Jump to content
PirateClub.hu

Csorog, csepeg, spriccel


Raziel#666
 Share


Recommended Posts

Számos nő tapasztalja, hogy az orgazmus következtében nem kis mennyiségű, világos színű folyadékot bocsát ki. Sokan közülük azt hiszik, hogy ilyenkor nem tudják vizeletüket visszatartani. Feltehetjük a kérdést, mely sokakban felmerült: a nők is ejakulálnak?

 

Már az ősi írások is említik

 

Az ősi iratok amritá-nak vagyis isteni nektárnak nevezik, az ilyenkor eltávozó nedvet. Nem a szeretkezés közbeni hüvelyváladékról van szó, hanem valódi ejakulációról. A mai kultúrában a férfi orgazmusa és magömlése egy fogalom. Napjaink emberének hihetetlennek tűnik, hogy a férfiak esetében az orgazmus létrejöhet ejakuláció nélkül is. Ugyanilyen furcsán néznek sokan, ha a női ejakulációról esik szó. A kínai taoista írások és az indiai tantrikus iratok is beszámolnak a jelenségről, csakúgy mint számos korai tudós, anatómus is.

 

A modern tudomány nem ismeri el

 

A szexológusok és orvosok zöme nem ismeri el a női ejakuláció fogalmát és létezését. Úgy gondolják, hogy hétköznapi hüvelyváladékról van szó, melyet a szexuális izgalom hoz létre és egyes nőknél sokkal bővebb, mint másoknál. Viszont akik megtapasztalták, bizonyosan hisznek saját szemüknek.

 

Úttörő kutatók

 

A 80-as években komolyan kezdtek foglalkozni a kérdéssel, mely során már laboratóriumi körülmények között vizsgálták a vitatott eredetű váladékot. Még filmre is felvették a jelenséget. A legtöbb orvos meg volt arról győződve, hogy közönséges vizeletről van szó, viszont a folyadék összetételének analizálása során kiderült, hogy az orvosok illetve a szexológusok többsége tévedett. A vizsgálat tisztán kimutatta, hogy az ondóhoz hasonlóképpen főképpen prosztatikus savból, foszfatázból, glukonálból tevődött össze a vizsgálat tárgya. Viszont kevés volt benne a karbamid és a kreatinin, melyek a vizeletre jellemzőek. A kutatók rájöttek, hogy a G-pont hosszan tartó érintése, izgatása igencsak gyakran jár ilyen eredménnyel. Az ősi iratokban a G-pontot szent pontnak nevezték, és mint már említettem, a folyadékot szent nektárnak. Valószínűleg legtöbbünknek sokkal jobban tetszenek ezek az elnevezések, mint az orvosi terminológiák.

 

 

Gyakorlati problémák

 

Egy hölgy elbeszélése szerint fiatal korában, mikor magának szerzett örömet, fel sem tűnt, hogy mivel jár egy-egy orgazmus, természetesnek tartotta a szent nektár ömlését. Csak később jelentett ez problémát, mikor egy férfi epésen megjegyezte, hogy szétfröcskölte az ágyat. Emiatt annyira zavarba jött, hogy megtanulta visszatartani. Biztos vagyok benne, hogy senkinek nem nehéz rájönni, hogy milyen következményekkel járhat egy ilyen incidens. Sajnos emiatt a nők nem merik istenigazából elengedni magukat. Viszont ha a férfi tisztában van a jelenség természetével, mindkettőjük számára élmény lesz.

 

A folyadék eredete

 

Sok nő könnyebbül meg, mikor fény derül arra, hogy teljesen normális folyamatot tapasztaltak meg. A tudomány mai állása szerint viszont a folyadék eredete még nem ismert. Valószínűleg a hüvely alján kétoldalt elhelyezkedő Bartholin mirigyek valamelyikéből származik. Maga a folyadék teljesen tiszta, de mindenképpen átlátszó. Ízében is változó: lehet édes vagy csípős, vagy éppen teljesen íztelen. Mivel a húgyvezetékből ered, az eleje lehet sós vizeletízű.

 

 

És akik nem tapasztalják meg?

 

Egyes vélemények szerint a nők, akik ezt nem tapasztalták mert, azért lehet, mert a vizeléshez hasonló ingert éreznek, és inkább visszatartják, mert zavarban vannak. Ha viszont tudatosan állnának a jelenséghez, hagynák, hogy jöjjön, aminek jönnie kell. Egyáltalán nem gond, ha egy pár csepp vizelet is távozik. Az amrita kiengedésével járó energia áramlása sokkal fontosabb, minthogy egy kis pisi miatt pánikoljunk. Kivétel nélkül minden nőben megvan az amrita kibocsátásának képessége.

 

A tápláló nedv

 

A tantrikus iratok szerint az amrita tápláló, egyetlen korty hatalmas energiával képes feltölteni. Ezt azok is tudják tanúsítani, akik meg is próbálták.

Megtévesztő pornó filmek

 

Nem árt megjegyezni, hogy a pornófilmekben látható hatalmas mennyiség nem csupán az amrita. Gondolom senki számára nem meglepő, hogy az ilyen jellegű filmeknek sokszor semmi köze a valósághoz. A fent említett kutatók szerint a női ejakuláció mennyisége körülbelül ugyanannyi, mint a férfié. A többi nem más, mint vizelet.

harmonet

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...