Jump to content
PirateClub.hu

Péniszek és értékrendek!


tibiole
 Share

Recommended Posts

Péniszek és értékrendek

 

Bár sok férfi és nő, saját bevallása szerint, a nagyobb méretet részesíti előnyben, ennek jobbára esztétikai okai vannak. A jelenség ahhoz hasonlítható, mint amikor a férfiak a nagymellű hölgyek társaságát keresik. Gyakorlati szempontból azonban nincs akkora jelentősége a pénisz hosszának. Minden a hölgy nemi szervének méretein, ill. a párosításon múlik. Sőt! Olyan Hölgyek is szép számmal vannak, akiket kifejezetten riaszt a jókora méret. A szexualitásban azonban vannak olyan trükkök, amikkel a kis mérettel megáldott férfiak bátran versenyre hívhatják a nagy szerszámú vetélytársaikat!

 

banan.jpg

 

A tények tükrében

A nők szeretik a „telítettség” érzetét, a vagina belső kétharmadában nincsenek érzékeny idegvégződések, a hossznak tehát ebből a szempontból nincs igazi jelentősége. A különbség, amit a nő meghatározónak érezhet két pénisz között, sokkal inkább a kerületek különbsége. A közhiedelemmel ellentétben a vastagság sokkal fontosabb tényező, mint a hossz.

 

Túl hosszú sem jó!

A túlságosan hosszú pénisz ráadásul örömök helyett bajok forrásává is válhat. Erről panaszkodik egyik olvasónk is. Bár a vagina rendkívül rugalmas (egy bébi is kifér rajta!), a méhnyakban végződik. Bizonyos pozíciókban, ha a férfinek hosszú pénisze van, a méhnyak folyamatos irritációnak van kitéve. Vannak nők, akik szeretik ezt az érzést, másoknak kimondottan kényelmetlen, sőt egyenesen fájdalmas. Ilyenkor ajánlatos bőséges síkosítószert használni, és pozíciót változtatni. A legjobb síkosítószer az egyszerű gyógyszertári vazelin! Nem szentírás tehát, hogy csupán a nagy pénisszel rendelkező urak lehetnek jó szeretők. A siker a kombináción múlik.

 

Egyszerű trükkök apró pajtásoknak!

Amiben minden nő egyetért: a vaginális orgazmus és a klitorális orgazmus együtt az igazi. Sok férfinek elegendő lenne, ha fájdalmas nagyobbító műtét helyett a fityma bőrébe néhány apró golyóbist rakatna. Ezek a nagyon egyszerű eszközök néhány nap alatt gyógyulnak, egyáltalán semmi veszélyt nem jelentenek a férfi egészségére nézve, hiszen fertőtlenített eszközöket használnak, és a partner nők kéjérzete hirtelen megnövekszik. A másik kiegészítő módszer a péniszre felhúzható eszköz, ami a csiklót stimulálja az aktus közben. Ez a mérettől függetlenül bárkinél használható. Ha a statisztikáknak hinni lehet, a nőknek több mint fele nem élt még át vaginális orgazmust, sőt, a nők bevallása szerint a vaginális orgazmus átélése hosszabb tanulást igényel, és sajnos nem mindig jön össze, ellenben a klitorális orgazmust viszonylag könnyű előidézni egy kis becézgetéssel.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Na végre egy ilyen írás!Egyszer egy csaj azt mondta nekem,h a nagyobb szerszámú férfiak jobban ki tudják elégteni a lányokat,mint a kisebb farkúak...Mondtam Neki,h e nagyon nem így van,de nem hitte el.Majd ezt a szöveget megmutatom Neki :lol:

Mondjuk nekem személy szerint nincs gondom a mérettel,de idegesítőlehet annak,akinek kicsi a farka,és bizonyos esetekben hátrányba kerülhet emiatt...

Link to comment
Share on other sites

Hál istennek nekem sincs ilyen bajom (méret), és szerencsére nincs is túl nagy :D

 

Igy hogy nem "méteres", és nem is kicsi, így egy kicsit többmindent tudok legalább kipróbálni, és nem kell attól félni hogy esetleg fájdalmat okozok, vagy éppen nem is érez engem ( :huh: )

 

Hallottam már pár történetet, hogy hiába volt nagy valakinek, nem tudta használni, vagy csak egyszerüen fájdalmat okozott vele

 

Szerencsés vagyok asszem :D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

Amugy ezt megosztom veletek hogy sosem kételkedtem a teljesítöképességemben de az jól esett amikor a barátnömnek elökaptam és ö megdicsérte mind méretileg mind keménységileg :D :D azóta nagyon pofátlan vagyok ha eszembe jut :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 6 months later...

Hi,

Szóval ez a pénisz hossza dolog többnyire csak a pasikat érdekli. Emberi alaptermészet a versengés. A nők is versengnek, csak ők a mell nagyságával.

Természetesen a dolog hátterében van olyan is, hogy azok mondják, hogy a méret nem számít, akik nem megfelelő méretű szerszámmal rendelkeznek, akarom mondani csak azt hiszik róla, hogy nem megfelelő méretű, mert pl XY-nak, alaphelyzetben is nagyobb van.

Ez elég buta felfogás, és még ha az agy tudja is, ennek ellenére újra és újra előjön...

Minden kapcsolatban fontos a jó szex. És el kell fogadni, hogy minden nőnek más igényei vannak. A szerelem egy idő után nem elég... Most ezzel lehet, hogy nagy vitát indítok - de nem szándékos. Egy idő után minden párnak el kell jutnia arra a szintre, hogy megtanulják egymást kielégíteni, ha ez sehogy sem megy, akkor más nő/férfi után kell nézni, akár milyen fájó is...

És hogy saját példa is legyen... Volt egy elég hosszú kapcsolatom, ahol egyszerűen nem boldogultam a lánnyal, annak ellenére, hogy nem mondható kicsinek a szerszámom. 4 éven keresztül szenvedtünk... és elég ritkán volt sikerélményem. Az a fajta sikerélmény, amikor a férfi azt érzi, hogy igazán férfi... Számomra ez fontos. Aztán találtam egy másik lányt akivel minden tökéletesen működik. Minden! Lassan egy éve élünk együtt, és nagyon kevés olyan nap van, amikor valamilyen módon ne kedveskednénk egymásnak...

 

Tanulság? Semmi. :) Talán csak annyi, hogy akinek kisebbségérzete van, annak ne legyen... Nem biztos, hogy benne van a hiba. Hogy is mondják? Mindenhez a megfelelő eszközt használd!

 

További szép napot!

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Múltkor mondták a tv-ben, hogy hatalmas különbség van az egyes országok között is. Van, ahol az átlagos hosszúság 10-12cm, van ahol 18-20cm. Na bummm. A tanulság: ha pl. 16 centised van, keress olyan csajt, aki eddig csak 12 centiset látott. :lol: :lol:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Múltkor mondták a tv-ben, hogy hatalmas különbség van az egyes országok között is. Van, ahol az átlagos hosszúság 10-12cm, van ahol 18-20cm. Na bummm. A tanulság: ha pl. 16 centised van, keress olyan csajt, aki eddig csak 12 centiset látott. :lol: :lol:

 

 

a magyar átlag pl 14 cm

Link to comment
Share on other sites

Szerintem, nem a hossz számít igazán! Inkább az, hogy mennyire játékos a "srác", hogy mit tud kezdeni kezével meg a szájával! Ja meg persze, hogy mekkor a vonzalom két ember között! Ha a felsoroltak egyikével sincs gond, akkor a szex-szel sem lehet probléma! :P

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Azt, hogy nem a méret a lényeg, azt is a kisfarkúak találták ki hm .... XD (én sem vok 1 feka nemi szerv, de nem is 15 cm-s lol ) (merhát valjuk be, 10-15 cm-nél kisebbel kiröhögnek sztem...)

Módosította Nietzsche
Kerüld a trágár kifejezéseket! mától a kicsillagozás se elfogadott!
Link to comment
Share on other sites

sziasztok! szerintem ez a méret dolog nagyon viszonylagos. életkor, testfelépítés stb... függvénye. de baromságnak tartom, mert ugyanolyan marhaság mint amikor a fiúk a lányok melleinek a méretével foglalkoznak. egyik lánynak a kicsi a másiknak a nagy a harmadiknak pedig a vastag a negyiknek pedig a vékony jön be, vagy enged meg a szexuális igénye és lehetősége, és testfelépítése, befogadó képessége. az a lényeg, hogy szeressétek egymást, és minden okés lesz, és egy fiú sem érezze magát a mérete vagy fazonja miatt frusztráltnak. úgy vagytok jók ahogyan a jóisten a megteremtett titeket. legyen több önbizalmatok, és ne érezzétek magatokat kevesebbnek emiatt. :rolleyes: szipi

Link to comment
Share on other sites

Fogadni mernék, hogy egy 20-22 centissel sem lehet jobban kielégíteni az embernek a párját, mint egy 15 centissel! És ezt nem csak én gondolom így, hanem a tudomény is :) Még szerencse, hogy a nők többsége tudja ezt. Azt hiszem :mellow:

Mivel a hüvely első 10(?) de lehet hogy sokat mondok centijében vannak idegek, így hiába tuszkolsz bárkit is egy 25-30 centis dárdával az neki hót nyóc lesz!

Szerintem egy férfinek akkor jó a mérete, ha a párjának tetszik, tudja használni és kb. 11-12 cm feletti <_<

Ez az én véleményem, mondom ezt 17 centivel :huh:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...