Jump to content
PirateClub.hu

Pettingiskola,tudod, mi őrjíti meg a férfiakat?


tibiole
 Share

Recommended Posts

Pettingiskola

 

Tudod, mi őrjíti meg a férfiakat? Az erotikus bolondozás. Vésd hát eszedbe ezt a néhány apró trükköt a csókról, ölelésről, miegymásról, és felejthetetlen élményben lesz részetek - pedig még be sem léptetek a hálószobába...

 

Először is pillants vissza a hőskorszakba! Hunyd be a szemed, és idézd fel azokat a (majdnem) ártatlan, hogy úgy mondjam, időszámítás előtti éveket, amikor még a "száraz" enyelgés volt vágyaid netovábbja. Emlékszel, mennyire elöntött a hév, ahogy a fiú forró keze a bőrödön pihent, ahogy izzó ajka lassan a nyakadhoz ért? Nos, csak mert felnőttél, és annyiszor csinálhatod, ahányszor nem szégyelled, még nem kell ezeket az erotikus összegabalyodásokat betenni a naftalinba, a szalagavatós keringőruhád mellé. Dehogy! Tűzd újra műsorra e félhomályos etyepetyéket, s új távlatok nyílnak meg előttetek.

 

"A csók és a simogatás lázba hozó játékát sokat átugorják vagy elsietik: szegények nem tudják, mit hagynak ki - állítja Lou Paget, a How To Give Her Absolute Pleasue (A tökéletes gyönyör titka, Broadway Books, 2000) című könyv szerzője. - Szexuális étvágyunk nem állandó: van, hogy végigennénk az étlapot, máskor csak egy kis sörkorcsolyára áhítozunk."

A "mindent, csak az nem" játék megduplázza a gyönyört: a szenvedélyes pettingmaratontól feltöltődve mind hevesebben vágytok rá, hogy végre lehajítsátok magatokról a ruhát. Képzeld el a pillanatot, amikor egy hosszú smárparti után nagy kegyesen megengeded neki, hogy letépje a bugyidat, holott addig még a farmerod is tabu volt! Ahhoz azonban, hogy biztonsággal feljussatok a csúcsra, nem árt elsajátítanod néhány ügyes fortélyt. Ettől a férfi elolvad, és térden állva könyörög repetáért.

Ajakír

 

Hogy mitől forrósodik fel a pásztoróra? A pasik egybehangzóan állítják, hogy a vérpezsdítő csók hozza őoket lázba. "Az első, bizsergető érintésből kiolvasható a folytatás - magyarázza Márk 27 éves rajzoló. - Egy izzó csókcsata után égető vágy emészt, hogy a lány az enyém legyen." Fokozd a feszültséget. Először lehelj könnyű csókot az ajkára - javasolja William Cane, a The Art ok Kissing (A csókolózás művészete, St. Martin's Press, 1999) című könyv írója. Mélyítsd tekinteted a tekintetébe, hajolj hozzá közelebb, tartsd lazán, puhán a szádat (ne csücsöríts), és fejedet alig észrevehetően jobbra-balra ingatva éppen csak súrold kedvesed ajkát. Majd csókolj kicsit határozottabban.

"észvesztő dolgok történnek ilyenkor - állítja a 27 éves Csilla. - Aztán még apró puszikat is adok a szájára." A következő lépésben gyengéden vedd az alsó ajkát a két ajkad közé - tanácsolja Cane. Tudod, mi lesz a párod válasza? Szopogatni fogja a felső ajkadat - ez pokolian erotikus művelet egészen a Káma Szútráig nyúlik vissza. Ezután jöhet a buja ösztönök felkorbácsolása: ragadd meg a pasit az övénél fogja, ajkad forrón az ajkára, és ess neki a nyelveddel! "A legtöbb férfi szerint a francia csók a legélvezetesebb, legbensőségesebb orális tevékenység - állítja Cane, aki könyvében több tucat csókfüggő urat szólaltat meg. - Egyenesen odavannak a mandulamambóért". Sőt az sem hátrány, ha felfedező útra indulsz. Tapogasd ki nyelveddel párod szájának érzékeny pontjait, az ínyét, az ajak belsejét, a szájpadlást. érzékeit ne csak az ajkaddal kényeztesd. Miközben csókolsz, ujjaiddal lassan túrj bele a hajába, majd cirógasd meg a nyakszirtjét. "Amikor a barátnőmmel előoször csókolóztunk, csodálatosan édes dolgokat művelt a nyelvével, ahová csak elért a számban, és közben az ujjaival az arcomat cirógatta - meséli Gyuri 30 éves bróker. - Akkor szerettem bele."

Nyakaskodás

 

Kedvesed felhevült ajkától néhány centiméterre található a bűvös háromszög - egy kevéssé ismert erogén zóna, amely a fülcimpától indul, és a nyakon lefelé haladva a vállig tart. Nos, amikor minden apró szegletét bebarangoltad ennek a fogékony tájnak, elmondhatod, hogy felsőbb osztályba léptél az örömszerzés iskolájában. Kezdetnek suttogj buján a fülébe ("Annyira kívánlak! A tiéd vagyok!"), keltsd életre leheleteddel az érzékigés e gócpontját. Most összpontosíts a fülkagylójára, erre az igen kényes területre. A pasik imádják, ha kedvesük nyelve ott cicáz - de csak óvatosan, vigyázz, ne menj túl mélyre! és nehogy megfeledkezz a fülcimpájáról! "A férjem csak nyöszörög, amikor szopogatom a fülcimpáját, akár egy gerezd narancsot - mondja Lili 29 éves tanár. - Aztán a füle peremét harapdálom, és benyalok a fülcimpája mögötti lágy részre, amitől végképp bevadul." Ahogy araszolsz lefelé az ajkaddal és nyelveddel, a Paget-felé hideg-forró trükkel tedd az élményt még emlékezetesebbé. érintsd a nyakához a nyelvedet, aztán húzd vissza (készülj fel rá: azonnal libabőrös lesz), majd fújj levegőt oda, ahol az előbb megnyaltad. "A nyak vékony bőre olyan hihetetlenül érzékeny, hogy a férfiak a legkisebb érintéstől is szinte elolvadnak" - állítja Paget. "A volt barátnőm ezt a hát- vagy inkább nyakborzongató módszert alkalmazta: ajkával végigsiklott a nyakamon, egészen a vállamig - ábrándozik a régi szép időokről Balázs 23 éves illusztrátor. - Aztán gyengéd harapásokkal ment tovább a kulcscsontomig, azt lágyan körbejárta, majd az ádámcsutkámat vette édes kezelésbe. Végül apró puszikkal fölvándorolt a nyakamon és az állkapcsomon a fülemig. Bevallom, hiányzik ez a kényeztetés."

ölelkezés

 

Ha már mindketten ziháltok a szenvedélytől, indulhat a tapogatózó felfedező út - persze szigorúan ruhán át. A kosztümös szeretgetés átvezet az észvesztő előjáték terepén, közben megháromszorozza a várakozás izgalmát. Törekedj arra is, hogy kedvesednek szemgyönyörködtető látványban legyen része, és a keze se maradjon tétlen. Paget javaslata szerint ehhez áttetszően vékony holmit kell a melltartó fölé (vagy a csupasz melledre) húzni. A lenge ruha, amely mégiscsak ott van közöttetek, elzár és átereszt, s a látszólag könnyed játék olthatatlan vágyat ébreszt kedvesedben. Amikor a felsőtestét veszed kezelésbe, használd a tenyeredet - és a körmödet. "Kezd felforrósodni a levegő, a barátom rajtam fekszik - meséli Timi 22 éves egyetemista. - Ekkor én elindulok a vállától a lapockáján át a derekáig, és a körmömmel végigszántom a hátát." Ezután próbálkozz övön alul. Mutatóujjaddal tapogasd ki a farmerja varrását, és csipkedve szaladj végig rajta a térdétől a lába közepéig. A merev vászon és a vastag öltések izgató csiklandozássá enyhítik a maró csípést. Amikor odáig fajulnak a dolgok, hogy a bevezető jelenetre ki lehet tenni a "csak 18 éven felülieknek" táblát, akkor jön el Dóra receptjének ideje: "Ha a feszültség elviselhetetlenné fokozódik, "ölre megyünk" a vőlegényemmel." Tegyél fel valami dögös, ritmusos zenét, és telepedj a pasid ölébe lovaglóülésben, szemtől szemben. Ne ereszkedj rá az ágyékára, maradj fölötte néhány centiméterre, közben enyelegjetek, csókolózzatok. Megfoghatja a melled, a csípőd, a lábad - de semmi több. Majd egészen lassan, vontatottan ereszkedj lefelé, és a zenére mozogjatok föl-le és előre-hátra. "ügyelünk rá - mondja Dóra -, hogy ez a szikrázó állapot kitartson egészen addig, amíg eljutunk a hálószobába. és ott aztán robban a szenvedély: úgy tépjük le egymásról a ruhát, mint akik tíz éve várnak erre a pillanatra."

Utókezelés az előjátékban szerzett sebekre

 

 

Ne hagyd, hogy a vad vágtában összeszedett sérüléseid elrontsák az estédet! Néhány recept a gyógyuláshoz:

Harapásnyomok

 

A gyors gyógyulás érdekében nedvesíts be egy aszpirint, és szorítsd két percig a friss sebre - javasolja Diane Irons, a 911 Beauty Secrets ( A szépség 911 titka, Sourcebooks, 1999) szerzője. Aztán kend be a fájó területet Visine szemcseppel, amely összehúzza az ereket, és eltünteti a bőrről a vörös foltot.

Nem kívánt pirosító

 

Ha partnered szakállától - vagy tulajdon rúzsodtól - kivörösödött a bőr a szád körül, egyszerűen szívd össze az ajkadat, és púderezd be a lángoló területet.

Törököt fogtam!

 

Az se szegje kedved, ha beragadt a cipzár: szabadítsd ki belőle a cérnaszálakat, aztán szappannal vagy gyertyával dörzsöld be a fogazatát: mindjárt csúszni fog, aminek csúsznia kell.

árulkodó foltok

 

Rúzsnyomok ellen a következő módszert javasolja: keverj össze egy evőkanál almaecetet egy evőkanál fertőtlenítő hatású mosogatószerrel, és kend rá a bűnjelre.

 

Forrás: Cosmopolitan

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
  • 1 month later...

Szűzies szex - petting

 

"...16 éves lány vagyok, még szűz, és nem érzem késznek magam a szexhez. Barátom viszont már türelmetlen, és többet akar. Mit tegyek?..."

 

Számos ilyen és ehhez hasonló levél érkezik szerkesztőségünkbe, amiben fiatalok arról számolnak be, bár érzik magukban a nemi vágyat, kíváncsiak is, de még nem látják elérkezettnek az időt ahhoz, hogy testükbe fogadjanak egy másik embert. Van, hogy olyan nyomást éreznek a partner részéről, hogy végül beadják a derekukat, hiszen nem akarják elveszíteni a másikat, rosszabb esetben azonban azt hiszik, idős korban már muszáj szexelni. Nem szabad azonban szem elől veszíteni a tényt, hogy szeretkezni csak akkor érdemes, ha a testünk és lelkünk egyaránt felkészült, ha akarjuk és kívánjuk az élményt. Addig pedig itt a petting, amit nem csak kezdő szexelők élvezhetnek, bár tény, hogy idővel hajlamosal vagyunk átugrani ezt a kellemes fejezetet.

 

 

 

Pettingdefiníció

 

A petting az angol "to pet" igéből származik, ami becézgetést, csókolgatást, dédelgetést jelent, a közfelfogás szerint olyan intim együttlétet jelöl, amikor szinte minden megtörténhet - kivéve a behatolást. A petting felér egy előjátékkal, hiszen az ártatlan csókoktól, finom simogatástól kezdve, a nemi szervek izgatásától, nyalásától, az ujjazásig, szinte minden belefér, kivéve a pénisz hüvelybe - illetve popsiba - való helyezését. Ezek alapján különbözteti meg a szleng a heavy petting és az easy petting fogalmát, vagyis az finom és a durva pettinget, ami értelemszerűen az izgatás és meztelenség fokozatait jelöli. A petting mellett ismert a necking is, amikor csak az arc és a mellek érintése megengedett. A technika lényege, hogy egymás izgatásának olyan széles repertoárját kínálja, ami magában foglalja az első suta és óvatos szárnypróbálgatásokat, de a felfokozott nemi vágytól vezérelt heves érintéseket is.

 

A petting definíciójával szinte mindenki tisztában van, hiszen ilyen vagy olyan formában mindenki átélte már az élményt. Fiatalon, tapasztalatlanul, szerelmesen és félősen szinte valamennyien így kezdjük a szexuális tapasztalatszerzést. A heves csókokat követi egy kis nyakszívás, óvatos tapizás, majd amikor az ismeretlen izgalom végigszántja a testet, szépen lassan megszabadulunk a ruháinktól, a száj és a nyak területéről egyre lejjebb merészkedünk, kóstoljuk, simítjuk egymás pőre testét és a végén az sem kizárt, hogy elélvezünk. Sokan azért választják az együttlét ezen formáját, mert nem érzik magukat készen a szüzesség elvesztésére, a védekezés kérdése nem megoldott, vagy egyszerűen nem akarnak kapkodni. A fiatalok - szerencsés esetben - így ismerik meg egymás testét, így fedezik fel sajátjukat, fedezik fel egymás szexuális énjét, tapasztalják meg, hogy bizonyos érintések mit váltanak ki a másikból, így elégítik ki kíváncsiságukat, így szabadulnak meg esetleges félelmeiktől.

 

Mielőtt azonban tévesen azt hinnénk, hogy a petting csak a fiatalok kiváltsága, gyorsan tisztázzuk, hogy ezen szexuális tevékenység kortól függetlenül űzhető, sőt, erősen ajánlott. Sokak számára valamilyen nemi betegség, testi fogyatékosság vagy egyéb akadályozó tényező miatt a petting az egyetlen módja az együttlétnek, de az aktív szexuális életet élőknek, olykor szexológusok terápiás jelleggel is ajánlják a pettinget. A vágyat korbácsolhatja, s visszaadhatja a szeretkezés mélyebb értelmét és igazi örömét.

 

Pettingszabályok

 

Habár a petting ártalmatlan játéknak tűnik, érdemes tisztában lenni pár játékszabállyal ahhoz, hogy előre elkerüljük a nemkívánatos következményeket. Teherbe esni például nem csak a hímvessző segédletével lehet, ha ugyanis friss sperma van a kezünkön, és így ujjazzuk meg parnterünket, kis valószínűséggel ugyan, de megtörténhet a baj. A gyermekáldáson túl egyéb nemi betegségeket is összeszedhet az ember, olykor elég egy kisebb seb, amire ha fertőzött vér, ondó vagy puncinedv kerül, megfertőzödhetünk. Orális kényeztetés esetén szintén tartsuk észben a lehetséges veszélyeket.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 10 months later...
de viszont én is megnézném a mi szempontunkból is

 

csatlakoznék! :)

pár dolog már le van írva a ,,Tanulj meg puncit nyalni" c. topikban. :) De az izgatás is partnertől függ, pl exbarátnőm utálta ha a nyakát puszilgatom, mostani barátnőm viszont meg őrül olyankor! :)

pettingről meg hát...arról már nem írnék részletes leírást.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...
  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...