Jump to content
PirateClub.hu

A.C. Milan


etooo
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Adriano Galliani: "Szóltam Predrag Mijatovicsnak, hogy felejtsék ez a Kaká-dolgot. Nagyon jó kapcsolatban vagyok vele, de megmondtam neki, hogy ami elég, az elég - persze a lehető legudvariasabban. Kaká a Milannál marad. Szerződésünk van vele, és azt hiszem, jól érzi magát nálunk. A mostani helyzet elég idegesítő, de bizonyítja azt, hogy a miénk a világ legjobb játékosa. A történet, hogy Kaká a távozásáról beszélt Berlusconival, ugyanolyan koholmány, mint a fotomontázs, amit korábban nyilvánosságra hoztak. Nagyon ravasz módszerek ezek, de tisztában kellene lenniük azzal, hogy Berlusconi sosem fog beleegyezni Kaká eladásába. Már beszéltem Kaká édesapjával, és amint visszatértek a nyaralásból, megkezdjük a tárgyalásokat a szerződéshosszabbításról. Ami az igazolásokat illeti, Oliveira alighanem elhagyja a Milant, két-három spanyol csapat is komoly ajánlatot tett érte. Talán már holnap véglegesítjük a transzfert."

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ronaldo: Remélem Adriano hamarosan csatlakozik hozzánk!

 

Az olasz BL-győztes brazil csatára, Ronaldo bízik benne, hogy az Inter brazil támadója, Adriano rövidesen csatlakozhat a milánói gárdához.

- Éppen Kakával vacsoráztam a napokban egy étteremben, amikor elmondta nekem, hogy marad a Milan-ban. Ez nagy örömmel töltött el! Bízom benne, hogy az őszi Milan eddigi Milan-nal erősebb lesz! Remélem, hogy a BL-győzelem megvédése mellett az olasz bajnoki cím is a miénk lesz! Már csak annak örülnék a legjobban, ha Adriano is csatlakozhatna hozzánk! Tudom, hogy voltak problémái az Internél, de a légkör nálunk sokkal jobb! A váltás lenne neki a legjobb! Bízom benne, hogy ő is rövidesen a csapatunk tagja lesz!

Link to comment
Share on other sites

Riquelme az AC Milan célkeresztjében

 

Ronaldinho és Eto'o hasztalan üldözése után egy elérhetőbb 'vadat' szemelt ki a milánóiak elnöke, Silvio Berlusconi.

 

A Tgcom értesülései szerint az egykori olasz miniszterelnök Juan Roman Riquelme megvásárlását vette a fejébe. Az argentin irányító épp Itália felé kacsingat, ám eddig az Inter és a Juventus csapataival hozták nevét összefüggésbe. A 28 éves középpályás távozik a Villarrealtól, mivel viszonya megromlott a vezetőséggel. Carlo Ancelotti, a BL-győztes csapat mestere is örömmel venné a technikás játékos leigazolását. Riquelme leigazolását csak az nehezíti, hogy nem rendelkezik EU-s útlevéllel.

Link to comment
Share on other sites

Ramon Calderon gyakorlatilag elismerte, hogy nincs esély Kaka megszerzésére, de azért nyitva hagyta a Bernabeu kapuját a brazil zseni előtt. A Real elnöke végleg feladta a küzdelmet. Illetve csak majdnem adta fel, hiszen újra akcióba lép, ha a játékos kéri a klubváltást.

 

„Nagyon valószínűtlen, hogy Kaka ideigazol. Jelen pillanatban nincs esély arra, hogy itt lássuk játszani. A Milan közölte, hogy nem akarják eladni őt, és emiatt nem tudjuk megvenni. Azonban, ha Kaka távozni szeretne, akkor mi boldogok lennénk, ha a Real Madridnál kötne ki.„

 

végre belátták.. :)

Link to comment
Share on other sites

A Milan játékosa, Ricardo Oliveira minden valószínűség szerint elhagyja a 2007-es BL győztest, és hétfőn csatlakozik a Real Zaragoza csapatához.

 

 

Tegnap délután arról szólt a fáma Spanyolországban, hogy a csatár egy kölcsönszerződés keretében tér vissza a La Ligaba.

 

Az üzlet részeként a Rossonerik 1.4 millió fontot tesznek zsebre, mely tartalmaz egy opciót a spanyol csapat részére, miszerint az év végén további 7.1 millióért végleg leigazolhatják őt.

 

 

A 27 éves csatár katasztrófális időszakon van túl Olaszországban, miután 15 millió fontot fizettek érte tavaly augusztusban.

 

Habár minden bizonnyal visszavetette az a tény, hogy a testvérét elrabolták, nem sokkal azután, hogy a Milanhoz szerződött.

 

Annak ellenére hogy az Estadio Manuel Ruiz de Loperaban 46 meccsen 27 alkalommal volt eredményes, a Milan ex-hetese mindössze három alkalommal volt eredményes a Milan színeiben.

 

Forrás: channel4.com

 

sok könnyet azt hiszem nem fognak érte ejteni.. :)

 

A 2007-es év Bajnokok LIgája győztese kész ajánlatot tenni a Manchester Unitednek az olasz tehetségért, Giuseppe Rossiért. A fiatal támadó Carlos Tevez várható érkezése miatt válhat elérhetővé.

 

A Parma már tett egy hatmillió fontos ajánlatot, de ezt a Milan könnyen túllicitálhatja. A történethez hozzátartozik, hogy Rossi annak ellenére is a Milannál köthet ki, hogy a csatárt erős kötelék fűzi a Parmához, akiknél az előző idényt kölcsönben töltötte, és az ő góljainak köszönhetően maradtak bent az első osztályban.

 

A piros-feketék egy új gólvágót keresnek, mivel küszöbön áll Ricardo Oliveira Zaragozába költözése, és távozásával Ronaldo, Alberto Gilardino valamint a veterán Pippo Inzaghi személyében Carlo Ancelottinak csak három lehetősége marad a csatárposzton.

 

A támadót szívesen látna csapatában a Juventus, és a Porto is.

 

azért nem egy shevchenko, drogba vagy épp eto'o a srác :S

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...