Jump to content
PirateClub.hu

Chelsea fan!


zombieee
 Share

Recommended Posts

  • Replies 715
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Appiah érkezhet?

A ghánai játékos sok klub kinézte magának. Appiah szabadon igazolható, hiszen a Fenerbahce-nél nem hosszabbították meg a szerződését.

 

A 27 éves középpályás szeretné már valamelyik csapat kötelekében érzeni magát, így szinte bármely együtteshez aláírhat, amely előnyös szerződéssel áll elő.

 

Az Arsenal, a West Ham, a Portsmouth, a Juventus, a Bayern München és a Schalke élénk érdeklődést mutat a kitűnő képességű labdarúgó iránt.

 

A Chelsea menedzsere, Luíz Felipe Scolari nemrég elárulta, szeretne egy védekező-középpályást igazolni a sérült Essien pótlására.

 

Az előbb említett Essien honfitársa, Appiah nagyon jó választás lenne, hiszen ugyanolyan fáradhatatlan, csupaszív játékos, mint a Bölénynek becézett Essien. A Kékeknél már jó ideje figyelik, így nem kizárható, hogy még a januári átigazolási időszak előtt megszületik a megegyezés.

 

Forrás: www.skysports.com

 

Szerintem jó igazolás lenne ! Masszív mint Essien !

Link to comment
Share on other sites

Mineiro fogja helyettesíteni Essient

A Setanta Sports szerint a brazil középpályás alá ír a Stamford Bridgere. Állítólag már tegnap átesett a játékos az orvosi vizsgálaton és ma ír alá a Chelsea-hez.

 

"Gyakorlatilag végeztünk mindennel és megszereztük Mineirót!"-nyilatkozta Scolari segéde.

 

A brazil játékosnak lejárt a szerződése korábbi csapatával a német Herta Berlinnel és nem hosszabbítottak vele a fővárosi csapat előjárói, ezért szabadon igazolhatóvá vált.

 

Az átigazolásra azért volt szükség, mert a Chelsea "Bölénye" megsérült hazája válogatott mérkőzésén és fél évre ki dőlt. Egyébként a héten megműtötték Essient Franciaországban. A beavatkozás komplikáció mentes volt és az orvosok szerint minimum öt hónapig nem léphet pályára.

 

A 32 éves játékos nemsokára új csapatával edz és John Obi Mikellel kar öltve szűrik majd meg az ellenfél támadásait.

 

Mineironak jelenleg nincs csapata. Utoljára a német Herta Berlin-nél játszott és innen kerül Londonba. Pályafutása nagy részét szülőországában Braziában töltötte. Játszott a Sao Paulo-ban, a Sao Caetano-ban és a Ponte Preta csapatánál is megfordult.

 

A játékos 25 alkalommal ölthette magára a brazil mezt. Érdekesség, hogy Mineirót az Arsenal is leakarta igazolni, amikor elhagyta Matthieu Flamini és Gilberto Silva az ágyúsokat.

 

Forrás: www.goal.com

 

Nagyon nem örülök ennek a hírnek :angry: <_< ! 3-4 meccsnél többet úgyse nagyon fog játszani !

Appiah jobb lett volna !

Link to comment
Share on other sites

Figyelj!Ő csak 1 ideiglenes játékos,csakis arra a célra vették,hogy ha nehogyisten Mikellel történik valami akkor legyen kit játszatni...Appiah tényleg jobb lett volna de ha felépül Essien akkor meg jön a kérdés:Minek nekünk Appiah?Szerintem Mineiro is jól tujda,hogy cserejátékos lesz...És vagy 2 év múlva visszavonul vagy pedig eladjuk nyáron...

 

U.I.:Szerintem Appiah több mint 1 cserejátékos.

Link to comment
Share on other sites

hát ez az első félidő ez egy nagy NULLA még iet h a manchester vezet...(0-1)Mi a francér álltunk be védekezni???Ok h kell védekezni meg minden,de azért nem ennyire főleg hazai pályán!!!Remélem a második félidőben támadó felfogásban fogunk játszani...

Link to comment
Share on other sites

Az a szabadrúgás tényleg kelledt volna ! De ha a tizenegyest nem adta meg akkor már ezt se <_< !

 

Chelsea - Manchester United 1-1

2008. szeptember 21., 15:00 - Stamford Bridge

 

Gól: Park (18.) ill. Kalou (80.)

Sárga: Mikel (68.) ill. Scholes (35.), Ferdinand (41.), Neville (58.), Berbatov (60.), Rooney (79.), Evra (86.), Ronaldo (92.)

Piros:

 

Chelsea

Felállás (4-1-4-1): Cech; Bosingwa, Carvalho (Alex 13.), Terry ©, A. Cole; Obi Mikel; J. Cole, Ballack (Kalou 74.), Lampard, Malouda (Drogba 46.); Anelka

Csere: Cudicini, Belletti, Bridge, Ferreira

 

Manchester United:

Felállás (4-4-2): Van der Sar (Kuszczak 32.), Neville, Evans, Ferdinand, Evra, Park (O'Shea 75.), Hargreaves, Scholes (Ronaldo 55.), Fletcher, Berbatov, Rooney

Csere: Brown, Nani, Giggs, Tevez

 

 

Az a hét Manchesteres sárga befigyel !

Link to comment
Share on other sites

1. félidő = nagy 0.. 2. félidő-be legalább hajtottunk :) 11-st nem adtak meg, a végén kb 18 méterről lett volna szabadrúgás és lefújta.. pedig 60%-hogy belőttük volna.. mindegy szerintem igazságos az 1-1 ha elfogulatlanul nézzük..

85 bajnoki meccs óta nem vertek meg minket hazain.. már rég megdöntőtűk a pool csúcsát nekik asszem 6x volt

Link to comment
Share on other sites

Megbüntethetik a Manchester United-et

A játékosok láthatóan nem tartották be a nemrég meghirdetett "Tisztelet" kampány előírásait 

Súlyos büntetést kaphat az angol Manchester United, miután vasárnap hét sárgalapot kaptak játékosai a Chelsea elleni rangadón. Mike Riley játékvezető Rio Ferdinandnak, Gary Neville-nek, Patrice Evra-nak, Paul Scholes-nak, Wayne Rooney-nak, Dimitar Berbatovnak és a csereként beálló Cristiano Ronaldonak is felmutatta a sárgalapot. 

A The Sun című újság szerint a az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) súlyosan megbüntetheti a fegyelmezetlen klubot, mivel a játékosok láthatóan nem tartották be a nemrég meghirdetett "Tisztelet" kampány előírásait. Rio Ferdinand például folyamatos reklamálásért kapott lapot, így ő akár további szankciókra is számíthat a szövetségtől. A mérkőzés 1-1-es döntetlennel ért véget. 

A két klub között egyébként régóta feszült a viszony, idén áprilisban például a Manchester United játékosai a 2-1-es Chelsea győzelemmel zárult találkozó után összeverekedtek a kékek pályamunkásaival. A FA akkor vizsgálatot indított az ügyben, döntés azonban még nem született, a Manchester viszont "visszaesőként" most súlyosabb büntetést is kaphat a szövetségtől.

Faragatlan bunkók^^

Remélem mostmár 40 ezer fontál többre büntetik őket,mer ennyi pénz 1 ien klubbnak az elég kevés...

Link to comment
Share on other sites

a tegnapi meccsen nyújtott formánk 1 nagy nulla volt, ez most vagy Deco sérülése miatt volt vagy mert megijedtünk a mencsesztertől :angry2: Scolarinak észre kellene vennie hogy Anelka 1 kiégett focista akinek évente van 3 jó meccse és emelett roppant peches, ha kapura is lő akkor is kapufa lesz :blink: visszatérve a meccsre ha ezt nem Mike Riley vezette volna (ilyen rossz játékvezetést még életemben nem láttam, remélem a harmadosztályba fog legközelebb vezetni találkozót ;) ) akkor esetleg a szabadrúgást berúghattuk volna.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...