Jump to content
PirateClub.hu

Tanuld meg az anális szexet!


tibiole
 Share

Recommended Posts

Pici párommal három évig csináltuk. Mármint én ott fejeztem be. Nem akartunk gyógyszeres védekezést, a gumitól meg felállt a hátamon a szőr. Az orális ogazmustól nekem volt herótom, mármint a puncinyalás az OK, de hogy én szájbadurrantsam, az gáz. Peersze csak a spriccentés a probléma. Szal maradt a hátsó fertáj. Most pár éve teljesen elmaradt, de nem is hiányzik. Sem nekem, sem a páromnak. Viszont szerelmeskedés közepette ott is nyaldosom, puszikálom.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Én is ezen a véleményen vagyok. Most ha egy lány nem akarja, én nem fogom erőltetni, ha neki nem jó, én nem akarom, hogy nekem meg jó legyen. Ezzel lehet hogy csak én vagyok így, de ami a egy lánynak nem jó az nekem se legyen akkor már élvezetes.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Hi!Toom h elvileg csak velemenyeket vartok de azzal nem igazan szolgalhatok mert meg nem probaltam ugyanis a parom nem hagyja es hat eroszakra semmi kedvem:)!!De mondjuk neha neha sztem ra lehetne venni nem is az a baj hanem h egyiken sem vagyunk tisztaban h is lehet a higieniat a maximalisan teljesiteni.Mert hat en olyat is hallottam aki nem foglalkozik vele es nem panaszkodik de olyat is hallottam h nem eleg a zuhany alatt...vagojatok szal egy egyszeru tisztitas nem eleg.Olvastam kulonbozo beontesekrol meg ilyenek de kb fogalmam sincs melyik technikat es hogyan alkalmazzam.Egyebkent az en csajom nem undorodik tole csak egyszeruen nem akarja mert faj neki.De mivel no nem akarja megerti h minden amit nem akarunk az faj ezt eloszor fejben kell eldonteni es jol elhatarozni magad mert ha nem lazit elhiszem h faj.Szal varom a tanacsokat.

Link to comment
Share on other sites

Hát én unkább maradok a p*nál.

Nem lenne gusztusom az análhoz, meg nem is akarom kiprobálni valahogy nem nagyon tud érdekel :)

Ha egyszer kiprobálnám akkor nagyon nyomos indok kellene hozzá. :)

"Izlések és pofonok" kinek hogy, akinek ez bejön hát sok sikert :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Én is azon a véleményen vagyok, hoyg attól még nem kell senkit sem elítélni, mert szereti az anális szexet, vagy épp ellenkezőleg. Csinálja mindenki úgy ahogy neki és a partnerének jól esik... De énszerintem nem ad több örömet mindha a "helyére" tennénk, se fiúnak, se lánynak. De azis igaz, hoyg mindent kikell próbálni... Mert anélkül, nemigazán lehet megítélni...Ez csak a saját véleményem.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Olvasgatva a topic-ot mindkét "párt" tagjainak hozzászólását elemeztem, vagyis anal-izáltam... :D Komolyra véve: Nem erőszak a disznótor! Azoknak, akik ellenzik, idegenkednek tőle: csak gondoljatok bele a görögökbe... Ott igencsak divatos volt az anális szex, mind adni, mind kapni... És ebből soha nem csináltak titkot, nem volt tabu téma; ugyanígy az orális szex sem és a homoszexuális kapcsolat sem (mind férfi, mind női, idézzétek fel iskolai tanulmányaitok közül Szapphó-t, a költőnőt). Igaz, hogy a "sötét" középkorban tilos volt akár még beszélni is róla, de mindig is voltak rebellis egyedek, pl. a földesurak... Akkoriban viszont a vérfertőzés volt a menő... :P De feledésbe soha nem merült az anális szex! Aztán ugye a reneszánsz és a későbbi korokban ismét jobban szem elé került ez a közösülési mód, manapság meg főleg sláger, egy valamirevaló pornófilmet ki sem adnak úgy, hogy ne legyen benne anális szex! Akik pedig mellette kardoskodnak: ha egy nő rendesen edzésben tartja hüvelyének izmait (intimtorna), akkor olyan élményt tud nyújtani mindenféle mozgás nélkül, hogy belezöldülsz (gy.k.: gésák... remélem mond valamit... csak a hüvelyizmaikat használva, mozgás nélkül szinte "megfejik" az embert, de rendesen)!

 

Bár nem mondhatom, hogy a koromnál fogva olyan okos vagyok, de tapasztalatom ennyi idő alatt is van elég... :) Minden nő anatómiai felépítése miatt valamennyire "muszály" élvezze az anális szexet, ugyanis a hüvely, a gát és az ánusz környéke tele van igencsak érzékeny idegekkel, amik elsőre biztos furcsán hatnak, ha izgatják (olyan is volt, hogy lefordult az "áldozat" az ágyról, mert annyira csikizte), de egy a fontos: ha a nő hagyja, hogy kényeztessék és ellazul, akkor annyira fel lehet izgatni, hogy szinte kiköveteli magának... Tudom, hogy ez hülyén hangzik, de igaz... :) De az izgatási módszer is fontos (a tapasztalat szólt belőlem)! :) Amúgy ha a hölgy hagyja, esetleg van már benne tapasztalata, sokkal könnyebb a helyzet... De a lényeg: ha nem szeretné, ne erőltesd! Illetve vice versa... És még valami fontos: egymás testének nagyon aprólékos feltérképezése, rengeteg idő és vállalkozó szellem...

 

És annak a hölgynek, aki mindenféle fallikus dolgot szeretne összefüggésbe hozni férfitársai ánuszával, üzenném (igen, Szipi, Neked! :D ), hogy bizony a férfiak is muszály, hogy élvezzék az anális szexet, mert bizony az urológus is onnan tapogatja a pasik prosztatáját, amiről köztudott, hogy nem más, mint a "pasik G-pontja"... Aki nem hiszi, járjon utána...

Link to comment
Share on other sites

Valóban igazad van, de azért van bennem egy gátló dolog, véleményem a következő: a végbélnyílás kívülről csak egy egyszerű "lyuk", nem hozza ki belőlem a vágyat azon a szinten, hogy eljussak a cselekvésig. Viszont a punci ezzel szemben olyan, mint a "virág" meg van a maga gyönyöre, szinte húz magához.

Nekem ez a véleményem

Link to comment
Share on other sites

Valóban igazad van, de azért van bennem egy gátló dolog, véleményem a következő: a végbélnyílás kívülről csak egy egyszerű "lyuk", nem hozza ki belőlem a vágyat azon a szinten, hogy eljussak a cselekvésig. Viszont a punci ezzel szemben olyan, mint a "virág" meg van a maga gyönyöre, szinte húz magához.

Nekem ez a véleményem

 

Nem értek egyet veled, rabbyflash... Szerintem ánusza válogatja! Abból is ugyanúgy, mint punciból, sokféle van. És lehet, hogy te csak lyukhoz hasonlókat láttál, de hidd el, létezik olyan is, ami - hogy idézzelek - olyan, mint a virág. Szinte epedezik egy kellemes kényeztetésért és egy kiadós szexért... De én is láttam már olyat, ami nem is kimondottan lyukhoz, de legalábbis egy rojtos szélű bányagödörhöz hasonlított... Na azt nem! Ahhoz nekem se volt kedvem... :D Egy szónak is száz a vége: akinek tetszik és szereti, csinálja, akinek megnem, az ne csinálja. ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

A Bibliában is levan írva idézetekkel, és a Korán ban is hogy ha megakarod tartzani a szüzességed házasság előtt az Oral és Anal szexet Isten kifejezetten előnybe részesíti! Ezt a Vallásosabb olvasók kedvéért írtam le!!! itt meg lehet nézni:

http://www.sexinchrist.com/

Én amúgy imádom az ANAL-t

Link to comment
Share on other sites

Hali hozzászólok akkor én is.. ;)

 

Nekem 1x 2x volt rá alkalmam hogy kipróbáljam az anált, de annyira nem tetszett meg a páromnak hogy tovább űzhessem az ipart.. :lol: Nos, szerintem is köze van a méretnek az egészhez, mert köztudott hogy "ott" van a legtöbb idegvégződés (persze nő esetében) ezt is olvastam csak, én nem hiszek benne. Az biztos hogy érzékeny pont, és nehéz is "bevenni"

 

ÉN SZERETEM! Ill szeretném, ha lenne aki megengedné... Makacs egy bnőm van, de nem is tom meggyőzni. Régebben benne volt hogy OK, de most valami gáz van... Nem akarom kiteregetni a szennyest, csak szerintetek mi lehet a baj? Mert akárhogy akarom nem megy.

 

Köci mindenki..

hali

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok.

A párommal már egy ideje próbáljuk összehozni az anális sexet, de soha nem jön össze. Én is szeretném kipróbálni, meg ő is nagyon akarja, de amikor odaáig jutunk hogy kipróbáljuk akkor a fájdalom miatt mindig elmegy a kedve, persze ez a kedv egy hét múlva visszajön, de akkor sem sikerül. Próbáltunk már síkosítót, de mindig fáj neki, pedig még nem is volt teljesen bent a "cuccom". Ha valaki tud esetleg tanácsot adni, hogy hogy próbáljuk ki azt megköszönném.

 

Légyszi segítsetek mert nagyon kéne :unsure:

 

Előre is thx!

Link to comment
Share on other sites

Hát Spirituellnek igaza van,talán nem naon kéne erőltetni,de szerintem azért a neten érdemes lenne rákeresni.De ha kell anyag küldj egy PM-et és dobok fel pár cuccost.Egyébként nem lehetetlen,de ehhez a lánynak pár gyakorlatot csinálnia kell.Na de le van ez írva.ha kell szólj.

Link to comment
Share on other sites

Hát nemtudom, lemondani nem szeretnénk róla, mert egyszer legalább ki akarjuk próbálni. Azt gondolom nagyon el kéne lazulnia, de egyáltalán az természetes ha az első néhány olyan aktusnál fáj neki? Úgy értem hogy kb mennyi idő az mire teljesen élvezni tudja minden kisebb fájdalom nélkül? És ha valaki tud tanácsot adni még azt megköszönném (pl: hogyan lazuljon el, tágítási tanács hátha nem jól csináltam idáig, meg ilyenek)

 

Köszike

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Használjatok krémet!

Krémezd be a lyukat és a f*rkad aztán mehet.

Elötte ujjal tágítsd ha tényleg nagyon fáj neki.

 

így hirtelen ennyi, ha nem megy nem kell erőltetni.

Link to comment
Share on other sites

Én azokkal értek egyet akik szerint próbálja ki mindenki magán ha szerinte az jó, utána nyilatkozzon.

Mert arról senki sem beszél hogy sok nő azért megy bele a dologba mert úgy érzi ezt evárják tőle, sőt még azt is imitálja hogy élvezi ha kedvében akar járni a barátjának. Azok a nők akik állítása szerint ez jó elég nagy %-a ebben a helyzetben van. Mivel a pornófilmekben ez az alap, ezért nem akar prűdnek tűnni azáltal hogy ellenzi. Főleg a fiatalok, akik már ezen nőnek fel. És tökmindegy hogy ez nem újkeletű dolog. Már a Káma Szutra idején is a férfiak voltak olyan helyzetben hogy irányító szerepben lehessenek. Azért mert régen is csinálták még nem biztos hogy már akkor is élvezték. Nem mondom hogy nem volt/van rá példa, de azért kicsit ez kényesebb téma mint az hogy valaki szereti a spenótot vagy sem.

Sajnálom azt a sok fiatat akik a pornófilmeket veszik példának a nemi élet elkezdéséhez, iszonyatos nagy csalódásokban lesz részük. Mindkét nemre értem.

Nem ugyanaz a téma, de megjegyezném hogy a pedofilok is azzal védekeznek hogy a gyerekek élvezték a dolgot... És valóban bizonyos szinten némelyiknek tetszik is mert örül egy kis figyelemnek és nincs viszonyítási alapja hogy mi a helyes, csak sejti hogy ha ez neki rossz akkor valami baj lehet a dologgal.

Nos ilyen pornófilmek mellett már ezzel a témával kapcsolatban sem lesz viszonyítási alap.

 

Link to comment
Share on other sites

Az analis szex a Bibliában a koránban meg az isten tudja hány szent könyvben benne van

 

www.sexinchrist.com

 

A popsi amúgy is félóra múlva belül magát tisztitja tehát alapból nem lehet gusztustalan!!

 

Inkább a férfiak legyenek higiénésebbek , de a nők is

 

Ja és akik a pornófilmeket veszik alapul hát azzal nem tok' én se mit kezdeni!! tudatni kell velük hogy csak a látványért csinálják nem oktatás céljából

Link to comment
Share on other sites

(nem érvelésként mondom... egyébként ellenzője vagyok: részben a nő megalázását is látom benne és vki hozott egy szép rózsa hasonlatot is ... egyetértek vele)

 

de tudnék ellenpéldát is , elég ha a görögökre gondolunk... ott nem volt semmilyen morálisan megalapozott visszaszorítása, sőt, sokkal elfogadottabb volt mint bármikor...

 

(pl. Platón műveiben is vannak érdekes utalások Szókratésszel kapcsolatosan :) (és sok hasonló példát lehetne felhozni..))

Link to comment
Share on other sites

Nekem bejön az anál, de eddig akár hány csajt kérdeztem negatívan reagált,h undorító stb. eddig az előző csajommal tudtam erről elbeszélgetni normálisan és a véleménye az volt,h az anális sexel az a baj ha egyszer elkezded az orális már nem elégít ki annyira,mert jobban akarod az anált. Szerinte az orális legyen mindig a legjobb és elsőszámú. Lehet van benne valami:P

Hozzáfűzés...a csaj nem sokkal ezután lelépett és le se feküdtünk:P

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Én úgy gondolom, minden párnak saját magának kell eldöntenie, hogy mi a gusztustalan és mi a nem. De egy őszinte kapcsolatban nem lehetnek tabu-témák. Ez sem.

 

Egyébként kellő bevezetéssel, előjátékkal le lehet vetkőzni a gátlásokat. El lehet felejteni az előítéleteket és hidd el, a végén még élvezni is fogod! :)

Link to comment
Share on other sites

Sztem abból a szempontból nézve hogy oda dugjuk be a szerszámot ahonnan jön a végtermék valljuk be picit hányadék de viszont mivel a segglyuka a nőknek kisebb mint maga a ..... ezáltal a férfiaknak élvezetesebb a ki és bedugás :)

S.....l szájba akcióval viszont vigyázni kell mert ha a csaj mogyorót szopogat attól kicsit lehet hogy öklendezni fog.

nah most ez olyan szitu pl. ha csókolózni akarunk akkor ugye nem eszünk hagymát meg ilyesmi ha viszont análisan akarunk behatolni a nősténybe akkor viszint nem szabad kukoricát meg szőlőmagokat enni :)

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Sztem is kicsit morbid ez a dolog, a ..... a legjobb, meg hát az azért van.... Mondjuk ha a párod kéri akkor esetleg ki lehet próbálni, bár nem biztos h az neki is olyan jól fog esni mint nekünk férfiaknak :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...