Jump to content
PirateClub.hu

Chelsea fan!


zombieee
 Share

Recommended Posts

  • Replies 715
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jah csak,hogy a chelsea egész nyáron meg akarta szerezni robinho-t és ha kérték volna akkor sztem megtudták volna toldani 2,5 millióval az ajánlatot,de hát robinho most nem játszhat a BL-ben szval vele is kicsesztek...

 

Robinho eufóriát okozott a Citynél  

Mark Hughes alig várja, hogy a brazillal dolgozhasson  


Az átigazolási határidő letelte előtt néhány perccel a Manchester City brit rekordnak számító 32,5 millió fontért megszerezte a Real Madridtól a brazil Robinhót. 

A csapat edzője, Mark Hughes természetesen euforikus hangulatban fogadta az új igazolást. 

- Rendkívül boldog vagyok, hiszen a jövőben egy olyan hihetetlen tehetségű játékossal dolgozhatom, mint Robinho - mondta Hughes. - Pokoli nap volt és óriási tett a klub részéről. 

A Real Madrid elnöke, Ramon Calderon elmondta, három tényező játszott szerepet Robinho eladásában. 

- Emberi, anyagi és futball-szempontok alapján határoztunk így - magyarázta Calderon. - Megtárgyaltuk a helyzetet és úgy véltük minden tekintetben ez a legjobb megoldás a Real Madrid számára.

Link to comment
Share on other sites

Hát persze, hogy nyernek valamit. Kb. 15 meccset a szezonban. Nagy hülyeség volt odamenni. A City most is hátul fog kullogni a PL-ben.

 

hát ja.

 

köszönhetjük ezt az átigazolást a dubai milliárdosnak, aki megvette Manchester 2. csapatát, de ezzel együtt is remélem kiesési gondjaik lesznek!

 

Link to comment
Share on other sites

Én még kalou-ban bízok ;)

Azon lepődnék meg ha anelka lenne a legjobb :D

 

amúgy sry de ezt azér még érdekességképpen ideírom:

Egyre nagyobb és merészebb terveken töri a fejét a Manchester Cityt a minap megvásárló Abu Dhabi United Group elnöke, Szulejman el Fahim. Az arab üzletember a Real Madridtól az utolsó pillanatban megvásárolt brazil cselgép, Robinho megszerzése után újabb világklasszis labdarúgó elcsábításán töri a fejét. Az angol klub új – dúsgazdag – tulajdonosa a következő, téli átigazolási időszakban a Manchester United kötelékébe tartozó Cristiano Ronaldót szeretné csapatában tudni. 

A közel-keleti cégcsoport hétfőn vásárolta meg hivatalosan Takszin Sinavatrától, a korábbi thaiföldi miniszterelnöktől az égszínkék csapatot és el Fahim azon nyomban elkezdte a vagyonához mért átalakításokat az egyesületnél. Első lendületből az átigazolási idény utolsó óráiban 32 millió fontért (vagyis angol rekordárért) megszerezte a királyi gárda támadóját, Robinhót. 



Az állítólag még a Chelsea-t tulajdonló Roman Abramovicsnál is tízszer nagyobb vagyonnal rendelkező üzletember szigetországi hírek szerint minimum 18 új játékost szeretne csapatában tudni, köztük a portugál válogatott Aranylabdára is esélyes sztárját, Cristiano Ronaldót. 



„Ronaldo azt mondta, a világ legnagyobb egyesületében szeretne szerepelni, nos, januárban ezt az álmát valóra is válthatja – mondta el Fahim a The Guardian nevű brit lapnak. – A Real Madrid 90 millió fontra taksálja őt, szerintem azonban minimum 135 milliót kell fizetni a megszerzéséért. Miért is ne? Hiszen mi szeretnénk lenni a világ legnagyobb csapata, nagyobb mint a királyi gárda vagy a Manchester United.” 



Angliai információk szerint az arab befektető nem elégszik meg Ronaldo megszerzésével, kiszemeltjei között megtalálható a Liverpool támadója, Fernando Torres és az Arsenal középpályása, Cesc Fabregas is. A nem titkolt cél ugyanis nem más, mint olyan együttest építeni, amely megállja a helyét a legrangosabb európai kupában, a Bajnokok Ligájában is. 



„Olyan csapatot akarok, amely megnyerheti a BL-t. Nem az a cél, hogy elköltsük a pénzünket, de ha megtehetjük, hogy nálunk játsszanak a legnagyobb klasszisok, és persze az edzőnek is szüksége van rájuk, akkor megkapja őket” – tette hozzá a cégcsoport vezére.

 

szerintem nagyra szőtt terveiből nem lesz túl sok minden... :D

Link to comment
Share on other sites

Pelé: A Chelsea szerencsés

Robinho nem lopta be magát Pelé, a brazilok élő legendájának szívébe azzal, hogy nagy visszhangot keltve távozott a Real Madridtól, és a Manchester Citybe igazolt. A háromszoros világbajnok élesen bírálta honfitársát, úgy véli, Robinhót csak a pénz motiválta.

 

"A Chelsea szerencsés, hogy nem kellett pénzt áldoznia Robinhóért. Ennek a fiúnak még sokat kell tanulnia, legalábbis ami a hozzáállását illeti. Úgy gondolom, eddig rossz tanácsokat kapott." - mondta Pelé.

 

Pelé és Robinho ugyanannál a klubnál kezdte a pályafutását: a háromszoros világbajnok a Santos meghatározó egyénisége volt, míg Robinho a brazil csapattól került 2005-ben a Real Madridhoz.

 

Azt eddig is lehetett sejteni, hogy a Santosnál inkább arra büszkék, hogy Pelének munkát adhattak, nem pedig Robinho szerepeltetésére, de most az is kiderült, hogy már �szégyellik”, hogy ilyen fiatal csatár náluk játszott.

 

Marcelo Teixeira, a Santos elnöke kifakadt, amikor kiderült, hogy Robinho a Manchester Cityben folytatja.

 

"Ez a brazil labdarúgás egyik legszégyenteljesebb epizódja. Robinho olyan játékos, akit gyerekek ezrei tartanak a példaképüknek, de ő nem úgy viselkedett, mint aki ezt megérdemli." - mondta az elnök.

 

A Santos sportigazgatója még tovább ment: José Fernándes szégyelli, hogy olyan játékost neveltek, mint Robinho.

 

Forrás: www.nso.hu chelseaf.

 

Robinho várja a Chelsea elleni összecsapást

A brazil csatár hosszas huzavona után végül is kikötött Angliában csak nem Londonban, hanem Manchesterben, annak ellenére, hogy vágya a Chelsea volt.

 

A sors kiszámíthatatlan játéka, hogy Robinho az új csapatában pont a Chelsea ellen fogja játszani bemutatkozó mérkőzését, jövő hét szombaton magyar idő szerint 18:30-kor.

 

"Már nagyon várom a bemutatkozásom!" - nyilatkozta Robinho a Daily Mailnek.

 

"A brazilok hozzászoktak ahhoz, hogy nyomás alatt játszanak én is készen állok rá." - folytatja a támadó.

 

Ramon Calderón a Real Madrid elnöke emberi okokra hivatkozóan döntött a City mellett Robinho ügyében. A Blancók presidentéje biztos benne, hogy korábbi játékosa ugyanolyan sikereket érhet el Manchesterben, mint azt tehette volna a Chelseanél.

 

"Nagyon boldog vagyok, hogy a Cityhez csatlakozhattam. Ez a csapat számomra nem kevesebb, mint a Chelsea. Nekik nagy terveik vannak, amit már idén valóra válthatnak, nemsokára mi is utol érjük őket."

 

"Szívesen igazoltam volna Londonba is, de azok amiket nyilatkozik Calderón az mind hazugság!" - fejezte be a brazil.

 

Forrás: www.teamtalk.com chelseafanatics

Annyit füznék hozzá lehet, hogy szánalmas, de remélem pelének igaza lesz.. :)

A másik nyilatkozathoz pedig, hogy remélem a city kap megint egy 6-ost :D

Link to comment
Share on other sites

Michael Essien, a Chelsea középpályása az orvosi vizsgálatok szerint térdszalag-szakadást szenvedett a ghánai válogatott Líbia elleni világbajnoki selejtezőjén. A hír sokkolta egész Nyugat-Londont, hiszen könnyen lehet, hogy fél évre le kell mondania a csapatával bajnoki és BL-címre hajtó Luiz Felipe Scolari mesternek a játékosról. 


A Chelsea labdarúgóklub is megerősítette, hogy súlyos térdsérülést szenvedett, és a héten műtét elé néz a "Bivaly" becenévre hallgató sztár.

A klub tájékoztatása szerint Essien már meg is kezdte a rehabilitációt a Chelsea terápiás centrumában Cobhamben, annak érdekében, hogy minél hamarabb áteshessen az operáción.

A ghánai teljesen maga alatt volt azután, hogy kiderült, az angol szezon mintegy felében nem lehet együttese segítségére.

"Nem szabálytalanság okozta a vesztem, egy beadás után rosszul léptem, és kész volt a baj, belenyilallt a fájdalom a térdembe. El vagyok keseredve, de tudomásul kell vennem, ez benne van a pakliban, ha profi futballról van szó - mondta a KickOffGhana.comnak a sztár.


Essien Tripoliban, Líbia fővárosában járt szerencsétlenül, ahol ráadásul 1-0-s vereséget szenvedett a "Black Stars."

 

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :(

Link to comment
Share on other sites

Drogba a City ellen visszatér

A Chelsea menedzsere, Luiz Felipe Scolari elképzelései szerint az elefántcsontparti támadó legalább egy félidőt a pályán fog tölteni a Manchester City ellen.

 

Drogba az új szezonban még nem lépett pályára és nem is edzett az első csapattal egészen a múlt hétig, amikor csatlakozott társaihoz és maximálisan részt vett a tréningeken.

 

A rajongókon kívül természetesen Scolari is örül annak, hogy Drogba most már vissza térhet, de nem szabad túlhajszolni nehogy valami probléma fellépjen, így egy félidőt tölt majd a pályán a csatár.

 

Drogba mellett John Obi Mikel is tagja a Manchesterbe utazó keretnek. A nigériai is most épült fel sérüléséből.

 

"Mindkét játékosom jó állapotban van. Napról-napra egyre jobban teljesítenek az edzéseken."-nyilatkozta a Chelsea TV-nek Scolari.

 

"Drogba jó, de nem tökéletes állapotban van, így elképzeléseim szerint a City ellen egy félidőt fog játszani."

 

Scolari beszélt Essienről is aki keresztszalag szakadást szenvedett és fél évre esett ki. A ghánai válogatott mérkőzésen sérült meg.

 

"Nagyon örülök, hogy több játékosom hazája válogatottjának tagja, de ez magában hordozza azon veszélyeket, hogy ott is megsérülhet. Fontos láncszeme a Chelseanek Essien, de mi nagy csapat vagyunk és bebizonyítjuk, hogy nehezen is, de pótolni tudjuk a középpályán" -fejezte be a brazil szakember.

 

Forrás: www.skysports.com

 

Remélem rug vagy 2 gólt a city ellen !

Link to comment
Share on other sites

Manchester City - Chelsea 1-3 (1-1)

2008. szeptember 13., 18:30 - City of Manchester Stadion

Bíró: Mark Halsey

Nézőszám: 47. 331

 

Gól: Robinho (13.) ill. Carvalho (16.), Lampard (53.), Anelka (69.)

Sárga: Obi Mikel (45.)

Piros: Terry (77.)

 

Manchester City

Felállás (4-2-3-1): Hart; Zabaleta, Richards, Dunne ©, Ball; Hamman (Fernandes 61.), Kompany; Wright-Phillips, Robinho, Ireland; Jo

Cserepadon maradt: Schmeichel, Ben-Haim, Garrido, Evans, Elano, Sturridge

 

Chelsea

Felállás (4-1-4-1): Cech; Bosingwa, Carvalho, Terry ©, A. Cole; Obi Mikel; J. Cole (Belletti 70.), Deco, Lampard, Malouda (Drogba 70.); Anelka (Alex 79.)

Cserepadon maradt: Hilario, Ivanovic, Bridge, Kalou

 

Akit érdekel az összefoglaló az megtalálja a www.chelseafanatics.hu-n

 

Erre számítottam B) ! Az első félidőt rosszul keztük de belejöttek a fiúk !

Link to comment
Share on other sites

HIVATALOS: Clarke távozott!

A távozásáról már azóta szó volt, hogy Gianfranco Zola a WHU menedzsere lett, később a Chelsea hivatalosan is bejelentette, hogy tárgyalnak, ma estére pedig végleg hivatalos lette, hogy a klub egyik legnagyobb alakja, Steve Clarke, 21 év után távozik szeretett csapatától.

 

Steve Clarke játékosként 1987 és 1998 között szolgálta a klubot. Ez alatt 421 meccsen lépett pályára és 10 gólt szerzett. 2004-ben José Mourinho hívószavára segédedzőként tért vissza a csapathoz, és ezt a szerepet töltötte be Avram Grant irányítása alatt, valamint Luiz Felipe Scolari irányítása alatt is egy darabig.

 

Magam és nyílván a Magyarországon élő összes Chelsea szurkoló nevében kívánunk neked további sok sikert, mind a futballban, mind pedig az életben! Köszönjük! chelseafanatics

Én sajnálom, hogy Clarke elment :(

Link to comment
Share on other sites

4-0 is lehet :D

Amúgy nagyon jó hír:

Terry játszhat a MU ellen

A védőt a Manchester City elleni szombati bajnokin állították ki a brazil Jo lerántásáért, ám kiderült, a játékvezető tévesen ítélte meg a helyzetet 

Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) fegyelmi bizottsága helyt adott a Chelsea fellebbezésének, s eltörölte John Terry piros lapját.
    
A védőt a Manchester City elleni szombati bajnokin állították ki a brazil Jo lerántásáért, ám kiderült, a játékvezető tévesen ítélte meg a helyzetet.
    
Mindez azt jelenti, hogy a sokszoros angol válogatott futballista ott lehet a Manchester United elleni vasárnapi szuperrangadón.

Link to comment
Share on other sites

Chelsea - Bordeaux 4-0 (2-0)

2008. szeptember 16., 20:45 - Stamford Bridge

Bíró: Pieter Vink

Nézőszám: 39. 635

 

Gól: Lampard (14.), J. Cole (30.), Malouda (82.), Anelka (90+2.)

Sárga: Deco (58.)

Piros: -

 

Chelsea

Felállás (4-1-4-1): Cech; Bosingwa, Carvalho, Terry ?, A. Cole; Obi Mikel; J. Cole (Belletti 74.), Deco (Ballack 61.), Lampard, Malouda (Kalou 83.); Anelka

Cserepadon maradt: Hilario, Ferreira, Alex, Di Santo

 

Bordeaux

Felállás (4-2-3-1): Ramé ?; Jurietti, Planus, Diawara, Placente; Diarra, Fernando (Ducasse 74.); Wendel, Gourcuff; Gouffran (Obertan 66.); Chamakh (Cavenaghi 66.)

Cserepadon maradt: Valverde, Henrique, Traore, Bellion

 

Statisztikák

55% Labdabirtoklás 45%

9 Kaput eltaláló lövések 0

20 Szabálytalanságok 15

6 Szögletek 2

5 Lesek 2

 

Összefoglaló a

http://www.chelseafanatics.hu

Szép volt !

Link to comment
Share on other sites

C. Ronaldo: Ha megrugdosnak a Chelsea-bekkek, góllal büntetek!

A sérüléséből visszatért Cristiano Ronaldo két nappal a Chelsea elleni rangadó előtt figyelmeztetést küldött a londoni játékosoknak, hogy ne higgyék, bármiféle félelemmel lép majd pályára a kőkemény bekkek ellen. A Manchester United portugál ásza minden egyes belemenésre góllal akar válaszolni.

Vasárnap egy remek és egy közepes formában lévő gárda találkozik a Stamford Bridge-en, a hazai Kékek kitűnően kezdték a bajnokságot és a Bajnokok Ligáját is, míg a Vörös Ördögök az utóbbi egy hónapban csak egy meccset tudtak megnyerni. A vendégek esélyeit ugyanakkor növelheti, hogy talán legjobb játékosuk, az Aranycipős és Aranylabda-várományos Cristiano Ronaldo sérülése után újfent harcra kész és a maga szokásos módján máris elkezdte bosszantani az épp aktuális ellenfelet.

– Tudom, hogy amint pályára lépek, az ellenfél játékosai meg is kezdik a megfélemlítő akcióikat, de előbb vagy utóbb mindenki rájön majd, hogy engem milyen nehéz kizökkenteni. Nem fogok törleszteni, jó szokásomhoz híven gólokkal büntetem a rugdosókat – üzent Ronaldo a Chelsea-játékosoknak, akik bizonyára „jó szívvel” fogadják majd az amúgy is a bögyükben lévő portugál szavait.

A tavalyi, Chelsea elleni győztes BL-döntőben gólt rúgó és büntetőt hibázó szélső a MU gyenge szezonkezdetére is kitért.

– Összességében nincs gond a formánkkal, tavaly is így kezdtük az idényt, aztán nézzék meg, mi lett a vége – utalt a tavalyi duplázásra a luzitán, aki 42 góljával főszerepet vállalt az Ördögök 2008 tavaszi sikereiben.

 

Kicsit sem beképzelt... <_<

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...