Jump to content
PirateClub.hu

Real Madrid


jozsiku
 Share

Recommended Posts

  • Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

az utobbi eveg merlege a Barca ellen:

A Real Madrid legutóbb 2005-ben szenvedett vereséget a Barcelona ellenében, azóta három győzelem (2006: 2-0, 2007: 0-1, 2008: 4-1) és két döntetlen (2006: 1-1, 2007: 3-3) áll a csapat neve mellett, tehát mióta Ramón Calderón a Madrid elnöke, a fővárosiak azóta még nem vesztettek "partit" Laportáékkal szemben.

Link to comment
Share on other sites

HIVATALOS kezdőcsapatok:

Barcelona: Valdés; Alves, Márquez, Puyol, Abidal; Touré, Xavi, Gudjohnsen; Messi, Etoo és Henry.

Real Madrid: Casillas; Salgado, Metzelder, Cannavaro, Sergio Ramos; Gago, Guti, Sneijder, Drenthe; Raúl és Higuaín.

 

Minden adott egy jó meccshez. Lassan vihetem a fotelt a TV elé és készíthetem a kaját :)

Link to comment
Share on other sites

áhh... 2:0 oda... itt ment el a bajnoki cím...

mint meccs, jó volt, de az eredmény... pedig ennél szerintem jobban játszottunk... idénre már csak a BL maradt, bár szerintem abban is megkapunk egy MU-t vagy egy Liverpoolt... aztán kiesünk... szerintem :( újabb sikertelen év...

Link to comment
Share on other sites

Hagyjuk már azt, h elment a bajnokság... lesérül a messi meg a kszavi aztán lehúzhatják a rolót.

 

A csapatra büszke vagyok a tisztes helytállásért ilyen körülmények között is, a bíróról annyit, hogy a 2. félidő elején le kellett volna küldenie márkezt, meg mondjuk ha az a nyomi fejberúgja magát a labdával, az miért szabad kifelé azt jó lenne ha elmagyarázná...

 

Messiről meg... ha Cronaldo a színész akkor ez a kis "egyhuszas" micsoda? Szánalmas. És csak hergelte vele a katalán bolondokat a lelátón... na mindegy. Tavasszal kapnak a a szájukra, ahogy az lenni szokott :)

 

 

A bajnokság amúgy még így sem úszott el, egyedül annyit kell tenni, hogy Juandét követve együött, egységesként működni, sérüléseket nullára redukálni és agresszív letámadójátékot gyakorolni. Akkor akármi is lehet. 12 pont? 4 meccs. Szevasz.

Ráérünk aggódni áprilisban.

Link to comment
Share on other sites

2éve ilyen hátrányból nyertük meg a bajnokságot szóval várjunk még avval,hogy elment a bajnoksága igaz nehéz lesz. Ha jövő héten kikapunk na akkor már mondhatjuk,hogy elment addig ne.

A csapat jól védekezett jól küzdöttek meg a hétközi 3:0 szóval szerintem elindultunk felfelé. Sérültek visszatérnek Juande Ramos beépíti őket a saját taktikájába. Hunteelar januártól játszhat és kell még valaki védekező középpályásnak és jók vagyunk :)

 

Link to comment
Share on other sites

Rosszabbra számítottam. Minden elismerésem a csapatnak. Azért örömöm nem teljes, mert Drenthe elbénázta az ajtó ablak ziccerünket. Robben azt bevágta volna :huh: A gólokról annyit, hogy várható volt, hogy a Nou Campban, ennyi sérülttel nem lehet kihúzni a meccset. Így is csoda szerintem, hogy eddig kitartott a csapat. Metzelder nagyon játszott szerintem :) Palancat pedig meg kell tartani! Abból a gyerekből egy jó kis támadó lehet :) Messi pedig különórákat vehetett Cristiano Ronaldotól, mert egyre hitelesebben esik :angry: Végülis örülök a végeredménynek, teljes kerettel a 0-0 reális lett volna. Itthon a tavasszal már nem fog mosolyogni Messi :lol:

 

HALA MADRID

Link to comment
Share on other sites

Szeretnék én is gratulálni a fiúknak,peches gólt kaptunk,de hát ilyen a foci.Drenthe meg hát...,na mind1,ha azt ott nem hagyja ki,akkor lehet máshogy alakul a meccs,de ezen nem töröm inkább a fejem.Majd tavasszal hátha máshogy alakul ;)

Link to comment
Share on other sites

Azert azt hagyjuk meg hogy Messit az elso 20 percen ott rugtak ahol ertek, es azert gondolta hogy jobb lessz ha a masodik felidoben nem megy bele annyi 1 az 1 ellen perhercba mert csak o jon ki rosszul belole. Ezzel Messi hatastlanitva volt. Drenthe nagyot hibazott, de ez van... ezzel eggyutt annyit futott,es olyan sprinteket nyomott le.... egyszoval felszantott a palyat. Cassilas meg brillians volt.... ezt varom mar reg tole. Gratula a csaptanak , en mar most latok elorelepest.....

 

hala madrid!!!

Link to comment
Share on other sites

Az angol labdarúgó élvonalban szereplő Portsmouth vezetői elfogadták a Real Madrid ajánlatát, melyet Lassana Diarráért tett a spanyol klub.

A Portsmouth nem árulta el a kínált összeget, csupán "anyagilag nagyon komoly" ajánlatként jellemzi azt. Spanyol lapok viszont úgy tudják, 10 millió euróért venné meg a királyi gárda a 23 éves játékost.

A szigetországi együttes elöljárói ezek után engedélyezték a francia válogatott középpályás számára, hogy tárgyaljon a madridiakkal.

"Korábban is azt mondtuk, hogy csak elfogadható ajánlat esetén távozhatnak tőlünk labdarúgók. Most a Real Marid ilyet tett le elénk, és mi nem állunk Diarra útjába" - áll a Portsmouth honlapján megjelent közleményben.

A spanyol bajnokságban az éllovas FC Barcelonától 12 ponttal lemaradva álló Realnál a francia játékost névrokonának, a mali illetőségű Mahamadou Diarrának a pótlására szeretnék szerződtetni. Az afrikai futballista nemrég térdműtéten esett át, és biztos, hogy a szezon hátralévő részében már nem léphet pályára.

(nb1.hu)

--------------------------------------------------------------------

 

pont ilyenre van szükség...istenem...

Link to comment
Share on other sites

Örülök a másik Diarrának is. Jó játékos, sokan jobbnak tartják, mint a fénykorában lévő Makelelét... meglátjuk :) Az jó, hogy erős felépítésű, gyors és aránylag technikás játékos. Francia válogatott, alacsonyan van a súlypontja(!) és még jobb hátvédként is bevethető!

Szerintem remek vétel volt.

 

 

Ugye tegnap felmerült (KATALÁN lap hozta le)

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=213358

hogy egyezség van a Madrid és a MU között Ronaldo nyári transzferéről.

Namármost a ********************** :

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=213485

 

Módosította Gabi89
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...