Jump to content
PirateClub.hu

Real Madrid


jozsiku
 Share

Recommended Posts

Állítólagosan megszületett a Perez - Kaká - Milan paktum.

 

60 millió euró, 4 éven keresztül törlesztve.

 

 

A Madrid - Ronaldo pedig már hónapok óta tény, a Daily Mail, Marca, AS, Times, Gezzetta szerint is. Az átigazolási összeggel valószínűleg átigazolási rekord is fog születni. Körülbelül 83 millió euró lesz a "számla" végösszege.

 

 

A középpálya védekező/szűrő/szervező részére még egy játékos érkezése van napirenden. Ez pedig Xabi Alonso vagy Fabregas lehet. Előbbire jóval nagyobb az esély, 16-20 millió körül mozdítható. A Pool egyébként is akarja Gagot...

 

 

Én már egy ilyen hármas érkezésével is mérhetetlenül boldog lennék, nem még ha érkezne egy csatárállat is... hogy Maiconról már ne is beszéljünk, akiről folynak a találgatások mostanában. De ez már csak Perez-papa tortáján az utolsó ribizliszem lenne.

 

Ennyit jelent az Ő neve.

 

 

-------------------------------Casillas------------------------------

-----------------Ramos(Garay)--------Pepe-----------------------

Maicon (Ramos)-------------------------------------------Marcelo

-------------------------------L. Diarra------------------------------

----------------------Kaká--------------X. Alonso------------------

Cé------------------------------------------------------------Robben

------------------------------Tökmindegy---------------------------

 

 

:ph34r:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Szép kivéve Ronaldo :( Franc vinné el ,hogy idejön. Jó játékos meg minden ,de én nem kérek belőle és talán nem vagyok egyedül vele.

Biztos sok pénzt hoz majd mezeladásoknál meg eldönt egy rakat meccset de a stílusával nagy bajok vannak....

Link to comment
Share on other sites

Igazad van, de ki a francot érdekel, ha a Bernabeuban megnyerjük a BL-t? :) Szerintem senkit. Perez, ha elindul simán visszavezetheti a Real Madridot oda, ahova való. A világ tetejére.

Link to comment
Share on other sites

"Soriano beszélt Boludának a Valencia komoly adósságáról, és felajánlotta az egyenként 45, illetve 30 millióért árult Villát és Silvát 60 millióért a Real Madridnak. Boluda nem mérlegeli az ajánlatot, hanem továbbítja az elnökjelölteknek. A Barcelona Ribery miatt egyébként kiszállt a Villáért folyó versenyből."

 

Milan: Kaká 9 millió eurós fizetésért menne a Real Madridba?

 

A spanyol As napilap értesülései szerint Kaká ügynöke, aki egyben édesapja, tárgyalt Florentino Pérezzel a játékos Real Madridba igazolásáról a spanyol üzletember elnökké választása esetén.

 

Az információk szerint Kaká évi 9 millió eurós fizetésért hagyná ott a Milant a spanyol klub kedvéért.

 

Real Madrid: Ancelotti mellett Mourinho is Pérez célkeresztjében

 

Az As értesülései szerint a Real Madrid elnöki posztjára pályázó Florentino Pérez listáján szerepel José Mourinho is a „királyi gárda” vezetőedzői posztjára.

 

Mint már beszámoltunk róla, lapértesülések szerint Pérez Carlo Ancelottit, a Milan vezetőedzőjét is szívesen látná a madridi csapat kispadján a nyártól.

 

A spanyol sajtó azt is elképzelhetőnek tartja, hogy a jelenleg is a „királyiakat” irányító Juande Ramos marad az együttes élén a spanyol üzletember megválasztása esetén.

Link to comment
Share on other sites

Szép kivéve Ronaldo :( Franc vinné el ,hogy idejön. Jó játékos meg minden ,de én nem kérek belőle és talán nem vagyok egyedül vele.

Biztos sok pénzt hoz majd mezeladásoknál meg eldönt egy rakat meccset de a stílusával nagy bajok vannak....

 

hja... visszavenne az arcából, egy szavam se lenne...

helyette mondjuk leigazolhatnánk capelt a sevillából... gyors, jól játszik...

 

villáék nem jönnek, kacsa volt... :(

"Csak üdvözlés céljából találkoztunk, mivel jól ismerjük egymást, magáról a futballról és a játékosokról azonban egy szót sem ejtettünk. Kénytelen voltam kiállni, mivel ez a hír teljesen alaptalan. (...) Azt gondolom, hogy aki leközölte ezt a teljesen hamis információt, csak a saját újságának ártott" - szögezte le a Valencia elnöke.

 

edzőnek ancelottit semmiképp nem szeretném, mourinho még belefér, de szerintem megtarthatnánk ramost is... :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Capel csak futni tud. Nem tudom mit látnak benne. Egy csele sincs. Érte is biztos elkérne a Sevilla 20-at. Akkor inkább 30-ért Silva. El lehet hozni őt, a Valencia nagyon nagy bajban van. Silva pedig korábban (2 éve :D) nyilatkozta, hogy Real Madrid szurkoló ő és az egész családja. Szóval kinézem belőle, hogy eljönne.

Kakára van esély. Most, hogy UEFA-Kupában sem tudott alkotni a Milan.... ráadásul még az anyagi helyzetük sem rózsás, az öregedő (inkább kiöregedő) játékosokról ne is beszéljek.

Link to comment
Share on other sites

Sikerült megszereznem a 2000-es MU-Real Madrid meccset. Épp a tömörítés folyik, utána töltöm fel. Majd, ha kész belinkelem ide a topikot.

 

Ha valakit érdekel, a 2002-es döntőt is fel tudom majd tölteni.

Link to comment
Share on other sites

Igen, a 2-3-as. Egyelőre, sajnos csak ez van. Egy nyomorék trójai miatt le kellett gyalulnom a vinyót.

 

A 4-3-as meccset is be fogom szerezni, ha lesz időm. A 2003-as RM-MU 3-1 is rajta van a listámon :)

 

Itt van a meccs!

 

Itt van a 2002-es döntő is!

Link to comment
Share on other sites

Újabb 3 pont. Lesz hétközi forduló. Szerintem ha valamikor, itt és a köv. 1-2 hétben kiderül be tudjuk-e fogni a barcelonát.

 

A Getafe jön a Bernabeuba, a Sevilla pedig megy Barcelonába. 1 hét múlva a Mestalla várja a barcelonát,mi pedig megyünk Sevillába. Nekünk egyértelműen két győzelem kell!

Én azt érzem, hogy nem lesz olyan jólsikerült odaát ez a hétközi meccs és beikszelnek a sevilla ellen. Valahogy úgy érzem a Mestallaban pedig kihúzzák egy meccs elején lőtt góllal. Utóbbit is bukják inkább legyen úgy, de én ezt érzem :)

Ha bármennyit is tudunk csökkenteni a 6 pontos difin, az óriási lökést adhat a csapatnak, az ellent pedig visszavetheti! Természetesen a Clasicot meg kell nyerni, ez vitán felül áll. És meg is fogjuk.

 

Jah amit Ronaldo, kaká, Cesc és hasonló emberek hoznának a csapatba pont az hiányzott a recre ellen is. Dinamika, megmutatkozó technikai fölény. És természetesen a kp uralása. Így látom.

 

 

Hala Madrid!

 

 

ui.: majd' megfeledkeztem egy olyan óriási dologról ami ebben a bugyuta szezonban is igenis említésre méltó... beállította a Juande Ramos-féle RM Victor Munoz csodaMadridjának a rekordját. a 31 fordulót letudva mondom: a 15. forduló óta a csapat mérlege: 15 győzelem, 1 döntetlen. Sorozatban hetedszer nyertünk idegenben. Ez óriási dolog, nagy grat! A rekordok arra várnak hogy megdöntsék őket, erre itt vana lehetőség a getafe ellen. Nekik kell rontani és ütni egy négyest. Hajrá Sevilla hétközben!

Link to comment
Share on other sites

Sikerült. Robbenen és Riesgon múlt, hogy nem kaptak 4-et. Ha Robben felnézne mielőtt passzol..... ő lenne a világ egyik legjobbja :D

 

Gago, Macelo és Pepe hatalmas meccset játszottak. Mindegyik hiba nélkül, rendkívül hasznosan oldotta meg feladatát az egész meccsen. Gago megmozdulásai láttán nekem egyből Redondo jutott eszembe. A gólpassz is hatalmas volt. Marcelo végre hozta a válogatott formáját. Azt hiszem, ez a taktika, amit kidolgozott Ramos jó lesz. Otthon ezzel akár 4-el is lehet nyerni.

 

A Sevilla elleni mérkőzés nagyon fontos lesz. Ha nem vesztünk pontot a Clasicoig, eközben a Barca hullajtja (szerintem 3-at el is fog), akkor meg lesz. A Barcat otthon legyőzzük.

Link to comment
Share on other sites

Gagoról... nekem egyik kedvencem ezt le kell szögezni. Megmutatta hogy nagyon jól lát a pályán, viszont ezt az ugri-bugri stílusát le kell vetkőznie. Ezen kívül rengeteget, nem... még annál is többet kell fejlődnie gyorsaságban és kapuralövésben. jelenleg még messze áll Redondotól.

 

És bizony... a jövő év Madridjában én a padra tenném, ha érkezik egy Xabi vagy Fabregas. Mert mindkettő sokkal komplettebb játékos, mint Gago. Lassana helye megkérdőjelezhetetlen.

Link to comment
Share on other sites

Holnap játszunk a Getafe ellen. Ez még egy árnyalatnyival könnyebb lesz, mint az ezután következő rangadó-sorozat. Most fog eldőlni a bajnokság. Ha a Barca ezt hiba nélkül hozza, akkor győztek. Ha nem, akkor pedig muszáj kihasználni a lehetőséget. A 2. hely megvan, de nekünk az első kell! :)

Link to comment
Share on other sites

Ez megint milyen meccs volt már.............. :mellow::blink:

Nem így kéne hogy kinézzen egy Madrid - Getafe. Egy 4-0-os félidő után 5-0-ás vég oszt kész. kalapkabát. Erre a 84. percben még 1-2 volt oda. Aztán megfordítottuk.

 

Egyetlen dolog miatt nyertünk. És ez a fehér mez. Semmi más. Nem a bomba játékosaink miatt... Egyedül, csak és kizárólag a habfehér mez.

 

Szerény értékelésem:

 

Casi - 8. Hozta amit kellett, második gólról nem tehetett, az elsőnél egy bravúr és kiszedhette volna...

Ramos - 6,5... átlagos meccse volt. Jobban tetszene középen........

Canna - 7. Lehozta.

Marcelo - 8. Jól kente a zsugát a kis brazil. AZ egyik legjobb volt, mindenesetre az akarás rajta látszott leginkább, Higun kívül.

Gago - 4. Hát öcsém. Gyenge gyenge és gyenge. Hiába 1 gólpasszal felérő labda. Semmi.

Guti - 5. A csodagólja menti meg a 4-es osztályzattól.

Vander... - 4, Háááááhááááááááááá. / RObben - 7. Amíg fent volt jó volt... megsérült. SZokásához híven. / Drenthe - 6. Futóbolond... semmi több.

Üntibünti - 5. Nem megy ez mostanság. Konkrétan labdát kapott nem tudott vele mit kezdeni. Gólhelyzetbe került kihagyta. Ennyi...

Raúl - 2. Mit koptassam az ujjaim? Egy nulla. 2 pontot kap mert ő a Capitano és mert tudja mondogatni hogy Vamos Vamos. A pali egy nagy kövér pocakos nulla. SEMMI.

Higu - 9. A Madrid lelke volt ma is. Tud a srác na. Köszönjük hogy vagy.

 

És a végére hagytam:

Pepe - Igazából egy 5-ös lenne az osztályzata, ha a belem nem fordult volna ki attól amit levágott a 8X. percekben. Hányinger. A mi kis Róbert Károlyunk varázslatos "hármasában" ez a vadbunkó futballozik. Komolyan mondom dörzsöltem a szemeim hogy jól látok-e. Igen. Elszakadhat a cérna egy ilyen meccsen, elszakadhat. BÁRKIVEL megeshet. a LEGNAGYOBBAKKAL is. De a földön fekvő játékos hátát a stoplissal végigszántani, a másiknak benyomni egyet, majd beszólni a 4. játékvezetőnek... na ezt Madrid mezben NEM. NEM, NEM, NEM és NEM!

 

El fogja meszelni a szövetség minimum 5-6 meccsre, lehet hogy tízre is. Megérdemli. Mi nem.

Link to comment
Share on other sites

Raúl semmit nem csinált de,hogy kövér lenne avval azért vitatkoznék :D

Pepe nálam olyan 0pont ilyet nem csinálunk akármennyire is elborul....

Gago azért többet érdemel ha már pontozunk már csak a gólpassz miatt is.

Higany jól tolja ha már ő nem lenne sehol nem lennénk. Hunti aki mostanság megint visszaesett 3meccse nem lőtt gólt :(

Guti amikor odaállt annyira tudtam,hogy bevarja :)

Nem ilyen stílusa lenne nagy játékos lehetne vagyis lehetett volna. Mert jól lát a pályán zseniális passzokat tud adni amikor Zidane mögött kispados volt akkor megmutatta,hogy ő is tud.

 

Link to comment
Share on other sites

Hát igen... Guti sokkal többre vihette volna. Ha nem kerül elé Zidane és Európa akkori legjobbjai, akkor szerintem Aranylabdáig vihette volna. Hatalmas játékos még így is, de nem koncentrál.

 

A Tuttomercato szerint Benítez már lemondott Xabi Alonsóról, miután egyre komolyabban rebesgeti a madridi sajtó, hogy megállapodott Florentino Perezzel. A játékos iránt Mourinho is érdeklődik, de elég valószínűtlen, hogy a hazája helyett az olaszokat választaná.

Nah ez már valami.... tárt karokkal várom! :) Végre nem Diegok és Poulsenek vannak a hírekben, hanem a posztjaikon TOP játékosok.

Link to comment
Share on other sites

Nem biztos, hogy ilyen napra vágytak az Inter drukkerei. A mellett, hogy az Adrianóval való szerződésbontást bejelentette a klub, Zlatan Ibrahimovics is elismerte az Eurosportnak, hogy úgy érzi, ideje lenne máshol is megmérettetnie magát, mert Olaszországban már megnyert mindent.

 

A Bajnokok Ligájában évek óta nem sikerül az áttörés az Internek, az olasz bajnokságban viszont egyeduralkodónak számít az elmúlt esztendőket nézve, és Zlatan Ibrahimovicsról is elmondható, hogy utóbbi időben mutatott teljesítményét elnézve, fölötte áll a mezőnynek.

 

„Szerződés köt az Interhez, és boldog vagyok itt, de ugyanakkor szeretnék kipróbálni valami újat, mert már öt éve itt vagyok Olaszországban.” – nyilatkozta a sportadónak a svéd csatár – „Mindent megnyertem Itáliában, és sokat tanultam az országról, de eljön az az idő az életben, mint korábban az Ajaxnál is, hogy azt kell mondd magadnak, ideje váltani.”

 

Ibrahimovics kijelentése alighanem hidegzuhanyként éri az Inter szurkolóit, de, a bosnyák származású támadó habitusát ismerve, tulajdonképpen várható volt, hogy egyszer eljön ennek a megnyilvánulásnak az ideje, hiszen Ibra bevallottan BL-t és Aranylabdát szeretne nyerni, és jelenleg nem úgy tűnik, hogy az Inter játékosaként bármelyikre is lenne esélye.

 

calcio.hu

 

 

Sok szeretettel várunk Madridban. Jelenleg a legjobb csatár szerintem, de hogy top 3-mas az biztos. Madridban ez is olyan poszt melyen méltatlan emberek szerepelnek. Nyáron Perez -> go zlatan.

Bombaigazolás lenne.

 

Karöltve Cével, Xabival... hát... kellemes lesz ez a 2009/10-es szezon. B)

Link to comment
Share on other sites

Ha Perez indul, akkor Zlatant meg akarja szerezni. Hatalmas kedvence, úgy tudom B) Gyerünk Ibra, itt a helyed :)

 

De la Red: "Hat hónap bizonytalanság után úgy tűnik, hogy történik valami. Az életben a szívnél többször kell használni az észt. A feleségem és a fiam a labdarúgás felett állnak. Nem hozok olyan döntést, ami veszélybe sodorná a jövőmet. A klub mindent megtett azért, hogy felépüljek."

Kicsit szomorú vagyok, mert szerintem évek óta az első olyan játékos, aki szerintem megragadhatott volna a nagycsapatban. Jól tud osztogatni, fiatal és jól lő.... azért gratulálok neki, hogy így döntött. Szerintem jól döntött. Biztos ad valami pénzt a klub.

Link to comment
Share on other sites

Nem biztos, hogy ilyen napra vágytak az Inter drukkerei. A mellett, hogy az Adrianóval való szerződésbontást bejelentette a klub, Zlatan Ibrahimovics is elismerte az Eurosportnak, hogy úgy érzi, ideje lenne máshol is megmérettetnie magát, mert Olaszországban már megnyert mindent.

 

A Bajnokok Ligájában évek óta nem sikerül az áttörés az Internek, az olasz bajnokságban viszont egyeduralkodónak számít az elmúlt esztendőket nézve, és Zlatan Ibrahimovicsról is elmondható, hogy utóbbi időben mutatott teljesítményét elnézve, fölötte áll a mezőnynek.

 

„Szerződés köt az Interhez, és boldog vagyok itt, de ugyanakkor szeretnék kipróbálni valami újat, mert már öt éve itt vagyok Olaszországban.” – nyilatkozta a sportadónak a svéd csatár – „Mindent megnyertem Itáliában, és sokat tanultam az országról, de eljön az az idő az életben, mint korábban az Ajaxnál is, hogy azt kell mondd magadnak, ideje váltani.”

 

Ibrahimovics kijelentése alighanem hidegzuhanyként éri az Inter szurkolóit, de, a bosnyák származású támadó habitusát ismerve, tulajdonképpen várható volt, hogy egyszer eljön ennek a megnyilvánulásnak az ideje, hiszen Ibra bevallottan BL-t és Aranylabdát szeretne nyerni, és jelenleg nem úgy tűnik, hogy az Inter játékosaként bármelyikre is lenne esélye.

 

calcio.hu

 

 

Sok szeretettel várunk Madridban. Jelenleg a legjobb csatár szerintem, de hogy top 3-mas az biztos. Madridban ez is olyan poszt melyen méltatlan emberek szerepelnek. Nyáron Perez -> go zlatan.

Bombaigazolás lenne.

 

Karöltve Cével, Xabival... hát... kellemes lesz ez a 2009/10-es szezon. B)

 

Úgy érzem Ibra itt gólkirály lesz B)

Link to comment
Share on other sites

A lényeg a győzelem! Ott a bukás, én megmondtam. És mind a 3 pontot otthon tarthatta volna a Valencia, ha kiöklözi a labdát Cesar a végén. Dehát ilyen a futball. Mondjuk az igazat megvallva 2-1-nél szinte biztos voltam benne, hogy mivel nem megy a játék majd érkezik a piroslap/tizenegyes duett. Aztán nem... Inkább nem fújta be Villa tizijét. Na mindegy is... :mellow:

 

Az a lényeg hogy ma győzzünk, van egy olyan érzésem hogy nem fogjuk megúszni kapott gól nélkül, de legyen így. Nagyon kemény, hajtós, brusztolós meccs lesz ez. Higuainnak vigyáznia kell, de asszem másnak nem sárgaügyben.

Lassana visszatér a pályára, nagyon helyesen. Marcelo remélhetőleg tartja a formáját és visszaér segíteni a védekezésben is.

Nagy feladat lesz ez Juande Ramosnak is. Ha nyerünk, az már most óriási lökést adhat a csapatnak a további fordulókra.

 

Kedden játszik a barca a Chelsea ellen odahaza, hétvégén irány Madrid... utána 3 nappal visszavágó a Stamford Bridge-en. És mindegyik meccs olyan fontossággal bír, hogy nem tud a Gvargyi rotálni. Gudjohnsen meg a puszkecc megjelenik vmelyik rangadón, hát azt körberöhögik.

Remélem, hogy ez a másfél hét egy pokol lesz nekik, nekünk pedig maga a mennyország :)

Legyen így!

Link to comment
Share on other sites

Csak annyit, hogy CSINÁLJON BE MINDEN KATALÁN! :D Nem gondoltam volna, hogy így nyerünk az előzményeket ismerve. Hatalmas meccs lesz. Muszáj győzni, mostmár még egy okunk van rá.

Link to comment
Share on other sites

Ez a meccs ismét megmutatta a Madrid erejét.

A csapat, a győzniakarás mindenekfelett.

 

Hihetetlen. Elképesztő.

 

Május 2.

Van egy olyan sanda gyanúm, hogy azt a meccset a barcások nem várják annyira. Ezek a srácok úgy fognak kifutni a Bernabeu gyepére, mintha forró vassal szúrkálnák őket seggbe és vért ittak volna. Győzni vagy győzni ez a lényeg.

1 pont lehet a különbség és 4 meccs lesz hátra.

Óriási morális lökés ez a győzelem a csapatnak.

 

 

CSAKAMADRID!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Az lehet, hogy Guus Hiddink nagyon kedveli Van der Vaart-ot, de nyártól már egész biztosan nem ő lesz az edző :huh: Bár igaz az átigazolás még létrejöhet, bár kétlem, hogy megvalósul.

Link to comment
Share on other sites

Felőlem egy 10 millióért már a repülőn ülhet. Nem sok vizet kavart, nagyobb volt a füstje, mint a lángja B) Sneijder és Ő szinte egyforma stílusúak, ebből elég egy is a keretbe. Ha adnak Sneijderért 20 milliót, akkor ő is mehet, helyére pedig jöhet Fabregas :P

Unom, hogy ilyen technikailag nem Spanyolországba való játékosok vannak a csapatban. Változás lesz a nyáron, ez szerintem garantált.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...