Jump to content
PirateClub.hu

Szörös vs. szörtelen


tibiole
 Share


Recommended Posts

  • Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...

sziasztok! fiúkák, mindig a csajokat véleményezitek egy feldobott kérdésben, igaz, többen is vagytok, és nektek ez a fő téma, de magatokról nem mondtok semmit sem. Pedig mi csajszik is elvárjuk a higiéniát, és azt, hogy adjatok magatokra. szóval, ne csak arról dumizzatok mi az amit elvártok, hanem arról, hogy mi az amit ti nyújtotok esztétikailag egy nőnek. nekünk is fontos, hogy rendben legyetek. szipi :D:P:lol::rolleyes: vélemény rólatok: ti sem legyetek olyanok, mint egy dzsungel.

Link to comment
Share on other sites

szia caprine! a szőrős mellkas bejön, de speciel, én nem erre a testrészre gondoltam! hanem az intim testtájakra! fontos! szipi :D:P:lol::rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

nanááááá! most gondolj bele, ha nekünk csajoknak is macsétával kellene mennünk! még a végén olyasmit hasítanánk le, amit még talán akarsz valamire használni! szipi :D:P:lol::rolleyes: :non_banana1: :non_banana2: :rofl: :mml:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

szia kedves ike666! most erre mondjam én is azt, hogy csupasz kuki a király kuki? :o:lol::lol::lol::lol: szipi

Link to comment
Share on other sites

nanááááá! most gondolj bele, ha nekünk csajoknak is macsétával kellene mennünk! még a végén olyasmit hasítanánk le, amit még talán akarsz valamire használni! szipi :D:P:lol::rolleyes: :non_banana1: :non_banana2: :rofl: :mml:

 

Jesszus, hát kést se adnék a kezedbe, ha a közelembe lennél, de legfőképpen ha derék alá közelítenél. :D :D :D

 

Csupasz punci a király punci!!!

 

Ez jóóóóó. :D :D:D :D :D

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Hááát inkább borotvált legyen, a csupasz is tetszik. A lényeg, hogy higénikus legyen, és ne kelljen zseblámpa, láncfűrész :D, hogy megtaláljam a ly*kat.

 

 

Ja és szipi irta, hogy csak a lányokról kérdezünk, na a kedvedért én nem szeretem ha lenn szőrös vagyok, annyira. Arcon, lábon, mellkason persze, hogy kell szőr, mivel férfi vagyok, nem akarok átmenni, lánnyá és b**ivá.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Hali emberek !!

 

Kis segitség kéne ...elhatároztam magam h leborotválom a f*szomnál a szőrt..megtettem:):) de bök mint állat.:S meddig lesz igy? Jah és a szőrtüsző begyulladt.. :o szvl az is ugye elfog mulni mert kegyetlenül néz ki meg fáj..lécci segitsetek !!

Link to comment
Share on other sites

Hali emberek !!

 

Kis segitség kéne ...elhatároztam magam h leborotválom a f*szomnál a szőrt..megtettem:) :) de bök mint állat.:S meddig lesz igy? Jah és a szőrtüsző begyulladt.. :o szvl az is ugye elfog mulni mert kegyetlenül néz ki meg fáj..lécci segitsetek !!

 

Lehet, hogy éles pengével kellett volna dolgoznod.

Csupaszra nem szoktam lekapni a szőrt szal 1 napid tuti, hogy bökni fog talán 2 de több nemhinném. Arcomon a szőr sose bök, ebböl gondolom.

Szőrtüsző ha begyulladt, az el fog múlni szerintem, lehet hogy csak a borotválás sértette meg. Nem vagyok nagy segítség aluli borotválásban inkább a fej környékén tudnék többet segíteni.

Szerintem nem kell félned elmúlnak, ha nem akkor marad az orvos.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hát az biztos, hogy illik csinálni vele valamit, főleg ha az illető előnytelenebb mennyiségű zőrzettel rendelkezik, de nem feltétlenűl kell totál csupasznak lennie, mert az meg hamar egy 60-as csiszolópapírral lesz hasonlatos, tehát a brazil fazon sem rossz....

Amúgy meg az a véleményem, hogy amit mi pasik elvárunk a partnerünktől azt az esetek többségében illik viszonozni is. ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ne haragudjatok emberek, de aki a borotvált puncira esküszik az vagy pedofil vagy homoszexuális vagy szimplán megtévesztett, mert nem úgy rajong a nőkért, ahogy ők meg vannak teremtve. Sajnos ez a szemlélet a lányokra is átszállt és ők is azt hiszik, hogy higiénikusabb pedig nem, a nemi szőrzetnek higiéniai és fizikai védelmi funkciója is van, azon kívül, hogy sokkal sejtetőbb és izgatóbb és gyönyörűbb. Azért mert a pornóban kitalálták, hogy minnél töbebt mutathasson a kamera, leborotválnak mindent, a legtöbb ember meg tv-zombiként azt látja és ismétli, ami a képernyőn van (persze a számítógép monitor sem különb), ezt hiszitek normálisnak, pedig egyáltalán nem az. A higiénia egyébként a tisztálkodáson múlik, nem azon, hogy szőrös-e a punci. Sokkal jobb lenne a párotoknak is, ha úgy fogadnátok el őt, ahogy van, mert lehet, hogy az ellenkezőjét mondja, hogy milyen jó így meg úgy, de biztos, hogy nagyon jól esne neki, ha úgy szeretnétek őket, ahogy vannak!

Link to comment
Share on other sites

Miért buzi és pedo aki a borotváltat szereti? Lehet hogy fiatal vagyok és nem értem :D de ez tök h*lyeség.

Mindenkinek szíve joga, hogy milyen fazont szeret. Nem kell lebuzizni meg lepedozni mást, mert nem szereti a gorilla nőket!

Nyáron bikin alol elég guztustalan ha kilóg egy egész erdő, este meg mikor belenyúlsz csurog az izzadságtól, már bocs, de inkább az ilyet kihagyom, valahogy nem kedvelem az esőerdőket, úgy értve nem akarom hogy csurogjon a számba az izzadság. :D:P:P lol

B.nőmre rábiztam, mit csinál vele, annyit mondtam ne legyen hatalmas, nem vagyok ellene hogy szőrös, de ne legyen 5cm szőr ott. Sokkal jobb ha borotválva van, nyalni is sokkal jobb.

Link to comment
Share on other sites

Mindenképpen borotválja valamilyen formában!Inkább kopasz legyen mint natúr,mert az csak a túró rudiban jó :) De ha lehet akkor legyen egy kis fazon!Hála az égen elég szépen elterjedt ez a forma!Tényleg...Ha a csajok azt mondják nem néznek pornófilmet, akkor honnan jut eszükbe a fazon, vagy a kopasz punci?!Na hazamegyek aztán megkérdezem az assszonyt.. B)

 

 

Meglepő vagy sem :blink: én abszolút nem néztem pornót akkoriban mikor tájöttem mennyivel jobb igényesen nyírt és kopasztott muffot hordani ;)

Bocs hogy így egyetlen érintettként elmondom a véleményem :lol:

ha lúd legyen kövér !!! ne csak nektek legyen szabad szátok :D :D :D

Link to comment
Share on other sites

ahoy!

 

hozzászólok a témához én is kicsit és erősítem a "borotvált" opcióra szavazók táborát...

csakacsupaszpuncikell

 

indok amit már sokan elmondtak elöttem én is csak ismátelni tudom:

1.) igényesebb, kényelmi szempontokból is jobb

2.)szebb

 

nah pacsi emberek ;)

 

Mo. UG HiP-HoP FoReVeR!

 

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...