Jump to content
PirateClub.hu

Az orális szeretkezésről!


tibiole
 Share

Recommended Posts

Az orális szeretkezésről

 

Az orális szex, vagyis a nemi szervek szájjal történő izgatása, napjainkban már teljesen természetes szexuális tevékenység. Valószínűleg kevés olyan pár van, aki legalább egyszer ne próbálta volna ki. Az embereket viszont megosztja a szexuális érintkezés ezen formája. Egy részük idegenkedik tőle, másik részük viszont nagy örömét leli benne.

 

Félelmek

 

A szexológusok több okot is felsorolnak, hogy egyes emberek miért idegenkednek az orális szextől. Az egyik, hogy a partner számára kellemetlen és undorító lehet a nemi szervek íze vagy szaga. Ez a félelem gyakran fordítva is működik, vagyis hogy az ő íze vagy szaga hat taszítóan ránk. Ezek a félelmek általában nem megalapozottak, hiszen a mindennapi tisztálkodási szokásokat betartva a nemi szerveknek egyáltalán nincs rossz szaguk. Sőt a szexuális izgalom során keletkező testnedvek illata gyakran bódító, pszichésen izgató hatású a partnerre, és testünket áthatva megsokszorozzák a gyönyört.

 

A másik félelem a nevelésből fakad. Gyakran tiltják a gyerekeknek, hogy nemi szervükkel játszanak, mondván hogy az bűnös és tisztátalan dolog. Testük legintimebb részét a nők leginkább akkor szemlélik, amikor valami betegségre utaló jeleket mutat. Nem csoda tehát, hogy zavarban vannak, amikor valaki itt csókolgatja és simogatja őket. Ebben az esetben segíthet, ha a férfi megnyugtatja őket és elmondja mennyire szép és izgató a látvány.

 

A félelmekről szólva érdemes még megemlíteni a nők egy részének azon félelmeit, miszerint a magömlés a szájban történik. Ha a partnernőnek ilyen irányú félelmei vannak, semmiképpen sem szabad erőltetni a dolgot. Vannak nők, akik a puszta gondolattól is rosszul lesznek. Különben is a nő teljes elfogadását, bizalmát és odaadását már akkor kifejezte, amikor hozzálátott az orális szexhez. Ilyen esetben egyébként több megoldás is létezik. Például a magömlés előtti behatolás a hüvelybe vagy az összepréselt mellek, illetve a kezek közé fogás. Az utóbbi kettő még segít is megszokni a férfiillatok és nedvek sajátosságait. Sőt köztudottan testünkön elkenve a friss spermát, pompás bőrápoló szerként is használhatjuk, nem is beszélve állítólagos ajzó hatásáról.

 

Az ondó íze

 

A sperma fiziológiai folyadék, íze és illata egyénenként változik, de függ az egészségi állapottól, az általános kondíciótól sőt az elfogyasztott élelemtől is. Vagyis megfelelő diétával befolyásolhatjuk íztulajdonságait. Egyes források szerint, ha azt szeretnénk elérni, hogy édes legyen, néhány napon keresztül igyunk ananászlevet. A kávé és az alkohol kesernyés, míg a túl nagy mennyiségű állati fehérje savanykás ízt és jellemzően dohos szagot ad neki.

 

Cél

 

Az orális szexnek két célja lehet. Előjáték a közösüléshez, a partner kellő izgalmi állapotba hozása vagy pedig egymás kielégítése. Az előjáték során a férfiaknál a kellő merevség elérése a cél. Hosszabb szeretkezés során is kiválóan használható, amikor a hímvessző veszített merevségéből és már nem alkalmas a behatolásra. Nőknél is egy remek izgató "szer", viszont ha a közösülést előzi meg, akkor érdemes megemlíteni, hogy a nők egy része képtelen a csikló izgatása nélkül elélvezni, ezért a közösülés alatt is folytatni kell (általában kézzel). Van viszont egy másik megoldás is. Nevezetesen amikor a nőt orálisan kielégítik, és utána történik a behatolás és a férfi orgazmusa. Az orális szex még kiválóan alkalmazható a petting során is, olyan partnereknél, akik még nem kívánnak lefeküdni egymással (pl.: nem érzik elég érettnek magukat hozzá), viszont szeretnének egymásnak örömet szerezni és egymás testét és reakcióit jobban megismerni.

 

Védekezés

 

Kitérnék még a szexuális fertőzés veszélyeire. Eddig azt hittük, hogy az orális szex során nem lehet az AIDS-et elkapni, mivel a nyál sajátos összetétele miatt a vírus elpusztul. Ez az elmélet megdőlni látszik mivel több olyan esetre is fény derült, ahol így kapták meg a fertőzést. Tehát az orális szex biztonságosabb, mint a vaginális vagy az anális szex, mégsem nyújt teljes biztonságot. Ismeretlen partner esetében célszerű gumióvszert használni (a boltokban már kaphatók különböző ízű óvszere). Ha valakis mégis óvszer nélkül csinálná, akkor íme néhány körülmény amikor célszerű eltekinteni az aktustól

 

 

* Fogmosás után, mivel a fogínyvérzés növeli a kockázatot.

* Ha valakinek fogínybetegsége van.

* A száj nyálkahártyájának apró sérülései esetén.

 

 

Felláció

 

Most nézzük át, hogy mire kell figyelni, és mivel tudják fokozni a hölgyek partnerük izgalmát orális szex közben. Fontos, hogy a nő élvezze amit csinál. Tehát ne szívességet tegyen ezzel kedvesének, mert azt ő megérzi és ezzel mindent elronthat. Figyeljen a fogaira! A férfi test legérzékenyebb pontját izgatja, és fogaival megsértheti a pénisz felületét, ezért fogait fedje le az ajkával. Sose izgassa túl erősen (pl.: mindig tartsa nedvesen), mert ezzel ellenkező hatást válthat ki. Mindig kezdje lassan és gyengéden, majd fokozatosan gyorsítson és növelje a nyomást. Akár "előjátékként" gyengéden simogassa partnere érzékeny pontjait (pl.: nyak, köldök alatti rész, comb belső fele). Majd eljátszadozhat a heregolyókkal és legvégül a hímvesszővel. Köztudottan a férfiak vizuálisan jobban ingerelhetők, mint a nők. Ezért orális szex közben is szeretik nézni partnerüket; ez még jobban felizgatja őket. Ha szeretne kedveskedni partnerének, kapcsoljon be gyenge hangulatvilágítást.

 

És egy tanács férfiaknak. Nagyon sok férfi megpróbálja irányítani partnerét (pl.: kezét a nő fejére teszi). Ezt ne tegye! Engedje el magát és hagyja, hogy kedvese döntse el, miként kíván örömet szerezni önnek.

 

Most felsorolnám azokat a pontokat, amelyek különösen érzékenyek a péniszen és környékén:

 

 

* heregolyók (fontos, hogy nagyon óvatos legyen)

* gát tájék (a heregolyók és a fenéknyílás közti szőrtelen rész)

* fenék (végbélnyílás)

* a pénisz peremrésze (a pénisz feje és törzse közti rész)

* a pénisz szalagocskája (a "v" alakú metszésnél található, amely a peremet kettéosztja)

 

 

És most néhány tipp orális szexhez

 

Gáttájék . Vegye szájába vagy nyalogassa partnere a heregolyóját, fél kézzel markolja meg a péniszét, majd szabad kezének hüvelyk vagy mutatóujjával nyomja a gáttájékot.

 

Dugó . A szájával lassan felfelé haladva partnere péniszén, kissé fordítsa el a fejét jobbra, majd balra, nyelvével a dugóhúzó mozgását utánozza. Amikor eléri a peremet, azt is nyalogassa körbe alaposan, mielőtt egészen a tetejére érne. Majd ismételje ugyanezeket a mozdulatokat, ezúttal a péniszen lefelé haladva.

 

Fagyi . Fogja meg a pénisz alját, majd nyalogassa, mint a fagylaltot. Hol egyik, hol másik oldalról simítsa végig a nyelvével. Vagy vegye a makkot határozottan az ajkai közé és így nyalogassa.

 

Pillangó . Kinyújtott és merev nyelvével először a makkot érintse meg itt ott, majd rebbenő mozdulatokkal haladjon végig a pénisz szárán, mint a pillangó.

 

Oldalharapás . Ujjaival fogja meg a pénisz fejét, és csókolgassa, finoman harapdálja az oldalát.

 

Belső szorítás . Vegye szájába a péniszt, majd ajkaival szorítsa meg.

 

Külső szorítás . Nyomja ajkát a pénisz végéhez, és úgy csókolja, mintha húzni akarná.

 

Mangószívás . A péniszt félig vegye a szájába, és erősen szívja.

 

Mélyen . Vegye egészen tövig a szájába, mintha el akarná nyelni.

 

Fuvolázás . A heregolyók csókolgatása és a péniszlap egyidejű billentyűzését jelenti.

 

Cunnilingus

A nők orális izgatásánál nagyon fontos, hogy biztonságban érezzék magukat, és hogy maximálisan megbízzanak partnerükben. Csak így tudnak feloldódni, és teljesen átadni magukat az élvezetnek. A közvetlen izgatást itt is egyfajta előjáték előzi meg, ami szintén segít az oldódásban. Simogassa lágyan a nő erogén zónáit (pl.: hát, nyak, mell, comb belső fele). Ha már eléggé ellazult partnere, ereszkedjen le a nemi szervéhez. Gyönyörködjön benne. A férfiakat a látvány is lázba hozza, így még nagyobb odaadással tudja partnerét izgatni. Itt szólnék a különböző szeméremszőrzetekről. Napjainkban elég sok nő távolítja el szeméremszőrzetét. Így találkozhatunk teljesen fedetlen és dús szőrzet mögé rejtett szeméremdombokkal. Némely férfit esetleg zavar a dús szőrzet. Ilyenkor a hölgy dönti el hogy eltávolítja-e partnere kedvéért vagy sem. Mindenesetre nem várhatjuk el, hogy ezt megtegye nekünk. Fontos megjegyezni, hogy orális szex közben nem szabad kapkodni. Lassan és gyengéden kell csinálni. Gyorsítani csak akkor szabad, ha már nagyon közel van az orgazmus. Az állandó kommunikáció is nagyon fontos a két fél között. A hölgyeknek jelezniük kell a partner felé, hogy hol jó nekik. Ezt akár szóban vagy nyögéssel is jelezheti. A férfiak pedig érzéseiknek adhatnak hangot, ettől a nők könnyebben ellazulnak. A lábak helyzetét is megemlíteném. Sok nő csak nyújtott lábbal képes elélvezni. Ezért a testhelyzetre mindenképpen figyelmet kell fordítani.

 

Az izgatást sosem a csiklón kezdjük, mivel az ilyenkor még nagyon érzékeny. Először kellő izgalmi szintre kell hoznunk partnerünket. Sok nő szereti, ha végbélnyílását nyalogatják. Akár innen is el lehet indulni, aztán fokozatosan az ajkakon keresztül a csiklóig. A szeméremajkak izgatásánál ügyeljen arra, hogy ne húzza szét túl erősen őket, mert ezzel fájdalmat okozhat. Inkább nyelvével izgassa, és idővel magától szétnyílik. Izgatásnál használja a kezét is. Simogassa partnere erogén zónáit. Ujját használhatja pénisze helyettesítésére, és óvatosan csúsztassa be a hüvelybe (mindenképpen legyen nedves az ujja). Ujjait a nyelvével együtt használva sokkal összetettebb élvezetet nyújthat partnerének. Sok nő nagy izgalomba jön, ha nyelvét a hüvelyébe dugja. Mások viszont a csikló izgatását kedvelik jobban. Ha partnere már kellően felizgult, elkezdheti a csikló izgatását. A csiklónak nincsenek saját nedvei ezért fontos, hogy mindig nedves legyen. Társánál nagy izgalmat válthat ki a nyelvét a csiklóra teszi és óvatosan elkezdi rezegtetni. Az orgazmus alatt se hagyja magára a csiklót, viszont legyen még finomabb, hiszen ilyenkor minden fokozottan érzékeny. Az izgatást gyengéden folytatva újabb orgazmust érhet el. Szeretkezés után hagyjon egy kis időt partnerének, mivel a nők orgazmus után még egy ideig izgalomban vannak. Ilyenkor megölelheti simogathatja.

 

69

A Káma Szútra "hollóegyesülés"-nek nevezi, amit legtöbben "hatvankilenc"-nek vagy "franciázás"-nak hívunk. Vagyis amikor a partnerek fordítva fej-láb irányba helyezkednek el. Ez a póz lehetőséget ad arra, hogy egyszerre adják és fogadják az ingereket. Van, aki szerint ez nagyon izgató, mások inkább szeretnek egyszerre csak egy dologra koncentrálni (adni vagy kapni).

 

Sitku Szabolcs

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Azért nem mindennel értek eggyet. :blink:

kicsit "töketlen" lehetett a cikk írója.

mert a gyengédség és van az amikor töketlen valaki.

persze meg kell adni a nőnek ami jár de legalább ennyit el is vár/hat a ffi!

nem pedig a ffinak mindent meg kell tennie a "cél" érdekében a nőnek meg csak amit éppen szeretne vagy kedve van hozzá. ha egy kapcsolat így működik vagyis h a nő írányít az kevés esetben lehet hosszú távú.

 

Nállam pedig lehetetlen :P;)

Az emancipáció pedig baromság ahogy van.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Nekem mikor először (és utoljára) csinálta a barátnőm, szegény majdnem lerókázott... :lol: Talán emiatt a negatív élmény miatt nem igazán szeretem, mert félek, hogy 1x valamelyik leányzónak sikerülni fog... még belegondolni is borzalom! :wacko:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 8 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...