Jump to content
PirateClub.hu

Szexuális étvágy!


tibiole
 Share

Recommended Posts

Szexuális étvágy

 

Az, hogy mit eszel, nagyban befolyásolja a szerelmi teljesítőképességedet. Egy éhes ember útmutatója, mely megmutatja, hogy lehet az étkezésből előjáték...

Az idők kezdetétől a férfiak természetes afrodiziákumokat keresnek, amit ha megesznek, szexuális erőművé változnak. A legtöbb dolog ártalmatlan, és általában rossz ízűek. Biztosan hallottál már egy Kínában élő legendáról, egy ottani meztelen csigából készült ételről, mely "garantáltan" gyógyír a potencia-problémákra. Más kultúrákban lefejezett hím foglyot kell enni víziló orráról, vagy valamilyen fallosz alakú dolgot olajban, paprikában és csalánban kell megmártani, és oda dugni, ahová az ember leginkább kívánja - és mindezt azért, hogy a szexuális teljesítőképességet fokozzák.

Nos, nem kell ezeket kipróbálnod. A szexuálpszichológus azt mondta, teljesen bármilyen ételnek - lehet az külföldi vagy akármilyen alapanyagból készült - lehet placébóhatása. Felpörgethet, ha elhiszed róla. De próbáld ki ezt a módszert (kellemesebb az ízlelőbimbóidnak): Készíts az ízlésednek megfelelő vitamin-, ásványi anyag és gyógynövénybombát, ami felpörgeti a szexuális gépezetedet. Kezdd az előjátékot ezekkel.

 

A tökéletes szex-ásványok

Természetesen minden vitamin és ásványi anyag segít. De a cink végzi a nehézsúly-emelést. Ennek van a leginkább köze a megtermékenyítő-képességhez, a potenciához, a szexuális ösztönhöz és a hosszú távú szexuális egészséghez. Elengedhetetlenül szükséges a spermium-termeléshez, és az alacsony cink-készletek felelősek a sperma mennyiségének csökkenéséért, és a tesztoszteron-szint lecsökkenéséért is. Minden ejakuláció 5 milligramm cinket von el a szervezetből, vagy a napi megengedett mennyiség egyharmadát. Szerencsére a cinket könnyen lehet pótolni. 120 gramm disznóhús a napi ajánlott cinkmennyiség felét tartalmazza, és egy osztriga a napi teljes mennyiséget biztosítja. A pulyka, különböző pelyhek és a bab szintén nagyon jó források.

 

A zeller csábereje

Felejtsd el azokat a feromon-sprayket, amelyek a nők elhódítását szolgálják. A kutatók egy valódi bepörgető arcszeszt fejlesztenek, melynek az alapanyaga az androszteron férfihormon, mely megtalálható a zellerben. A tudósok úgy gondolják, hogy az androszteron evés után az izzadtsággal távozik a szervezetből. Ezt a vegyületet nem lehet érezni, de ne csodálkozz, ha hirtelen rád ugranak a nők - legalábbis ezt állítják a kutatók. És ha nem is lesz ilyen szerencséd, gondolj arra, hogy legalább alacsony kalóriatartalmú, rostgazdag zöldséget eszel, ami segít a fogak tisztításában, és frissíti a leheletedet. Ez sem rossz azért...

 

Étel, mely eteti a prosztatát

A beteg prosztata is okozhat erekciós problémákat, tönkreteheti a szexuális életedet. A prosztatagyulladás egy mély, néha fájdalmas és gyöngeséget okozó gyulladás, amit ételekkel is lehet gyógyítani, pl. mogyoróval, gabonamagvakkal és gabonakészítményekkel - különösen a rozs alkalmas erre. Olyan növényi hormonokat és olajokat tartalmaznak, melyek csökkentik a prosztata gyulladását és duzzanatát. A tökmag olyan anyagokat tartalmaz, mely csökkenti a diszkomfortérzést, és a medence környéki nyomást, mely a gyulladás következtében alakul ki. Egyes keleti füvekből készült készítmények szintén segítenek. A szója, rizs és a kínai kel csökkentik a dihydrokortinzon hatását, egy tesztoszteron, melynek köze van a prosztata-betegséghez.

 

Kávélöket

A reggeli kávéadagod talán többet is csinál, mint egyszerűen csak felébreszt. Talán még be is pörgethet. Azok a férfiak és nők, akik naponta legalább egy csésze kávét megisznak, kétszer annyian vallják magukat szexuálisan aktívnak, mint nemkávézó társaik - legalábbis egy tanulmány szerint. Ráadásul azok a férfiak, akik kávéznak, kevesebb erekciós problémával találkoznak.

 

Szerotonin-lövés

Ha nem vagy vágyad teljében, és a vágy beteljesülése sem kifogástalan, vagy kevés a spermaszámod, lehet, hogy az alacsony szerotonin-szint a probléma. Ezt a nélkülözhetetlen szexvegyületet az agy termeli, mikor szénhidrátot és hozzá olyan - főleg hús és tejtermék - ételeket eszel, melyek a tryptophan nevű aminosavat tartalmazzák. A stressz csökkenti a szerotonin-szintet, és ezért lehet, hogy a tryptophan egy alvást segítő elem az egyenletben. Próbáld ki a tryptophan és szénhidrát kombinációt, aminek következtében megnyugszol annyi időre, hogy a tested újra megtermelje a megfelelő mennyiségű szerotonint, és ezzel felkeltse a vágyat is. Próbáld ki, hogy kb. 10 dkg halat, szárnyashúst vagy sertéshúst eszel kenyérrel vagy valamilyen tésztával.

 

Egy egzotikus megoldás

A ginkgo biloba nevű növényt nehezen lehet az letuszkolni az ember torkán. De a kutatók szerint ez a növény javítja a vérkeringést, és ezzel elősegíti a jobb erekciót. Egy német felmérés kimutatta, hogy 20 férfi, akiknek különböző impotencia-problémájuk volt, napi három alkalommal vettek be 80 mg-os kapszulákat kilenc hónapon keresztül. Minden résztvevő spontán erekciókról számolt be, és az erősségben is javulást fedeztek fel. Sajnos, ha az erekciós problémának nem vérellátási gond az alapja, a gingko nem segít.

 

Kalcium-orgazmus

Kalcium nélkül nincs tűzijáték sem. "Az izmaidnak - az orgazmusért felelősöknek is -`szükségük van kilciumra az összehúzódáshoz és megfeszüléshez. A tejtermékek, halak - főleg a konzerv szardínia -, kenyérfélék éc zöldségek kalc1umtartalma általában magas.

Látni szeretnél egy étrendet is?

Akárcsak egy élsportolónak, neked i1 megfelelően kedl táplálkozni a jó teljesítőkép-sséghez. A következőkben egy diétás programot találsz, mely segít frissen tartani az "uborkát".8

 

Reggedi:

Feketekávé (koffeinlöket)

2 dl narancslé (C-vitamin)

2 szelet teljes kiőrlésűxlisztből készülBanán (robiflavin, B2 vitamin)

Zabpehely 1/2 csésze tejjel (cink, kalciumi

 

Ebéd2

Marhahúsos szendvics (cini, kalcium, thiamin)

1 csésze tej (kalcium)

Főtt paradicsom (C-vitamink Borsó (thiaminq

 

Uzsofna:

1 csésze alacsony zsírtartalmú joghurt (kalcium)

1/2 csésze pisztácia (thiamin)

Zellerszár (androszteron)

Tápanyagmtartalom:

kalória - 2200, fehérje - 152 g (a kalória 27 %-a), szénhidrát - 246 g (a kalória 44 %-a), zsír - 74 g (a kalóriák 30 %-a), rost - 25 g, koleszterol - 282 mg, nátrium - 1589 mg

Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...