Jump to content
PirateClub.hu

A.C. Milan


etooo
 Share

Recommended Posts

AC Milan 1-1 Juventus (Seedorf 57., illetve Iaquinta 60.)

 

A bajnoki címben én sem reménykedtem, még úgy sem, hogy az Inter döntetlenjének köszönhetően a Juvét legyőzve 5 pontra közelíthettük volna meg a nagy riválist; de azzal, hogy tegnap mi is csak döntetlent játszottunk, az utolsó halvány remény is oda. Bár már jó ideje tudatosult mindenkiben, hogy -ismét- lecsúsztunk a bajnoki címről, így aztán most ez különösebben nem is elszomorító; senki sem számolt azzal, hogy még harcban lehetünk a scudetto-ért. Marad tehát a második hely, ami viszont így már eléggé biztosnak tűnik, de azért jó lenne, ha a csapat behúzná a még hátralévő három bajnoki meccs mindegyikét ;)Forza Milan!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

A mai Albánia elleni keret

Kapusok: Kalac, Perucchini

 

Védők: Albertazzi, Antonini, Darmian, Mattioni, Jankulovski, Thiago Silva, Senderos, Zambrotta,

 

Középpályások: Beckham, Cardacio, Gattuso, Flamini, Pirlo, Seedorf,

 

Támadók: Inzaghi, Kakà, Pato, Shevchenko, Ronaldinho

 

Remélem, hogy Perucchini fog védeni, én látok fantáziát a srácban...

Link to comment
Share on other sites

Nem mintha akkora jelentősége lenne, de ha már így előkerült ez az albániai barátságos meccs: a csapat 3-3-as eredményt követően tizenegyesekkel 8-7-re nyert, a Milan góljait Ronaldinho, Sevcsenko, és Inzaghi szerezte. A gálameccsen már Gattuso is pályára lépett; egy félidőt játszott Albánia ellen.

Link to comment
Share on other sites

Hát igen, a meccs egyetlen jelentősége az volt, hogy Gatta újra pályára léphetett. Attól függetlenül, hogy nélküle is ment a csapatnak, azért már nagyon hiányzott a motor a csapatból. És ha minden igaz, akkor esetleg még Nesta visszatérésében is reménykedhetünk...

Link to comment
Share on other sites

Az utóbbi napokban minden eddiginél valóságosabbnak és esélyesebbnek tűnik az, hogy Ancelotti nyártól a Chelsea edzője lesz:

Carlo Ancelotti, az AC Milan trénere előszerződést kötött a Premier League-ben szereplő Chelsea labdarúgócsapatával - olvasható a The Daily Telegraph szerdai számában.

 

A napilap információi szerint a megállapodás három évre szól, az idei szezon végén lép érvénybe, és Ancelotti már az angol fővárosban tartózkodik, hogy a klub vezetőivel egyeztessen futballisták eladásáról és leigazolásáról.

 

A 49 esztendős edző legszívesebben magával vinné a Stamford Bridge-re jelenlegi asszisztensét, Mauro Tassottit, valamint sztárjátékosai közül a brazil Kakát és az olasz Andrea Pirlót.

Forrás: acmilan.hu

 

Az olasz Corriere dello Sport szerint a Milan mestere Carlo Ancelotti ezen a hétvégén ül le tárgyalni a londoni kékekkel, és valószínűleg aláírja négy évre szóló kontraktusát is.

 

A fizetése 6.5 millió euró lenne, és a szerződése 2013-ig szólna. Korábban a Milan is ajánlott neki egy szerződéshosszabítást, de azt állítólag visszautasította, Silvio Berlusconi sértő kijelentése miatt.

 

Állítólag Berlusconi azt mondta: szerinte csak az edző a hibás az idei szezon sikertelenségéért.

 

Roman Abramovics 30 millió fontot adna előlegbe az olasznak költekezni. Ebből az összegből a szélre Ashley Youngot igazolná le az Aston Villából, illetve Yuri Zhirkovot a Diego Militot hozná.

 

A történethez hozzátartozik, hogy tegnap Galliani határozottan cáfolta, hogy Ancelotti távozna a Milan edzői székéből.

Forrás: acmilan.hu

 

Én nem örülnék neki, ha Carlo távozna, mert voltak ugyan gyengébb időszakok (illetve szezonok, gondolok itt a tavalyira), de szerintem neki itt a helye. Mindenesetre nagyon közel került a Chelsea-hez, és ott van még a Real (meg ugye Pérez) is; nem valószínű, hogy maradni fog :unsure:

 

A sajtó Rijkaard-ot és Allegri-t (a Genoa edzője) tartja a két legnagyobb esélyesnek a Milan vezetőedzői pozíciójára abban az esetben, ha Ancelotti valóban távozik; de felmerült többek között Van Basten neve is.

 

Átigazolások terén újdonság, hogy a Milan állítólag figyeli Juhász Rolandot (ezt az információt a milannews.it közölte, szóval nem csak egy magyar szóbeszéd), és lehetséges érkezőként felmerült Hleb neve is, aki elégedetlen a Barcában kapott kevés játéklehetőséggel; róla csak annyit, hogy szinte biztosan el fog igazolni, de nagyon remélem, hogy nem a Milan-hoz; szerencsére( :) ) vannak más kérői is (pl.: Inter, Bayern München, Stuttgart)

 

Szerk.: Arról pedig, hogy Buffon a Milan-ba igazolna, csak ennyit:

http://www.nemzetisport.hu/olaszfoci/buffont-megnyugtattak-a-klub-vezetoi-igy-marad-a-juventusnal-236219.html

Link to comment
Share on other sites

Udinese - AC Milan (Olasz bajnokság, 36. forduló) - 2009. május 15., szombat, 20:30 (Élő közvetítés: Sport2)

 

Már csak három forduló van hátra, és vége az olasz bajnokságnak :unsure: A Juve elleni döntetlennek 'köszönhetően' (azért egy fél idézőjel ott van, mert ha megvertük volna őket, most nem azt írnám, ami a zárójel után következik) fél lábbal már a dobogó második helyén vagyunk, de jó lenne, ha a csapat megnyerné ezt a három hátralévő meccset, hogy szépen zárjuk a szezont (meg azért a második helyért még kell szerezni pontokat) Az Udinese enyhén fogalmazva is verhető csapat, megmutattuk ezt az őszi idényben is, amikor két gyengébb találkozó után (1-3 a Palermo-val és 2-4 a Juvéval szemben) 5-1-re kiütöttük őket. Nem lenne rossz most is egy hasonló eredményt összehozni :) Nálunk nincsenek újabb sérültek, csak a "szokásos" (attól eltekintve, hogy Gattuso már ott van a keretben), illetve még Favalli és Beckham eltiltott; és az Udinese is nagyjából a legerősebb összeállításában léphet pályára, bár azért a legnagyobb név, Di Natale tudomásom szerint hiányzik. Holnap a Manchester bajnok lehet, de egy esti Milan-győzelem végképp teljessé tenné a szombati -fociszempontból vett- sikert ;)Forza Milan!

Link to comment
Share on other sites

Ez kb. olyan váratlanul jött, mint az őszi idény vége felé a Palermo elleni vereség, és a meccs képe is hasonló volt, mint azon a meccsen: az ellenfél szinte minden szempontból felülmúlt minket :mellow: Végülis nincs nagy probléma, mert igazi nagy céljaink már rég nincsenek, és ha a Juve ma nyer, akkor sem tud megelőzni minket. Mindenesetre örülnék, ha a csapat megnyerné a hátralévő két bajnokit, és megtartanánk a második helyet.

 

Ui.: Ezzel a vereséggel egyébként bajnokot csináltunk az Inter-ből.

Link to comment
Share on other sites

AC Milan - AS Roma (Olasz bajnokság, 37. forduló) - 2009. május 24., vasárnap, 15:00 (Élő közvetítés: Sport1)

 

A Milan idei utolsó igazi nagy rangadója, amit jó lenne hozni annak érdekében, hogy megtartsuk a jelenlegi második helyet (bár ez a Juve nem igazán veszélyezteti az "ezüstérmes" pozíciónkat) Két olyan csapat találkozik, akiknek igazi nagy céljaik már nincsenek (nekünk a BL-főtábla már rég megvan, a Roma már jó ideje nem reménykedhet a jövő évi BL-indulásban), úgyhogy motiváció szempontjából nagyjából azonosan állnak a felek. Sérült játékosunk (a megszokottakat kivéve persze) szerencsére nincs, a Roma viszont még megérezheti De Rossi hiányát. Remélem jó meccset láthatunk majd, természetesen a végén Milan-győzelemmel ;)Forza Milan!

 

És nem mellékesen, ez lesz Maldini utolsó meccse a San Siro-ban :unsure:

 

Végeredmény: AC Milan 2-3 AS Roma (Ambrosini 75., 81., illetve Riise 36., Ménez 79., Totti 85.)

Volt egy nagy menetelésünk, aminek köszönhetően átvettük a második helyet, erre most meg itt ez a két vereség... :unsure:<_< Hiányzott a csapatból az a lendület, ami az utóbbi meccseken megvolt, megintcsak azt a "sétálgatós" focit láthattuk tőlük. Mivel a Juve nyerni tudott, az utolsó fordulóban mindenképpen meg kell vernünk a Fiorentinát, hogy biztosan a miénk legyen a második hely (vagy legalábbis több vagy ugyanannyi pontot kell szereznünk, mint a Juve) Csak azt sajnálom, hogy Maldini hazai búcsúzása nem sikerült jól... :(

Módosította vassadi
Link to comment
Share on other sites

Az még hagyján, hogy vereséggel kellett búcsúznia hazai pályán, de a szurkolók egy csoportja olyan szitkokat szórt Maldini-re, hogy "a csapatnak csak egyetlen igazi kapitánya volt, Baresi"; oda nem illő transzparensekkel "tüntettek", stb. <_< Ezt érdemli egy olyan ember, aki több mint két évtizeden keresztül töretlen odaadással és példátlan hűséggel szolgálta a klubot?? Gyalázat; az ilyen "drukkereket" ki kellene tiltani a csapat meccseiről. Már leírtam máshol is, de leírom mégegyszer: Maldini a klub történelmének legnagyobb kapitánya, és mondhat erre bármit bármelyik olasz "fan".

Link to comment
Share on other sites

Természetesen ezek a "szurkolók" csak a kisebbségget alkotják, de a San Siro-tól búcsúzó Maldini-nek biztos nagyon rosszul esett... Amúgy nem tudom, hogy milyen interjúkról beszéltek amiben Maldini tiszteletlen volt velük szemben, én nem hallottam ilyenről annak idején, pedig ha ennyire mellre szívták akkor azért keményebben oda kellett szólnia

Link to comment
Share on other sites

10 évvel ezelőtt, amikor a csapat ilyen 10-14. helyeken végzett 2-3 évig, az egyik meccs után kicsit kiborultak a szurkolók. Akkor több csapattag is odament hozzájuk csitítani őket, és állítólag Maldini valami ilyen beszólt nekik, hogy "zsoldosok és koldusok vagytok mind."

 

egy fórumon olvastam.

 

de nem csak az ultrák a SAJÁT CSAPATTÁRSAI is cserben hagyták... szégyenteljes produkció volt, aki még most sem látja, hogy gyökeres változások kellenek az vak... kezdve egy KLASSZIS csatárral és Maldinihoz és a Milan rangjához méltó védelemmel. dida, kalac, kaladze, favalli, senderos, borriello, ronaldinho bye...

 

 

Link to comment
Share on other sites

Természetesen ezek a "szurkolók" csak a kisebbségget alkotják, de a San Siro-tól búcsúzó Maldini-nek biztos nagyon rosszul esett...

Még szerencse, hogy csak egy kisebb rész művelte ezt; bár már ez is sok volt... <_< Amúgy az is igaz, hogy a csapattársaktól sem lehetett nagyon semmit sem látni, de talán majd Maldini tényleges búcsúmeccsén, a Fiorentina elleni találkozón a bajnokság következő, egyben utolsó fordulójában.

Link to comment
Share on other sites

Fiorentina - Milan 0-2 (Kaká, Pato). Végül jól sikerült Maldini búcsú meccse, és ez a második félidőben mutatott játéknak köszönhető. Pato gólja nagyon szép volt, és hatalmas indítást kapott Kákától, a végén pedig már csak tartottuk a labdát. Visszatért Nesta és Gattuso is (igaz csak csereként), remélem jövőre nem kell sérülésekkel bajlódniuk és számíthat rájuk Ancelotti(?) a kezdőben. Majd meglátjuk amúgy, hogy marad-e Carlo... Az egyetlen dolog amit sajnálok, hogy csak 3. helyen végzett a csapat...

Link to comment
Share on other sites

Ancelotti távozik, Leonardo érkezik

 

Carlo Ancelotti a mérkőzés után élő adásban jelentette be, hogy közös megegyezéssel távozik a Milan kispadjáról, így nem tölti ki a 2010-ig szóló szerződését.

Arról nem beszélt, hogy hol folytatja karrierjét.

 

A hivatalos oldal egyelőre nem közölte, ki lesz az utód, várhatóan a holnapra meghirdetett sajtótájékoztatón mutatják be az új edzőt. Az olasz sajtó napok óta tényként közli, hogy Leonardo váltja Ancelottit a Milan kispadján.

 

18:05

 

Galliani megerősítette, Leonardo lesz a Milan új edzője. A hivatalos bemutatásra holnap 13:00-kor kerül sor.

 

milannews.it , tuttomercatoweb.com

 

Grazie Carlo

 

Reméljük hogy Leonardo, Patohoz hasonló tehetségeket és minőségi játékosokat igazol majd.

Link to comment
Share on other sites

Örülök, hogy ezzel a viszonylag sima győzelemmel jövőre a BL-főtáblán leszünk, hogy szépen sikerült a szezon zárása, főként Maldini búcsúja (ezúttal megkapta a kellő tiszteletet szurkolóktól, csapattársaktól, stb.), és hogy Gattuso (aki arcszőrzet nélkül kissé ledöbbentett :) ) mellett Nesta is visszatért.

 

Annak viszont már kevésbé örülök, hogy Ancelotti távozik :( Voltak nehéz, eredménytelenebb időszakok, de furcsa lesz nem őt látni a Milan kispadján. Az ő távozásával és Maldini visszavonulásával (főleg ha még Kaká is a Real-hoz szerződik... :mellow: ) egy új korszak kezdődik a következő szezontól a Milan-nál. Nem tudom ez a Leandro mit tud, reméljük, hogy újonc létére is azért elér majd valamit a csapattal (mondjuk nem lenne rossz, ha úgy nyitna, mint Guardiola a Barcánál :D;) )

 

Szerk.: Ancelotti a Chelsea edzője lett.

 

Nehéz a szezont összességében értékelni, mert sajnálatos módon a kezdeti nagy remények ellenére is trófea nélkül maradtunk, de sikerült kiharcolnunk a BL-főtáblás helyet. Jövőre, ahogy már mondtam, nagy változás lesz, de jó lenne már nyerni valamit :unsure: Így előzetesen nézve is nehéz dolgunk lesz, újonc edzővel, lehet, hogy Kaká nélkül, stb., de szeretnék már ismét jelentős Milan-sikernek is örülni ;)

FORZA MILAN!

Link to comment
Share on other sites

Noha eredetileg arról szóltak a hírek, hogy a Real Madrid elnöki székébe visszatérő Pérez utazik Olaszországba, végül Kaká képviselői mentek házhoz.

 

Az El Confidencial szerint 15 órakor érkeztek meg Madridba egy különgéppel, majd az Estadio Bernabéuba utaztak, ahol Florentino Pérezzel találkoztak.

 

Az AS úgy tudja, hogy 60 millió eurót fizetne a madridi egyesület Kakáért, akinek öt év alatt majdnem 50 millió euró ütné a markát, ha létrejönne az üzlet.

 

A 27 éves játékost az elmúlt években többször is megpróbálta leigazolni a spanyol egyesület, ám eddig rendre kudarcot vallott ezügyben.

 

Ha most sikerülne megszerezni, akkor már a második fontos igazolása lenne ezen a héten a blancóknak, akik a hét elején jelentették be hivatalosan, hogy a chilei Manuel Pellegrini lesz a csapat vezetőedzője.

 

Forrás: nemzetisport.hu

Hát szó mi szó, nem örülök ennek a hírnek :mellow: Télen már majdnem elvesztettük Kaká-t, akkor nehezen is, de sikerült megtartani az "arabok játékszerének" (Man. City) ostromlása ellenére is, most viszont megint baj van... :unsure: Nagyon remélem, hogy Pérez ténykedése -legalábbis Kaká-ügyben- nem jár sikerrel.

 

Változott a helyzet: immár biztos, hogy Kaká a következő szezontól a Real Madrid-ot erősíti. A hírek szerint a Real 64,5 millió eurót fizet a Milan-nak, Kaká szerződése öt évig érvényes és évi 9 millió euró lesz a keresete.

 

http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/perez-elintezte-kaka-645-millio-euroert-a-real-madrid-jatekosa-239227.html

Nagyon sajnálom, hogy távozik, a csapat magasan legjobb játékosát veszíti el ezzel, és ráadásul Kaká nemcsak játékosként nagy. Mondhatni pótolhatatlan veszteség ez a csapat számára, egy "begyógyíthatatlan seb". Arrivederci, Kaká!

Módosította vassadi
Link to comment
Share on other sites

Az AS kedden este már kész tényként közölte, hogy Galliani és Pérez között megállapodás született Kaká átigazolásával kapcsolatban, azóta viszont nem nagyon lehetett részleteket hallani ezzel kapcsolatba. A La Gazetta dello Sport mai számában viszont megjelent Galliani alábbi nyilatkozata:

Még ha fáj is a szívem, szembe kell nézni és döntést hozni a gazdasági kérdésekben – folytatta az elnök. – Kaká mindig is rendkívül lojális volt hozzánk, sosem kérte, hogy emeljük meg a fizetését vagy hosszabbítsuk meg a szerződését. Hat éve van itt, és mindent megnyert a csapattal. Ugyanakkor nem engedhetjük meg magunknak, hogy elveszítsünk hetvenmillió eurót. Kaká távozásának oka csakis gazdasági kényszer.

Nagyon úgy néz ki, hogy a Kaká-ügy vége felé közeledünk, és úgy tűnik, hogy mi jövünk ki vesztes félként a dologból :( Valami kis remény azért még van persze, de már nem nagyon lehet reménykedni abban, hogy Kaká a Milan játékosa marad :(

 

Itt van mégegy figyelemreméltó, Milan-nal kapcsolatos átigazolási hír:

Olasz sajtóértesülések szerint sztárjátékosokat cserél a Chelsea és az AC Milan.

 

A 24oredisport.com úgy tudja, hogy Andrea Pirlo követi mesterét, és Carlo Ancelotti kérésére Londonba igazol, míg a milánóiak megkapják Didier Drogbát, akit már évek óta szeretnének soraikban tudni. Az afrikai csatár a szezon végén, a Chelsea Bajnokok Ligája búcsújakor elfogadhatatlanul viselkedett, amiért több hónapos eltiltás vár rá, így Ancelotti az őszi BL-meccseken egyébként sem számíthatna rá.

 

Pirlo megszerzése most a Kékek elsődleges célja, az olasz világbajnok középpályásért akár Drogba beáldozására is hajlandóak, így minden bizonnyal egy csatárt is kell majd igazolniuk.

Nem is tudom... Pirlo már korántsincs olyan formában, mint pl. a VB idején, és nagy szükségünk van egy neves csatárra is, de ha Pirlo távozik, akkor tulajdonképpen nem marad igazi "agy", vagyis szervezőjátékos a csapatban (mármint ha Kaká is eligazol) Szóval nem tudom...

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Hát nem mintha Pirlo vagy Seedorf kiégettek lennének. Előbbi ugyan már látványosan nem tud olyat nyújtani a pályán, mint a VB-ideji formájában, de szükség van a középpályán az ő játékintelligenciájára és szervezésére; utóbbi formája pedig ugyan szintén visszesett (mondjuk a 2006/07-es szezonhoz képest), de még mindig fontos láncszem a csapatban, nem véletlenül szorítja ki Ronaldinho-t a kezdőből (mondjuk a brazil formája alapján különösebben nem is lehet ezen csodálkozni) Egyébként még ez is Galliani-tól származik:

Berlusconi Milanja több ciklust megélt már, és most ismét elölről kell kezdeni – mondta. – Kaká átigazolásáról folynak a tárgyalások, de a többi nagy játékosunk nem eladó. Patóra, Pirlóra és Seedorfra gondolok. A Milan képes a megújulásra.

Az a Pirlo - Drogba csere nem elképzelhetetlen, de Seedorf szerintem biztosan marad (ennyire nem lehet 'leamortizálni' a csapatot), viszont azok közül, akikkel kapcsolatban szóba hozták, hogy esetleg távoznak a nyáron, Galliani nem említette a biztosan maradók között Ronaldinho-t, és szerintem ez több mint célzásértékű, nem lenne meglepő az eladása. Ahogy jelentős veszteség sem lenne; kezdetben ugyan nagyon bíztató volt a játéka, lőtte a gólokat szép számmal, de most ugyanaz a helyzet vele, mint volt az utolsó Barcás évében. Talán tényleg jobban járnánk azzal, ha eladnánk, és az érte kapott pénzzel már lehetne mit kezdeni (a Manchester City-ből pl. biztosan ki lehetne húzni érte egy nagyobb összeget, akár 30 millió euró körül is)

Link to comment
Share on other sites

Nos lezárult a Kaka-saga, Perez elintézte azt amit éveken keresztül képtelen volt Calderon. Legalább nem kell tovább találgatni.

 

Részemről sok sikert kívánok a Milan ALAPOKTÓL kezdődő ÚJJÁÉPÍTÉSÉHEZ, azt hiszem erre van szükség. Nagy sírásokra van még kilátás ha komolyan gondolják ezt az egészet a Milan vezetői. De újjáépítéshez ez kell. Nagy játékosvándorlás. A legnagyobb trauma meg volt.

 

Szóval sok sikert a Milannak és fel a fejjel.

Link to comment
Share on other sites

Ami sokáig kérdéses volt, mostanra hivatalossá vált : Kaká a Real Madridba folytatja pályafutását.

 

A két klub honlapja egyszerre jelentette meg a hírt hivatalos oldalán, éjjel 0:30-kor.

Az aranylabdás brazi 67.2 millió euróért vált klubot, hat évre elkötelezve magát a spanyol csapathoz.

?A következő szezontól Kaká a Madridba játszik." - olvasható az acmilan.com-on

?Az AC Milan mindent köszön egy embernek és egy kiváló bajnoknak azért, amit a klubért tett, és a hat év alatt elnyert trófeákért, díjakért."

?A játéka okozta hiányt a csapat képes lesz pótolni. Ugyanakkor roppant nehéz lesz azt az ürességet betölteni, amit a távozása hagy maga után. Kaká a kemény munka és igazi profizmusa megtestesítője."

?Az AC Milan a vezetőség, a játékosok és a szurkolók nevében is sok sikert kíván neki pályafutása következő szakaszában."

 

acmilan.com

 

 

Creoque: "De újjáépítéshez ez kell. Nagy játékosvándorlás."

Ez rendben van de Kaká-t kell eladni? Mikor ott van Ronaldinho aki legyünk őszinték SEMMIT nem tudott hozzárakni a Milan ez évi játékához. Meg Galliani nyilatkozata is vicc volt h nem mondhatunk nemet 70 m eurónak??Ugyan már ha a pénz kellett volna akkor télen eladják a City-nek aki többet fizetett volna érte..Nem tudom de nekem van egy olyan érzésem, hogy bőven ráfázik még erre a transzferre a Milan... <_<

Be kell valljam most hihetetlen nagyot csalódtam a Milan vezetőségében...de szerintem nem én vagyok az egyetlen..

Link to comment
Share on other sites

Kaká nélkül ez már egy teljesen más Milan lesz. Nagyon sajnálom, hogy távozott, mindenesetre inkább a Real-ba menjen mint egy Manchester City-be, hiszen azzal tönkretették volna a pályafutását. A Milan vezetői meg tehetnek egy szívességet... vicc amit az utóbbi években művelnek.

Link to comment
Share on other sites

Akkor hát ennek is vége :( Nagyon sajnálom, hogy Kaká távozott, nélküle ez a Milan már valóban nem az lesz, mint ami volt az utóbbi években :unsure: Nemrég még biztosra vehettük, hogy Kaká a pályafutása végéig a Milan-ban fog játszani, csak ez a klub létezett számára, de aztán a Milan gazdasági helyzete miatt kénytelenek voltunk őt elengedni; meggyőződésem, hogy ha nincsenek anyagi gondjai a klubnak, és nincs égető szükség erre a nagy összegre; Kaká önszántából biztosan nem távozott volna :mellow: , még a Real Madrid és Florentino Pérez kedvéért sem. Lehet tüntetni, szitkokat szórni Berlusconi-ra, Galliani-ra, és a vezetőségre, stb., de sajnos tudomásul kell venni: a csapat legfontosabb láncszemétől, az egyetlen igazi klasszistól kellett megválnunk :( , és még sorolhatnám a jelzőket, de szerintem nem érdemes, úgyis minden Milan-szurkoló tudja, mit jelentett Kaká a csapat számára.

 

http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/pont-kerult-egy-hosszu-ugy-vegere-kaka-a-real-madridba-igazolt-240375.html?

 

ARRIVEDERCI, KAKÁ!

Link to comment
Share on other sites

Kisember: A játékosnak is van beleszólása a dologba. Ő írja alá a szerződését. Kaká nem akart a Citybe menni, egy középcsapatba. Kaká az egyik legszimpatikusabb játékos a most aktívak között, szerintem sem lépett volna le, ha nem akarja a Milan vezetősége. Ebből a pénzből építkezhet a Milan, jól be lehet vásárolni. Jó csapatépítést.

Link to comment
Share on other sites

Robinho11:

Persze hogy van beleszólása, de nem az övé az utolsó szó!!

 

Kaká nyilatkozata:

 

"Szívem szerint a Milanban akartam maradni, de a gazdasági világválság rengeteg klubot megfertőzött, különösen a Milant." -árulta el Kaká Recife városában.

"Beszéltem a Milan vezetőivel, és arra jutottunk, hogy mindkét félnek a legjobb megoldás az lenne, ha eladna a klub."

 

forrás: sempremilan.gportal.hu

Link to comment
Share on other sites

Ebből a pénzből építkezhet a Milan, jól be lehet vásárolni. Jó csapatépítést.

Helyesebben szólva csapatátépítés :mellow:Kaká távozik, nagy rá az esély, hogy Pirlo is a Chelsea-ben fog kikötni, Seedorf is ahogy hallottam elég közel áll a Fenerbahce-hoz, Maldini visszavonult, Senderos valószínűleg visszamegy az Arsenal-hoz, Ronaldinho gyakorlatilag nincs azon a szinten, hogy alapember legyen a csapatban, és még sorolhatnám. Szóval őket 'kihúzva' marad Abbiati (illetve Dida), Thiago Silva, Zambrotta, Jankulovski, Bonera, Gattuso, Ambrosini, Pato, és Inzaghi, akik igazi alapemberek, illetve még ott van Flamini, aki eléggé kérdéses, Nesta, akiről nem lehet tudni, hogy milyen formában lesz ilyen kihagyás után, valamint Borriello, akivel szintén ugyanez a helyzet. Hát egy "kicsit" kevés az alapember, szó mi szó... És még úgy se sokkal rózsásabb a helyzet, ha tegyük fel Seedorf marad, és esetleg Pirlo is.

 

Itt bizony elég nagyszabású átépítésre van szükség, ha valamit el akarunk érni a következő szezonban, de ha már Kaká-t is az anyagi gondok miatt kellett eladni, akkor logikus, hogy az érte kapott pénz egésze nem fog átigazolásokra menni. Nem tudom milyen csapat fog összeállni a követező szezonra... :huh:

 

A Rossonerik valóban akarják Edin Dzeko-t.

 

Az AC Milan elnökét, Adriano Galliani-t a Sky Sport Italia szólaltatta meg: "Nagyon kedveljük a játékát, és most a Wolfsburg válaszára várunk." - nyilatkozta Galliani.

 

Bár a futballista az Arsenal FC és a Chelsea FC kívánságlistáján is szerepel, ám ő inkább a Milan-ba igazolna, mivel elmondása szerint a piros-feketék a kedvencei már kiskorától fogva.

 

Bár a Farkasok nem szeretnék őt elengedni, de meglepő lenne, ha sikerülne megtartani.

Nemrég még arról vólt szó, hogy csak az Arsenal hívószavára figyel :huh: Na mindegy, meglátjuk mi sül ki a dologból, ha túl sokat kérnek érte (30 milliót is emlegettek ugye), akkor inkább hagyják. Nem szabad rá túl sokat költeni, mert másra is kell a pénz (pl. belső védőre)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...