Jump to content
PirateClub.hu

Segítség, leszbikus vagyok?


tibiole
 Share

Recommended Posts

Segítség, leszbikus vagyok?

 

Elõfordult már veled, hogy lány létedre megnéztél egy másik csinos lányt az utcán? Volt már, hogy buszon, metrón vagy egy gyorsétteremben sorbanállás közben melléd került egy gyönyörû fiatal nõ, és te úgy érezed, szívesen megérintenéd õt, megsimogatnád a haját, az arcát, a vállát, selymes bõrét, esetleg átölelnéd õt? Ha egy forró délutánon a városban összefutnál egy barátnõddel vagy ismerõsöddel, aki egy szexi, testhez simuló, lenge nyári ruhát visel, aminek kicsit lecsúszott a pántja, vágyat éreznél, hogy gyengéden odanyúlj és megigazítsd? Csak úgy, észrevétlenül, teljesen természetesen. El tudod képzelni? Esetleg, annyira tetszene a ruhája, hogy kedved lenne megkérni - ugorjatok fel hazafelé menet valamelyikõtökhöz, cseréljetek ruhát, aztán este így menjetek el együtt szórakozni? Vagy talán meg is történt már ilyesmi? Biztosan, hiszen ilyesmi szinte minden lánnyal megesik.

 

Talán ilyen helyzetekben sokszor feltetted magadnak a kérdést - mi az ami valójában megtetszett neked egy ilyen szituban. A ruha volt a lényeg, vagy a másik lány? Esetleg a kettõ együtt?

 

És ha egyszer így együtt öltöztetek, elõfordult már, hogy a barátnõdön már csak valami szexis fehérnemû volt, te odapillantottál, és hirtelen kedved támadt, hogy odalépj hozzá és segíts neki felvenni a másik ruhát? Vagy éppen levenni róla az elõzõt, és megérinteni õt, végigsimítani lágy, kellemes bõrén, csak úgy kíváncsiságból, hogy milyen érzés lehetlehet. Aztán odahajolni, gyengén megcsókolni, érezni a testét, annak melegségét, illatát, átölelni és a vállára hajtani a fejed. Csak úgy, természetesen.

Eljátszottál már a gondolattal, milyen lehet egy másik lánnyal? És mit gondolsz, vajon a barátnõdnek eszébe jutott már ilyesmi? Talán csak nem merte neked elmondadni? Létezik ilyesmi egyáltalán? Természetes ez, vagy szégyellnivaló? És egyáltalán honnan jönnek ezek a gondolatok? Vajon tényleg "leszbikus vagyok"?

 

Nyugodj meg, nem valószínû!

 

Bármilyen meglepõ is, az elõzõ szituációk, helyzetek és a hozzájuk kapcsolódó érzések teljesen természetesek, nagyon is gyakoriak, és semmi a közük a leszbikussághoz. A legtöbb lány átéli ezeket az érzéseket, vágyakat, csak éppen nem nagyon érti õket, éppen ezért nem is igazán mer róla beszélni. Fõleg nem a bárátnõivel, akiket "érinthet" a dolog. Úgy tûnik, hogy ez az utolsó "tabu" téma szexuális életünkben, hiszen a barátnõk általában szinte minden intim titkukat megosztják egymással, kivéve ezt az egyet - annak ellenére, hogy a legtöbb esetben mindeketten éreznekígy néha. Miért?

Egyszerûen félnek a másik lány reakciójától. Hiszen ha van egy olyan érzésed vagy titkod, amit még te sem mindig mersz bevallani magadnak, akkor mit gondol majd rólad a barátnõd? (Aki egyébkét a pasikat szeretni, mint ahogy Te is. Hogy is van ez?)

Visszatérve az elõzõekre, a lányok általában félnek, hogy a barátnõjük elfordulna, eltávolodna tõlük, viszolyogna, elhúzódna, többé már nem lenne ugyanaz. Nem értené meg, és ez a barátságotok rovására menne, esetleg elveszítenétek egymást. Így aztán a legtöbb lány még a kérdést sem kockáztatja meg, hogy a másik érzett-e már ilyet, tehát soha nem is derül ki, ami általában mégis így van - igen, õ is gondolt már ugyanerre. Pedig mindeketten a pasikat szeretitek. Szóval hogy is van ez?

 

Lehet, hogy végül is biszex vagyok?

 

Hát az szinte biztosan nem. Biszexualitás tulajdonképpen nem is létezik, vagy ha mégis akkor olyan ritka, mint a fehér holló. Elivileg egy lány akkor biszexuális, ha egyszerre leszbikus és heteroszexuális, vagyis ugyanúgy és ugyanolyan erõs szexuális vágyat érez a nõk és a férfiak iránt, és csak az alkalomtól függ, hogy éppen fiúkkal vagy lányokkal fekszik le.

De attól, hogy a pasik irán érzett szexuális vonzalom mellett sokszor fantáziálsz más lányokról - vagy arról, hogy milyen lehet velük az ágyban, attól még nem vagy se leszbikus, se biszexuális. Sõt, még akkor sem, ha alkalmanként tényleg kipróbálsz dolgokat egy másik nõvel!

 

De ha nem vagyok leszbikus, miért gondolok így más lányokra?

 

Sokan úgy gondolják, hogy a lányok egyszerûen csak a kíváncsiságból próbálják ki, milyen lehet egy másik nõvel. Mint ahogy sok fiatal a kábítószert, csak éppen ettõl nem válik senki függõvé (kivéve persze, ha valaki nimfomániás, de ennek semmi köze a leszbikussághoz!) Vannak, akik szerint a lányok együttléte csupán futó kaland lehet egy nõ életében, egyfajta bolondos kísérlet, amit sok ifjú hölgy átél, aztán úgyis elfelejt majd.

 

Ennél azonban sokkal többrõl van szó. Amit a lányok "leszbikusságnak" hisznek magukkal kapcsolatban, az tényleg lehet ugyan testi vágy egy másik vonzó nõ iránt, de nem általában nem szexuális eredetû - és ez a lényeg. Ha egy lány arra vágyik, hogy megérintsen, megsimogasson, átöleljen egy gyönyörû nõt, akkor az nem szexuális, sokkal inkább érzelmi-érzéki-lelki vágy, ami a másik szépségébõl, esztétikus megjelenésébõl, és a nõkre annyira jellemzõ gyengédségbõl következik - amit ugyanolyan jó adni, mint kapni. És ez, hidd el, teljesen természetes.

 

Vonzódhat egy nõ nem szexuálisan egy másik nõhöz? Lehetséges ez?

 

Persze, hiszen a szépséghez, az esztétikus dolgokhoz mindannyian vonzódunk, és ennek eredendõen tényleg nem sok köze van a szexualitáshoz. Például, ha meglátsz egy gyönyörû pillangót, vagy a tengeri medencében egy delfint, amint kecsesen hasítja a vizet, aztán odaúszik hozzád, akkor valószínûleg szívesen megérinted, megsimogatod õt, egyszerûen mert olyan kedvesnek, szépnek és szeretnivaló lénynek tûnik. Vagy vegyük például a televízióban oly sokszor vetített Fa-dezodor, tusfürdõ- és testápoló reklámokat, ahol gyönyörû nõk minden gátlásukat és ruhájukat levetkõzve, élvezettel vetik bele magukat vízbe, hogy felfrissüljenek és újjászülessenek. A Fa reklámait évek óta sugározzák a kereskedelmi televíziók, és a nõk tényleg megveszik a tusfürdõket és dezodorokat. Azokat a testápolókat, amelyeket más, üde és fiatal, hamvas bõrû, vonzó nõk szinte teljesen meztelen szépségükkel - az õ életörömükkel, vitalitásukkal és felszabadultságukkal reklámoznak számukra. És ezek a reklámok semmi esetre sem leszbikus lányoknak készültek! Mégis nagyon sikeresek a nõk körében.

 

De ha ez nem szexuális vágy, miért tûnhet mégis annak?

A nõi test nagyon érzékeny, szinte minden pontja lehet erogén zóna. Ha valaki, akár egy másik lány is gyengéden megérint, vagy megsimogat, az sokszor nagyon-nagyon kellemes érzést vált ki, ami persze még mindig nem szeretkezés. Vannak, akiknek ez még tetszik, de lány-lány kapcsolataikban nem lépnek tovább. A merészebbek persze mindent kipróbálnak, amit csak ki lehet, és néha valóban csodálatos élményekben lehet részük...

 

Mi értelme belekeverni a szexet egy ilyen élménybe?

 

Azok a lányok, akik igazán tudják élvezni az életet (és persze habzsolni az élvezeteket), fordítva teszik fel akérdést - Miért ne? Miért hagynánk ki belõle? Hiszen ha az érintés, a simogatás jólesik mindkettõtöknek, ha kellemes egymást átölelve feküdni együtt, akkor miért ne okozhatnátok egymásnak még több örömet? És azt se felejtsétek el, hogy egy lány tudja a legjobban, mi okozza a legnyagyobb élvezetet egy másik nõnek, hogy mikor, hol, milyen gyorsan, és hogy mikor jön el a pillanat és hogy tarthat a legtovább...

 

Sokan csinálják ezt?

 

Sokkal többen, mint gondolnád! A lányok 90 %-a fantáziál néha más lányokról, barátnõkrõl, csinos ismerõs ifjú hölgyekrõl - igaz viszont, hogy ezt néha még maguknak is alig merik bevallani, nemhogy másoknak. Ezért akik ténylegesen megélik és fel is merik vállalni ezt a vonzalmat, azok persze jóval kevesebben vannak, ami nagy kár, hiszen fantasztikus élményekbõl maradhatnak ki... És nem a pasik helyett, hanem azok mellett, ugye értitek?

 

Ha még soha nem csináltál ilyet -

 

Ha még soha nem csináltál ilyet, de már eljátszadoztál a gondolattal, van kedved hozzá és esetleg lenne is kivel, akkor a következõkre figyelj nagyon!

 

1) Ne a legközelebbi, legfontosabb, kislány-korod-óta-legjobb barátnõddel kezdd, amíg nem tudod, mennyire fog tetszeni a dolog. Nyugodtan elmondhatod neki, hogy szívesen kipróbálnál ilyesmit, de még akkor se egymással csináljátok elõször, ha kiderül, hogy õ is ábrándozott már ilyesmirõl!

 

2) Teljesen ismeretlennel se csináld, még akkor sem, ha nagyon szépnek is csinosnak találod. Egyrészt nem tudhatod, õ mennyire "tapasztalt", és meddig akar elmenni, másrészt - és ez a fontosabb - ha még csak nem is kedveled õt, akkor nem alakulhat ki az a fajta hangulat, az a kedves gyengédség, figyelm és törõdés, ami egy lány számára megalapozhat egy kellemes élményt. A legjobb, ha például egy-egy olyan baráti társaságból "választasz" partnert, ahol sokakat ismersz, sokukban megbízol, és tudod, hogy õk is ismerik és megbíznak abban a lányban, aki leginkább szimpatikus neked. Ha van lehetõséged a többiekkel együtt eltölteni a lány közelében egy-két napot vagy átszórakozni néhány estét, és kölcsönösen kedvelitek egymást, akkor õ lehet a legjobb választás egy ilyen kalandra!

 

3) Ne vágj bele rögtön a "közepébe", légy türelmes magaddal és partnereddel, figyeljetek oda egymás minden rezdülésére, ne rohanjátok el a dolgot. Nem kell mindjárt az elsõ alkalommal a gyönyörök csúcsára eljutni. Sokkal fontosabb, hogy végig jól érezd magad, és ne tegyetek semmi olyat, ami akár csak egy kicsit is zavarhatja a másikat, amíg nem vagytok rá felkészülve. Elõször ne is vetkõzzetek le, vagy legalábbis ne teljesen. Csak simogassátok egymást gyengéden még ruhában, vagy akár fehérnemûben, és feküdjetek egy kicsit egymás mellé. Esetleg legyen rajtatok csak egy bugyi és egy szexis hálóing, és rendezzetek egy jó kis pizsama-partyt. Ha jólesik a simogatás, folytassátok, de csak akkor, ha mindkettõtöknek kellemes. Ha nem is kívántok elsõ alkalommal ennél többet, akkor a simogatás után csak beszélgessetek, vagy feküdjetek az ágyon egy kicsit együtt, hogy tudjátok, milyen érzés.

 

4) Ha van kedvetek, az elején nyugodtan igyatok meg együtt egy-egy pohár pezsgõt - az segít, hogy kicsit feloldódjatok, lazábbak lehessetek. Viszont semmiképpen se igyatok túl sokat, mert Akkor már semmi értelme az egésznek! Fejenként egy-egy üveg pezsgõ után maximum egy könnyesre nevetett félórás párnacsatára lesztek képesek, nem pedig egy érzéki kalandra. És akkor már hiába néztek meg bármilyen szexis videót, nemhogy ötleteket nem fogtok tudni meríteni belõle, valószínûleg még a TV-távirányítót sem tudjátok majd kezelni. Ez persze jó buli, de nem egy ilyen élmény helyett!

 

5) Ha túl vagytok az elsõ élményeken, és kellemes volt, miért ne próbálnátok ki mindent, amit csak el tudtok képzelni? Ruhában vagy anélkül, és minden lehetséges erogén zónában. Innentõl már csak a fantáziátokra van bízva, hogyan és milyen örömöket okoztok egymásnak. Errõl sokat lehetne mesélni, de egy biztos - ne hagyjátok ki a 69-est!

 

És bármilyen hihetetlen, ha mindezt kipróbáltátad, tetszett, és újra megtennéd, akkor még mindig nem vagy leszbikus! Csak egy normális, egyészséges, vonzó fiatal nõ, akik tudja, hogyan élvezze az életet!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

sziasztok! köszönöm szépen, de nekem soha nem voltak ilyesfajta elhajlásaim, de nem is szeretném. én jól elvagyok a pasikkal, azaz maradok az ő pártjukon. szipi :D:P:lol::rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

szia kedves doczi! azért ebben nem lennék olyan biztos! vagyis kételkedem, mert ugye, ha nő nővel van együtt, az amiatt jó legfeljebb, mert ugye ő is ismeri a saját testét, és tudja, hogy mi esik jól a saját nemének! nem olyan ügyetlnen, mint egy fiú, aki sokszor nem tud ráhangolódni a dolgokra, vagy nem érzi a nő rezdülését, vagy azt hiszi, hogyha bevállt egy forgatókönyvszerű kényeztetés az egyik csajnál, akkor a másiknak is az a jó, és berögzült mozdulatokat csinál stb............ az egy más kérdés, hogy aki hetero, az nem tudja megkívánni az azonos nemű társát, és ez így van az én esetemben is. szóval akármit is tud a saját nemem, nem vagyok rá kíváncsi. ;) szipi

Link to comment
Share on other sites

Én szerencsére nem vagyok leszbikus, de nem is ítélem el őket. Nézni imádom, de ha már 2 pasi van az már nem jó, de az már nem leszbikusság :P mert tudom lett volna olyan aki erre utal mert mondtam hogy jó a leszbikusság. hű ez lol lett.

Link to comment
Share on other sites

sziasztok gyerekek! na, most ugrik a majom a vízbe! nekem egyáltalán nem gusztustalan két pasi, sőt nekem kimondottan szép látvány! nekem tetszenek együtt, és jóindulatúan "irigylem" tőlük azt az őszinte ragaszkodást, érzelmi feltöltöttséget, érzelmi túlfűtöttséget, szerelmet, amit egymásnak tudnak nyújtani! tuti, lesz olyasvalaki, és megint azzal fogtok jönni, hogy én állítólag nézek pórnót, de ki kell ábrándítsalak titeket. a véleményem töményen csak arra alapozódik, hogy rengeteg művészfilmet láttam, amiben két férfi szerelmét mutatják be! ilyen például a német fassbinder rendezőnek a querelle, vagy a leonardo di caprio főszereplésével a teljes napfogyatkozás, vagy almodovarnak is vannak ilyen témájú filmjei, vagy oscar wilde élete, vagy a síró játék, ami egyben a k4edvenc filmem is. rám ezek a filmek, és ami hasonló témájú, nagy hatással voltak. bemutatott egy olyan világot, amit én magam, nemigazán ismertem. szipi B)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

,, És bármilyen hihetetlen, ha mindezt kipróbáltátad, tetszett, és újra megtennéd, akkor még mindig nem vagy leszbikus! Csak egy normális, egyészséges, vonzó fiatal nõ, akik tudja, hogyan élvezze az életet! "

 

Tehát most az jön, hogy nincs is olyan, hogy leszbikus? vagy csak az a leszbikus, aki együtt él egy nővel, párkapcsolatban ? ( és fölveszik a fészekrakó hitelt? :D:D:D) vagy miiii?

Mindezt férretéve, én nem ítélem el azt, ha valaki a saját neméhez vonzódik.. De pl. Faludy Fannival sem értek egyet, aki valamelyik riportban azt mondta, hogy na ugyan neki nem az számít, hogy az illető férfi-e vagy nő, hanem az, hogy mint embert szeresse, legyen az illetőnek kisugárzása, egyénisége meg ilyesmi. Persze egy részével nagyon is egyetértek, de azért szerintem el kellene dönteni, hogy férfi legyen az illető vagy nő..

 

Bár az alábbi cikkben csak jóképben leszek föltüntetve, ha sexuális kapcsolatot létesítek egy nővel, mondván, kalandvágyó vagyok, élvezem az életet. Még a végén kipróbálom :D:D ( ez volt a vicc... :P)

Link to comment
Share on other sites

Nem tom... engem nem zavar, ha egy meleg van a közelembe akkor se ha lány, és akkor se ha hím. Én ugyan nem tudnám magam elképzelni egy másik sráccal, (sőt 'kicsit' kavarog a gyomrom ha megpróbálkozok vele,) de ez én vok. Azt aki nem tudja elfogadni, ha valaki nem olyan mint ő, előbb elítélem mint valakit, aki a saját neméhez vonzódik.

Link to comment
Share on other sites

különös dolog ez. ha végignézünk az embereken, azt látjuk, hogy a nők folyton ölelgetik egymást; ha találkoznak egymással, akkor egyből puszi-puszi; viszont a férfiaknál sohase látni ilyet. jó kérdés, hogy melyik viselkedés a jó a kettő közül. én azt figyeltem meg, hogy az emberek egyre idegenebbé válnak egymástól. még régen férfiak között létezett olyan, hogy baráti (hangsúlyozom, baráti) ölelés (sőt, az ázsiai országokban még mindig van), de mostanában az emberek mintha félnének, hogy ezért b_zinak néznék őt az emberek. ezért senki nem akarja kimutatni az érzelmeit (most itt nem szerelmi érzelmekről beszélek, csak általánosan). én most a nőknek adnék pontot, szerintem teljesen normális a fizikai kontaktus, és az érzelmek kifejezése. vagy esetleg nekünk, férfiaknak nincs szükségünk erre? vagy csak elhitetjük magunkkal, hogy nincs szükségünk erre?

vagy csak én gondolkodok (már megint) máshogy?

 

"Azt aki nem tudja elfogadni, ha valaki nem olyan mint ő, előbb elítélem mint valakit, aki a saját neméhez vonzódik."

ezzel meg egyetértek. senki nem egyforma.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
különös dolog ez. ha végignézünk az embereken, azt látjuk, hogy a nők folyton ölelgetik egymást; ha találkoznak egymással, akkor egyből puszi-puszi; viszont a férfiaknál sohase látni ilyet. jó kérdés, hogy melyik viselkedés a jó a kettő közül. én azt figyeltem meg, hogy az emberek egyre idegenebbé válnak egymástól. még régen férfiak között létezett olyan, hogy baráti (hangsúlyozom, baráti) ölelés (sőt, az ázsiai országokban még mindig van), de mostanában az emberek mintha félnének, hogy ezért b_zinak néznék őt az emberek. ezért senki nem akarja kimutatni az érzelmeit (most itt nem szerelmi érzelmekről beszélek, csak általánosan). én most a nőknek adnék pontot, szerintem teljesen normális a fizikai kontaktus, és az érzelmek kifejezése. vagy esetleg nekünk, férfiaknak nincs szükségünk erre? vagy csak elhitetjük magunkkal, hogy nincs szükségünk erre?

vagy csak én gondolkodok (már megint) máshogy?

 

"Azt aki nem tudja elfogadni, ha valaki nem olyan mint ő, előbb elítélem mint valakit, aki a saját neméhez vonzódik."

ezzel meg egyetértek. senki nem egyforma.

legjobb ivócimborámat kb. féléve nem láttam, így mikor találkoztunk megörültem hogy újra együtt ihatunk :P

amikor mentem el volt egy ilyen barát ölelés, mondtam neki hogy szeretem.

Nem kell feltétlenül valakit lebuzizni ezért, "nem úgy" szeretem. csak örültem hogy találkoztunk.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...