Jump to content
PirateClub.hu

A.C. Milan


etooo
 Share

Recommended Posts

Nem vesztünk össze csak nem értek 1et azzal h ien remek támadó állandóan a padon van vagy még ott se..

Még nem is mondtam, hogy összevesztünk, csak én már előre gondolok... :P

Visszatérve a Milanhoz, úgynéz ki hogy már kezdenek magukhoz térni, de még mindig nincsenek kint a sz@rból... :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Még van esély Oddóra

100845_thumb.jpg

A Milan januári kiszemeltje, Massimo Oddo a következőképpen nyilatkozott az átigazolás esélyeiről:

 

"Érdeklődéssel figyelem a tárgyalások alakulását a két klub között. Tudom, hogy már jó ideje folynak a megbeszélések, azon dolgoznak, hogy megoldást találjanak. Remélem minél hamarabb sikerül megegyezniük a részletekben. Ettől függetlenül természetesen támogatom a csapatomat, hiszen mindig is profi szemlélettel álltam hozzá a dolgokhoz" - fejezte be Oddo.

 

A Lazio elnöke, Claudio Lotito is arra utalt nyilatkozatában, hogy a tárgyalások a Milannal még nem értek véget:

 

"A helyzet az, hogy Oddo szerződése 2008-ban lejár. Persze, ha előbb el akar hagyni minket, és ez a lehetőség most fenáll, akkor nem állunk az útjába. Ha megfelelő ajánlat érkezik, akkor elengedjük."

 

Eközben Roberto Zanzi, az Udinese igazgatója Vincenzo Iaquinta esetleges eligazolásának esélyeit latolgatta:

 

"Nagyon sokat beszélnek Iaquintáról, de idáig még nem kaptunk érte olyan ajánlatot, ami meggyőzne minket egy januári eladásról. A Milannál kedvelik őt, de jelenleg nem tárgyalunk velük. Mondjuk egy 7 millió fontos ajánlat nem lenne túl csábító, de 10 millió már egészen másképpen hangzana. Ha a hónap vége felé közeledve kapnánk ajánlatot Iaquintáért akkor alighanem el kellene utasítanunk, mivel idő kellene ahhoz, hogy megtaláljuk a megfelelő helyettesét."

 

Bár Zanzi nyilatkozata arra utal, hogy klubja szivesen megválna Iaquintától, ellenben Adriano Galliani már korábban kijelentette, hogy a Milannak nem áll szándékában csatárt igazolni januárban.

 

Forrás: channel4.com

Link to comment
Share on other sites

reméelm azért még megerősítik a keretet :S

 

Milan - Reggina 3-1

 

g.: Pirlo, Seedorf, Gilardino, ill Bianchi

 

néztem a meccset, egész bíztató volt a játék, bár egy normálisabb kapus nem ártana.. illetve oliveira lehente egy kicsit önzetlenebb..

Link to comment
Share on other sites

LoOoL gyerekek:

 

Ronaldo elfogadta a Milan ajánlatát

666128197_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Olaszországi források szerint Ronaldo hamarosan elhagyhatja a Real Madridot, miután elfogadta a Milan által kinált feltételeket. A játékos Fabiano Farah ügynök közvetítésével tárgyalt Adriano Galliani alelnökkel, a megegyezést követően most Spanyolországban kell a feleknek egyezségre jutniuk.

 

A La Gazzetta dello Sport szerint a Milan évi 4 millió fontos fizetést kínálna az aranylabdás csatárnak, aki ezen felül megtarthatná reklámbevételeit is - amit egyébként a Real Madridnál meg kell osztania a klubbal.

 

A vörös-feketék eredetileg kölcsönszerződés keretében szerették volna megszerezni a brazilt, de a jelek szerint most inkább végleges átigazolásban gondolkodnak, és 2008-ig szerződtetnék le a játékost.

 

A Milan mellett a Flamengo és az arab Al-Ittihad is szeretné leigazolni Ronaldót, azonban a játékos a levezetés előtt még szeretne egy európai élcsapatban bizonyítani.

 

Forrás: channel4.com

 

Itt meg Dida helyettese:

 

HIVATALOS: Storari a Milan játékosa

 

A Milan hivatalos oldalán bejelentette: leigazolta Marco Storarit a Messina csapatától. A kapus 2010 június 30-ig érvényes szerződést írt alá a vörös-feketékkel.

 

A Milan vezetősége a napokban lesérült Zeljko Kalac pótlására igazolta le Storarit, miután az ausztrál hálóőr legalább egy hónapig nem állhat Carlo Ancelotti vezetőedző rendelkezésére.

 

Forrás: acmilan.com, channel4.com

 

Mik vannak,örülök Ronaldonak,Realba ugyse játszott sokat Capello miatt..De BL-be lőtt 2gólt Kupában is meg a Bajnokságba is..ForZa MiLaN

 

 

Link to comment
Share on other sites

Sztem akik esélyesek arra h jöjjenek: Ronaldo,Oddo és talán Heinze..bár arról sztem már letettek + ha jön Oddo akkor meg minek Heinze??Na mind1 meglátjuk majd az átigazolás végén..

 

ygfn te látom hatalmas Milan drukker vagy..ugyh ez neked is fontos topic szal híreket képeket rakhatsz be..amugy meg jó az userbarod az a legjobb milan összeállítás :P

Link to comment
Share on other sites

Oddo közelebb a Milanhoz?

 

Átigazolási hírekÁtigazolási hírekEgyes források szerint Massimo Oddo hamarosan átigazolhat a Milanhoz, miután Delio Rossi a jelek szerint nem fogja szerepeltetni a hátvédet a vörös-feketék elleni, hétvégi bajnoki találkozón.

 

Oddónak egészen idáig bérelt helye volt a Lazióban, azonban a csütörtök reggeli edzésen történtek arra utaltak, hogy a csapatkapitány nem léphet majd pályára a Milan elleni kulcsfontosságú mérkőzésen. A jobbhátvéd nem csinált titkot abból a tényből, hogy szeretne a San Siróba költözni, de a két klub ezidáig nem tudott megegyezni egymással.

 

Amellett, hogy Rossi a jelek szerint nem szerepelteti a játékost a hétvégén, a fővárosi klub jogtanácsosának nyilatkozata is arra enged következtetni, hogy végre megegyeztek a felek.

 

"Nagyon sajnálom, hogy itthagy minket, de a klub nem képes feltartóztatni egy játékost. Biztos vagyok benne, hogy az ügy hétfőn megoldódik, vagy így, vagy úgy. Úgy gondolom, nem kellene senkinek rosszul járnia ezzel az átigazolással. Oddo kapott egy nagyon fontos karrerlehetőséget. A Lazio ugyan sokat tett Oddóért, de ő is sokat adott ennek a klubnak."

 

A legújabb pletykák szerint a Milan 5,7 millió fontot, valamint Pasquale Foggia játékjogának felét kínálta a Laziónak.

 

Forrás: channel4.com

Link to comment
Share on other sites

Saját gyártmány!!

Csak még nem csináltam meg a 06-07-est

 

Nagyon tetszik,de sztem ne csinálj újat ez a legjobb Milan ami mostanába volt,csak Sheva..Hát ő meg szív Londonban..

 

Oddo biztos jön legalábbis én 100%-ig hiszek benne..

Link to comment
Share on other sites

Hát sztem is Roni,bááár ha minden igaz a Juve vinné Klose-t ezerrel..bár most a Juve megint küzd azért h oan félelmetesen jók legyenek mint ezelőtt mondjuk pl: Robinho,Klose,Emerson stb..amugy 7végén kivel is játszanak?

 

És végül egy hír:

 

Elődöntő: Milan-Roma

 

Az AC Milan január 25-én (csütörtökön) a Roma gárdáját látja vendégül az Olasz Kupa elődöntőjének első mérkőzésén. A visszavágóra január 31-én (szerdán) kerül sor a Stadio Olimpico-ban. Mindkét meccs kezdési időpontja este 9 óra.

 

Forrás: acmilan.com

 

Na ez ütős kis meccs lesz gyerekek!Roma esélyesebb sztem..

Link to comment
Share on other sites

Behrami kíméletlen belépője dönthet Ronaldo átigazolása kapcsán

 

A Lazio játékosa levadászta Gilardinót, aki hordágyon hagyta el a pályát. Lazio-Milan 0-0.

 

Rettentő unalmas mérkőzésen osztozkodott meg a bajnoki pontokon a Lazio és a Milan. A két gárda teljesítménye alapján nem is érdemelt többet, komoly helyzet is alig akadt a forduló záró meccsén.

 

A találkozón megsérült a vendégek válogatott csatára, Alberto Gilardino. A második félidőben Behrami a labdára nem is figyelve rátartott a világbajnok támaszkodó bal lábára. Gilardino fájdalmas arccal összeesett, a bíró azonban nem szankcionálta a csúnya szabálytalanságot. Carlo Ancelottinak cserélnie kellett, Inzaghi váltotta a hordágyon távozó támadót.

 

Borriello eltiltása és Gilardino esetleges hosszabb kiesése pontot tehet Ronaldo leigazolására, hiszen a Milannak ez esetben mindössze két bevethető csatára marad, Filippo Inzaghi és Ricardo Oliveira.

 

Végeredmény:

 

Lazio-Milan 0-0

 

Forrás: SamsungSport.hu

 

Szerk.:Sorry h nem szerkesztettem az előző hszemet,későn kapcsoltam!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...