on other sites

Hallottátok ezt?? A következő szezontól három éven keresztül a spanyol bajnoki meccsek közvetítési joga kizárólagosan a Sport TV-é, akik minden Real, és minden Barca meccset közvetíteni fognak (és persze más spanyol bajnokikat) Most mondta a műsorvezető. Azt hiszem ez egy nagyon jó hír, főleg a spanyol bajnokság kedvelőinek. Majd még utánanézek ennek, de a lényeg, hogy jövő évtől a spanyol bajnokság csak a Sport TV-n ;)

 

Az El Clásico pedig alig fél órán belül elkeződik...

Link to comment
Share on other sites

Ha azt mondom hogy ez a Madrid arra sem érdemes hogy nézzék a szurkolók akkor finoman fogalmaztam. Nagyon remélem hogy FLORENTINO PÉREZ minél előbb bejelenti az indulását és tényleg kicseréli a fél csapatot ahogy azt ígérgeti. De mindezek ellenére csak azt tudom mondani hogy HALA MADRID!!!

Link to comment
Share on other sites

Hallottátok ezt?? A következő szezontól három éven keresztül a spanyol bajnoki meccsek közvetítési joga kizárólagosan a Sport TV-é, akik minden Real, és minden Barca meccset közvetíteni fognak (és persze más spanyol bajnokikat) Most mondta a műsorvezető. Azt hiszem ez egy nagyon jó hír, főleg a spanyol bajnokság kedvelőinek. Majd még utánanézek ennek, de a lényeg, hogy jövő évtől a spanyol bajnokság csak a Sport TV-n ;)

 

Az El Clásico pedig alig fél órán belül elkeződik...

 

 

Az egyetlen pozitívum a mai estén.

 

Teljes csőd, a játékosok mentálisan a padlón, oka: ismeretlen. Ekkora szériát természetesen nehéz folytatni, de mikor tehettük volna meg ha nem most? A torkom szétment, hangom nincs és szörnyű a kedvem.

 

Gyerekek, az a Diarra aki a tavasz során mindig a csapat legjobbja volt, ma alapvető védekezési és taktikai hibákat halmozott egymásra. Gago továbbra is súlytalan. Marcelo észrevehetetlen volt és tehetetlen. Robbentől ennyit vártam, amit kellett megtette, Juande meg lehozza pont őt, pont az egyetlen értelmes emberünket... érthetetlen.

 

 

Aki nem veszi észre hogy nem a védelem a hibás az nem tudja mit beszél. Teljesen egyértelmű, hogy a középpálya. A kritikus pont. Nincs Diarranak társa. Nincs. Gago nem az. Cesc v. Alonso a két elérhető, bevállalható belső középpályás. Mind védekezésben mind támadásban világszinten.

Marcelo kiscsapatok ellen jó. Nagyobb csapatok ellen kijön az, hogy ő se nem tud védőt játszani, sem középpályást, mert nem tud úgy védekezni azon a poszton mint egy vérbeli bal oldai kp.

Robben TÁMADÓ KP. Inkább csatár mint középpályás. Súlytalan az egész. Simán kipasszolnak 2 embert. Azt a kettőt, akik közül az egyik egy nulla.

 

EZ a Real Madrid 2008/2009-ben.

 

 

Remélem a pályán lévők is érezték azt a mérhetetlenül nagy kritikát ami akkor érte őket, amikor a nézők a 70. (!!!!!!) percben hátat fordítottak nekik és kivonultak a Santiago Bernabeu nevezetű szentélyből. A futball magasiskolájából.

 

Kérem. Ennél nagyobb kritika nem létezik.

A fehérzsebkendők lóbálása nem ér fel ezzel.

 

 

 

Várunk Perez. De nagyon siess.

Link to comment
Share on other sites

A Madrid a mai este nagyon leszerepelt. Talán még ilyen sose volt,hogy hazai pályán kapjanak ki 4 gólos különbséggel a Barcelona csapata ellen. A Barcelona nagyon kijátszotta őket. A Barcelona jobban megérdemli a bajnoki címet,mint a Real.Jó lenne,ha a következő szezonra kicsit összeszedődne a csapat.

Link to comment
Share on other sites

Lehet emelt fővel is veszíteni gyerekek. Így nem lehet.

Ez a baj. Semmi nincs ebben a csapatban ami a Real Madridot világhírűvé tette. Semmi.

Se elegancia, se technikai fölény, se gyors játék. Semmi.

 

Ez így nem megy. A fejétől bűzlik a hal.

 

 

 

 

----------> jön a méltó elnök. És mondjuk Mourinho. Rend lenne.

 

Bele sem merek gondolni abba, ha Mourinhoval a padon ezt a játékot hozta volna a csapat. Asszem a szenttehénről is leszedné a keresztvizet izibe.

Link to comment
Share on other sites

hát a tegnapi meccsről..

A Barcelona megalázó vereséget mért a Madrid-ra ez tökre várható volt.

A Barca csúcsformában van, de a meccs szerintem lehetett volna akár 10-2 is olyan helyzeteket hagyott ki Messi vagy Henry.

A bajnoki cím eldőlt, jövő héten Valenciában is vereség lesz ha így folytatják.:)

Valencia jobb meccset játszott a Barca ellen, úgyhogy én a Valenciára fogadok.

talán kicsit túl sok a sztár..:|

 

Link to comment
Share on other sites

Várható volt? Egy hazai klasszikuson? Hm.

A 10-2... ja. Ha minden meccsen minden helyzetecske bemenne, akkor a mérkőzések nem2-0 és 2-1 átlaggal zárulnának hanem 7-6-tal vagy 14-8-cal. Hm.

A bajnoki cím valóban eldőlt. Hm.

A Valenciának élet-halál kérdése, a Real Madridnak pedig teljesen mindegy a mérkőzés, úgyhogy nyugodtan lehet a Valenciára fogadni, remélem hogy a cserecsapatunk fut ki a pályára.

"talán kicsit túl sok a sztár..:|" erre talán nem is reagálnék ha nem haragszol :lol:

Link to comment
Share on other sites

Engedjétek meg, hogy lehúzzam a csapatot.

Egyetlen ember volt, akit sajnálok. Iker Casillas. Az egyetlen, aki tett is valamit azért, hogy ne égjünk, de a többiek szartak az egészbe. Lass is eladja a labdát és ba***k Messi után futni... persze, hogy elgurítja Iker mellett. Ramos védekezni nem akart. Robben próbált támadni, de mivel 0 mozgás volt (Hala Higuaín, Hala Raúl) ezért az ő játéka is meghalt. A Barca támadásai pedig az egész meccsen, az egész pályát érintették. Kifárasztották a csapatot. Bravo! ;)

Szép volt Barca, megédemelten nyerik a bajnokságot, a kupát és reményeim szerint a BL-t.

Legalább jön Perez, 3/4-ed része a butáknak ki lesz takarítva. :)

 

Ordítottam, végén pedig majdnem sírtam. Eszméletlen volt. 6-ot kapni, otthon.... :( Szörnyű. Itt az idő a sztárok igazolásához. Be lett bizonyítva, hogy sztárjátékosok nélkül egy forintot nem ér egy csapat.

Link to comment
Share on other sites

Nyugi, emlékeim szerint ő a Valencias srác. Ha most sok a sztár, akkor 2005-ben mi volt? :) Zidane, Ronaldo, Figo, Casillas, Roberto Carlos :) Esetleg félsz, hogy Silvat lenyúlja majd Perez? :)

Link to comment
Share on other sites

Ha már Valenciából valaki, akkor sokkal inkább Villa. Vagy Albiol.

Silva hihetetlen sérülékeny, törékeny ember, aki nem is lóg ki felfelé a csapatból. RIbery egy 15-tel drágább talán csak még is... egy lapon sem említhetők ők ketten.

Mindkettő fölött pedig toronymagasan tudjuk melyik szélső áll.

Link to comment
Share on other sites

Csak arra írtam, hogy előbb jöjjön Villa mint Silva :)

 

Jah másik: De la Red az intenzíven van, hihetetlen mi történik körülötte.

Innentől kezdve azt mondom, hogy azonnal vonuljon vissza a futballtól és a sporttól, mert sokat jelent, de a családja és az élete mindenkinek felette áll egy játéknak.

Vissza kell vonulnia, mielőtt tragédia történik.

Link to comment
Share on other sites

Ibrahimovic. 50 millió körül szerintem elengedné az Inter.

 

azt hittem Madridban az Urak játszanak, nem a legalja...

 

sajnálattal hallom a hireket Rubén de le Redről, amit Creoque ír azt kell cselekednie a saját és családja érdekében.

hasznos játékos lehetett volna, mind a válogatottnak mind a Madridnak is :(

 

Link to comment
Share on other sites

De la Rednek vissza kell vonulni. Eddig reménykedtem, hogy visszatér, de ennyi minden után... jobb, ha visszavonul és egyszer a pálya mellett látjuk, mint edző. Sajnálom, mert sok minden lehetett volna benne... rengeteg kiaknázatlan.... nem is mondom tovább :(

Link to comment
Share on other sites

Raúlt vinné a Manchester, kiárusítás Madridban

 

Egymás után érkeznek Madridból az átigazolási tervek, hírek.

 

A csapat edzőt keres és játékosok után kutat, miközben kiárusítja a jelenlegi együttes nagy részét.

A Marca mai címlapja meglepő hírt kürtöl világgá: az újság szerint a Manchester City a Real ikonját, Raúlt csábítja. A támadóért 40 millió eurót kínál az angol klub, és négy éves szerződéssel csábítanák a szigetországba a játékost. A lap közben összeállította a szurkolók feketelistját, ha a drukkereken múlna Guti, Van der Vaart, Saviola, Cannavaro, Heinze, Salgado, Faubert, Diarra, Drenthe, Javi Garcia és Dudek nem öltené magára jövőre a királyi gárda szerelését. Könnyen elképzelhető, hogy ezen játékosoktól valóban elköszönnek Madridban.

 

Közben a spanyol sajtó megkereste a madridi igazolásokért felelős Juan Luis Salast is, a Sports Cracks igazgatója kijelentette: Cristiano Ronaldo átigazolása nem az új elnökön múlik, csupán folytatni kell a megkezdett tárgyalásokat.

 

- Cristiano az elnöki pályázatoktól függetlenül érkezhet Madridba, az új vezetőnek csak ki kell fizetnie a megtárgyalt árat. A politikánk szerint egyébként a játékosok valós árát akarjuk kifizetni, elsősorban hosszútávú terveket ajánlva a labdarúgóknak. Egy komoly és összefüggő projektre van szükségünk, ami nem feltétlenül nagy reklámértékű játékosokon alapszik, hanem olyanokon, akik illenek a klub struktúrájába és címekhez segíthetnek minket.

 

Úgy tűnik, hiába Zidane közbenjárása, Riberyért is bankot kellene robbantania a Madridnak. A bajor vezetők ugyanis kijelentették: 70 millió euróért sem engednék el a francia játékost.

 

/samsungsport.hu)/

 

Sok játékost kirúgnának a szurkolók a Real Madridból

 

/MTI/

 

2009. május 8., péntek

 

A spanyol futballszurkolók többsége, durván nyolcvan százaléka elküldené a csapattól a korábbi aranylabdás olasz Cannavarót és a szintén védő argentin Heinzét, ahogyan négyötödük nem tartaná meg a holland különítményből Drenthét és Van der Vaartot sem. Legalábbis ez derül ki a népszerű madridi sportnapilap, a Marca által szervezett voksolásból, amelyen 750 ezren vettek részt.

 

Lassana Diarrát, Iker Casillast, Sergio Ramost és Higuaínt azonban szívesen látnák a drukkerek a jövőben is, Raúlt viszont már kevésbé, pedig a csapatkapitány 18 gólnál jár idén a bajnokságban.

 

 

Raúl szereplése ezen a 'felmérésen' mindenképp meglepetés számomra, hiszen ő egy utánozhatatlan csupaszív, csapathű 'ikon' a Real Madrid palettáján....

Link to comment
Share on other sites

Nagyrészét tudtam, az meglepett, hogy Raúlt Madridban sem látnák már szívesen a csapatban.

 

Tán kinyitották ott is szemüket és észrevették: Raúl helyett egy csatársztár szerepelne ott, 10 góllal többet rúgott volna és a csapat játéka is máshogy nézne ki.

Egyébként biztos hogy nem megy el, legyen bárki az elnök. Raúlt én elviselem. padon. De csakis ott. Ott helye van. De a kezdőben már rég nincs.

 

A távozók listájával egyetértek és még ki is bővíteném. De nagyjából őket én is szélnek ereszteném.

Link to comment
Share on other sites

Azért Raúl-ról szerintem max akkor lehet így írni, ha a múltbeli érdemeiről megfeledkezünk... Ha jól emlékszek hosszú évekig pl. ott szerepelt a BL góllövő listák legelején, és gyak. csak a válogatott szereplésének (az mindegy, h. az ő érdeme, vagy sem) volt köszönhető, h. nem kapott akkoriban aranylabdát. Magyarán: a tisztelet azért vitathatatlanul kijár neki, még ha manapság már nem is teljesít olyan szinten, s még akkor is áll ez, ha a Torres - Villa csatárkettős emelte végül a trónra a spanyol válogatottat (nélküle). Vagyis: azért ha valaki, ő azért csatársztárnak mondható (még akkor is, ha lassan eljár felette az idő; lassan viszont igaz: kezdő helyett sűrű cserének kellene lassan lennie második félidőre, v. utolsó 20-30 percekre - úgy még talán sokat tehetne a játékhoz) A 18 gól, meg 18 gól, emelem kalapom azért Raúl előtt... (bár az igazi ő is a Roberto Carlos, Makelele, Hierro, Salgado, Morientes, Helguera, Redondo féle csapatban volt... ) Arról nem is beszélve, h. spanyol-honban azért sok kiskölyök, aki lassan az újabb nemzedéket jelenti - a hatására (vagy az ő hatására is) kezdte el rugdosni a bőrt...

Link to comment
Share on other sites

Ha rajtam múlna, akkor Casillas, Ramos, Pepe, Gago, Lassana Diarra, Robben és Higuaín maradna a kezdő közelében. A többi nem számít. Kellene még klasszis játékos, aki el tudja dönteni a meccseket. Az MU pl. másodszorra köszönheti CR-nek ezt ;) Ez szintén igaz a Milanra és Kakára 2007-ből. Madridban nincs ilyen játékos. Raúl is maximum töltelékembernek maradhat. A hollandok közül felőlem Drenthe, Sneijder és van der Vaart is integethet a madridi reptéren Raúlnak, mert velük nem sokra megyünk. Vaart nem találja a labdarúgó oldalát, Sneijdernek az esze mindig máshol jár, Drenthenek pedig alapvető gondjai vannak. Ne itt tanulja meg kezelni a labdát.

 

Akit viszont másképp hasznosítanék: M.Diarra. 20 milliót kifizetne érte emlékeim szerint az Inter. Be lehetne egy Maicon transzferbe vonni :) Harmadik védekező-középpályásnak pedig meg kellene szerezni Xabi Alonsot. A három rotálható lehetne.

 

A spanyoloknak is felnyílt a szemük ezek szerint. Épp ideje.

Link to comment
Share on other sites

Két sztárigazolás már szinte zsebben van a spanyol Real Madridnál!

Két sztárigazolás már szinte zsebben van a spanyol Real Madridnál. A hírek szerint az egyik az olasz Inter brazil védője, Maicon. A másik pedig az angol Arsenal francia hátvédje, Gael Clichy. Amennyiben Florentino Perez lesz a királyi klub elnöke, akkor szinte már aznap bejelentik, bejelenthetik a két labdarúgó megszerzését.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...