Jump to content
PirateClub.hu

Chelsea fan!


zombieee
 Share

Recommended Posts

Jöttek:

Malouda<-Olimpique Lyon

Ben Haim<-Bolton Wanderers

Alex<-PSV Eindhoven

Sidwell<-Reading

Pizarro<-Bayern München

 

Jöhetnek(PLETYKÁK!):

Dani Alves-Sevilla

Castillo-Olympiakosz

Deco-Barcelona

Drenthe-Feyenoord

Alexandre Pato-?

Luis Miguel-Valencia

Benny McCarthy-Blackburn

 

Mentek:

Geremi->Newcastle United

Crespo->Inter (még 1 év kölcsön)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Replies 715
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

én szeretem a Chelsea -t csak azzal nem érek egyet hogy összeveszik a sztárokat és minek... ott ülnek a padok és annyi sztem az ifijátékosokra is kéne gondolni... ha olyan játékosokat tudnak nevelni mint terry... sztem elég lenne egy erős kezdő 11 + 5,6,7 (2 csatár + 2 középpályás + 2 hátvéd + 1 kapus ... ezek is fiatalok) jó bármikor bevethető csere és a többi pedig a saját nevelés lenne... én a FIFA -ban így csinálom és jó... egyébként a milán is jól bevásárolt amikor megvette az-az olasz politikus ( a nevére most nem emlékszem bocs...) szóval...

 

 

ha McCarthy jönne az jó lenne szeretem a játékát...

 

(alex az ő játékosuk volt csak cserébe volt a PSV -nél)

Link to comment
Share on other sites

én már 6 éve fan vagyok, és azért amellett hogy mindig megveszik a legnagyobb játékosokat, azt sem szabad elfelejteni, hogy sokan itt lettek világsztárok.Pl: Lampard, J. Cole, Terry, Cech....

 

és egyébként ott az Arsenal, aki szinte csak a fiatalokra épít, és évek óta nem nyertek semmit.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Már nem Mourinho a Chelsea edzője!

 

 

Szerda éjjel távozott az angol futballklub éléről a morcos portugál szakvezető.

 

 

 

A Rosenborg elleni szerény BL-döntetlen volt az utolsó csepp a pohárban.

 

A Chelsea sem a hazai pontvadászatban, sem a Bajnokok Ligájában nem kezdett jól, így ugyan sokkoló volt a szerda éjszakai lemondó nyilatkozat, mégsem volt teljesen váratlan Jose Mourinho távozása.

 

Jose mester 2004-ben az FC Porto együttesétől érkezett a Chelsea élére. Két bajnoki cím után tavaly FA Kupa-győzelmet jegyzett a Chelsea, a Premiership küzdelmein azonban "csak" a második helyen végzett.

 

Jose Mourinho 185 mérkőzésen át dirigálta a londoni sztárcsapatot - ez idő alatt a Kékek 124 győzelmet, 40 döntetlent és 21 vereséget jegyeztek, s a Stamford bridge-stadionban rekordnak számító hatvan Premier League-meccsen át veretlenek maradtak.

 

A brit lapok már az elmúlt idényben sokat cikkeztek arról, hogy igen feszültté vált a viszony a világhírű portugál edző és a klub tulajdonosa, Roman Abramovics között. Az orosz milliárdos vagyonokat áldozott a londoni Kékek csapatára, a sztáregyüttes azonban nem tudta megszerezni a Bajnokok Ligája-trófeát.

 

A Chelsea leendő edzői között a holland Guus Hiddink (az orosz válogatott jelenlegi szövetségi kapitánya) és a francia Didier Deschamps, a Juventus és a Monaco korábbi vezetőedzőjének neve bukkant fel elsőként a brit sajtóban.

 

A BBC szerint ideiglenes megoldásként a korábbi izraeli kapitány, Avram Grant, a londoni klub nyáron visszavonult igazgatója ülhet vasárnap a Manchester United elleni rangadón a Chelsea kispadján.

 

(sportforum.hu)

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Visszatér a trió

 

Frank Lampard, a Chelsea középpályása combsérülése miatt nem játszhatott 4 meccsen keresztül, melyet a múlt hónap végén szenvedett el a Portsmouth elleni bajnokin.

 

Ricardo Carvalho augusztus közepe óta bokaproblémákra panaszkodik. Drogba még nem teljesen 100%-os, de már edzésbe állt a héten.

 

Mind a három játékos már aktív edzésben van, és az új edző reméli, hogy hamarosan számíthat rájuk.

 

"Drogba egy héttel előbb kezdett el edzeni, mint a többiek." - mondta Grant.

 

Tegnap már Lampard is edzett, ma pedig Carvalho állt újra edzésbe.

 

"Elég jól szerepelnek az edzéseken, a hozzáállásukkal sincs problémám, s remélem, hogy hamarosan a csapatomban láthatom őket. Amint már játszhatnak, akkor máris a kezdőben fognak helyet kapni. Várni fogunk néhány napot, hogy hogyan is edzenek, de én azt gondolom, hogy kb. 2 hét múlva már számíthatok rájuk."

 

"Hozzá kell tennem, hogy büszke vagyok a hozzáállásukra! Mind a hárman játszani szeretnének!" - nyilatkozta az izraeli edző.

 

Na végre visszajönnek!!Mostmár lealázhatjuk a mucsásztert!!

Link to comment
Share on other sites

Bajnokok Ligája, csoportkör, 2. forduló, B csoport:

Valencia (spanyol) - Chelsea (angol) 1-2 (1-1)

Valencia, Mestalla-stadion

v.: Rosetti (olasz)

Valencia: Hildebrand - Miguel, Raúl Albiol, Iván Helguera, Moretti - Joaquín (Arizmendi, 88.), Albelda (Baraja, 75.), Marchena, Silva - Villa (Zigic, 69.), Morientes.

Chelsea: P. Cech - Paulo Ferreira, Ricardo Carvalho, Terry, Ash. Cole - J. Cole, Makelele, Essien (Sidwell, 84.), Mikel (Alex, 89.), Malouda (S. Kalou, 75.) - Drogba.

gól: Villa (9.), illetve J. Cole (21.), Drogba (71.)

 

Drogba a Chelsea mindkét góljából kivette a részét

 

A másik oldalon Drogba célozta meg a jobb alsót szabadrúgásból, de Hildebrand odaért, és oldalra paskolta a labdát. Az utolsó percekben a Valencia nagy erőket mozgosított a döntetlenért, de a Chelsea kontráiban is megvolt a gólveszély, a csereként beállt Kalou például nagy helyzetben emelt a léc fölé. A slusszpoén Barajáé lehetett volna, de a trükkös szabadrúgás végén Cech hárítani tudott, így megismétlődött a tavaszi végeredmény, 2-1-re nyert a Chelsea.

 

Na végre valami jó hír!

Link to comment
Share on other sites

A Chelsea hivatalosan is megerősítette Henk ten Cate érkezését.

 

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság legutóbbi kiírásában ezüstérmet szerző, BL-szereplő Chelsea a holland Henk ten Catéval erősítette meg szakmai stábját. A szakember érkezéséről szóló pletykák egy hete láttak napvilágot és bár első nekifutásra az érintett klubok, a szakember és a menedzserek is alaptalannak nevezték a híreszteléseket, azok végül mégiscsak igaznak bizonyultak.

 

A Chelsea egyelőre rövid hírben adta a köz tudtára a holland szakember érkezését, de a londoni klubnál nem tartották fontosnak azt is hozzátenni, hogy mennyi időre érkezik a korábban az MTK-nál is megfordult Ten Cate, mint ahogy azt sem, hogy mennyit keres majd.

 

Egyelőre csak annyi biztos, hogy az első csapatnál dolgozik majd, a nemzetközi élmezőnyben nem túl sok rutinnal bíró izraeli menedzser, Avram Grant segítőjeként.

 

Korábban arról is lehetett hallani, hogy Henk ten Cate szakmai igazgató lesz a „kékeknél” és csak a helyet csinálja a nyáron érkező honfitársának, Frank Rijkaardnak, akivel a Barcelonánál ketten együtt olyan sikeresek voltak. Akik még ennél is továbbmentek, azok már Ronaldinhót is látták Chelsea-mezben feszíteni, ezt a hírt egyelőre az érintett brazil klasszis határozottan tagadta.

 

Henk ten Cate a katalánok BL-győzelme után vállalt önálló munkát és lett a holland Ajax szakmai munkájának elsőszámú irányítója. A bajnoki címet azonban nem sikerült megszerezniük, csupán ezüstérmesek lettek a nagy rivális PSV mögött, de azért a Holland Kupát sikerült elhódítaniuk.

 

Nélküle a Barca sem volt az, mint korábban, a jól informáltak szerint a visszafogott Rijkaard mellől hiányzott a klasszisokat feltüzelni képes Ten Cate.

 

A Chelsea-t kétéves angliai egyeduralkodását követően a Manchester United letaszította a honi trónról, majd a 2007-2008-s szezon visszafogott bajnoki- és BL-nyitánya egyben José Mourinho lemondásához is vezetett.

 

Az Ajaxhoz a szezon végéig kötötte szerződés Ten Catét, akinek utódjául a jelenlegi holland szövetségi kapitányt, Marco van Bastent nézték ki az amszterdamiak.

 

Forrás: MTI

Link to comment
Share on other sites

Alves nem megy sehova!

 

 

Jose Maria Del Nido, a spanyol Sevilla elnöke elmondta, hogy szerinte miért gyengült meg a Chelsea csapata, de szerinte nem azért, mert a Kékek nem igazolták le Daniel Alvest a nyáron.

 

 

A Sevilla elnöke mindig is ragaszkodott brazil hátvédjükhöz, és elmondta nem fogja eladni Alvest, csak akkor, ha már igazán megérdemli, hogy eligazolhasson.

 

A nyár folyamán sok ajánlat érkezett a brazilért, de a Sevilla csapata az összes ajánlatot visszautasította. A legnagyobb összeget is, melyet a Chelsea ajánlotta fel.

 

"A legjobb ajánlatot a Chelsea-től kaptuk, nevezetesen 35 millió eurót (24,3 millió font)." - mondta Del Nido.

 

"Nekem nincsenek olyan érzéseim, hogy sajnálom a játékosomat, ha távozik a csapattól. Nem akartuk megválni tőle, csak akkor fogjuk elengedni, ha az ajánlat megfelel számunkra. Nem fogjuk akkor sem eladni Alvest, ha ő lenne az egyetlen álma a Chelsea-nek. Egy jó ajánlat mindent eldönthet. Leszögezem, hogy soha nem volt terveinkben eladni Danit."

 

"Az érdeklődésbe már a Real Madrid is beszállt. Nem játszott végig a teljes szezont a spanyol bajnokságban, hiszen a brazil válogatottal szerepelt a Copa Americán." - mondta Del Nido.

 

"Nem fogunk semmiféle üzletbe belemenni akkor sem, ha a Real Madrid vagy a Chelsea csapata ajánl egy nagy összeget. Alves nagyon jól érzi magát a Sevilla csapatában."

 

(chelseafanatics.atw.hu)

Link to comment
Share on other sites

Csúszik Ballack visszatérése

 

 

 

A német válogatott orvosa megállapította, hogy még mindig legalább két hétnek el kell telnie, mire Michael Ballack teljes értékű edzésmunkát végezhet klubjában.

 

 

A 31 éves játékos április 22-én szenvedett bokasérülést, és tegnap vizsgálta meg sérült testrészét teljes alapossággal Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt. A szakorvos eképp nyilatkozott:

 

„Még néhány hétnek el kell telnie, mire Michael teljes értékű edzésmunkára jelentkezhet a Chelsea-nél.”

 

A tapasztalt doktor további információt nem adott, nem adhatott a középpályás állapotáról: „Nem vagyok feljogosítva bővebb információk adására.”

 

A német válogatott menedzsere, Oliver Bierhoff kissé csalódottan vette tudomásul Müller-Wohlfahrt vizsgálatainak eredményét, ugyanis már most bevetették volna Ballackot a válogatottnál.

 

„Kicsit meglepett a doktorúr nyilatkozata. Két napja beszéltem Michaellel, aki nagyon optimista volt. Mindenesetre a legfontosabb a 100%-os felépülés.”

Link to comment
Share on other sites

Grantnek nincs licence, ennek ellenére maradhat a kispadon!

 

 

Avram Grantnek, az angol Chelsea izraeli menedzserének nincs licence, ennek ellenére továbbra is maradhat a lonodni csapat kispadján! Erről az izraeli szövetség nyilatkozott hétfőn. Az IFA, vagyis az Izraeli Labdarúgó Szövetség az UEFA kérésére megerősítette, hogy Grantet felvették az induló Pro Licence-s tanfolyamra, de engedélyezték számára a halasztott kezdést. Ha minden igaz, akkor a februárban induló képzésen már ott fog ülni a Chelsea menedzsere is. Amnon Raz, az izraeli szövetség elnöke remélni, hogy az UEFA engedélyezni fogja Grant további londoni munkáját így, s elfogadják a halasztással kapcsolatos beadványt.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...