Jump to content
PirateClub.hu

A.C. Milan


etooo
 Share

Recommended Posts

Galliani ma Madridba repült Huntelaar-ért.

http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/07/03/1362429/ac-milan-vice-president-galliani-in-madrid-on-saturday-for

 

Neki örülnék.Szerintem jobban feküdne neki az olasz bajnokság, mint a spanyol

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ő tényleg jó vétel lenne, én is jobban örülnék neki, mint mondjuk Adebayor-nak, Luis Fabiano meg úgy tűnik (jóval) közelebb van a Manchester-hez, mint a Milan-hoz, szóval ha a vezetőség is komolyan gondolja, akkor szerintem "tegyék oda magukat". ;) Csak egy jó kis ajánlat kell (szerintem 15 millió euró körül meglehet), és Galliani nagy barátja, Pérez már szabad utat ad a hollandnak. :)

 

További hírek:

A hírek szerint a Sevilla visszautasította a Milan 14 millió eurós ajánlatát Luis Fabianoért. A hír nem sokkal azután látott napvilágot, hogy a játékos képviselője kijelentette, ügyfele számára a Milan egy olyan lehetőség, amit nem szívesen szalasztana el.

 

Fabiano maga is elismerte, hogy egy álom válna valóra azzal, ha a piros-feketékhez igazolna, de jelenleg nincs megegyezés a felek között. Az EFE Sevilla híre szerint a kezdőajánlatot ugyan visszautasította a spanyol klub, de nyitott a további tárgyalásokra.

 

A brazil csatárnak 2011. júniusáig szóló szerződése van a Sevillával, és a kivásárlási ára körülbelül 32 millió euró.

Az AC Milan alelnöke, Adriano Galliani ismét cáfolta azokat a híreket, melyek szerint a Chelsea – valamint a legújabb pletykák szerint az Atletico Madird - érdeklődik Andrea Pirlo iránt.

 

”Nem kaptunk semmilyen ajánlatot Pirloért. A játékos július 6-án ott lesz a csapat első edzésén.”

Link to comment
Share on other sites

Egy tegnapi hír:

Az AC Milan alelnöke, Adriano Galliani Spanyolországba utazott a hétvégén, hogy tárgyalásokat kezdjen a Real Madrid elsőszámú emberével, Florentino Perezzel az Ajax egykori csatára, Klaas-Jan Huntelaar leigazolás ügyében.

 

Miután a milánóiaknak nem sikerült megszerezni a Wolfsburg támadóját, Edin Dzekot, a piros-feketék figyelme - Luis Fabiano mellett - a 25 éves holland felé fordult, akinek a helye bizonytalanná vált a királyiaknál.

 

A Corriere dello Sport szerint Perez visszautasította Galliani kölcsönvételen alapuló első ajánlatát, és inkább végleg adná el a játékost. A Gazzetta dello Sport azonban úgy tudja, hogy a Milan pár órán belül egy 18 millió euróról szóló ajánlatot fog letenni az asztalra.

 

A Real hat hónappal ezelőtt 27 millió euróért vette Huntelaart, és 20 millió ellenében válnának meg tőle.

Ezek alapján úgy tűnik, már nem vagyunk messze Huntelaar megszerzésétől. Más csapatok komoly érdeklődéséről nem lehet hallani, úgyhogy szerintem csak az anyagi dolgokat kell megoldani, nem lesz rá szükség, hogy más csapatokkal versenybe keljünk érte és folyamatosan rájuk kelljen licitálni. Meg kell adni az 'alapot', amit a Real kér, vagy kicsit lejjebb alkudni, és ennyi... ;)

Link to comment
Share on other sites

Berlusconi: Az igazi milanos megérti a helyzetet

 

 

A Milan tulajdonosa, Silvio Berlusconi szerint a csapat van olyan erős, mint a bajnok Inter.

 

 

A klub harmadik helyen végzett a bajnokságban, aztán egy héten belül 'elveszítette' Paolo Maldinit és Kakát is.

 

“Úgy döntöttünk, előre tekintünk, a megújulást szem előtt tartva. Ettől függetlenül a csapat versenyképes marad, ezért jó szezonra számítok. ” - nyilatkozta Berlusconi a La Gazzetta dello Sport-nak.

 

“A szurkolóknak nyugodtnak kell maradniuk. A Milan nem lesz vereségre ítélve. Senki, még a Inter sem rendelkezik jobb potenciállal a következő szezonra, mint mi. Nagy bajnokaink vannak, mint Alexandre Pato, Ronaldinho és Andrea Pirlo, hozzájuk pedig fiatal tehetségek csatlakoznak. Ami a technikai képességeket illeti, egyetlen olasz csapat sem veheti fel velünk a versenyt. Ahogy mindig, a klub most is úgy kezdi el a szezont, hogy mindenhol nyerni akar.”

 

Kaká eladása óta eltelt egy hónap, a Milan pedig még nem igazolt egyetlen komoly játékost sem.

 

“Nem a nevekkel van a probléma. Ha lesz megfelelő jelölt a piacon, akkor érkezik valaki, de ha nem, mi akkor is jók vagyunk a jelenlegi kerettel. Nem kell mindenáron igazolnunk."

 

A Milan szurkolói világszerte csalódottan figyelik a csapat átigazolási poltikáját, Berlusconi szerint azonban nincs ok a kesergésre:

 

“Az igazi milanos megérti a helyzetet és tudja, hogy bíznia kell a vezetőségben, mert már eddig is rengeteg örömet okozott számára. Nem hiszem, hogy aki eddig Milan szurkoló volt, az most hirtelen az Interhez pártol majd.” - zárta mondandóját a tulajdonos.

 

(acmilan.hu)

 

 

 

Tüntetés Milanellóban

 

 

Nem a legszebben alakult a Milan első munkanapja a nyári szünetet követően, ugyanis ebédidőben több száz dühös Ultra kezdett tüntetésbe a klub edzőközpontja előtt.

 

 

A szurkolók üvegeket és petárdákat dobáltak a klub épületeire, még az újságíróknak is fedezéket kellett keresniük.

 

Az Ultrák a klubvezetés elleni érzéseiknek adtak hangot igencsak aggresszív tónusban, nehezményezve, hogy a Real Madridnak eladott Kaká pótlására még nem igazoltak senkit. Az inzultusokat személy szerint Silvio Berlusconi tulajdonosnak és Adriano Galliani elnöknek címezték. Berlusconi ma reggel megjelent nyilatkozata, mely szerint a Milan erősebb az Internél, különösképpen feldühítette az Ultrákat.

 

A rendőrség gyorsan megérkezett és felügyeli a helyzetet, de az Ultrák továbbra is válaszokat követelnek.

 

Az előzetes bejelentés szerint Leonardo és Galliani a mai napon sajtótájékoztatót tartanak.

 

(acmilan.hu)

 

 

NO COMMENT! <_<

Link to comment
Share on other sites

HIVATALOS: Onyewu a Milanban!

 

 

A Milan hivatalosan is megerősítette: leigazolta az amerikai válogatott középső védőjét, a nigériai származású Oguchi Onyewut.

 

A hivatalos bejelentés szerint a védő szerződése 2012 júniusáig érvényes.

 

Az olasz sajtó szerint a 192 centiméter magas és 92 kilogrammot nyomó középső védő a júniusi Konföderációs Kupán győzhette meg az olasz klub vezetőit, akik már jó ideje figyelemmel kísérték a teljesítményét (minden idők legmagasabb futballistája és legnehezebb mezőnyjátékosa az Egyesült Államok válogatottjában.)

 

Oguchialu Chijioke Goma Lambu "Oguchi" Onyewu húsz évesen, 2002-ben került Európába, ekkor szerződtette le a francia Metz a Clemson University csapatától. Egy év után távozott az elzászi város csapatától, és a belga La Louviere-en keresztül 2004-ben került a Standard Liege-hez. Közben 2005 tavaszát az angol Newcastle-nél töltötte kölcsönben.

 

A Standarde-al 2008-ban és 2009-ben bajnoki címet szerzett, utóbbit Bölöni László irányításával. Onyewu 47 alkalommal szerepelt az amerikai válogatottban, amelynek színeiben 2007-ben megnyerte az Arany Kupát.

 

Onyewut Angliából hívta a Portsmouth, a Birmingham és a Wolverhampton, Olaszországból a Palermo és a Parma, valamint a török Fenerbahce illetve Hollandiából az Ajax is szerette volna megvásárolni. A játékos azonban a Milant választotta!

Link to comment
Share on other sites

CSÖKKEN LUIS FABIANO ÁRA

 

A játékos ügynöke, Jose Fuentes szerint Luis Fabiano ára lejjebb ment és most már 18millió euróért is megvásárolható. Ez már közel van ahhoz a 14 millióhoz, amit a Milan első körbe ajánlott a támadóért.- írja a Gazzetta dello Sport.

 

A Sevilla először a 30 milliós kivásárlási árat kérte a játékosért, de azt már korábban sejteni lehetett, hogy ennyiért nem találnak vevőt.

 

Az olasz lap szerint a Milan most kivár, hogy esetleg még olcsóbban juthasson hozzá a kiszemeltjéhez, hiszen a pénz mostanában igen fontos tényező az olaszoknál. Pontosabban a pénz hiánya befolyásolja az átigazolásokat.

 

Közben a Milan fiatal hátvédje, Thiago Silva is megszólalt az ügyben, arra biztatva válogatottbeli társát, hogy igazoljon a Milanhoz. Szerinte Fabiano képes segíteni a csapatot, a klub pedig jó járna a támadóval.

 

acmilan.hu

Link to comment
Share on other sites

Fiatal középpályásokat vett az AC Milan

 

 

Fiatal középpályásokat vett az olasz AC Milan. Mattero Barbini és Federico Dal Compare a Trevisóból igazolt a klubhoz. Mindkét játékossal három-három éves megállapodást kötött a klubvezetés.

 

lassan már egy tucat fiatalt hoztak a nyáron, ez valami új dolog kezdete?

Link to comment
Share on other sites

Varese-Milan

 

Az AC Milan ma délután játszotta első felkészülési mérkőzését, amelyen a piros-feketék Pippo Inzaghi duplájával győzték le a Varese csapatát.

 

A.S Varese - AC Milan 0-2 (0-1)

Gólszerző: Filippo Inzaghi (11. és 48.)

 

VARESE:

Mor

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

A csapat a World Football Challenge nevű felkészülési torna utolsó meccsén is kikapott (azt megelőzően 1-2 a Chelsea és a Club América ellen egyaránt), ezúttal az Inter-től szenvedtünk 2-0-s vereséget (mindkét gólt Diego Milito szerezte, aki az előző szezonban is oda-vissza betalált ellenünk még a Genoa színeiben <_< ), és így az utolsó helyen zártuk a tornát. A csapat játéka egyáltalán nem volt bíztató, ez még akkor is elmondható, ha Leonardo a fiataloknak is lehetőséget adott és a meccsek második félidejében a sok csere miatt nem igazán lehetett szervezett, jól működő játéka a csapatnak. Galliani és társai igencsak ígérgették, hogy nem lesz itt semmi gond, mert Ronaldinho "fel fog támadni", de egyelőre a brazil is ugyanolyan halvány volt, mint az előző idényben, és a többiek sem voltak valami nagy formában. :mellow: Reméljük azért a későbbiekben javulni fog a helyzet.

 

A csapat szerdán már az Audi Cup keretében lép pályára a Bayern München ellen. Ez a torna már nem körmérkőzésekből fog állni, úgyhogy itt legfeljebb két meccset fog játszani az együttes. Azért örülnék, ha összejönne egy Manchester - Milan a döntőben. :rolleyes: A meccse(ke)t a Digisport élőben közvetíti (és utána még jónéhányszor megnézhetjök felvételről is).

 

Bayern München - AC Milan (Audi Cup felkészülési torna) - 2009. július 29., szerda, 20:45 (Élő közvetítés: Digisport)

Link to comment
Share on other sites

Bayern München 4-1 AC Milan (Müller 12., 91., Schweinsteiger 80., Sene 89., illetve Pirlo 81.)

 

Még egy vereség, ráadásul ezúttal már egy elég "szép kis" zakó; egy sérülésektől tizedelt (sőt, inkább századolt :) ) Bayern-t sem tudtunk megverni. <_< A védelem teljesen "kész" volt, pedig aztán ott volt Nesta, a nagy tehetségnek tartott Thiago Silva, vagy éppen Zambrotta. Az amerikai 3 meccsből 3 vereséges teljesítmény és a tegnapi zakó után nem tudom, mit gondoljak a csapatról, Leonardo vezetőedzőről, a vezetőségről, stb. Ezeket látva sajnos felrémlik, hogy a következő szezon inkább a küszködésről, Ancelotti, Kaká visszasírásáról, stb. fog szólni... :mellow: Remélem azért a felkészülési időszak hátralévő részében Leonardo tud valamit kezdeni a csapattal, a mai bronzmeccset a Boca Juniors ellen mindenképpen be kellene húzni, bár a két csapat jelenlegi helyzetét elnézve ezért is alaposan meg kell majd szenvednünk.

 

Boca Juniors - AC Milan (Audi-kupa, bronzmérkőzés) - 2009. július 30., csütörtök, 18:25 (Élő közvetítés: Digisport)

Link to comment
Share on other sites

Ez a Milan elég gyenge, remélem senkit sem sértek meg vele :) Leonardo nem kapja meg a megfelelő embereket. Olyan noname játékosokat igazolnak, hogy azt sem tudom, világon voltak -e valaha. Nincs egy normális csatár, nincs egy rendes támadóközéppályás. Ronaldinho nem igazán van még mindig formában, játékban biztos nem. A szabikat viszont jól rugdossa. Pato még nagyon kevés, 3-4 év érzésem szerint kell neki. Egy jól fejelő csatár, center nincs. Nem is értem, Huntelaar miért nem kell nekik. 18-20 között rábólint Perez.

Link to comment
Share on other sites

Boca Juniors 1-1 AC Milan (Viatri 87., illetve Thiago Silva 27.) - Tizenegyesekkel: 4-3

 

Erre már nem igazán tudok mit mondani. A rendes játékidőben ugyan sokáig vezettünk, de a csapat játéka nem volt jobb annál, mint amit az előző meccseken láthattunk, aztán jött az előző szezonban már jónéhányszor látott "effektus", és a meccs hajrájában kiadtuk a kezünkből az egygólos vezetést, a tizenegyesek pedig már nem nekünk kedveztek. A sorozatos kudarcoknak szerintem két nagy (és persze sok kisebb) oka van: egyrészt Leonardo messze nem olyan edző, mint Ancelotti, másrészt a csapat nem bírja Kaká hiányát. De Ronaldinho halvány produkciója mellett már Pato formán kívülisége is egyre szembetűnőbb, és ezeket a dolgokat sehogysem lehet a barátságos meccsek miatti alulmotiváltságra és hasonlókra fogni.

Link to comment
Share on other sites

Nem tudok mit mondani. Ez már NEVETSÉGES. Vicc ami mostanában a klubnál folyik... igazság szerint nem is csak mostanában, mert az utóbbi 2 évben ez megy, de úgy néz ki, hogy idén sikerül az eddigi teljesítményt is alulmúlni (bár ne így lenne), és ebben hatalmas szerepe van a vezetőségnek. Gratulálok ezekhez a felkészülési meccsekhez, sikerült leégetniük egy legendás klubot.

Link to comment
Share on other sites

A következő szezont illetően hasonlókra gondoltam én is, amikor azt mondtam, lehet (sőt, már egyre inkább valószínű), hogy visszasírjuk majd Kakát és Ancelottit. Hol vannak már a BL-győzelem körüli fényes idők; azóta csak vergődik a csapat (igaz utána még bejött egy Európai Szuperkupa- és egy KlubVB-győzelem), és folyamatosan gyengülünk, a "feléledésre" pedig nagyon kevés (szinte semmi) esély van, amíg a vezetőség így bánik a csapattal. :mellow: Gondolok itt pl. Berlusconi elképzelésére, miszerint nem akar nagy neveket igazolni, csak fiatal játékosokat, mert elege van már az öreg Milan-ból - hát kéremszépen, az az "öreg" Milan BL-t nyert, ezzel egyidőben egy elég reménytelen helyzetben BL-indulást érő helyet harcolt ki a bajnokságan, és még sorolhatnám. A klub történetében már volt egy olyan, évtizedekig tartó időszak, amikor semmit nem nyert a csapat - lehet, hogy a drágalátos 'fejesek' most ennek a megismétlésére kényszerítik a csapatot, illetve ezt idézik elő... :unsure:

 

Szerk.: Amiről nem esett szó, elkészült a bajnokság menetrendje, és már a második fordulóban sorra kerül az Inter elleni rangadóra (mi leszünk a hazai csapat), egyébként így az elején elég könnyű ellenfeleket kaptunk. Az első bajnoki augusztus 23-án lesz, a Siena ellen kezdünk idegenben.

 

A teljes menetrend:

http://www.nemzetisport.hu/olaszfoci/koman-vladimir-asszisztalhat-etoo-milanoi-bemutatkozasahoz-248838.html

Link to comment
Share on other sites

"A vezetőség még egyet belerúg a földön fetrengő csapatba." Ezt én magam már nem is kommentálnám különösebben...

Pirlo elbúcsúzott a riválistól, napokon belül a Chelsea-be igazolhat

 

A Corriere dello Sport szerint Andrea Pirlónak a Boca Juniors elleni volt az utolsó mérkőzése a Milan mezében. A középpályás a Chelsea-be tart, ahol újra együtt dolgozhat Carlo Ancelottival. A Milan 21 millió fontot kaphat érte, valamint Claudio Pizarro és Michael Mancienne is a piros-feketékhez kerülhet.

 

d00079A3Bde65e06e0205.jpg

 

Az olasz lap úgy tudja, hogy Pirlo az Egyesült Államokban lejátszott Inter elleni felkészülési mérkőzés után elbúcsúzott a városi rivális játékosaitól, akikkel számos nagy csatát vívott meg az elmúlt években.

 

„Ez volt az utolsó derbim” – mondta állítólag az Inter játékosainak Pirlo, akit Carlo Ancelotti mindenképpen szeretett volna magával vinni a Chelsea-hez, és úgy tűnik, hogy kívánsága valóra válik.

 

A sajtóértesülések szerint a Chelsea két év alatt 21 millió fontot fizet a Milannak a 30 éves világbajnokért, valamint az üzlet keretén belül Olaszországba költözhet Claudio Pizarro és az angol utánpótlás-válogatott Michael Mancienne is – utóbbi kölcsönjátékosként.

 

Ezzel egyrészt enyhülnének Leonardo csatárgondjai, valamint Mancienne érkezésével Silvio Berlusconi azon óhaja is meghallgatásra kerülne, amely szerint 23 évnél fiatalabb labdarúgókat szeretnének ezután a csapathoz csábítani.

 

Pirlót 2011. júniusáig köti szerződés a Milanhoz, ahol évi 5 millió eurót keres, míg a Chelsea-nél 6.5 millió euró lehet a bére.

Link to comment
Share on other sites

az rendben van, hogy 23 év alattiakat akar látni a csapatban, de ehez PÉNZT kellene adnia a SAJÁT csapatának, mert egy NORMÁLIS csapatnál legaláb megpróbálják valakivel pótolni a távozókat abból a pénzből, amit kaptak(lásd MU vagy Lyon).

ha nem lennének ennyire zsugoriak a csapat vezetői, akkor már lenne egy jó balhátvédünk és legalább egy jó csatárunk(Cissokho a védelembe és a Dzeko Fabiano kettősből valamelyik a támadósorba) nagyon nagy lebőgés várható a bajnokságban és a BL-ben is(a csoportból való továbbjutás is csoda lenne)

Link to comment
Share on other sites

Egyetértek. Nem kellene minden bevételt az átigazolásokra költeni, de amennyiért és amilyen játékosokat vett a Milan, egész egyszerűen egy vicc. :sleep: Ahogy az is, hogy elengedik Pirlo-t és jön helyette egy kis pénz (ami természetesen úgymond zsebre megy Berlusconiéknál), meg Pizarro (és ez a Mancienne-gyerek), és akkor a 'fejesek' nagybüszkén azt mondják, hogy a csatárkérdés meg van oldva a Milannál... <_<

 

Ha átigazolások és játék terén is így folytatják, a bajnokságban megint nem lesz esélyünk jó eredményt elérni (tulajdonképpen csak a bajnoki cím mondható annak, és nem akarok elkeseríteni senkit, de ezt látva nem csodálkozok azon, ha esetleg egyesek már most kezdenek lemondani a scudettóról... :unsure: ), a BL-ben pedig szerintem a csoportkörben ha bajosan is (vagy épp a második helyen), de biztosan tovább fogunk jutni, a nyolcaddöntőben viszont elég lesz kifogni egy veretesebb csapatot, és már "áshatjuk is el magunkat". :mellow: A bajnoksághoz visszakanyarodva: elnézve az olasz élcsapatokat, az Inter szerintem még Ibrahimovic nélkül is erősebb, mint tavaly, a Juventus még egyelőre nem teljesen tiszta, de átigazolások szempontjából ők is csak erősödtek, a Roma is új erőre kaphat, mellesleg az "árnyékban" ott van még a Fiorentina (és pl. a szintén nagyot erősödő Genoa is), szóval szomorú dolog, de tény, lehet hogy megint veszélyben lesz a BL-hely kiharcolása... :(

Link to comment
Share on other sites

A Chelseaben védekező és a középső középpályás túltengés van már így is. Fogalmam sincs ki helyére akarja Pirlot Ancelotti. Ballack- Lampard-Essien hármast nem kéne kihagyni, talán Deco vagy Mikel hejére de az se biztos.

 

A Milánnál meg mit csinálnak, minden alapembert eladnak, de nem vesznek helyettük senkit???? Így még a dobogó sem lesz meg.

 

OK hogy nem akarják minden Kakáért kapott pénzt igazolásokra költeni, de 20millióért már meg tudnák szerezni Huntelaart vagy Loius Fabianot, ezzel a csatárgond meg is lenne oldva.

 

"A Milan 21 millió fontot kaphat érte, valamint Claudio Pizarro és Michael Mancienne is a piros-feketékhez kerülhet."

Ha Pirlo megy, a Milan megkapja Pizzarro-t, jó csatár de valószínűleg ő is csak cserejátékos lesz, plusz még jön Mancienne, ő mondjuk jól jönne balhátvédnek, oda nagy szüksége lenne valakire a Milannak, de ő meg még túl fiatal és tapasztalatlan.

Pirló helyére pedig jöhetne Hernanes és/vagy Sneijder.

 

Forza Milan!!!

Link to comment
Share on other sites

a Chelsea középpályája erős Pirlo csak padozna, Pizzaro a Bundesligában ász, máshol szenved. Mancienne jó védő lesz, de szerintem ha elengedik akkor olyan helyre engedik, ahol sok lehetőséget kap.

Sneijder és Hernanes akkor is jöhetne, ha Pirlo estleg marad, mert sokat lendíhetnének a támadójátékon. sok variálási lehetősége Leonardónak nincsen, mert legtöbb középpályása védekező stílusu, Kakával elment az egyetlen robbanékony játékos onnan. ez a Milan harmatgyenge elől is hátul is....

Link to comment
Share on other sites

Off: A Chelsea-nél tavaly is ez volt, amikor Deco-t odavittek; valószínűleg Lampard - Pirlo - Essien hármas lesz a középpályán (Ballack nincs túl nagy formában, mindenképpen ő kerülne ki vesztesként a dologból), az egyetlen csatárt pedig még két szélső támogatná (Joe Cole, illetve Malouda vagy Zsirkov a legvalószínűbb), szóval az alapfelállás nagyjából ugyanaz lenne, mint Scolari idején. Ancelotti a Milan-nál is hasonlót alkalmazott, csak itt támadó középpályások voltak (Kaká illetve Seedorf vagy Ronaldinho), nem szélsők.

 

De vissza a Milan-hoz: szép dolgok ezek, hogy a Pirlo-ért kapott pénzből megvennénk mondjuk Sneijder-t, de abban már-már lassan biztosak lehetünk, hogy Berlusconi ill. Galliani ezt nem így gondolná, még akkor sem, ha Pirlo távozásával már végépp szükségünk lenne egy irányító-típusú játékosra a középpályán. Hernanes-nek sincs még európai tapasztalata, és nekünk most nagy névre lenne szükségünk, nem egy fiatal tehetségre. De hát most magyarázzuk ezt a 'fejeseknek', ugye... <_<

 

Ui.: redman22, a hsz.-edet szerintem szerkeszd, egyértelmű, hogy miért.

Link to comment
Share on other sites

A Milan és a Fiorentina verseng De Silvestriért

 

 

A FirenzeViola.it értesülése szerint a Pirlo-transzfer sikeres lezárása után az AC Milan figyelme a Fiorentina által is kiszemelt Lorenzo De Silvestri felé fordulhat. A piros-feketék alelnöke, Adriano Galliani kiváló munkakapcsolatban áll a Lazio patrónusával, Claudio Lotitoval, és elképzelhető hogy a lombárd klub két, a fővárosból elvágyódó játékost is átcsábít Milánóba.

 

A rómaiak edzője, Davide Ballardini nem gördít akadályt Goran Pandev, Christian Ledesma valamint Lorenzo De Silvestri távozás elé, és a Milannál úgy gondolják, hogy az olasz védő nagy erősítés lenne a védelembe, míg az argentin középpályás megfelelően tudná pótolni Andrea Pirlot.

 

Forrás: goal.com

 

igazából jöhetne mindhárom. de Silvestri jobbhátvédnek így Zamb bal oldalon játszana, Ledesma a középpálya közepére, Pandev pedig balszélre vagy előretolt ékként a csatársorban szerepelhetne.

Link to comment
Share on other sites

A Milan 35 millió eurót fezetne fabregasért

http://goal.com/en/news/11/transfer-zone/2...fabregas-report

Milan kész 35 millió eurót áldozni az Arsenal csapatkapitányáért, 5 éves szerzödést kínálnak, évi 4 millió eurós fizetéssel. A Tuttosport szerint Galliani és Berlusconi már megállapodtak Arsene Wengerrel hogy eladja nekik a középpályást, márcsak a részletekről kell megegyezni.

Nagyvonalakban ennyi a cikk.

 

Azt hiszem Fabregas megszerzésével komoly előrelépést tenne a csapat Kaka pótlására, márcsak 1 csatárra volna szükség.

Forza Milan!

Link to comment
Share on other sites

Aztán hogy ebből megint mi igaz... :huh: Mert azért a csapat eddigi átigazolási politikája alapján nem éppen az a legvalószínűbb, hogy most hirtelen megvesznek egy játékost 35 millióért. Meg azért a Tuttosport sem éppen egy La Gazetta dello Sport, a Goal.com-ról már nem is beszélve...

 

Azért az mindenképpen pozitívum, hogy a hírek szerint a vezetőség elutasította a Chelsea első ajánlatát Pirlo-ért, ami állítólag a korábban emlegetett 21 millió euró, valamint Pizarro és Mancienne játékjoga helyett úgy festett, hogy 8 millió + Pizarro. <_< Szerintem nem kell külön kommentálni, de a kékek állítólagos további alternatívái között is csak olyasmik vannak, hogy 15-16 millió vagy 12 millió + Pizarro. :sleep:

Link to comment
Share on other sites

A sorozatos átigazolási kudarcok után válságértekezlet a Milannál

 

Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milan tulajdonosa, Silvio Berlusconi a mai napon folytat megbeszélést a csapat új vezetőedzőjével, Leonardóval és elnökével, Adriano Gallianival a klub játékvásárlási politikájának rendezése ügyében. Nem csoda, hogy sor kerül a tanácskozásra: a Milannak eddig egyetlen nagy sztárt sem sikerült szerződtetnie a nyáron, pedig kiszemeltekben nem volt hiány. A Tuttosport szerint most éppen Cesc Fabregasra „vadásznak” a piros-feketék…

 

d00079E9401fb954a20f3.jpg

 

A Milan e nyári átigazolásait három szóval jellemezhetjük: kudarc, kudarc, kudarc. Thiago Silva, Oguchi Onyewu, vagy éppen Ignazio Abate ugyan nem rossz játékos, de a szurkolók másra számítottak…

 

Kezdődött a sor még júniusban Edin Dzekóval. Sokan úgy gondolták, hogy az anyagiakban nem bővelkedő Wolfsburgtól nem lesz nehéz megszerezni a bosnyák támadót, főleg azok után, hogy Kakát 67 millió euróért eladták a Realnak. A „farkasok” támadója azonban túl nagy falatnak bizonyult, szerződést hosszabbított a német gárdával.

 

Milánóban nem csüggedtek, hiszen jelöltjük akadt bőven: a következő célpont Emmanuel Adebayor volt, aki aztán nemrég 22 millió fontért cserébe a Manchester Cityhez szerződött.

 

22 millió fontért! A Milan az újabb fiaskó után 12.5 milliót ajánlott a Sevillának Luís Fabianóért, amire az andalúziai klub elnöke, José María del Nido csak annyit mondott: komolytalan!

 

„Egyelőre várunk, az árak a játékospiacon már elkezdtek csökkenni” – reagált a Milan elnöke, Adriano Galliani.

 

Úgy tűnik azonban, tovább már nem várnak, a sorozatos kudarcok után holnap válságértekezletet tart a klub, melyen a vezetőedző Leonardo, az elnök Galliani és a tulajdonos Berlusconi is részt vesz.

 

Leonardo erősítéseket sürget, amivel Galliani is egyetért. Elsősorban egy tapasztalt támadót, illetve egy védőt és középpályást szeretnének igazolni, ám Berlusconi szerint 23 éven aluli játékosokat kellene szerződtetni az idősebbek helyett. A tulajdonos számára politikailag is kritikus ez az időszak, hiszen a gazdasági válság idején, olasz miniszterelnökként nem szórhatja két kézzel futballra a pénzt.

 

A szerdai megbeszélés talán változást hozhat. A Tuttosport című lap szerint a katalán Cesc Fabregasért 35 millió eurót ajánlhat a Milan az Arsenalnak, ha Andrea Pirlo a Chelsea-hez igazol, míg más források szerint a holland Klaas-Jan Huntelaar is érkezhet a Real Madridtól.

 

Egy biztos, a drukkerek egyre türelmetlenebbek, ami nem meglepő, hiszen az eddigi felkészülési meccseken két döntetlen mellett négyszer kikapott a Milan, többek között a nagy rivális Intertől is…

Link to comment
Share on other sites

A Corriere dello Sport hírei szerint ? amit a Marca is megerősített ? az AC Milan megegyezett a Real Madriddal Klaas-Jan Huntelaar megvételéről. Az olasz lap szerint a holland csatár 15 millió euróért költözik Milánóba, a piros-feketékhez három évre kötelezi el magát.

Végre! Csakhogy észhez tértek a vezetők (legalábbis részben), erre volt szüksége a csapatnak, ráadásul a 15 millió nem is olyan irdatlan összeg, ami "romba döntené" a csapatot. Az eladólistára tett holland kontingensből Sneijder-t is egész nyugodtan elhozhatnák, bár az sem lenne rossz, ha Fabregas-t sikerülne megszerezni (bár a Tuttosport híresztelése szerint kacsa, úgy ahogy van :mellow: ).

 

Szerk.: A teljes hír az átigazolásos topikban.

 

És még egy bíztató hír:

Berlusconi: Pirlo nálunk marad, és tőlünk is vonul majd vissza

Véget ért a Silvio Berlusconi, Adriano Galliani és Leonardo részvételével megtartott válságértekezlet az AC Milannál, amely után Berlusconi kijelentette, hogy Andrea Pirlo nem igazol sehova, sőt, a Chelsea-vel hírbe hozott középpályás tőlük vonul majd vissza. A tulajdonos emellett elárulta azt is, hogy rendelkezésükre áll az a pénzösszeg, amelyért cserébe egy igazi gólvágó érkezhet a Milanhoz még ezen a nyáron.

 

d00079FAB0503fb1e955f.jpg

 

Ha hinni lehet Silvio Berlusconinak, akkor Carlo Ancelotti lemondhat Pirlóról, a középpályást ugyanis nem adják el a Chelsea-nek. Sőt, másik csapatnak sem.

 

?Andrea Pirlót nem adjuk el. Velünk marad, és nálunk fejezi be a pályafutását ? nyilatkozta a Corriere dello Sportnak a Milan tulajdonosa. ? Igen komoly ajánlat érkezett érte a Chelsea-től, de beszéltünk a játékossal, és végül úgy döntöttünk, hogy Leonardo kérésének eleget téve megtartjuk.?

 

A milánóiak brazil vezetőedzője még a válságértekezlet előtt kijelentette, hogy minden tőle telhetőt megtesz Pirlo megtartásáért. A 30 éves játékos állítólag már elbúcsúzott a városi rivális Inter játékosaitól csapata amerikai túráján.

 

Úgy tűnik, hogy Leonardo sikerrel járt az ügyben, Pirlo ugyanis a Milannál marad, ráadásul az ígéretek szerint egy csatár érkezik majd a csapathoz.

 

?A klub rendelkezik annyi pénzzel, hogy Galliani egy igazi gólvágót is megszerezzen még a nyáron? ? tette hozzá Berlusconi.

Az a bizonyos gólvágó már ezek szerint akkor megvan, Pirlo maradásának viszont talán még Huntelaar érkezésénél is jobban örülnék. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Pirlo maradásának csak azért örülök mert Chelsea-t így messziről elkerüli. Jövőre szerintem mindenképpen padoznia/távoznia kellene, mert valljuk be, Andrea(és Seedorf) már nem tud stabilan jó teljesítményt nyújtani.(lassú, körülményes,alibizik,a szabadrúgásai sem nem olyan életveszélyesek mint anno :( ) ez van sajnos

 

Egy nagyszerű hír:

 

HIVATALOS: Huntelaar a Milanba folytatja

 

Az A.C. Milan a klub hivatalos honlapján jelentette be, hogy megállapodott a Real Madrddal Klaas-Jan Huntelaar szerződtetéséről.

A holland támadó holnap esik át az orvosi vizsgálatokon, majd 2013 június 30-ig szóló szerződést ír alá a klubbal.

 

 

acmilan.com

Link to comment
Share on other sites

Ha azon a bizonyos válságértekezleten ráeszméltek arra, hogy a csapatnak szüksége van egy nagynevű támadóra, akkor talán azt is belátták, hogy a középpályán is szükség van egy Kaká-hoz hasonló játékosra. A Fabregas-dolog úgy néz ki (ahogy arra számítani lehetett) csak kacsa volt, de remélem azért hoznak egy ilyen játékost, és akkor már talán-talán mondhatjuk, hogy 'kész' a csapat...

 

Huntelaar átesett az orvosi vizsgálaton, majd aláírta a szerződését

A holland Klaas-Jan Huntelaar sikeresen átesett az orvosi vizsgálatokon, majd négyéves szerződést írt alá új csapatával, az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milannal.

 

d0007A18Fc29a8162cc9b.jpg

 

Meg nem erősített információk szerint a milánói klub 15 millió eurót fizetett a holland csatárért, akiért fél éve még 20 milliót kapott az Ajax a Real Madridtól.

 

A támadót Filippo Inzaghi szerepkörébe szánják a Milannál, de a játékos igyekezett elejét venni mindenféle összehasonlításnak.

 

„Ismerem Inzaghit, nagyszerű játékos rendkívül lenyűgöző pályafutással. Nincs két egyforma ember, így természetesen én sem vagyok olyan, mint Inzaghi. Minden sportolónak saját egyénisége van” – mondta Huntelaar.

 

Huntelaar stílusát a legtöbben honfitársáéhoz, Ruud van Nistelrooyéhoz hasonlítják, de sokan látják benne Marco van Basten utódját is, aki nagyszerű éveket töltött az AC Milannál.

 

„Nyugodt és nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. Tudom, hogy a játék és az edzési módszerek mások lesznek Olaszországban, de készen állok, és már alig várom, hogy elkezdődjön a szezon” – folytatta a holland csatár.

 

A Milan új szerzeménye ezt követően kitért arra is, hogy a csapat középpályása, Andrea Pirlo mégsem igazol a Chelsea-hez, hanem marad továbbra is a piros-feketéknél.

 

„Nagyon örülök, hogy Pirlo marad. Láttam őt a 2008-as Európa-bajnokságon játszani, és láttam, hogy mennyire fontos a csapatai számára” – zárta mondandóját a „Vadász”.

Módosította vassadi
Link to comment
Share on other sites

Benfica-Milan

 

1-1 b: 6-5

 

Játékvezető: Joao Ferreira (POR)

 

Nézőszám: 62.342

 

Gólszerzők: Cardozo (58'); illetve Sidnei (87' - öngól)

 

BENFICA:

Quim; David Luiz (51' Shaffer), Luisao, Sidnei; Di Maria (72' Yebda), Ramires (46' Carlos Martins), Javi Garcia (72' F. Coentrao), Ruben Amorim; Aimar (63' Keirrison); Cardozo (63' Weldon), Saviola (63' Patric).

 

MILAN:

Storari; Zambrotta, T. Silva, Nesta (79' Onyewu), Favalli (73' Antonini); Abate, Pirlo, Jankulovski; Di Gennaro (55' Ronaldinho); Pato, Borriello.

 

Büntetők: Keirrison (Benf.) gól; Pirlo (Mil.) gól; Shaffer (Benf.) gól; Ronaldinho (Mil.) kihagyta; Coentrao (Benf.) kihagyta; Jankulovski (Mil.) gól; Amorim (Benf.) gól; T. Silva (Mil.) kihagyta; Weldon (Benf.) kihagyta; Borriello (Mil.) gól; Yebda (Benf.) gól; Pato (Mil.) gól; Patric (Benf.) kihagyta; Zambrotta (Mil.) kihagyta; Sidnei (Benf.) gól; Antonini (Mil.) kihagyta.

 

Forrás: acmilan.com

 

már nem is tudom hanyadik vereség ez a felkészülés során..... <_<

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...