Jump to content
PirateClub.hu

Saját fényképek


Jeti Peti
 Share

Recommended Posts

Bender: gondolom mien idegesítő :) De így tok gíakorolni hogy minél jobb legyek a képszerkesztésben/retusálásban. :) Igérem többször nem verek át senkit. :)

 

Srow: Egész jók a képek. illik hozzájuk a FF. A második képnél szerintem túl sok látszik abból a homályos valamiből és az aki ott ül (lehet épp te vagy az :) ) Túl kicsi. Lehetne kicsit közelebb. Gondolok itt pl zoomolásra.

 

Így tovább és további jó képeket. :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 862
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Bender: Jelenleg Photo Filtre -t használok. nagyon kir progi. És könnyű kezelni. Ide is feltettem. Keresd a progiknál. :)

 

Hamary jó képek csak a minősséggel vannak bajok. 3.2 megapixellel sokkal jobb minőségű képeket kéne készíteni. :) Lehet le van véve a minőség a beállítások között vagy nemtom. alapból nem hiszem hogy ilyen minőségű képeket kéne csinálnia. De az ötlet és a képek elrendezése és témája szerintem rendben van. :)

Link to comment
Share on other sites

3.dik emelet :)

3.dik_emelet.jpg

 

a látszat csal

a_látszat_csal.jpg

 

az asztal sarka

asztal_sarok..jpg

 

cipő :)

cipő.jpg

 

depressziv

depressziv_1.jpg

 

depressziv2

depressziv_2.jpg

 

depressziv 3

depressziv_3.jpg

 

a világ csak rohan mellettem

elrohan_a_világ_mellettem..jpg

 

énekeskönyv

énekes_könyv..jpg

 

fal

fal.jpg

 

a gondlokodó

gondolkodó.jpg

 

hol vagyok?

hol_vagyok..jpg

 

ez csak játék..

játék..jpg

 

kilincs

kilincs.jpg

 

eső vagy könny csepp??

könny_vagy_eső_csepp.jpg

 

lábnyomok.

lábnyomok.jpg

 

levél

levél1.jpg

 

levelek

levél2.jpg

 

hiszek egy

magáért_beszél.jpg

 

mesés :)

mesés.jpg

 

öcsém és én (srow)

20070213164628öcsémmel.jpg

reggel.

reggel.jpg

 

 

 

enjoy :mellow:

Link to comment
Share on other sites

hamary. téééleeeg. lehet a digital zoom az oka.erre nem is gondoltam. nézd el nekem nagyon álmos vagyok :)

 

Szerintem mindjárt be is alszok. :o

 

Soner: Jók a képek és a témák bár nekem kicsit szomorúnak tűnnek. Bár a mai nap igen esős és egyhangú volt nem csodálom hogy ilyen témájúak lettek a képeid. Ha ma nekiálltam volna fényképezni szerintem nekem is ilyenek lennének. Bár én ha ilyen szomorú napom van akkor nem is viszem sehova a gépet. nem szeretek szomorú dolgokat fényképezni. :)

Ettől függetlenül jók lettek a képeid. A legelsőnél direkt lett a fal éles nem pedig a háttér?

Link to comment
Share on other sites

dehogynem ....csak még bánkódtam egy sort h nekem nincs digikamom :(

 

amúgy amximális tiszteletem...csak kezdenek kicsit sablonszerűvé válni a fotók....

 

pölö aza pohár a padban...semmi mondanivalója....

 

én igyexem oan képeket készíteni ami egy érzelmet vagy pillanatot mintáz meg...

és a kép legyen oan hogy ha valaki ránéz a képre benne is ugyanaz az érzés ötlik fel mint bennem a készítéskor...vagy ugyanazt élje át mint én....nem sértésnek szántam...ha bárkit megbántok akkor most kérek bocsánatot....inkább csak tanács....ramélem segítettem vele...

Link to comment
Share on other sites

Peti: :) Az első képen kilógnak a hölgy fejének egyes részei. Így nem az igazi szerintem. A második kép már tuti. A keretekkel nincs semmi baj.eddig sem azzal volt gond hogy ottvoltak csak azzal hogy túl vastagak voltak és néha nem illettek a képhez. De ezekhez a képekhez pont illenek. A tollas valahogy nem tetszik. Rá lett vakuzva arra a dologra ami mögött van a toll. A negyedik kép jó lett. Lehet nem ezt az érzetet akartad kelteni de számomra tök olyan mintha egy biztonsági kamera képét nézném. olyan ferde és felülről mutatja az eseményt. Az ötödik kép nagyon zajos és ferde a horizont. de amúgy a színek tetszenek. Jó kis éjszakai kép. :)

A következő képen érdekes ez a fejlevágós kompozíció. :) Tökre valamilyíen anime jut róla eszembe. A horizont itt sem egyenes.

uccsó kép: :) Ez is jó kép lett. Elgondolkodtató. Jó ahogy a képen szereplő személy néz a messzeségbe és a sötétségbe. :)

 

Soner:

 

Az első neken nagyon tetszik. ezzel a kompozícióval a kép felső (igazi) része már nem is kell hiszen minden ottvan a tükörképben is. Jó megoldás. Tetszik.

A második valahogy már nem jött be. Nem tudom miért talán hogy nincs semmien témálya a képnek. (legalábbis én nem láttam témát benne) Olyan összevisszaság.

Szellem vagyok: Érdekes kép. A fotókon a bemozdulás általában a dinamikát a mozgást jelenti. Nekem nem tűnik olyan szeleminek bár tudom mit szerettél volna kifejezni. ezt még annyival megspékelhetted volna hogy megcsinálod ezt a képet és csinálsz egy olyat is amin nincs senki. Így meg tudtad volna oldani hogy a figura a képen kicsit átlátszó legyen. Úgy sokkal jobb hatása lett volna. :)

Mennyi: Gondolom az a korlát a kép témája. Pedig az előtted lévő homályos talajból és a háttérből sokkal több van ígyazok elnyomják a kép igazi témáját.

ki veszi fel: Ránéztem a képre és rögtön arra gondoltam hogy az ördög hív :D 666. Nah a képről. Jó kép. Tetszik. Itt még valahogy az sem baj hogy ferde. Valahogy jót tesz a képnek. Lehet jobb lett volna színesben. Nem minden képhez illik az FF. de lehet ehhez pont illik mert nem láttam színesben még. :)

Árvácska: Szerintem nem így kellett volna ezt a fotót elkövetni. Jobb lett volna a harmatos szirmokról például egy makró kép. Nagyon szép lett volna de így baloldalt a szára bezavar. valahogy nem illik oda.

A következő néhány képed túl zajos.

épület: Lehetne a jobb oldali épület is a kép témája de ebben az esetben valahogy a képközepére kellett volna tenni. Sokkal inkább előbb vettem észre a sorban álló lámpaoszlopokat. először meg sem néztem a kép címét és azt hittem a lámpaoszlopok a kép témája. ugyanis azok nagyon tetszenek. Ismét jó ez a tükörképes megoldás.

fény játék: A tükörkép most is bejött. Külön jó hogy teljesen a kép fele tükörkép a másik fele meg nem. Így szimmetrikus.

fájdalom: hogy ellen példa is legyen: itt már nem jön be nekem a tükörképes trükk. :) Egyrész szerintem túl kevés a tükörkép és az alja a képnek túl homályos. A kép témáját nem találtam. vagyis hátmegtaláltam de olyan homályos és kicsi hogy nem lehet észrevenni sajnos. :(

Remélemnem sértődsz meg.csak tanácsot szeretnék adni hogy jobb képeket készíthess. :)

Csak így tovább. jó képeket és fényeket. :)

 

...én igyexem oan képeket készíteni ami egy érzelmet vagy pillanatot mintáz meg...

és a kép legyen oan hogy ha valaki ránéz a képre benne is ugyanaz az érzés ötlik fel mint bennem a készítéskor...vagy ugyanazt élje át mint én....

 

Ezzel a meglátással teljesen egyetértek. Én magam is ezért készítek képeket. Van olyan hogy megyek az utcán, ránézek valamire és egyszer csak rámtör hogy ez milyen szép vagy milyen érdekes ésmegpróbálom a legjobb szögben és leg érdekesebben megörökíteni hiszen szerintem valami ami megfogta a fantáziám és ilyen érdeklődést keltett bennem az megérdemli hogy érdekesen örökítsem meg. :)

 

(...De sokat is beszélek... :lol:)

Link to comment
Share on other sites

GYerekek ma végigolvastam a topikot....azért nem semmi miet fejlődtünk....

egyre precízebben elemezzük ki a képeket és egyre kritikusobbak vagyunk :)

már Peti sem fotóz le mindent ami szembe jön, hanem ösztönösen ráérez mit kell és mit nem...

Ha még 1 hónapig üzemelni fog a topic akkor akár pro vállalkozást is nyithatnánk :) :)

 

Gratulálok mindenkinek, csak így tovább > mindig előre ;)

 

Ui.: az amit petire írtam...azt az össze fotós vegye magára!!! :D

Link to comment
Share on other sites

soner, tetszenek a képek :) Fáby, a tied is nagyon jó, ritka pillanat, ma még talán egy-két képet én is tudok :) De nem biztos :( Mindenesetre megpróbálok :)

Link to comment
Share on other sites

Köszi az elismerő szavakat :D de tényleg csak mákom volt, bár itt errefele (Zala) elég sűrűn fordul elő hasonló, de ilyen szép még soha nem volt.

 

Nem akarok hülyeséget mondani, ezért nem mondom hogy hánykor fényképeztem, mert nem emlékszem rá :) de azért még próbálok majd képeket csinálni, és ha gondoljátok feltöltök belőlük ide :)

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...