Jump to content
PirateClub.hu

A.C. Milan


etooo
 Share

Recommended Posts

Az amerikai túrán háromból három, az Audi-kupán kettőből kettő vereség (és ne szépítsük, a tizenegyesekkel elvesztett meccs is az - már nem mintha egy döntetlen többet jelentene :huh: ), előtte is csak egy felkészülési meccsről tudok, amit megnyertünk (bár ez nem biztos, lehet, hogy volt még más meccsünk is), most meg ez... <_< Ráadásul az is egy vicc, hogy egy Benfica-féle csapat ellen az utolsó percekben tudtuk csak kiharcolni az egyenlítést, ráadásul csak egy öngóllal. :sleep: Lehet, hogy amikor ilyen Abatéhoz és Di Gennarohoz hasonló fiatalok szerepelnek a csapatban, valamivel kisebb az esélyünk a győzelemre, de a többi poszton azért alapembernek mondható játékosok szerepeltek (kivéve Storarit - bár hogy ő megint mit keres nálunk... :mellow: ). Sem csapatszempontból, sem egyénenként (Ronaldinho a szokásos, Pato is feltűnően 'kevés', és még sorolhatnám) nincs olyan szinten a Milan, hogy komoly esélyekkel szálljon harcba a bajnoki címért vagy a kupáért, a BL-t pedig már inkább szóba se hozom. <_< Tudom, hogy ez már "lerágott csont", elmondtuk ezt már jónéhányszor a nyár (pontosabban a felkészülési időszak) során; átigazolások terén valami megmozdult a klubnál, de a játék és az eredmények az még mindig...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Felbonthatják Kalac szerződését

 

A Studio Sport értesülései szerint a Milan vezetőedzője nem tart igényt az ausztrál kapus szolgálataira, így a közeljövőben egy másik csapatot kell keresnie a portásnak.

 

Kalac a barátságos meccseken rendre megkapta a lehetőséget, de nem tudott élni vele, és csak a negyedik számú kapus Christian Abbiati, Marco Storari és Nelson Dida mögött.

 

A Rossoneri mestere inkább Storari játékában bízik, addig amíg Abbiati teljesen felépül, és Dida is meggyógyul titokzatos fizikai sérüléséből.

 

A Serie B-ből frissen feljutó Parma már jelezte érdeklődését a 36 éves ausztrál iránt, és elképzelhető, hogy Kalac ingyen fog az olasz kiscsapatba szerződni, mivel hamarosan felbontják a szerződését a Milannal.

Különösebben engem sem rázna meg, ha Kalac távozna, Abbiati egyértelműen az elsőszámú kapus, Dida az olasz hálóőr tavalyi sérülése után megmutatta, hogy rá is lehet számítani, mellettük már eleve nem kapna szinte semmi játéklehetőséget az ausztrál, és ha még Storarit is elé helyezi a rangsorban Leonardo, akkor pedig pláne nem. Bár én azt mondom, akkor inkább hozzák még ide Romát, Storari-nál rosszabb nem nagyon lehet, az olasz pedig mehet megint kölcsönbe (de felőlem el is adhatják).

 

Miután a Bayern München védője, Demichelis megsérült és Lúcio is távozott a klubtól, a müncheni csapat védőt keres.

 

A bajor csapat az AC Milan grúz védőjét, Kakha Kaladzét szemelte ki magának, és a héten kapcsolatba is lépnének a piros-fekete alakulattal. Meg nem erősített hírek szerint 10 millió eurót sem sajnálna a hátvédért a Bayern.

Kaladze már egy ideje úgymond inkább átok, mint áldás, nem vesztenénk sokat az ő eladásával.

 

A Milan emel az ajánlatán

 

Az AC Milan futballcsapata a jövő héten ajánlatot készül tenni a Tottenham Hotspurs walesi játékosáért, Gareth Baleért.

 

Az Il Corriere dello Sport szerint a Milannak két célpontja maradt, Gareth Bale és Lorenzo De Silvestri. Előbbiért hajlandó lenne 13 millió eurót is áldozni a piros-fekete csapat.

 

Az utóbbi játékos esetében a Lazio a Fiorentinával kezdett tárgyalásokat, elérve ezzel, hogy a Milan emeljen az ajánlatán.

 

Mivel Leonardo is megszeretné erősíteni a két szélen a csapatot, ennek érdekében Baleért kifizetnék a kért 13 millió eurót, míg De Silvestriért 8 millió eurót, és Massimo Oddo, vagy Ignazio Abate játékjogát adná Milan.

Bale érkezésének örülnék, ráfér az erősítés a védelem bal oldalára, De Silvestri megszerzését viszont nem tartom feltétlenül szükségesnek, hisz ha a walesit sikerül leigazolnunk, akkor a jobb oldalra ott lesz Zambrotta, tartaléknak Bonera, és akkor még Oddo is megmaradt, akit akár így is eladhatnánk. Bár a védelemben mindig sok sérült van, az egész szezon során gondok szoktak lenni a hátsó alakzat összeállításával, így 'biztosítéknak' lehet azért igazolni.

 

A Real Madrid a klub hivatalos honlapján adta hírül, hogy elmarad az augusztus 25-ére tervezett AC Milan elleni mérkőzés a Santiago Bernabeu-kupáért, és helyette egy nappal előbb, a Rosenborg lesz az ellenfél.

 

A műsorváltozás oka, hogy a tervezett felkészülési meccs időpontja egybeesett volna az Atlético Madrid Panathinaikos elleni Bajnokok Ligája-selejtezőjével.

A Rossoneri jelenleg a 19. Trofeo TIM kupára koncentrál, ahol 45 perces meccseket fog játszani a két olasz óriással, a Juventussal és az Interrel.

Tavaly megnyertük a trófeát, idén kíváncsi vagyok, mire fogunk menni ezzel a csapattal a két legnagyobb rivális ellen. :huh:

Link to comment
Share on other sites

Milan: újabb holland játékos érkezhet a Real Madridtól

Klaas-Jan Huntelaar után újabb holland labdarúgó érkezhet a királyi gárdától a Milanhoz: a csatár honfitársa, Royston Drenthe. A Milan egész nyáron balhátvédet keresett a labdarúgópiacon, legfőbb kiszemeltje a Tottenham Hotspur fiatal walesi játékosa, Gareth Bale volt.

 

Úgy látszik, nem a legjobban haladnak a tárgyalások Bale klubjával, hiszen az Il Corriere dello Sport szerint az igen közeli jövőben megszerezhetik az olaszok a Real Madridtól Royston Drenthét, egyelőre kölcsönbe.

 

A bal oldali mindenesért 3-4 millió eurót kell fizetniük, a vásárlási opció pedig 7-8 millióra rúghat. A Real semmiképpen sem jár jól: 2007 nyarán 17 (más források szerint 14) millióért vásárolták meg Drenthét a Feyenoordtól, aki nem alkotott náluk maradandót.

Amikor elolvastam a hír címét, már kezdtem kicsit örülni, hogy talán Sneijder-t szemelték ki maguknak, de amikor megtudtam, hogy Drenthéről van szó... :blink: Ha azt az embert idehozzák, semmit sem javul a helyzet balhátvéd poszton, nagy koppanás lenne a vége. Bale szerintem walesi lévén, nem fogja otthagyni Angliát, szóval az ő megszerzésére nem látok sok esélyt, pedig az ő érkezésének örülnék; így viszont ha Gallianiék valóban komolyan gondolják Drenthe esetleges szerződtetését, akkor szerintem -sajnos(!)- sikerülni is fog nekik, mivel a Real-nál szabadlistán van, és tulajdonképpen csak "aprópénzt" kell érte kifizetni. :mellow:

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Tessék, továbbra is azok a "remek" eredmények, amiket a felkészülési időszak korábbi szakaszában elért a csapat... <_< Leonardo edzői pályafutása "szépen" kezdődik, rövid időn belül két vereség az Inter ellen, és hamarosan meglehet akár a harmadik is, hisz rögtön a második fordulóban játszunk ellenük. Örülök, hogy a Real elleni barátságos meccset törölték, rögtön a szezonkezdet után felkészülési találkozót játszani egyébként is hülyeség, és különben sincs szükség mégegy beégésre. :mellow: Kíváncsian várom, hogy az egy hét múlva esedékes Siena elleni első bajnokin mire lesz képes a csapat...

Link to comment
Share on other sites

Az UnoNotizie.it olasz portál szerint hétfőn a Luigi Berlusconi-kupa alkalmával hozza nyilvánosságra a Milan vezetősége a nyár legnagyobb igazolásának szánt Cesc Fabregas szerződtetését. A klub a hírek szerint 30-35 millió eurót áldozna a 22 éves Európa-bajnokért.

Amikor a Tuttosport kezdte el híresztelni Fabregas lehetséges átigazolását, biztos voltam benne, hogy csak egy szimpla kitaláció az egész, nem gondoltam volna, hogy ebből akár valóság is lehet. :mellow: Tény, hogy szükségünk egy ilyen középpályásra, bármennyire is mondták korábban Gallianiék, hogy meglesz ez a csapat úgy ahogy van, és Fabregas-nál jobb Kaká-utódot nehéz lenne találni. Reménykedjünk, hogy hétfőn a híresztelésekből már kész tény lesz! ;)

Link to comment
Share on other sites

Siena - AC Milan (Olasz bajnokság, 1. forduló) - 2009. augusztus 22., szombat, 20:45 (Élő közvetítés: Sport2)

 

A hétvégén elkezdődik az olasz bajnokság is, a Milan elsőként a Siena-hoz látogat, immár Kaká, Maldini, és Ancelotti nélkül. :mellow: A felkészülési időszakban elért csúfos eredményeken szerintem már nem érdemes rágódni, a legfontosabb, hogy a bajnokságban a tőle telhető legjobb teljesítményt hozza a csapat, és majd az első néhány fordulóban hozott eredmények alapján kiderül, hogy milyen céljaink lehetnek ebben a szezonban a hazai pontvadászatot illetően. A felkészülési meccseken látottak alapján gyakorlatilag megjósolhatatlan, hogy mit fogunk látni a csapattól a szombati meccsen, de bízzunk a sikerben! ;)Forza Milan!

Link to comment
Share on other sites

Pato duplájával 2-1-re nyertünk. Nem láttam az egész meccset, csak a gólokat a végén, úgyhogy a játékunkról véleményt nem tudok mondani, viszont ami feltűnt, hogy Ronaldinho mindkét gól előtt nagy labdát adott. Nem tudom, hogy az egész meccset figyelembe véve Dinho mennyire játszott jól, de ez a két passz a régi Ronaldinhora emlékeztetett :)

Link to comment
Share on other sites

Azok után, amit a felkészülési meccseken láthattunk, nekem nagy meglepetést okozott a csapat. :huh: Nem volt ugyan nagyarányú győzelem, de a játékunk rendben volt, Pato is olyan formában játszott, mint az előző szezonban, és bizony Ronaldinho sem csak a két gólból vállalt óriási szerepet. Nem azt mondom, hogy úgy játszott, mint fénykorában, de azért nagyon is bíztató volt a teljesítménye, voltak még úgymond átlagon felüli megmozdulásai (passzok, vagy például egy ollózás). ;) Ez a kétcsatáros játék úgy tűnik egész jól működik, az Inter ellen pedig már Huntelaar is játszhat, vele szerintem még jobbak leszünk. A védelmünk mellett sem szabad szó nélkül elmenni, a Nesta-Thiago Silva belső védőpáros nagyon ott volt, a gólt is csak Storari hibája miatt kaptuk (más nagyobb helyzete nem is igazán volt a Sienának), Abbiati és Dida visszatérésével pedig ez is kiküszöbölhető. Én bizakodó vagyok, és a Milan első fordulóbeli teljesítménye és játéka alapján (illetve még az Inter Bari elleni produkcióját látva) azt mondom, akár még meg is nyerhetjük a holnapi rangadót. ;)Forza Milan!

 

AC Milan - Internazionale (Olasz bajnokság, 2. forduló) - 2009. augusztus 29., szombat, 20:45 (Élő közvetítés: Sport2)

Link to comment
Share on other sites

AC Milan 0-4 Internazionale (Motta 29., Milito 36.-tizenegyesből, Maicon 45+1., Stankovic 68.)

 

Erre mit lehet mondani? :mellow: A mögöttünk álló nehézségek alapján az egy- vagy kétgólos vereség még érthető lett volna, még talán a háromgólost is le lehetett volna nyelni, de ez...? Pedig jól indult a meccs, az első fél órában ha nem is voltunk óriási fölényben, de egyértelműen mi domináltunk, aztán jött az a bekapott gól, majd a második után már sejthető volt, hogy ma nem fogunk pontot szerezni, Gattuso kiállításával (amiért én is csak Leonardo-t tudom hibáztatni) pedig végleg elúszott a meccs. :( Dühös vagyok, mert ennél többet (vagy legalább egy kevésbé megalázó vereséget) is kihozhattunk volna a meccsből, de a tegnapi tipikusan az a meccs volt, amikor nekünk semmi sem jött be, az elllenfélnek viszont minden. Ráadásul pont a milánói rangadó... :angry: A bajnokság előtt a felkészülési meccseken elért eredmények alapján azt hiszem egyértelműen kijelenthető, hogy nem lehettek reális reményeink a scudetto-ra, aztán a Siena elleni meccs (Ronaldinho és Pato játéka, a védelem stabilitása, stb.) reményt adott, de most megint hol vagyunk... Jól jön most ez a kéthetes szünet, nagyon rendbe kell tenni a csapatot, aztán majd a követező bajnokikon kiderül, hogy nagyjából mit várhatunk a csapattól az idei szezonban.

Link to comment
Share on other sites

Vassadi, úgy írod ezeket, mintha csak rajtatok, a Milanon múlott volna ez. De azt is hozzá kell tenni, hogy inter is jelentősen erősödött, s megmutatta a foga fehérjét, hogy mire is lesz képes. Nagyon jól erősítettek, nagyon összerakott lett, Mourinho meg apró nüanszokkal, módosításokkal csak tovább fokozta ezt. Nagyon gyorsan összeállt a csapat is, a több új játékos ellenére (elég abba belegondolni, hogy egy belső védő beilleszkedése nem szokott azért könnyen menni). SAjnos abszolút reálisan kijött a Milanban most uralkodó káosz, s a inter esélyei a bajnokságra, a bl-re nézve. Erősödtünk, nem is keveset.

 

Ha az Inter nem áll vissza nyugodtan passzolgatni a második fél időben, akkor bizony csúnyább is lehetett volna. S azért már a Milan se erőltette, mert a támadási kísérleteik állandó veszélyt jelentettek a saját kapujuknál.

 

De hát, így jár egy csapat, ha pl. Berlusconi határozza meg a felállást..

Link to comment
Share on other sites

Persze, hogy nem csak a Milan-on múlt, de Gattuso kiharcolt az Inter-nek egy büntetőt (bár ha nem rántja le Eto'o-t, akkor valószínűleg a kameruni lövi a második gólt), aztán kiállították, és ha ő nincs ott a középpályán, az még a kiscsapatok ellen is aggasztó lehet, nem hogy az Interrel szemben (hogy az emberelőnyről már ne is beszéljek). Ezek után összezuhant a csapat, tulajdonképpen nem is lehet igazán nagy meglepetésnek nevezni az ezután bekapott két gólt, lehetett volna az több is egy ilyen állapotban lévő csapat ellen...

 

De elismerem, hogy az Inter is sokat javult (bár kíváncsi leszek, hogy a következő meccseken nyújtott teljesítményük milyen lesz a Bari ellen mutatott és a tegnapi produkciójukhoz képest), bár a BL-esélyeik...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Livorno - AC Milan (Olasz bajnokság, 3. forduló) - 2009. szeptember 12., szombat, 18:00 (Élő közvetítés: Nincs, közvetítés felvételről vasárnap, 17:00-kor a Sport1-en)

 

Az Inter elleni kudarcot követően kötelező javítani, a Livorno pedig erre tökéletesen alkalmas ellenfél, kérdés, hogy a csapat mennyire tudta összeszedni magát a legutóbbi bajnokin elszenvedett csúfos vereség után. :huh: Hétközben a BL-ben Marseille ellen lépünk pályára, gondolom Leonardo némiképp tartalékolni fog arra a meccsre. A holnapi találkozótól alapesetben többgólos győzelmet is lehetne várni, de nagy kérdés, hogy ebben a helyzetben mire lesz képes a csapat. Én azt mondom, a legfontosabb egyelőre az, hogy hozzuk a három pontot, az pedig, hogy milyen játékra leszünk képesek és ezáltal milyen fölényben tudunk lenni, majd a meccs során eldől. Forza Milan!

Link to comment
Share on other sites

Livorno 0-0 AC Milan

Szép volt fiúk, gratulálok... <_< Nem azért, itt egy két hetes szünet, és ezalatt ennyit tudnak javítani a csapaton (bár egy ilyen "tapasztalt" edzőtől mit lehet várni), de különben is, akár mennyire romokban is hever a csapat, egy Livorno-szintű csapatot kötelező megverni. Az ilyen 'kis meccsek' elbukása volt az egyik fő oka annak, hogy tavaly nem tudtunk harcban lenni a bajnoki címért, és egyelőre úgy néz ki, idén sem lesz túl sok (vagy lassan már azt is mondhatom, szinte semmi) esélyünk a scudetto-ra... <_<

Link to comment
Share on other sites

Olympique Marseille - AC Milan (Bajnokok Ligája, csoportkör, 1. forduló) - 2009. szeptember 15., kedd, 20:45 (Élő közvetítés: TV2)

 

A csapat eddigi formáját látva nem tudom, milyen reményekkel várhatjuk az idei szezon első BL-meccsét. :huh: A Marseille jó csapat, nem véletlen, hogy tavaly már majdnem sikerült megdönteniük a Lyon egyeduralmát a francia bajnokságban (ami végül ugye a Bordeaux-nak sikerült, de ez más "tészta"), idegenben biztosan nehéz meccs vár ránk. Remélem Leonardoék kitalálnak valamit a holnapi meccsre, különben a végén még ebből is egy csúnya beégés lehet. :mellow: De inkább bizakodjunk, hogy végre elfogadható eredményt érjen el a csapat, nagyon fontos lenne, hogy egy év szünet után egy jó eredménnyel térjünk vissza a Bajnokok Ligájába. Forza Milan!

Link to comment
Share on other sites

Olympique Marseille 1-2 AC Milan (Heinze 49., illetve Inzaghi 28., 74.)

 

Aggódva várhattuk a meccset, de végül minden jól alakult, győzelemmel tértünk vissza a BL-be az egy éves távollétet követően. :happy: A bajnoki gyengélkedés(ek) ellenére összeszedték magukat a fiúk, és végre olyan eredményt produkáltak, ami elégedettséggel töltheti el a szurkolókat. ;) Jó döntés volt Ronaldinho helyén Seedorf-ot szerepeltetni, a teljesítménye valamelyest megközelítette azt, amit utoljára a 2006-2007-es szezonban (akkor is főleg a BL-ben) és még az egy évvel későbbi bajnokság néhány meccsén láthattunk tőle, Inzaghi pedig megmutatta, hogy még mindig bármikor, bármilyen helyzetben számíthat rá a csapat. Berlusconi kijelentése, miszerint a Milan-é Európa legjobb belső védőkettőse, azért egy kicsit(?) túlzás, de tény, hogy Nesta már-már a fénykorát idézi (vagy múlja felül :) ), nem számítottam rá, hogy egy ilyen hosszú kihagyás után ennyire jó teljesítményt nyújt majd meccsről-meccsre (a milánói derbi sem rajta ment el), ahogy Thiago Silva is magasan a várakozásaim felett teljesít. A Marseille még akkor is veszélyes ellenfél, ha otthon fogadjuk őket (és még a Real-nak is meggyűlhet vele a baja), így azt hiszem nyugodtan mondhatom, nagy lépés a továbbjutás felé, hogy mindhárom pontot elhoztuk a Velodrome-ból. ;) A következő fordulóban a Zürich látogat a San Siro-ba, azon a meccsen nem lehet gond, így a Real-Marseille meccs végeredményének függvényében két forduló után akár vezethetjük is majd a csoportot. ;)Forza Milan!

Link to comment
Share on other sites

AC Milan - Bologna (Olasz bajnokság, 4. forduló) - 2009. szeptember 20., vasárnap, 14:45 (Élő közvetítés: Sport1)

 

A keddi BL-meccsen a korábbi eredménytelenség és gyenge játék után végre egészen rendben volt a csapat, remélem a holnapi bajnokin is hasonló, három pontot eredményező teljesítményt nyújtanak majd a fiúk, mint amilyet a Marseille ellen láthattunk. ;) A Bologna nem egy túl veretes csapat, nem valószínű, hogy valami hasonlót nyújtanak majd ellenünk, mint a tavalyi nyitófordulóban, bár egy olyan csapattal, amelynek támadósorában Di Vaio-féle játékosok vannak, jobb vigyázni. Ettől függetlenül nyernünk kell! Forza Milan!

 

AC Milan 1-0 Bologna (Seedorf 75.)

 

Csak a meccs utolsó negyedét láttam, de a kommentátor által elmondottak alapján a mai meccsen sem ment igazán a csapatnak, annak ellenére sem, hogy fölényben voltak. De egyelőre az a fő, hogy nyertünk. ;) Seedorf a Marseille ellen adott két gólpassza után most győztes gólt szerzett, úgy tűnik egyre nagyobb formában van, ennek örülök, mert nem elég, hogy Kaká pótlására kell egy játékos, annak még jó formában is kell lennie, és hát úgy néz ki ez Ronaldinho-ra az idei szezonban sem lesz igaz. :huh: Seedorf-ra viszont ezek szerint mint általában, úgy most is lehet számítani. ;)Forza Milan!

Módosította vassadi
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Milan - Zurich 0:1

gsz: Tihinen

 

szokásos formáját hozta szeretett csapatunk..... nagyon nagy változások kellenek ide, mint az edző mint a játékosok szemponjából. (Tihinen mondjuk szépet sarkazott a gólnál :lol: )

 

dinnyót részemről ingyen odaadnám a Corinthiansnak csak menjen, Storari nagyott nőtt a szememben az elmult meccseken, Abate se volt rossz azon a bajnokin, amelyen játszott. az egész csapatból Patót sajnálom igazán, aki nem tudja megmutatni, hogy igazán milyen klasszis. ha így folytatja a Milan, akkor az ő szepontjából nyáron a Chelsea lett volna a jobb megoldás. a közelmult szánalmas eredményeire tekintettel is bízok a csapatban még úgy is, hogy nagyrésze a Milan piros-fekete mezére nem méltó.

 

FORZA MILAN mindörökké!

 

 

Link to comment
Share on other sites

Gyalázatos, ami ebben a szezonban a csapatnál folyik. <_< De engem valahogy már különösebben nem is idegesítenek ezek az eredmények, inkább csak a fejemet fogom. Azt hiszem jobb lesz, ha a saját érdekemben egy időre "jegelem" a Milan-szurkolást...

Link to comment
Share on other sites

elég sok pletyka van most (mint mindig) a Milan háza tájáról:

 

A Galaxy Beckham érdekeit nézi

 

A Los Angeles Galaxy labdarúgócsapata két héten belül szeretné aláírni David Beckham kölcsönadási szerződését, amelynek értelmében az angol válogatott középpályás az előző szezonhoz hasonlóan januártól az idény végéig ismét az olasz AC Milan gárdáját erősítené.

 

"Szeretnénk lezárni ezt az ügyet, egyrészt David miatt, másrészt az egyesület érdekeit szem előtt tartva - mondta Tim Leiweke klubtulajdonos. - Jó lenne, ha a csapat kizárólag a játékra tudna koncentrálni, és az átigazolási kérdéseink megoldódnának."

 

Beckham vezérletével a Galaxy négy év szünet után újra bejutott az amerikai profi labdarúgóliga (MLS) rájátszásába, amelynek döntőjét november 22-én rendezik.

 

forrás: acmilan.hu

 

ebben a helyzetben, amiben van a csapat Beckham játéka talán előnyösen hatna a többi játékosra is.

 

Antonini távozóban?

 

Olaszországból származó jelentések szerint januárban elhagyja az AC Milan futballcsapatát a sokoldalú Luca Antonini, a helyére pedig Camilo Zuniga érkezhet. A játékos ügynöke azonban cáfolta a híreszteléseket, és azt mondta: semmi konkrétum nincs az ügyben.

 

Antonini 2008 nyarán érkezett a Milanhoz, de azóta nem sikerült állandó helyet szereznie magának a védelem baloldalán.

 

"Az ügy nagyon különös" -mondta Andrea D'Amico a MilanNews.it-nek. "Október van, és nem ez a megfelelő idő arra, hogy ezt eldöntsük. Az átigazolási időszak megnyitásáig több, mint két hónap van még."

 

"Csak a munkára kell koncentrálnunk, de ha valami konkrét ajánlat érkezik, azonnal közzétesszük" -fejezte be mondandóját a játékos ügynöke.

 

Ami Zunigát illeti; a fiatal kolumbiai játékos csak egy éve szerepel az olasz élvonalban, de az elmúlt szezonban annyira jól játszott, hogy már több kérője is akadt. Szakértők emlékeztetnek: azon a poszton szerepel, amely a Milan egyik leggyengébb része: hátul, a baloldalon. A csere tehát nem elképzelhetetlen.

 

forrás: acmilan.hu

 

Antonini játéka a tavalyi szezonban kellemes meglepetés volt számomra, több lehetőséget kellene neki adni, mert jobban tudna bal szélen játszani, mint Jankulovski. Zuniga inkább a jobb szélen tud jól játszani, Oddo helyett ő jobban beleillene a védelembe, de hozzá kell tenni mostanában Zuniga nem teljesít valami jól. a csere abban az esetben lenne hasznos, ha Zuniga a tavalyi formájában tudna játszani, így Zambrotta a baloldalra kerülne, amivel talán stabilabb lehet a csapat védekezése.

 

illetve silvio elég nagy bajban van, ezért újból felerősödtek azok a hírek, amely szerint eladná a Milant. lehetséges vevő Rezart Taci albán iparmágnás, aki elég szoros viszonyban van a vezetőkkel, illetve sok Milanhoz köthető rendezvényhez is köze van. nem csak Taci akarja megvenni a klubot, hanem arab befektetők is.

 

FORZA MILAN!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Chievo 1-2 AC Milan (Pinzi 7., illetve Nesta 82., 92.)

 

Megint a szezonban már sokat látott 'jelenség', majdnem egy egész meccsen keresztül nem tudtunk mit kezdeni a hátránnyal, de a végén szerencsére Nesta megnyerte nekünk a meccset. ;) Talán lassacskán beindul a csapat szekere, a tabellán is elég szépen jövünk fel, már a hatodik helyen állunk, de jobb gólkülönbséggel lehetnénk akár negyedikek is. Hétközben a Napoli-nál vendégeskedünk, nem számítok könnyű meccsre, de be kell gyűjtenünk a három pontot (és annak is örülnék, ha végre nem hátrányból kellene fordítania a csapatnak)! ;)Forza Milan!

Link to comment
Share on other sites

vááá ez a mai teljesítmény :( nézem a 30. percben a livescore-t látom 0:2 mondom ez megvan.......majd 2:2 a vége...Dida állítólag hozzá képest jól védett, Abate nemtudom mit művelt, de én örültem, hogy kezdő, de a kiállítása hozzájárult a vereséghez. Alessandrot le kellett cserélni remélem nemkomoly, mert ő a biztos pont a csapatban :( pozitívum a meccsben, hogy Pato legalább rugott 1 gólt így talán közelebb került a vébé kerethez.

 

FORZA MILAN!

Link to comment
Share on other sites

Napoli 2-2 AC Milan (Denis 90., Cigarini 93., illetve Inzaghi 3., Pato 6.)

 

A Sampdoria - Juve meccs végén átkapcsoltam a Sport2-re, hogy megnézzem a tegnapi találkozók végeredményeit, a kommentátor mondta, hogy a többi mérkőzés az utolsó percekben jár, láttam, hogy a Milan 2-0-ra vezet, én is azt mondtam, ez megvan, végre egy sima győzelem. De sajnos nem ez lett a vége. :( Itt bizonyára megint a mentalitásban kell keresni azt, hogy a hosszabbításban két gólt kaptunk. :mellow: Egy helyet így is előreléptünk a tabellán (most 5.-ek vagyunk, jobb gólkülönbséggel megelőzve a Genoa-t), az Inter ma este minden bizonnyal megveri a Palermo-t, így a fordulót követően valószínűleg maradunk is itt. Sajnálom ezeket a kiscsapatok ellen elhullajtott pontokat (Livorno, Bari, Atalanta, és a tegnapi), mert bár valódi bajnoki reményeink még most sem lehetnek igazán, de olyan körbeverések vannak idén a bajnokságban, hogy ha ezeket a kötelező meccseket hozni is tudtuk volna, most ott lennénk a közvetlen élmezőnyben (így viszont pl. az Intertől akár 9 pontra is leszakadhatunk). :unsure: Azért a tegnapi döntetlentől függetlenül mostanában megy a csapatnak, hétvégén meg kell vernünk a Parmát, és akkor őket meg is előzzük a tabellán. ;)Forza Milan!

Link to comment
Share on other sites

én a Napolit nagycsapatnak tekintem, játékosállománya nagyszerű és most a Juvét is 2 gólos hátrányból megverte és a tabellán is jönnek felfelé.

a legesleglényegesebb megint nyert a csapat így megelőzte a Parmát :happy: . jól kezdődött a meccs Boriello hamar megszerezte a vezetést dinnyó passzából aztán a Milan azt csinálta, amit sajnos szokott nagyon visszavett a tempóbol, de szerencsére ez nem sült el balul. a Parma jól tartotta magát, de a játékuk nem tükrözte azt, amire képes a csapat, Bojinovnak voltak helyzetei, Džemaili és Galloppa se játszott rosszul, örültem annak, hogy Mariga nem játszott, mert az ő játéka megnehezítette volna a támadók dolgát. Milan szepontjából legfontosabb játékos Paloschi, aki ugye félig a miénk na ő egyáltalán nem tudott nagy helyzetbe kerülni, személy szerint én remélem, hogy hamarosan visszatér, mert benne igen nagy lehetőségek rejlenek. a Milanról pár szót: dida nem bakizott, talán egy két megmozdulása volt, ami szemetszúrt nekem. oddo szokásos nulla, védekezésben nem volt vele probléma, de egy beadása sem volt jó(őszintén tőle még egy jó beadást nem láttam :lol: :lol: ), Silva jól játszott és nagyon akart főleg, amikor előretört és tisztán fejelhetett. kaladze nem sokat csinált, de azt jól végezte. Antonini remek volt a bal oldalon, remélem sérülése nem komoly. a középpályáról Pirlo és Seedorf hozta a formáját, nem játszottak tulzottan jól, többet tudnának, de ma ennyi is elég volt. Gattuso kapitányként játszott, jó volt látni a pályán. dinnyónak voltak szép passzai és gólpasszt is adott, futás terén igencsak hátrányban van és amit a Napoli meccs után csinált, ill. az edzésekhez való hozzáállása miatt más nagycsapatoknál már régen a fakóban játszana...Pato akart és jól is nyomta és a végére a meccs "hőse" Boriello. ő az a játékos, akit én nagyon nem szerettem, de meggyőzőtt, hogy nagy játékos. rugott 2 gólt és csűszott-mászott. remélem lendülete, mint ahogy a csapaté nem lankad a Real ellen sem, mert az más tészta lesz.

 

FORZA MILAN!

Link to comment
Share on other sites

AC Milan 2-0 Parma (Borriello 12., 93.)

 

Megint nyertünk, és ezzel már a negyedik helyen áll a csapat (onnan pedig csak akkor csúszhatunk le, ha a Genoa ma három góllal nyer), a Juve pedig már csak két ponttal előz meg minket. ;) A meccs nagy részében valóban visszafogott tempóban játszottunk, de a találkozó elején és végén egy-egy Ronaldinho-Borriello akció elég volt a győzelemhez (a második gólnál a technikai megoldás óriási volt). A csapathoz hasonlóan Ronaldinho is elég visszafogottan játszott, de a két gólpasszával így is nagyban hozzájárult a három pont otthon tartásához, Borriello pedig az én szememben is nagyot nőtt ezzel a duplával. Kedden nagyon nehéz meccre számítok a Real ellen, a madridiak szerintem sokkal jobbak lesznek, mint az első összecsapáson, de ennek ellenére természetesen bízom benne, hogy nekünk is sikerül az, ami tavaly a Juvénak, vagyis hogy a csoportkörben oda-vissza megverjük a 'királyi gárdát'. ;)Forza Milan!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...