Jump to content
PirateClub.hu

Megjelent a Siemens S75 és az SL75


Thomas
 Share

Recommended Posts

<span style='font-size:25pt;line-height:100%'>Megjelent a Siemens S75 és az SL75</span>

 

 

A Siemens mobilüzletága nehézségei ellenére Hamburgban két újabb, felsőkategóriás mobiltelefont mutatott be.

 

Siemens S75

 

Az S75 egyesíti a mobilirodát és zeneközpontot. A szervezővel, Bluetooth-al és nagy felbontású kamerával rendelkező üzleti telefon beépített MP3-lejátszójának köszönhetően egy gombnyomásra elindíthatjuk kedvenc számunkat még e-mail-olvasás és SMS-írás közben is. A fontos adatokat Bluetooth-kapcsolaton vagy USB-kábelen keresztül közvetlenül a számítógépre menthetjük.

 

0630siemens8th.jpg0630siemens9th.jpg

 

0630siemens10th.jpg

 

Telefonkönyve nem csak egyszerre jeleníti meg a SIM-kártyán és a telefonban tárolt adatokat, de azt is jelzi, ha beszélgetőpartnerünk elérhető egy kis online szövegelésre. Az egyesített mappa az e-maileken és a szöveges üzeneteken kívül a beérkezett telefonhívások számát is megmutatja, valamint figyelmeztet a fontos időpontokra, találkozókra.

 

A multimédiás készülékkel nemcsak MP3-felvételeket, hanem AAC-formátumban elmentett dalokat is hallgathatunk, mindezt akár az emlékeztetők frissítése, e-mail-olvasás, MMS vagy azonnali üzenet küldése közben. A masinában mindegyik dal előadó, lemezcím és stílus szerint van csoportosítva, a számokat a készülékhez tartozó 128MB RS multimédia-kártyára illetve a 20 MB belső memóriába menthetjük. Letöltésre EDGE/GPRS-kapcsolat áll rendelkezésünkre, míg a hangzásról sztereó fülhallgató gondoskodik.

 

0630siemens11th.jpg0630siemens12th.jpg

 

0630siemens13th.jpg0630siemens14th.jpg

 

A telefon kijelzője 132 x 176 képpontos TFT, egyszerre 262 000 színt tud megjeleníteni. Kamerájának felbontása 1,3 megapixel, a megvilágításról LED-es vaku gondoskodik. Lítium-ion akkumulátorának kapacitása 820 mAh, ez gyári adat szerint 5 óra beszélgetésre és 300 órányi készenléti időre elegendő. A készülék mérete 103 x 47 x 18.5 mm, tömege 99 gramm.

 

A mobiltelefont várhatóan 2005 szeptemberétől lehet megvásárolni a magyarországi üzletekben, fekete színben.

 

 

Siemens SL75

 

Az SL75 lekerekített formájú mobil, billentyűzete szétcsúsztatható. A telefon fémes, csillogó hatást keltő külseje mögött modern multimédiás szolgáltatásokat rejt magában: többek között kamerát, videoklip- és zenelejátszót.

 

0630siemens2th.jpg

 

A telefon 1,3 megapixeles, LED-es vakuval és ötszörös digitális zoom-mal ellátott kamerával, video- és MP3-lejátszóval, MMS- és e-mail-funkcióval valamint Bluetooth-szal és USB-kapcsolattal rendelkezik. Belső memórája átlagon felüli, 52 MB. Érdekesség, hogy ha mobiltelefonunk csörög, anélkül is fogadhatjuk a hívást és cseveghetünk a hívó féllel, hogy szétcsúsztatnánk azt. A médialejátszó és a digitális kamera ugyancsak a billentyűzet használata nélkül, a telefon csukott állapotában is müködtethetők.

 

A szerkezet MP3 és AAC formátumú csengőhangok lejátszására képes, a videós csengőhangok pedig életre is keltik a dallamokban rejlő ritmust és ütemet. A zenehallgatást játék, vagy SMS írás idejére sem kell felfüggesztenünk.

 

0630siemens4th.jpg0630siemens5th.jpg

 

0630siemens6th.jpg0630siemens7th.jpg

 

A készülék kijelzőjének átmérője 1.8 inch, felbontása 132 x 176 képpont, egyszerre 262 ezer színt tud megjeleníteni. Lítium-ion akkumulátorának kapacitása 820 mAh, ez gyári adat szerint 5 óra beszélgetésre és 300 órányi készenléti időre elegendő. Mérete 92 x 48 x 23 mm, tömege 99 gramm. Várhatóan 2005 szeptemberétől vásárolható meg a hazai üzletekben.

 

Forrás: http://sg.hu

Link to comment
Share on other sites

Én személy szerint nem csipázom a siemenset. Sose tetszett a telefon design-ja, ez az s75 még néz is ki valahogy, bár egy kicsit sony-ericssonos beütése van sztem! Meg kezelhetőségben is elég ratyi, legalábbis régebbi modellek, ezeket még nem próbáltam tongue.gif

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...