Jump to content
PirateClub.hu

Chelsea fan!


zombieee
 Share

Recommended Posts

  • Replies 715
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Coventry City - Chelsea 0-2

 

Gól: Drogba (15.), Alex (72.)

 

Drogba mesterien elhúzta a kapus mellett és szépen be is fejezte !

Quaresma szélen begyorsított és hibátlanul tette Alex lábára a labdát és csatárokat megszégyenítő lövéssel tett pontot az i-re B)

 

Jah és ESSIEN visszatért ;) ! Di Santo meg kapott 10 percet

 

 

Ballack,Maoluda ezen a meccsen is egy rakás **** volt <_<

Link to comment
Share on other sites

Jellemző hogy amikor közelebb jutnánk akkor kikapunk :angry:

 

Nyáron menniük kell:

Ballack:Tavaly még jó is játszott, de amit mostanában művel az valami borzasztó

Malouda:A meccseken kb 5 perce van amikor jól játszik, de utánna....

Deco: Szezon elején jól játszott majd lesérült és utána csak nyűg a csapatnak + esős meccseken ultra****

Pizzaro:Ő tipikus olyan játékos aki nem bírja a hajtós-vért ízzadós meccseket.Neki a bundesliga való

Shevchenko:Olyan mint Pizzaro...

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Arsenal - Chelsea 1-2

Gól: Walcott (18.) ill. Malouda (32.), Drogba (84.)

 

Csak a statisztikára kell nézni és látszik hogy melyik a jobb csapat B) Döntőben vagyunk :)

 

azért nem írok ide már olyan sokat mert a Chelseafanatics Fórumán gyülekeztünk össze egy jó kis társaságban ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

hát köszönhetően a bírónak nem sikerült továbbmenni, de mindenesetre ha Drogba berúgja azt az ordító nagy helyzetét, amit Valdes kivédett lábbal, akkor máshogy alakul...

 

mindenesetre 2 tizenegyes bőven belefért volna...

 

 

Essien gólja:

http://s5b.directupload.net/images/090507/cev2q53w.gif

 

nagyon eltalálta...

 

Link to comment
Share on other sites

Sajnos nem láttam a meccset, de az eredmény magáért beszél... szép volt

 

Arsenal - Chelsea 1-4 (0-2)

Gól: Bendtner (70.) ill. Alex (28.), Anelka (39.), Touré (49. - öngól), Malouda (86.)

 

 

Drogba a halálos ítáletét írta alá szerda este

 

Az UEFA döntött. Didier Drogbát, a Chelsea elefántcsontparti válogatott csatárát hónapokra el fogja tiltani a Bajnokok Ligájától, ergó nem léphet majd pályára a következő idényben a BL-ben. Ez hatalmas érvágás a Chelsea-nek, s még jobban ösztönzi a Kékeket arra, hogy minnél előbb egy hasonló karizmatikú csatár után nézzenek.

 

Didi Tom Henning Övrebo-t, a mérkőzés játékvezetőjét kritizálta nagyon nagyon élesen, miután a meccs véget ért. Többször is odaszólt a játékvezetőnek, majd a kamerához fordult, s ezt mondta: "Nézitek ezt? Kib*szott gyalázat!". Nos, ezt több milliárd ember nézte, s valószínűleg ezért lesz majd ennyire súlyos a büntetés.

 

A csatár azóta már nyilvánosan is elnézést kért, de ez nem enyhítő körülmény sajnos.

 

A The People titkos forrásokra hivatkozva ma kiemelt cikkben számolt be arról, hogy az UEFA hat, azaz hat(!) hónapra fogja eltiltani Drogbát. Ez egy teljes BL idény, csak hogy tisztában legyünk a számokkal!

 

A brit napilap szerint az UEFA nagyon érzékenyen kezeli ezt az ügyet, s Drogba hatalmas büntetésre számíthat.

 

Azonban ez mind "semmi", hiszen az UEFA egy külön fegyelmi eljárási szervezetet hozott létre, ami Michael Ballack-al és José Bosingwa-val fog majd foglalkozni...

 

Ballack ugye valósággal megverte a bírót a meccs végén, míg portugál csapattársa nagyon éles szavakkal kritizálta Övrebo-t - jogosan!

 

Forrás: www.goal.com Fordítás:www.chelseafanatics.hu

 

6 hónap :angry: Szép :angry:

 

őrvendő pedig még csak egy ejnyebejnyét sem kap :angry: :angry:

Link to comment
Share on other sites

Össze kellett volna verni azt a nyomorék bírót... az meg milyen undorító, hogy a sok Barcás még a Chelsea-re mondja , hogy milyen sz*r... nincs gondom a Barcával, de ezt semmi joguk sincs pont az elődöntő után mondani... szánalom!

Link to comment
Share on other sites

Graham Poll jóslatai

 

A szerda esti Bajnokok Ligája mérkőzés végén Didier Drogba és Michael Ballack is élesen kritizálta a játékvezetőt, Tom Henning Övrebo-t.

 

Az UEFA jelezte, ezt az incidenst kiemelten fogja kezelni és nagyon nagy büntetést fog majd kiosztani a játékosok közt.

 

"Ha én lennék az UEFA bíráló bizottsága helyében, akkor Drogbának 10 meccses eltiltást, Ballacknak pedig öt meccses eltiltást adnék. Megérdemlik, mert megengedhetetlenül viselkedtek." - kezdte a rutinos Poll.

 

"A Chelsea valószínűleg majd megpróbál fellebbezni, de remélem az UEFA elutasítja majd. Ezek a játékosok meg kell, hogy kapják a büntetésüket, hisz borzasztóan cselekedtek."

 

"Szerintem Drogba hat mérkőzést fog majd kapni. Így pont lemarad majd a csoportlüzdelmekről." - fejezte be az angol szakember.

 

forrás:chelseafanatics.hu

 

megint a legnagyobb szakértőt kérdezték, akinek 3 sárga ér 1 pirosat.....

 

érdekes örvendőről semmit se beszélt....ő csak tette a dolgát....

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nekem az tetszik amit az eurobarca.hu írt ...

TOM HENNING ÖVREBÖ ÉRTÉKELÉSE
Nagyító alatt az öt tizenegyes gyanús szituáció
B. Tamás | 2009. 05. 08., 22:54 
ESZKÖZÖK:   |  |  |   Párját ritkító két bombagól, már-már emberfeletti fizikai teljesítmények, pazar megoldások, pontról pontra remekül összerakott védelem, és nem utolsó sorban két kiváló kapusteljesítmény. Mégsem ezektől marad emlékezetes a 2009-es Chelsea-Barcelona Bajnokok Ligája párharc, hanem a norvég sípmester, Tom Henning Övrebő játékvezető teljesítményéről. A kékek váltig állítják, öt büntetőt nem ítélt meg a javukra az északi sípmester. A következőkben ezeknek az eseteknek járunk utána.


Nézd meg a Chelsea-Barcelona találkozó két csodaszép gólját, illetve a vitatott eseteit!

Mielőtt még ítéletet hoznánk, és értékelnénk a FIFA-kerettag bíró ítéleteit, le kell szögeznünk; Övrebö ezen a mérkőzésen elsődlegesen, mint pszichológus mondott csődöt, hiszen egyszerűen nem tudta korában tartani a kékeket. Holott ez megvalósítható lett volna, ha mondjuk a találkozó elején a kisebb bökdösődésekért sárga lapot oszt ki például Ballacknak vagy Essiennek, akik az élen jártak ebben a „műfajban”. Amennyiben pedig ez sikerült volna neki, úgy fújhatott be volna bármit, vagy éppen semmit, pár reklamációnál megállt volna a protestálás…

Most pedig ugorjunk neki a négy tizenegyes gyanús esetnek. Sőt, több londoni drukker szerint ötöt nem „látott” Övrebö. Az első félidőben Malouda és Dani Alves kézfogója váltott ki vitát, míg szintén még az első játékrészben Drogbát ugratták ki a védelem mögött, majd egy Abidallal való kisebb testi kontaktus után dobta is magát a kékek klasszisa. A második negyvenöt percben pedig egy Drogba-Touré párharc, illetve egy kezezés Eto’o és Piqué részéről volt az a három eset, amely után mind a 40.000 londoni szimpatizáns Övrebőre nézett, és várta a sípszót.

Nos, nézzük az elsőt, azaz a Malouda-Daniel Alves párharcot. Az egyértelmű, hogy a két játékos kölcsönösen megsimogatta egymást, és ez az adok-kapok ment egészen a tizenhatos vonaláig. Addig ezt remekül tűrte Malouda, ott viszont már látszott rajta, hogy esni akar, és annak rendje és módja szerint, a tizenhatosra beérve a földre is vetette magát. Félreértés ne essék, nem mondjuk, hogy Alves nem lökte, sőt, egy kisebbet taszajtott is a francián, ám azt már nem értjük, hogy az a játékos, aki 20 métert tud így futni, a 21.-en miért esik el? Számunkra ez érthetetlen, és bár ez most úgy tűnhet, hogy nem tudtunk objektívek maradni, de bátran kijelentjük: Ebben az esetben helyesen járt el Övrebö játékvezető.

A második „faramuci” helyzetnél a barcelonai védelem mögé emelték be a labdát, amire Drogba – Abidal kíséretében – le is csapott. Az elefántcsontparti támadó remekül be is állt a francia védő elé, aki így csak a mezét tudta húzni. Ám ekkor még nem esett az afrikai, csupán akkor, amikor már úgy tolta meg a labdát, hogy az Victor Valdes birtokába került. Kétség nélkül kijelenthető, ez sem volt tizenegyes!

A harmadik szituáció, amelyet górcső alá veszünk, az a két elefántcsontparti labdarúgó, Drogba és Touré hihetetlen fizikai párharca. A két játékos már a Barcelona térfelének a közepén elkezdték egymást nyúzni, és itt ugyan a barcelonai védő vitathatatlanul húzta vissza Drogbát, ám a remek fizikai paraméterekkel rendelkező csatár nem esett el. A büntető területre érve viszont már nem fogta a mezét Touré, hanem befutotta a londoniak csatárát, és egy remek és szabályos becsúszással szerelt. Természetesen a Chelsea játékosa hisztizett egy sort, és némileg igaza is volt, hiszen hosszabb ideig visszahúzta őt a „Szikla” becenévre hallgató barcelonai, viszont nála maradt a labda, így Övrebö bölcsen továbbengedte a játékot. A tizenhatoson belüli szerelés pedig tiszta volt, így ismételten helyes döntést hozott a norvég sípmester.

A végére hagytuk a két – talán – legjogosabban vitatott esetet, méghozzá Gerard Piqué és Samuel Eto’o vélt kezezését. Mielőtt értékeznénk róluk, szeretnénk egy részletet idézni a FIFA 2008/2009-es szabálykönyvében szereplő, kezezésről szóló cikkelyéből:

„(…)A labda kezezése azt a szándékos cselekedetet jelzi, amikor egy játékos a kezével, vagy karjával kerül érintkezésbe a labdával. A játékvezető a következőket vegye figyelembe ezeknél az eseteknél:


<!--[if !supportLists]-->
-         <!--[endif]-->a kéz mozog a labda felé (nem a labda a kéz felé)
-         <!--[endif]-->az ellenfél és a labda közötti távolság (váratlan labda)
<!--[if !supportLists]-->-         <!--[endif]-->a kéz helyzete nem szükségszerűen jelenti, hogy ez egy szabálysértés (…)

Ezek alapján pedig a következő jelenet figyelhető meg: a katalán bekk igyekszik visszaérni az ígéretesnek tűnő hazai támadás megakadályozására. Egy kicsit késve érkezik, mivel akkor ér vissza, amikor Anelka már birtokolja a labdát a tizenhatos vonalánál. Mielőtt még a francia támadó belepöckölne a játékszerbe, Piqué megpróbál szembe kerülni vele azzal a természetes testtartással, hogy a kezével egyensúlyozza azt a sebességet, amivel érkezett arra a területre. A BL-győztes csatár megpöcköli a labdát Piquétől maximum két méterre, ami találkozik a katalán tehetség kezével. Ha ezt, illetve a fentebb idézett, három pontot figyelembe vesszük, megállapíthatjuk, hogy Övrebö legjobban kritizált ítélete is jó döntés volt…

Elérkeztünk az utolsó kérdéses „nem büntetőhöz”, amelyért - a lassításokat alaposan megnézve - ismét nem jogosan küldték el melegebb éghajlatra a kékek szimpatizánsai a norvégot. Történt ugyanis, hogy Iniesta egalizáló találta után rögtön támadott a Chelsea, ki is harcolt egy szögletet, amely után a lecsorgó labdát Ballack küldte meg elemi erővel Valdes kapuja felé. Csakhogy ott állt, mi több, beleugrott Samuel Eto’o a német lövésébe – oldalra tárt könyökkel… A szépséghiba csupán az, hogy a labda nem a kameruni kezét, hanem a váll alatt hajlatot találta el, ráadásul, még ha 'Samu' le is szorítja a kezét, akkor is elakadt volna a váll külső részében a játékszer! Az pedig korántsem nevezhető szabálytalannak, így evidens, hogy itt is helyesen járt el Övrebö!

Szumma szummárum; ez a mérkőzés tipikus példája volt egy nagy hőfokú, nagy tétre menő meccsnek, hiszen csupán két gólt döntött, és Fortuna istenasszony. Azért említjük már megint a mélyen tisztelt hölgyet, mivel amíg a Chelsea a vezető gólja után visszaállt, sőt, mi több, még emberelőnyben is védekezett, így gyámoltalan játéka, illetve az eredmény tartására törekvő mentalitása miatt „bűnhődnie” kellett. Mivel a futball bünteti ezt a hozzáállást, ezt a múlt már számtalanszor bizonyította.

Az már viszont a sors játéka, hogy Tom Henning Övrebö talán egy (!) rossz ítélete jelentősen befolyásolta azt…

Link to comment
Share on other sites

Sunderland - Chelsea 2-3

Gól: Richardson (53.), Jones (90.) ill. Anelka (47.), Kalou (74.), A. Cole (86.)

 

Vége a szezonnak,győzelemmel zártunk, de még így is csak harmadikak <_<

Jó hír hogy Nicolas Anelka lett a Gólkirály 19 találattal, és ezáltal övé lett az Aranycipő :) Gratulálok Nic :)

 

 

A szezonnak vége, de még van egy Fa-kupa meccsünk az Everton ellen Május 30.án. A meccset a Sportklub közvetíti 15:00-kor.

Szép búcsú lenne ha Hiddink kupával távozna... Go Blues

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...