Jump to content
PirateClub.hu

Milyen lesz 2030 -ban?


kymko
 Share

Recommended Posts

Hát a világ két részre fog szakadni, A gonosz rendfentartók (Ploliceclub) akik elnyomásban tartják a népet küzdenek a forradalmárokkal (Pirateclub). Ja és még egy fontos infó 2030-al kapcsban...:

Akkor ünneplem a 48. Születésnapom!!!!

Link to comment
Share on other sites

amúgy az emberiség azé nem fog soha kihalni mert (rettentő hülye elmélet de ha mégis....) ugye amikorra már fenyeget minket ez a veszély lehet hogy képesek leszünk utazni az időben. És visszautaznánk az időben és valamit tennénk az ellen hogy tovább éljünk pl ha globális felmelegedés lenne akkor felrobbantjuk az autógyárakat :DDD omg ez télleg hülyeség xD

Link to comment
Share on other sites

szerintem 2030 ban mar pirateclub se lesz vagy ha lesz mas néven! Magyország se lesz (amilyen helyzetben ma most van az ország:D) vagy ha lesz akkor télleg szem,ét lerakó. Petárda helyett virtuális robanas XD. Karácsonykor virtuális ajándék. :lol: . Jah a kaja meg virtualis kaja lesz -. :angry::mellow::unsure::rolleyes::P:lol:;)

Link to comment
Share on other sites

Idö nem létezik az idö az emberek által kitalált mértékegység ami a bolygók mozgásán alapszik. Tehát eltéröen más fizikailag is érzékelhetö dologtól az idö inkább csak egy kitaláció sem mint valós mennyiség. Szóval egy nem létezö valamit az ember hogy hajtson az uralm alá???

 

2030 ban nem tudhatom mi lesz vgay egyáltalán én leszek-e még, de már mehetnének a Mars -ra. Kezd nagyon elhúzódni ez az űrkoszak. Le fogunk maradni a leghatalmasabb fajok listájáról.

Link to comment
Share on other sites

csak nem hal ki... sztem tönkre tesszük a bolygót, kipusztul a Föld lakosságának fele majd úgy fogunk élni mint a kőkorszakban... " ...Vissza a kőkorszakba, rajzolhatsz barlangfalakra, nem lesz szükség szavakra... Ember után majomalakra, tőrt és lándzsát faragva, talán akkor majd megszáll a józan ész..."

Link to comment
Share on other sites

2030? hmm :rolleyes:( olvassátok el, érdemes - érdekes )

 

2017 körül, a NATO-hoz csatolják majd Dél-Amerika valamennyi területét ( venezuelát biztos - az olaj miatt - Amerika ) ha nem akar csatlakozni, megszállják, mint most Irakot.

2020 körül, Oroszország vhogyan növelni fogja befolyását a világban, talán visszaáll a szovjetunió, de ha nem, akkor is, Oroszország szomszédai nagyon szorosan függnek majd tőle, és akár Ázsiában is létrejöhet vmiféle NATO ( oroszország + kína stb. )

2020 körül, lesz szintén, hogy az Európa Unió figyelmezteti az USA-t, hogy korlátozza a CO2 kibocsátást, mert a szmog miatt komoly daganatos betegségekben szenvednek az emberek, és Amerika nagy nehezen, de beleeggyezik.

2022 körül, az antianyag sikeres felhasználása erőműben, + sikeres robbantás ( amiven a fél holdat lerobbantják... ;) )

2025 körül, Az Európai Unió felbomlik ( vagy vmi komoly történik vele ) + az űrkutatásban lesz nagy előre lépés, hiszen az antianyag technológi és az űrtechnológia a remek tudósoknak köszönhetően egybefonódik...

2025 körül, lesz szintén, hogy az USA-ban az emberek komoly betegségben szenvednek a nyugatról érkező szmog miatt (kína), de eddigre az Kína az Egyesült Ázsiai nemzetek szövetségébe tartozik ( oroszok is + katonai szövetség ) ezért kína nem tart az USA + a nato támadásától, és titokban kína és oroszország már kifejlesztett egy nagyobb antianyagbombát...

2030-ra Hollandia létezése csak egy gáton függ majd, London tengeri kikötő város lesz + a többi kikötő város-t is vmi hatalmas gát védi majd - japán majdnem eltűnik, mint sziget, az Antarktisz 1/3-a eltűnik ( globális felmelegedés... )

2030-ra az USA úgy dönt, hogy megtámadja az Egyesült Ázsiai Nemzeteket, ( a NATO-val ) mert az emberek mégbetegebbek, és már nincs mit enni, hiszen a FÖLD népessége 13 milliárd fő...

 

szóval lehetséges, hogy háború lesz akkor, de ez csak találgatás :):P , de majd sírhatunk, ha mégis bekövetkezik :unsure::o<_<

Link to comment
Share on other sites

Sztem ne nézd meg az Időgép című filmet többször ;) Viccen kívül, nem hizsem ohgy ennyire elfajulna a helyzet, de környezeti és természeti károkat szinte 100% hogy fognak csinálni a "fejlődő országok". Hiszen már most is csináltak nem is egyet.... Én nem tom mi lesz, de hogy semmi jó, azt tutira venném... :(

Link to comment
Share on other sites

Nem tom szerintem fejlődi fogunk és leválasztják gyurcsányt szóval happy. Sztem mi még javában leszünk. Azt olvastam valahol a jégtáblák olvadása miatt elöbb vagy utóbb vagy sivatag leszünk vagy olyan mint Velence. Ha lehet választani inkábbb velence mert a tevéket nem szeretem. :D

Link to comment
Share on other sites

Nos a véleményem:

Ha figyelemmel kísérjük az összetett létet ezen a kis bolygón , akkor szerintem nem a jó irányba haladunk. Ezt a kijelentést le lehet bontani sok ezer tényezőre.

Példát mindenre lehet találni, de az biztos, hogy önpusztító életmódot élünk és nem hajlunk arra, hogy megőrizzük földi értékeinket.

2030 körül szerintem súlyos válságok leszenke és azt is el tudom képzelni, hogy akár egy új világháborún is háborún is túl leszünk már( persze abból is biztos nem jövünk ki jól).

Sok minden elképzelhető és a mai világban minden megeshet, azért remélem, hogy az emberiség a fejéhez kap és megóvja kicsiny bolygóját.

Link to comment
Share on other sites

De amúgy ezt a szöveget honnan szedted Mester?Meg miből következtettek ilyen anitanyagos dolgokra?

Érdekes...

 

 

:rolleyes: Egy kis képzelő erő + figyelek a körülöttem lévő világra, és a múlt tapasztalataiból - együtt, vontam ezeket a következtetéseket ;) ( de irjátok fel, aztán fogadok bárkivel 100 ft-ba, hogy vmi hasonló lesz ;) )

Link to comment
Share on other sites

én mindenféle előrejelzés nélkül meg utánaolvasás nélkül azt mondom, hogy szerintem 2030ban iszonyatos fejlett technológia lesz, iszonyatos buta, primitív csökevényes emberekkel, akik egész nap a gép elött ülnek, onnan rendelik a pizzát meg a hamburgert, chatelnek, verik a f..kat a pornóképekre, ha elfogyott a kenyér, megnyomnak egy gombot, és 5 perc múlva jön is.

 

Mindent gépek fognak helyettünk csinálni. Az átlag magasság 190 centi körül lesz. És mindenkinek lesz egy 1x1x1 centis kis készüléke, ami mobiltelefon, játékkonzol, hd-dvd, gps, pda, kamera, fényképezőgép, diktafon, mp3, 4 lejátszó (1 terrás), rádió, tv, meg még pár dolog egyben. Az elhülyült idióta fogyasztói társadalom élén álló 16 éves tini picsák meg minden este a legmondernebb discoban fogják dugatni magukat, miközben valami ultra szar hard techno szól úgy, hogy mindenki megsüketül. Iszonyatosan sok hajléktalan lesz, és iszonyatosan sok gazdag ember. Kb 10 milliárdan leszünk a Földön, nem fogunk elférni, szemét lesz, bűz, kosz, igénytelenség, érzelemmentesség, minden sarkon egy fejbe lőtt kurva..őőőő ez inkább már úgy 2060 körül:))

 

szóval szerintem 23 év múlva nagyon sok új ketyere lesz az életünkben, és remélhetőleg lesz gyógymód a különböző féle rákokra, mert mire én odajutok, hogy mondjuk rákos leszek, szeretném ha lenne rá ellenszer.

 

A másik oldala meg az, hogy lehet 2030ra halott lesz a Föld, mert egy idióta elindította az atomháborút. Ez ugyanis bármikor megtörténhet. És egyes országok annyi atommal rendelkeznek, hogy több Földet is kinyírhatnának vele. Aztán marad egy két túlélő, mondjuk őserdei benszülöttek, aztán ők elkezdenek szaporodni, a tavakban, óceánokban új fajok keletkeznek, és furcsa külsejű lények jönnek ki a szárazföldre, és eszik meg a benszülötteket. És ennyi...de még van pár ötletem.

 

Pl az is lehet, hogy 2030ra egy híd alatt fogok kéregetni, ha nem találok sürgősen munkát:)

Link to comment
Share on other sites

Én nem hiszem hogy ennyire drasztikus lenne a jövő. Elméletileg 2030-ra kifogyunk az energiahordzókból (kőolaj, földgáz) ez igaz, viszont már most is elég sok pénzt áldoznak a kormányok az alternatív energiára és, annak a legkézenfekvőbb felhasználásmódjára. Szerintem 2030-ra nap,szél,víz, geotermikus energia, stb-ből nyerik majd az energiát. Amellett ha Bill Gatesnek lehet hinni akkor már mindenkinek lesz legalább egy személyi robotja, ami elvégzi a házi munát, és az egyéb munkát az ember helyett. A "jólét" valószínűleg nőni fog, mert remélhetőleg Magyarország is a nagyon lassú gazdasági fejlődésével amin most átmegy, addigra már viszonylag megütjük az Amerikában lévő mostani életszinvonalt.

Link to comment
Share on other sites

A másik oldala meg az, hogy lehet 2030ra halott lesz a Föld, mert egy idióta elindította az atomháborút. Ez ugyanis bármikor megtörténhet. És egyes országok annyi atommal rendelkeznek, hogy több Földet is kinyírhatnának vele.

 

Hát ezaz, az emberek közti bizalom ennyire mélyre süllyedt... pontosabban eltűnt.Ez fogja meg a nagy kapzsiság okozni az emberiség végét.De elsősorban az ártatlan emberekét.

Link to comment
Share on other sites

2030 biztos hogy felmegy a gáz ára a duplájára és nem fog senki kapni támogatást a pékek emelni fognak a többiek meg sztrájkolnak (több lesz a szemét)

 

:lol: :lol: :lol:

Ez jó, méghogy gáz......

addigra már Föld sem lesz nemhogy gáz

 

" A Mester":

2020van ebbe van , valami h Oroszország újra SZU lenne.....de akkor mi is NagyMagyarorszá leszünk :P

Amíg megvan ez a ki**szott Föld addig szerezzük vissza hazánkat, hogy a lelkünk megnyugodhasson!

Mert ha már késő akkor késő...... <_<

Link to comment
Share on other sites

Nah én inkább linket adok egyenlőre, aztán majd ha lessz időm kifejtem az én elképzeléseimet...(Coming Soon)

 

http://www.sg.hu/cikkek/13474/aszteroida_csapodik_be_2030_ban

 

Ja és még 1 érdekes cikk amit a témában találtam:

 

Megsülünk vagy megfagyunk

 

Az üvegházhatásról sokat hallani az elmúlt években, és egy dolog biztosnak tűnik: amennyiben az emberi tevékenység az eddig megszokott medrében folyik, valami – nem túl kellemes – történni fog. Az egyik forgatókönyv szerint egy idő után az üvegházhatás elszabadul, és mi megsülünk: a globális felmelegedés hatására előbb megolvadnak a sarki jégsapkák, aminek következtében az óceánok, tengerek vízszintje megemelkedik, elmosva a partjaikon lévő városokat. Később a megnövekedett vízpárolgás és a levegőbe jutó egyre nagyobb mennyiségű szén-dioxid miatt erősödik az üvegházhatás: egyre melegebb lesz, aminek hatására egyre nagyobb lesz a légkörbe jutó szén-dioxid és vízpára, és így tovább. Az ENSZ 2001-ben figyelmeztetett, hogy az üvegházhatás „a Földet élhetővé tevő folyamatokra gyakorolhat katasztrofális és visszafordíthatatlan hatásokat”. A figyelmeztetést a brit kormány idén azzal a kiegészítéssel ismételte meg, hogy 2015-ben valóban elszabadulhat az üvegházhatás. A másik forgatókönyv szerint az üvegházhatás okozta instabil klíma végül jégkorszakba torkollik. Ennek oka a megnövekedett szén-dioxid-kibocsátás, aminek következtében elszaporodnak a szén-dioxid-felvevőnek számító algák és más növények, ám egy idő után e növények szén-dioxid-igénye nagyobb lesz, mint a kibocsátás maga. Az elmélet szerint innentől csökken a Föld légkörének szén-dioxid-tartalma – s mivel részben a légkörben lévő szén-dioxid tartja melegen a bolygót –, majd az elillanó szén-dioxid miatt lassan kihűl a Föld. Mindemellett a Holnapután című film sem tűnik hagymázas rémálomnak: Peter Wadhams, a Cambridge-i Egyetem kutatója nemrég megállapította, hogy lassul a Golf-áramlat, ami az Északi-sarkvidék jégtakarójának eltűnéséhez és Észak-Európa lehűléséhez vezethet.

 

Jégkorszakot amúgy más szcenáriók alapján is átélhetünk: tudósok szerint a nagyon hideg – a jelenleginél 15-40 fokkal hidegebb átlaghőmérsékletű – és kevésbé hideg korszakok – melyben most élünk – egymást váltogatták a történelem során. Az előbbiek általában 100 ezer, utóbbiak 15 ezer évig tartanak. Számítások szerint a mostani, kevésbé hideg periódus 12-13 ezer évvel ezelőtt kezdődött.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...