Jump to content
PirateClub.hu

Chelsea fan!


zombieee
 Share

Recommended Posts

Így van ;) !

Chelsea Youth - Ipswich Youth 7-2

A múltheti Bristol elleni döntetlen után a Chelsea 18 éven aluliakból álló csapata, hazai környezetben Cobhamben egy közönség szórakoztató és gól gazdag meccset játszott az Ipswich-el.

 

Mesterhármast ért el a Chelsea olasz játékosa Fabio Borini. Duplázott a 17 éves ír Conor Clifford. Frank Nouble és Jacopo Sala egy-egy gólt szerzett.

 

A mérkőzés egyetlen kérdése az volt, hogy mennyi gólnál áll meg a Chelsea. A vendégek már a 15. percbe hátrányba kerültek Noublenek köszönhetően. Aztán jött a feketeleves, a félidőben 4-1 volt az állás a hazaiak javára.

 

A 60.pecben újra szépített az Ipswich, de rá három percre már 6-2 volt az eredmény. A kegyelem döfést az ír Clifford adta a vendégeknek, amikor is értékesített egy büntetőt a meccs hajrájában és ezzel beállította a 7-2-es végeredményt.

 

Chelsea: Jan Sebek; Tom Hayden, Daniel Philliskirk ?, Billy-Joe King, Jordan Tabor; Conor Clifford, Fabio Borini (Aliu Djalo), Josh McEachran (Marco Mitrovic); Jacopo Sala, Frank Nouble, Ben Gordon (Billy Knott).

 

Ipswich: Ward (Stensrud ), Clemo, Dunbar, Hyam, Watson, Griffiths (Murray), Cawley, Daniels, Ainsley, Murphy, Lambe

 

Gólszerzők: Borini 3, Clifford 2, Nouble, Sala, ill. Lambe 2

 

Jó látni hogy a fiatal tehetségek is tarolnak !

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 715
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Új szerzemény

 

Ifjú tehetség költözik Londonba. Igen ifjú, de nem egy 16-17 éves játékosra kell gondolni, hanem a 12(!) éves kis csillagra a francia Jeremy Boga-ra.

 

A Chelsea franciaországi játékos megfigyelője Guy Hillion jelentette be hivatalosan, hogy a kisfiú Angliába költözik és a kékek játékosa lesz.

 

Boga szülőhazájában a Marseille utánpótlás csapatában játszott és óriási tehetségnek tartják, így a londoni gárda leigazolta őt az utánpótlásbázisára.

 

"Ez nem egy átigazolás, mert azt a szabályok tiltják ebben az esetben."-nyilatkozta a Daily Express-nek Hillion.

 

"A Chelsea azért szerezte meg az ifjú csillagot, mert a mi elképzeléseink szerint világ klasszis játékos válhat majd belőle és nálunk meg kap mindent, hogy gyorsan fejlődjön."

 

Boga édesapja jelenleg Londonban dolgozik és Hillion szerint ez is egy pozitív tényező, hogy miért is az angol fővárosban folytassa eddig szerény múltra visszatekintő pályáját a kis focista.

 

"Nem tudtuk volna megszerezni Jeremyt, ha édesapja nem Londonba dolgozna."-zárja mondandóját Hillion.

 

Forrás: www.skysports.com

 

6-7 év múlva már hallani fogunk róla ! Sok sikert !

Link to comment
Share on other sites

Eddig

Chelsea - Aston Villa 2-0

J. Cole (21.), Anelka (43.)

 

Így tovább !

 

Chelsea - Aston Villa 2-0

 

Gól: J. Cole (21.), Anelka (43.)

Sárga: Cuellar (69.)

Piros: -

 

Chelsea

Felállás (4-1-4-1): Cech; Bosingwa, Ivanovic, Terry ©, A. Cole; Obi Mikel; J. Cole (Kalou 57.), Ballack, Lampard; Malouda (Belletti 83.); Anelka (Di Santo 46.)

Cserepadon maradt: Hilario, Ferreira, Mancienne, Bridge

 

Aston Villa

Felállás (4-4-2): Friedel; L Young, Davies (Milner 46.), Laursen ©, Shorey; Reo-Coker, Petrov, Barry, Young (Cuellar 46.); Agbonlahor, Carew (Harewood 72.)

Cserepadon maradt: Guzan, Gardener, Knight, Salifou

 

 

Nem láttam a meccset de állítólag jól játszottunk ! Negatívum hogy mindkét gólszerző összeszedett egy kisebb sérulést ! :(

Link to comment
Share on other sites

A londoni klub pert indított az Angol Legfelsőbb Bíróságon a norvég Lyn és a csapat korábbi ügyvezető igazgatója, Morgan Andersen ellen, hogy visszakapja a nigériai John Obi Mikelért kifizetett 16 millió fontos összeget. 

A Chelsea 2006 júniusában igazolta le a középpályást, akiért 4 millió fontot utalt át az oslói klubnak, és 12 milliót a Manchester Unitednek, utóbbinak ugyanis előszerződése volt a játékos megvásárlására. 

A londoni „kékek” azért perelték be a norvég egyesületet, mert egy már lezárult ügy során kiderült, hogy a Lyn korábbi ügyvezető igazgatója, Morgen Andersen – egy év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték – meghamisította a futballista szerződését. 

A Chelsea hivatalos nyilatkozata az ügyben így hangzik: „Klubunk már felvette a kapcsolatot a Lynnel, hogy azonnal tisztázza a helyzetet, és pozitív megoldást találjon a problémára. Mivel a bíróság márciusi döntése értelmében a John Obi Mikelért kifizetett összeg meghamisított játékjogon alapult, az átigazolásról szóló szerződést érvénytelennek tekintjük és bírósági úton is megpróbálunk igazat szerezni a követelésünknek.”

 

jogos

Link to comment
Share on other sites

Chelsea játékosok válogatottbeli szereplésük

Ashley Cole és Frank Lampard egyaránt végig játszotta az angol válogatott Kazahsztán elleni meccsét. Az angolok, simán 5-1-re nyertek. Az angol válogatott szerdán Fehéroroszország ellen lép pályára.

 

Lampard ezen a meccsen 2 gólpasszt is adott, egyik szögletből, a másikat, pedig egy szabadrúgásból. Ashley Cole-nak is sikerült egy gólpasszt adni, csak neki a saját kapuja előtt…

 

A meccset sérülés miatt John Terry és Joe Cole is kihagyták. JT szerdán már játszhat, de Joe Cole játéka nem valószínű hét közben sem.

 

Branislav Ivanovic folytatta remek szereplését. Az után, hogy a Francia válogatott ellen betalált, a Litván válogatott hálóját is megzörgette. Ivanovic végigjátszotta a meccset, és a Szerbek 3-0-ra verték Litvániát.

 

Michael Ballack hosszú kihagyás után újra szerepelt a Német válogatottban, és ha már ott volt azonnal gólt is szerzett. A Németek 2-1-re verték a Oroszországot.

 

Florent Malouda szerepelt a Francia válogatottban, de az első félidő után 2-0-ra vezettek a Románok, így Malouda-t a 38. percben lecserélték. Nicolas Anelka sérülés miatt hagyta ki a meccset, és a vége 2-2-es döntetlen lett.

 

José Bosingwa és Paulo Ferreira is végigjátszotta a Portugál válogatott Svédek elleni meccsét. Ricardo Carvalho és Deco nem szerepelt a meccsen, a végeredmény 0-0 lett.

 

Salomon Kalou is szerephez jutott az elefántcsontparti válogatottnál, és a második félidőben gólt is szerzett. Az elefántok végül 3-0-ra verték Madagaszkárt.

 

Petr Cech a hétvége egyetlen olyan Chelsea játékosa, akinek hazája vereséget szenvedett. A Cseh nemzeti tizenegy 2-1-re kapott ki Lengyelországtól.

 

Forrás: www.chelseafc.com

Link to comment
Share on other sites

Middlesbrough - Chelsea 0-5 (0-1)

 

Gól: Kalou (14., 53.), Belletti (51.), Lampard (62.), Malouda (67.)

Sárga: O'Neil (26.), Alves (77.)

Piros: -

 

Middlesbrough

Felállás (4-5-1): Turnbull; Taylor, Riggott, Wheater, Grounds (Johnson 54.); Aliadière, O'Neil, Shawky (Digard 64.), Downing ©, A. Johnson (Alves 64.); Mido

Cserepadon maradt: Jones, Emnes, Bennett, Walker

 

Chelsea

Felállás (4-3-3): Cudicini; Bosingwa, Alex, Terry ©, Bridge (Ferreira 65.); Belletti; Obi Mikel, Kalou, Lampard (Deco 73.), Malouda; Anelka Sinclair(79.)

Cserepadon maradt: Hilario, Ivanovic, Mancienne, Stoch

Link to comment
Share on other sites

Wenger lesajnálja a Chelsea fölényes győzelmét

 

Hiába nyert 5-0-ra a Chelsea a Middlesbrough ellen az angol bajnokság 8. fordulójában Kalou (2), Malouda, Lampard és Belletti góljaival, Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere nincs elragadtatva a fölényes sikertől.

Pedig a Chelsea úgy állt ki, hogy sérülés miatt Luis Felipe Scolari menedzser nem számolhatott Cech, Carvalho, Joe Cole, Drogba, Ballack, Ashley Cole és Michael Essien játékával.

? Számomra a nagyarányú győzelmek nem jelentenek semmit - mondta Arsene Wenger.A Chelsea és a Middlesbrough között nincs ekkora különbség. Minden csapatnak vannak rossz napjai, a Boro most egy ilyen fogott ki. A Chelsea-nek viszont elképesztő szerencséje volt, főleg elől, a gólhelyzetekben. A Boro ettől függetlenül egy jó csapat, nem egyszerű feladat az otthonában játszani.

 

(borsonline.hu)

 

Szégyen ez az ember ! Irigy paraszt ! <_< :angry:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...