Jump to content
PirateClub.hu

Tanulj meg franciázni (lányoknak)


tibiole
 Share

Recommended Posts

Tanulj meg franciázni 1. (lányoknak)

 

A következőkben világos, egyszerű instrukciókat szeretnék közölni arról, hogy miképp tudod a párod péniszét teljes hosszában a szádba, torkodba venni. Ezt a technikát angol nyelvterületen a "deepthroat" (mély torok) névvel illetik, és az egyszerűség kedvéért én is így fogok rá hivatkozni.

 

A pozíció fontos szerepet játszik. Úgy tanácsos elhelyezkedned, hogy a nyakadat kinyújthasd, fejedet kissé hátrabillentve. Ilymódon a szád egyvonalba kerül a torkoddal, lehetővé téve a hímtag becsúszását. Kezdők számára a legjobb pozíció a következő: feküdj a hátadra, partnered pedig feküdjön melléd, hason. Támaszkodj a könyöködre.

 

A pénisz legyen ALAPOSAN NEDVESÍTETT! Ezt nem lehet eléggé hangsúlyozni! A merev szerszám sokkal könnyebben csúszik a torkodba a nyelved mentén, ha nedves. Amikor elhelyezkedtél, bkllentsd hátra a8fejedet és nyel~ed hegyét nyújt3d ki annyira, hogy az alsó ajkadon épphogy egy kicsit túlérjen. Lapítsd le a ny%lved hátsó részĄt, mint amikor iz orvos kanálla, nyomja le a nyelvedet, hogy a torkodat megvizsgálhassa. A nyelv kinyújtása elő+egíti a nyelv hétsó részének a |elapítását. Nyi{sad tágra a torkodat, mintha ásítanál. Ez némi erőltetést igényel, és cáfolja a`t a hiedelmet, %iszerint a deepdhroat elvégzésé(ez el kell lazítani a torokizmokat. A nyelv hátsó részének a leszorítása és a t-rok kinyitása e|nyomja az öklentezési ingert és nagyobb nyílást teremt a behatolás számára.

 

Végy egy mély lélegzetet és lassan csúszt)sd be a hímvessrőt a szádba és tovább a nyelved mentén. Amikor úgy érzed, öklendezni fogsz, állj meg és tartsd ?tt, amíg csak t=dod, és csak uténa húzd vissza. Ismételd meg ezt a műveletet annyiszor, ahányszor bírod. Így egyre mélyebbre tufod majd bevenni| és a végén már2teljes hosszábaf be fogod tudni csúsztatni a szádba és a nyelved mentén a torkodba. Egy fontos mozzanat, amire oda kell figyelni, hogy amikor a makk ténylegesen a torkodba ér, esetleg enyhe ellenállást érezhetsz, és ilyenkor egy kicsit erősebb nyomásra van szükség a teljes behatoláshoz. A nyelveddel is segíthetsz a hímvesszőt mélyebbre behúzni: amikor eléred azt a pontot, ahol öklendezni kezdenél, tarts egy pillanatnyi szünetet, majd a hímvessző kivétele nélkül nyújtsd ki még jobban a nyelvedet és utána húzd vissza a szádba a hímvesszővel együtt.

 

A kontaktlencse viselői minden bizonnyal emlékeznek az ösztönös pislogási kényszerre, amit az első néhány alkalommal éreztek a lencse feltevésekor, de a türelmes gyakorlás során a művelet roppant egyszerűvé vált. Ugyanez érvényes a deepthroat-ra is! Légy türelmes és gyakorold a technikáját minél gyakrabban!

 

Miután megtanultad a pénisz teljes hosszát bevenni, elkezdhetsz a haladó technikákkal foglalkozni, amik még több gyönyört fognak okozni. Ezek közül néhány azt fogja lehetővé tenni, hogy a partnered úgy élvezzen el, hogy közben a szerszáma teljes egészében a szádban, a torkodban van. Ha nem szereted a sperma ízét, akkor ez nagyszerű technika a számodra, hiszen a kilövelléskor a makk már bőven túljutott a nyelved hátsó részén levő ízlelőbimbókon. A torokmasszázzsal való ingerlés is lehetséges, ha a pénisz a torkodban van. Ez a technika partnered vad szenvedélyeit korbácsolja fel, amint a torokizmaid a hímvesszőt masszírozzák. Ezt egyszerűen úgy teheted meg, hogy nyelő mozdulatot végzel, miközben a hímvessző teljes egészében a torkodban van. Arra is képes leszel majd, hogy a herezacskóját megnyald ebben a pozícióban.

 

Összefoglalva: nedvesítés, kinyújtott nyelv, a nyelv hátsó részének lelapítása, torokizmok megfeszítése a torok nyitásához, lassú mozgás és sok türelem. Előnyös, ha a deepthroat tanulása közben a hímvesszőt befogadó személynél van az irányítás, tehát ő határozza meg a behatolás mértékét és ütemét. Miután már nem jelent gondot számodra a szerszám mély bevétele a torokba, passzívabb szerepet is elfogadhatsz, amikor már a partnered határozza meg a mélységet. Erre egy kiváló pozíció az, ha a hátadra fekszel, fejed az ágy szélén kicsit lelóg. A partnered ekkor tetszése szerinti mértékben tud a torkodba hatolni. Ez a pozíció a nyak és a torok remek látványát is lehetővé teszi partnered számára. A deepthroat egyik legizgalmasabb vizuális aspektusa, hogy partnered figyelheti táguló, kidudorodó nyakadat, torkodat, amint merev szerszámát mélyen becsúsztatja.

 

Amíg tanulod a deepthroat technikáját, az a legjobb, ha teljesen ellazulsz előtte. Végy egy hosszú, forró fürdőt! Hallgass lágy zenét! Igyál egy pohár bort! Partnered hosszan, érzékien masszírozza végig egész testedet! A lényeg, hogy tedd azt, ami a legjobban ellazít. Minél relaxáltabb vagy a kezdésnél, annál könnyebb lesz megtanulni a deepthroat technikáját.

 

Bizonyára sokakat érdekelne, hogy milyen érzés a deepthroat a férfi számára. A legtöbb férfi egy kellemesen szoros gyűrűről számol be, a makk alatti rész kerülete mentén, és a legtöbb gyönyör a hímvessző alsó részén koncentrálódik, a makk és a rúd találkozásánál.

 

Mint korábban is említettem, a nedvesítés roppant fontos. A nyál is megteszi, de vannak olyan síkosítószerek, amik simábbak, egyenletesebbek és tovább tartanak. A legjobb, amit találtam, az Albolene, ami egy make-up leszedő! Teljesen szagtalan és íztelen, és természetesen nem mérgező. A pornófilm-iparban ezt már évek óta használják nedvesítésre. Egy másik trükk, amit a deepthroat-ot művelő sztárok használnak, az, hogy helyi érzéstelenítőt spréznek a nyelvük hátsó részére és a torkukba. A Lidocaine spré a legelterjedtebb, de ezt csak receptre lehet kapni. Lidocaine-t használnak az orvosok is, ha a nyelvet és a torkot el akarják tompítani a gyomor endoszkópos vizsgálatánál. A Lidocaine-t olyan emberek számára is felírják, akiknek súlyos torokfájásuk van, vagy akiknek fekély, seb van a szájukban. Könnyebben beszerezhető, de hasonlóan jól használható szer az Axon, ami torokfájás elleni aerosol.

 

Remélem, hasznosnak fogod találni ezt a kis útmutatót. Sok sikert!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 5 months later...
  • 3 years later...

Orált szerintem mindenki szereti, mert valóban nagyon jó dolog :D

Mélytorok az viszont nekem sem nagyon jön be, nem is próbáltuk barátnőmmel, de nem is fogjuk, mert ő se akarja .... egy átlagos, kellemes kis orál, na azt viszont imádom :)

Link to comment
Share on other sites

Csak a mélytorokkal van gondod, vagy magával az orális dologgal? Az egész nem tetszik?

Csak a mélytorokkal, Jaire tökéletesen leírja az én nézemet is :

"egy átlagos, kellemes kis orál, na azt viszont imádom"

;)

 

Trungs,gyűlik a táborunk :D

Link to comment
Share on other sites

Aki a Deepthroat "ellen" van az próbálta már olyannal aki jól űzi azt a műfajt (is)? ;) (mert nem mindennapi élmény mikor tövig bekapja az orra meg hozzádér;))

Én nem az mellett szavazok,h mindenáron mélytorok... mert ha nem jó senkinek akkor minek is? ;) De ha ha lány nincs ellene, esetleg jól műveli? Akkor?

Ez a leírás nem azért készült mert kötelező ezt csinálni (valaki így van az anállal is), hanem aki akarja/szeretné ezt csinálni... annak egy kis segítség!

 

Link to comment
Share on other sites

Én egyrészt nem várnám el attól, akit szeretek, hogy bekapja a hasamig :blush: másrészt nem is találkoztam még olyan (elvetemült) lánnyal, aki bekapná a hasamig... :blush: Szerintem ha szeretünk valakit akkor is szeretjük, ha nem nyomja a nóziját a hasunkhoz, miközben levegőt se kap jóformán, mert "tövig" benne vagyunk. ;) De persze engem is meg lehet kövezni... bár ahogy nézem a többi hsz-elő se részesíti előnyben az effajta műveletet.

Link to comment
Share on other sites

A mélytorok egy baromi jó dolog tud lenni olyantól, aki vagy magától, szívesen csinálja vagy egyszerűen ért hozzá

Az biztos, hogy a barátnőmtől az életben nem várnám el és nincs is rá szükségem.

 

Ha egy hivatásoshoz mennék ott esetleg. Ha már fizetek... had próbáljam ki ... :D :D

Link to comment
Share on other sites

Azért gusztustalan, mert nem természet ellenes hogy valamit lenyomnak a "torkodon" és itt ezt szó szerint kell érteni! Ugye ha a nyelvedet lenyomják hátul reflexszerűen beindul egy folyamat, az öklendezés és ennek a folytatása lehet a hányás is... Nem tudom hogy vagy vele, de nekem ez már nem tűnik olyan izgatónak...

 

Most jöhet az a támadás, hogy jó de biztos nem próbáltad és nem tudhatod milyen... Igen ez igaz, tényleg nem próbáltam, de már nem egy filmbe láttam hogy szegény csajnak tövig lenyomnak egy nagy ...... a szájába és ahogy észrevettem mindegyik elkezdett öklendezni miközben a szájába volt a ...... és amikor kihúzta a csávó lehetett látni azt a hányásos undorító váladékot a cuccos végén... Hát nem tudom de így még visszagondolva is elkap a hányinger, nem hogy még én legyek az aki ezt megcsinálja egy nővel... Szerintem elég ocsmány dolog!

 

 

Link to comment
Share on other sites

nos, ha olyan csinálná, aki iránt nem érzek semmit, aszondom egye fene, de barátnőmtől ilyet nem kérnék soha. ha már harangozni kell valahol, az ne a gyomra legyen :lol:

 

amit TrueMaster is említett, a filmekben is néha olyan hangokat lehet hallani egy-egy DP jelenetnél, hogy télleg már a hányás szélén van a lányka, soha nem értettem, hogy ez miért is jó valójában.

 

ha jobban belegondoltok, ha csak az ujjatokat egy kicsit mélyebbre dugjátok a szátokban (ittas állapotban van aki műveli :D ) akkor már elkap a hányinger... most egy hatalmas ....... ugyanezt megcsinálni? ejj... <_<

Link to comment
Share on other sites

Most ez olyan hogy... a szexben minden szabad ami nem tilos, meg mindkét fél beleegyezik. Láttam már aki jól csinálja, és szívesen ki is próbálnám, de csak ha ő akarja, meg ért hozzá. Kérni nem kérném, meg kényszeríteni sem lehet meg nem is szabad ezt. Akinek van kedve kísérletezni abban nem tudom mi a rosz.

Link to comment
Share on other sites

Szerintem egy ilyen csak az egyik félnek lehet jó és az biztos nem a nő ebben az esetben :)

Ha meg a nő is "akarja" az talán azért lehet mert ezzel szeretne örömet okozni a partnerének. Bár nem hiszem hogy egy normális nőnek eszébe jut ilyesmi... ezt max az ilyen mazoista rocker csajokról tudom elképzelni, akik lehet hogy még élvezik is a "fullasztósdit".

Link to comment
Share on other sites

a topik gazdájának írok egy jótanácsot!

 

szerintem nagyon gyorsan töröld ki ezt a topikot amíg lehet, nehogy büntit kapj, mert ez már fent van!

méghozzá ennek a fórumnak az adminja rakta fel ezt a témát! szipi

Link to comment
Share on other sites

Szerintem egy ilyen csak az egyik félnek lehet jó és az biztos nem a nő ebben az esetben :)

Ha meg a nő is "akarja" az talán azért lehet mert ezzel szeretne örömet okozni a partnerének. Bár nem hiszem hogy egy normális nőnek eszébe jut ilyesmi... ezt max az ilyen mazoista rocker csajokról tudom elképzelni, akik lehet hogy még élvezik is a "fullasztósdit".

 

 

 

ebben egyetértünk, csak a "mazoista rocker" részt nem értem :) a kettő nem függ össze :D

Link to comment
Share on other sites

Azt nem tartjátok gáznak, hogy egy fiú tettel fel a leírást!? :) Habár ma már eléggé elfogadott dolog lett a ...

Amúgy nincsen abban semmi rossz, ez, olyan, mint 2lánnyal egyszerre...amíg nem próbálták ki rajtatok, addig ne is mondjatok róla véleményt! :) Ha már beveszi, akkor érdemes megpróbálni, hogy milyen, "mélyre ható" képességekkel bír a hölgyemény! Jó, nem arra gondolok, hogy addig tuszkolni, amíg nem öklendezik, mindennek megvan a módja! Jah, és szerintem nagyon jó, ha jól csinálják! :P

Link to comment
Share on other sites

Azért gusztustalan, mert nem természet ellenes hogy valamit lenyomnak a "torkodon" és itt ezt szó szerint kell érteni...

[...]

... Szerintem elég ocsmány dolog!

Teljes mértékben egyet értek..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...