Jump to content
PirateClub.hu

Ilyen még nem volt: T alakú elcsúsztatható mobilok!


tibiole
 Share

Recommended Posts

Ilyen még nem volt: T alakú elcsúsztatható mobilok!

 

A Pantech által most bejelentett két újdonság, a PT-S110 és a PT-K1100 lényegében egy és ugyanaz a készülék, leszámítva néhány kisebb designbeli különbséget, illetve, hogy a két telefon szoftver kínálata némileg eltérő.

 

6271456883.jpg

 

A két készülék érdekessége nem más, mint az úgynevezett T-slide kialakítás. Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy a telefon egyrészt elcsúsztatható kialakítású, másrészt pedig a kijelzőt tartalmazó felső rész el is forgatható, így a készülék adott esetben úgy néz ki, mint egy T betű. Az elcsúsztatható megoldás és az elforgatható kijelző külön-külön nem számítana túl nagy újdonságnak, azonban a Pantech az első olyan gyártó, mely egy készülékben kombinálta ezeket.

 

A Pantech PT-S110 alaphelyzetben 112,4 milliméter hosszú, 49 milliméter széles és 26,9 milliméter vastag, tömege pedig kereken 150 gramm, vagyis ez esetben egy átlagnál nagyobb és nehezebb mobilhoz van szerencsénk. A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző 240x320 pixeles (QVGA) felbontású és nem kevesebb mint 262.144 színárnyalatot képes megjeleníteni. A digitális fényképezőgép modulban egy 2 megapixeles felbontású CMOS képszenzor teljesít szolgálatot. Az autofókusz funkciós kamera által készített képek számára egyébként bőven van hely a nem kevesebb mint 512 MB méretű memóriában.

 

A Pantech PT-K1100-ban egy ugyancsak 2 megapixeles, viszont nem CMOS, hanem CCD szenzoros kamera van, ezenkívül pedig egy sztereó FM rádió is helyet kapott benne. A Pantech újdonságok maximum 132 órás készenléti időt, illetve 160 perces beszélgetési időt biztosítanak használójuk számára.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...
  • 6 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...