Jump to content
PirateClub.hu

Kinek milyen autoja van?


typer1
 Share

Recommended Posts

Ezt a témát azért nyitottam,

mert általában mindenkinek van valami jó kis sztorija az autójával kapcsolatban!

 

És persze szeretek autokról beszélgetni!

 

PL: Én vettem egy 2004-es ezüst színü Wolksvagen Passat tipusú kombi autót lízingelve kb 7 hónapja!

Pontosan Október 23.-án északa ellopták a házunk elől. Reggel mikor felébredtünk a barátnőmmel kinéztem az ablakon és hült helye volt. Valahogy hihetetlennek tünt ugyhogy 2* 3* ki kellett nézni mire eljutott az agyunkig, hogy azt bizony tényleg ellopták. Gyorsan felhívtam egy ismerősömet aki már egyszer visszaszerezte az unokatestvére lopott ocsiját. Lényeg a lényeg, hogy két nap mulva meglett az autó csaképpen 750.000. forintot ki kellett fizessünk, hogy visszaadják akik ellopták. Ez egy kicsit gusztustalan dolog, hogy a saját autódért pénzt kell adj egy rohadt piszkos autótolvajnak mert különben fizetheted évekig a hiteled ugy, hogy közben autód meg nincs is.

 

De megvolt a tanulópénz és azóta egy percre sem hagyom örzött parkolón kivül csak nappal amikor látom az ablakból!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Honda Civic 20003-as modell igaz 1.4-es de szedi a lábát ha kell! Mellesleg eladó céges autó "jötte" miatt!:)

Ez már a harmadik Hondám és biztos, hogy amíg tehetem addig ennél a márkánál fogok maradni.Egyikkel sem volt semmi bajom . A motorteret csak akkor nyitom ki ha ablakmosó folyadékot öntök be...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

nekünk...1 renault thalia van..meg egy trabant(csak az emlékek miatt)...hogy milyen sztorim van...ööö...a trabival van amikor egyszer 60-al mentem vele és kiszakadt a jobb hátsó...hát elég furi volt ugyanis nemis vettük észre apával hogy 3 keréken megfordultunk :D ...a végén egy árokban kötöttünk ki...szerencsére nem lett semmi bajunk csak a trabi eleje tört meg egy kicsit de megcsináltuk mert akkor még 2 trabink volt és a 2böl csináltunk egyet...amúgy raknék be képet a tuning trabinkrol csak elkeveredett..majd egyszer

Link to comment
Share on other sites

Volkswagen Golf V. Trendline 1.4 benzines. Fekete. Nagyon szeretem, jó autó.

Bár gondolkoztam nagyobb cserében de még várok. 3 éves lesz áprilisban. Majd talán jövőre.

Egyébként Skoda Octavia 2.0 PDTDi 140LE. Erre cserélném.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Suzuki LJ 80

imádom, mindenhol elmegy,keveset eszik, max 80at megy(nehéz vele meghalni :) ) , nagyon sok terepes sztorim van, nemtok választani... de nagyon pöpec kis gép, és az a legjobb, hogy elég ritka, ja meg hogy ponyvatetős, nyáron azt lekapom, meg az ajtókat is, és akkor aztán..... :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

98-as kék Toyota Corolla LineaTerra = régi szerelem :P

Első autóm egy benzin-gáz üzemű Moszkvics Aleko volt, most az ősszel adtam le a bontóba :( Vele rengeteg élményem volt, jó párszor cserbenhagyott, de elég jól megtanultam autót szerelni, tekintve, hogy nem vagyok műszaki beállítottságú. 5 évig volt nálam, az utolsó 3 évben már csak gázzal ment, ez főként télen volt nyűgös, mivel garázsom nincs így rendszeresen jöttek berántani kollégák vagy családtagok, az akksit meg csukott szemmel szereltem ki-be, főleg este sötétben. Két éve már műszaki se volt rajta de frankón tudtam használni a munkámhoz (mezőgazdaságban melózom) 10-szer annyiba került volna a műszaki, mint amennyit ért a gép, így csak tankolásra kellett költeni, viszont olyan lett a végére, mint Frédi kocsija: a lábamat ki tudtam dugni alul. B) Emellett kegyetlen koszos volt, mert a por mindenhol bejött, főleg nyáron földúton, de nem takarítottam. Legdurvább élményem az volt vele, hogy nyáron mg.-i melót vállaltunk haverokkal és eső után mentünk ki. Aki járt már letaposott földúton eső után, az tudja, hogy olyan mint a jég. Lényeg, hogy heten ültünk a gépben, öcsém vezetett, igyekezni kellett, mert a hűtővíz kegyetlenül melegedett. A vége az lett, hogy megcsúsztunk és pont bele egy akkora tócsába, hogy a kocsi körül mindenütt min. még 1 méter széles volt és bokáig süppedtünk a sárba. Mire kitoltuk belőle, úgy felforrt a hűtővíz, hogy az a cső, amelyik a motorblokkból vezeti vissza a vizet a termosztátba egyszerűen szétdurrant. Pont akkor valamiért a szerszámos készletem se volt nálam, de ha lett is volna, se sokat ér, mert csövünk se volt. 6-7 km-re voltunk a legközelebbi lakott településtől, nem tudtuk, hogy kit hívjunk. Mire kijön értünk egy traktor, ami be is tud vontatni, addigra este lesz és még nem is melóztunk semmit. Szerencsére közel voltunk a célhoz, ezért megcsináltuk a melót és közben agyaltunk. Végül egyik havernak jutott eszébe a megoldás: törtünk vékony faágakat és azokkal dugtuk be a csövek végét, a pocsolyából meg mertünk vizet a hűtőbe, ami ugye teljesen kiürült. Simán beértünk így a munkahelyemre, igaz, hogy az utolsó km-t felforrt vízzel tettük meg. Másnap fél vödör sarat mostam ki a hűtőrendszerből. :blink:

Akkor biztos öregedtem egy évet, de megérte! Örök emlék, mindig emlegetjük a haverokkal ha összeülünk sörözni.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...