Jump to content
PirateClub.hu

A.C. Milan


etooo
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Amúgy tényleg jó játékos, csak a Milanban egyelőre nem megy neki ANNYIRA (mert azért volt pár gólja) mint a Parmában... Mert azért az, hogy ott két szezonban is kb 24 gólt rúgott elég jó teljesítmény... és kétszer volt olyan a Parmában neki, hogy egy meccsen 4 gólt szerzett...

Link to comment
Share on other sites

Az AC Milan 40 millió eurós ajánlatra készül Eto'óért

 

A La Gazzetta dello Sport olasz sportnapilap keddi értesülései szerint a BL-győztes AC Milan a jövő hét elején igazolhatja le az FC Barcelona kameruni csatárát, Samuel Eto'ót. A milánóiak a spanyol bajnokság hétvégi lezárulta után fogják megtenni 40 millió eurós ajánlatukat, amely az idei nyár átigazolási szezonjának szenzációja lehet. A két klub már felvette a kapcsolatot egymással, de az árajánlat megtétele és a játékossal való egyeztetés csak a jövő héten következhet. Az AC Milan ugyanis megvárja, amíg véget érnek a spanyol élvonalbeli bajnokság küzdelmei. Az olasz sportnapilap információi szerint Adriano Galliani, a milánói klub alelnöke június 18-án, hétfőn repül Barcelonába, hogy lebonyolítsa a katalán klub illetékeseivel az ügyletet. A hírek szerint a játékos 6 millió eurós éves fizetést kaphat a piros-feketéktől.

 

Drogba Olaszországba vagy Spanyolországba igazolna

 

 

Nyáron távozik a Chelsea csapatától Didier Drogba, ha nem történik komoly erősítés a londoni klubnál. Az elefántcsontparti csatár ezt újságírók előtt mondta kedden. A játékos arról álmodozik, hogy egyszer az AC Milan vagy az FC Barcelona mezét öltheti magára.

Link to comment
Share on other sites

A Milanhoz igazol Tiago?

 

A francia bajnok Lyon csapatának portugál középpályása, a 26 éves Tiago Cardoso Mendes ügynöke tárgyalásokat kezdett a héten az olasz AC Milan vezetőivel, egy esetleges klubcseréről. A játékos másfél év lyoni légióskodás után válthat klubot és országot. A válogatott játékosért 12 millió fontot kér a Lyon. A hírek szerint ezt az összeger reálisnak tartják Tiagoért az olaszok.

Link to comment
Share on other sites

 

Ancelotti titokzatos az új igazolásokkal kapcsolatban

 

 

A francia Thierry Henry pénteki nyilatkozata alapján örömmel vette tudomásul, hogy a Bajnokok Ligája győztes olasz AC Milan érdeklődik iránta. A csapat edzője, Carlo Ancelotti azonban egy szombati interjúban elárulta, hogy nem ő az egyetlen lehetséges megoldás az olaszok csatárproblémáira. Június első hetében röppent fel a hír, hogy az olaszok a nyáron szerződtetnék a londoni Arsenal francia gólvágóját, Thierry Henryt. A csatár pénteken azt mondta, hogy nagyon örül, ha egy ilyen csapatnál felmerül a neve, de azt is leszögezte, hogy egyelőre Arsenal-játékos. Az olasz csapat trénere Carlo Ancelotti szombaton a Skysports-nak adott nyilatkozatában Henry-t egy olyan játékosnak nevezte, "akik felkeltették érdeklődésüket."

"Henry nagyszerű csatár, de nem az egyetlen" - mondta Ancelotti a játékosként és edzőként is kétszeres BEK/BL-győztes Ancelotti, majd hozzátette, hogy Henrynak jelenleg érvényes szerződése van csapatával, amely miatt nehéz megszerezni.

A hírek szerint a Milan két másik csatár megszerzésén is fáradozik: a Barcelona azonban a bajnokság vége előtt hallani sem akar Samuel Eto'o távozásáról (egyes források szerint utána sem), míg az egy éve épp a Milanból a Chelseahez szerződött Andrij Sevcsenko visszatérése is valószínűtlen.

Az azonban biztos, hogy a Milannak szüksége van még egy csatárra. A BL-döntőben két gólt szerző Filippo Inzaghi ugyanis a következő idény kezdetére már betölti 34. életévét, Alberto Gilardino két idény alatt sem tudta meggyőzni a vezetőséget arról, hogy ő Sevcsenko nyomdokaiba tud lépni, Ricardo Oliveira pedig egyelőre nem tudta megszokni az olaszországi életstílust. Inzaghi társa így egyedül a brazil Ronaldo lehet.

Link to comment
Share on other sites

...Inzaghi társa így egyedül a brazil Ronaldo lehet.

 

ez tetszik :D így az utolsó fél mondatban, mintegy lesajnálva szót ejtenek a fenomeno-ról, aki pedig adott esetben egyedül is elég lehetne :D

 

pletykákra visszatérve tiago szvsz nem milan szintű játékos, henry, eto'o már jöhetne, de inkább jöjjön drogba, és akkor nem lesz nagy változása kedvenc csapataimnál

Link to comment
Share on other sites

Meglepő igazolással állt elő az AC Milan csapata - legalábbis olasz lapértesülések szerint.A Bajnokok Ligája-győztes olasz klub ugyanis egyéves szerződést kötött a francia Ibrahim Bával.

A 34 éves középpályás korábban már tagja volt a Milannak, igaz kétszer is kölcsönadták, előbb a Perugia (1999-2000) majd az Olympique Marseille (2001-2002) együttesének. Ba a Milan színeiben 56 mérkőzésen egyszer volt eredményes, legutóbb pedig a Bolton Wanderersben szerepelt, amelyet 2003-ban hagyott el.

- Nagyon boldog vagyok, hogy ismét a Milan-család tagja lehetek. Az elmúlt hónapokban rengeteget edzettem, hogy az első csapat közelébe kerülhessek - mondta Ba, aki a szerződés értelmében 200 ezer eurót kap, ugyanannyit, mint amennyit Andrij Sevcsenko keres egy hét alatt a Chelsea-ben.

(Mobilpress)

 

őőő :D a fifa 98-ban az egyik kedvencem volt a milan-ban, de most egy 34 éves igazolás... :S

Link to comment
Share on other sites

vagy mégse.. :)

 

A Milan hivatalos oldalán bejelentette: tekintve, hogy David Suazo már korábban aláírt az Inter együtteséhez, ezennel visszalép a játékosért folytatott további tárgyalásoktól. A Milan emellett szeretné leszögezni, hogy a tárgyalások során mindvégig a törvényeket és szabályokat tiszteletben tartva jártak el.

 

Link to comment
Share on other sites

Fiatal brazil szupertehetséggel erősítene az AC Milan labdarúgócsapata, amelynek képviselői személyesen vannak jelen a Copa American.

A Bajnokok Ligája-győztes olasz gárda ugyanis szerződtetné Alexandre Patót, akit az új Kakának kiáltottak ki hazájában. A Porto Alegre mindössze 17 éves, ám az U20-as brazil válogatottban szereplő támadójáért a Milan mellett két másik európai sztárcsapat, a Chelsea és az Inter is bejelentkezett.

 

A Milan továbbá szerződtetné Fredet is, az olasz klub megfigyelőt küld a Copa Americára, hogy személyesen figyelje meg a Lyon brazil csatárának játékát.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...