Jump to content
PirateClub.hu

A.C. Milan


etooo
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

A Roma kapitánya Francesco Totti kihagyja a vasárnapi Milan elleni rangadót, de a szerdai római derbyn már szeretne játszani.

 

Totti a Sporting elleni hétközi BL találkozón sérült meg egy Liedsonnal történő ütközés során.

 

Eleinte attól féltek a római csapatnál, hogy a vezér akár több hétre is harcképtelen lesz, azonban vizsgálatok kiderítetették, hogy a helyzet nem ennyire komoly.

 

Még az is felvetődött hogy esetleg már a Milan ellen visszatérhet, de mostanra kiderült, biztosan nem játszik a mérkőzésen.

Ez nekünk jól jön... a karmestere nélkül jóval gyengébb a Roma, de azért nem lesz egyszerű meccs.

Link to comment
Share on other sites

Nem megy! Hazai pályán továbbra is képtelen nyerni az AC Milan.

 

Nem tudta megszerezni első hazai győzelmét a Bajnokok Ligája-címvédő AC Milan az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokságba (Serie A). A lombardiai együttes ezúttal a Torinóval játszott 0-0-s döntetlent a San Siróban, ahol eddig négy döntetlen és két vereség a mérlege ebben a szezonban az itáliai pontvadászatban.

 

Továbbra sem lehet eldönteni, hogy válságról vagy csak a tavalyihoz hasonló átmeneti gyengélkedésről van szó a Milan esetében. A piros-feketék játékában mindenesetre a Torino ellen sem volt átütő erő és túl sok elképzelés, így nem is érdemelték volna meg a győzelmet.

 

Az első 20 percben a szerdán a Sampdoria elleni 5-0-s diadallal zárult összecsapáson két gólt szerző Alberto Gilardino két remek lehetősséget hagyott ki, a 31. percben pedig Kaka lövése jelentett veszélyt.

 

A szünet előtt nem sokkal Andrea Pirlo bombáját védte Matteo Sereni, a Torino kapusa.

 

A második játékrész 6. percében a háromhónapos eltiltása után először játszó David Di Michele ijesztett meg egy éles szögből rászúrt labdával a Milan híveit, majd nem sokkal ezt követően Cesare Natali szerelte meglehetősen gyanús körülmények között Massimo Ambrosinit a 16-oson belül, de a bíró nem ítélt büntetőt.

 

Noha Carlo Ancelotti vezetőedző együttese a hajrában is rendületlenül támadta a vendégek kapuját, két nagy lehetősége közül (Inzaghi és Ambrosini) egyiknél sem sikerült a befejezés.

 

Végül a Milan ezúttal is gólképtelen maradt, és 11 mérkőzésből három győzelem, öt döntetlen és három vereség a mérlege a Serie A-ban. A San Siróban április óta nem nyert bajnoki meccset az ötszörös BL-győztes.

Link to comment
Share on other sites

Úgy gondolom Ancelotti letett vmit az asztalra, ezt bizony tiszteletben kell tartani! Mindenhol vannak hullámvölgyek, nem az a megoldás, h elküldik az edzőt, és azt se felejtsük el, h a BL-ben azért megint csoportelsők vagyunk. ;) Csatár sem kell, nemsokára jön Ronaldo és Pato :)

Link to comment
Share on other sites

Ez hihetetlen, hogy hazai pályán ennyire nem megy... két éve az volt a baj, hogy idegenben még a legkisebb csapatok is pontot loptak a Milantól, de hazai pályán mindenkit megvertünk (ha jól emlékszem veretlen volt akkor a Milan otthon és döntetlen is alig volt...)... idén meg nem megy a San Siroban... :(

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Milan-Celtic 1-0

gól: Pippo

 

"...Filippo Inzaghi 63. európai kupagóljával, amely végül az egyetlen, győztes találat volt a mérkőzésen. A gólerős támadó a német Gerd Müllert megelőzve az európai kupaküzdelmek legeredményesebb játékosa lett."

 

 

Link to comment
Share on other sites

no ez a maradona egy szánalomra méltó ember

 

Maradona szerint nem Kaká a legjobb

 

 

 

Maradona, az 1986-ban világbajnok argentin futballsztár szerint jelenleg a brazil Ronaldinho és saját honfitársa, Lionel Messi a két legjobb labdarúgó.

 

Hozzájuk csatlakozik az angol Wayne Rooney, a vasárnap Aranylabdával jutalmazott brazil Kaká pedig csak utánuk következik.

 

"Kaká bent van az élcsoportban, nem is marad el nagyon a legjobbaktól, de egy kicsit azért igen" - nyilatkozott az El Grafico című magazinnak a futballtörténelem egyik legnagyobb alakja.

 

Maradona szerint az argentinokat tekintve Messit Sergio Agüero és Juan Roman Riquelme követi.

 

Az exfutballista a közelgő klubvilágbajnokságot illetően azt mondta, a Boca Juniorsnak vannak jó esélyei.

 

"Mindenki az AC Milanról beszél, de a Milan Kaká-üggő" - indokolta álláspontját

Link to comment
Share on other sites

Maradona inkább nézze + ezt a videót. mi van a kis Messeikéjével? Nem bírja a futást? pedig KAKÁ labdával van :D

http://www.youtube.com/watch?v=rL6g_BRM7wg

Módosította Gabi89
Direkt link használata tilos.Máskor használj Code tagot. [code] [/code]
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...