Jump to content
PirateClub.hu

Magyar Labdarúgás


Pityuu
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ekkora egy majmot...

Nem elég hogy nme kapjunk meg a tizeneggyest + nem állitja ki a kapusukat!!!

Inkább kiállitja a Gerát... Ha egy csöpp esze lett volna akkor feltünhetett volna hogy egy olyan esést else lehet játszani.. Meg ki az a hülye aki 1-2méterre a kapunlá feldobja magát? Mikor a kapus már fekszik a labda mellett?!

Megérdemelten nyertünk volna.

A Törököknek meg grat az emberelőnyös győzelmókhöz másképp nem ment volna.. Az meg még szánalmasabb ahogy húzták az időt kettő nullnál ahelyett hogy még többet akarnának inkább csak időt húznák ez aztán a játékszellem...

Link to comment
Share on other sites

A hatvannegyedik percben Stuart Dougal játékvezető megpecsételte az addig jól és szervezetten játszó magyar csapat sorsát. Ekkor ugyanis Gera Zoltán került óriási ziccerbe, eltolta a labdát Hakan Arikan kapus mellett, aki felborította őt.

 

A magyar kispad már örült annak, hogy tizenegyest kaptunk, azonban néhány másodperc múlva értetlenül álltak a játékvezető ostobasága előtt. A skót bírónak esze ágában sem volt büntetőt ítélni a mieink javára – pedig a felvételek alapján egyértelmű volt, hogy a török hálóőr szabálytalanul szerelte Gerát -, hanem inkább a magyar középpályásnak adott műesésért sárga lapot, és mivel ez a második volt neki, így mehetett zuhanyozni.

 

Hiába játszott addig teljesen egyenrangú szerepet Várhidi Péter csapata, azután az eset után válogatottunk teljesen összezavarodott, és néhány percig bírta csak kapott gól nélkül.

 

Előbb a szünet után néhány perccel megsérült Fülöp hálójába bólintott közvetlen közelről Gökhan. A magyar kapus csupán eddig bírta a játékot (utólag kiderült, hogy az Emrével történt ütközés agyrázkódást okozott nála), de helyére beállt Balogh János sem járt szerencsével, hiszen első labdaérintése az volt, amikor a hálóból kiszedte Mehmet Aurelio lövését.

 

A hajrában a debreceniek kapusa éles szögből az oldalvonal közeléből óriási potyagólt kapott, de a magyarok szempontjából ez már semmin nem változtatott.

 

Mindkét csapat számára rettentően fontos lett volna a győzelem, hiszen a mieink az előző két mérkőzésen nagyszerűen játszottak, maguk mellé állították a közönséget. A nemzeti csapat akarására és a kiállításig mutatott játékára nem lehetett panasz.

 

A török válogatott számára, amely szombaton meglepetésre csak döntetlent ért el Máltán, kizárólag a győzelem volt elfogadható eredmény, hiszen pontvesztés esetén távolra kerültek volna a továbbjutástól. A 3-0-s sikernek köszönhetően a második helyre jöttek fel a C csoportban, az élen álló görögök két pont előnnyel vezetnek.

 

 

i000375A09a34ce2bd71f.jpg

 

[Nemzeti Sport Online]

 

Ez nagyon jó kép Etooo, berakom így is:

gera11_es.jpg

Gyakorlatilag megmarkolja a lábát!

Link to comment
Share on other sites

Arra mindig kiváncsi voltam h egy ilyen kétes meccs után a ominózus bíró visszanézi e a meccset, és ha igen akkor van e vmi lelkiismeret-furdalása, vagy csak elkönyveli magában h 'hoppá'! Mert ilyen hibák után én kivenném a sípot a kezáből! :angry2:

Link to comment
Share on other sites

Bírói hibázások mindig voltak és mindig is lesznek. Persze ez általában az egyik félnek hátrányt okoz, mint jelen esetben is, de azért abba is bele kell gondolni, hogy nem egyszerű feladat az övé, hogy 2*45 percig rohangászni a labda után, figyelni a játékosokat, összhangban lenni a partjelzőkkel és persze nem utolsó sorban nem zavarhatja a játékot, nem kerülhet a játékosok útjába.

Igen, szar érzés, hogy most rajtunk csattant az ostor, de ez történhetett volna a török csapattal is. Akkor mi örülnénk és ők lennének felháborodva.

Egyébként Bettesp a hozzászólásodhoz annyit jegyeznék meg, hogy igazad van, de ha egy bírónak minden hibája miatt lelkiismeret-furdalása lenne, akkor előbb-utóbb megölné... vagy ha kivennéd a sípot a kezéből minden bírónak, ha egyet hibázik, akkor az lenne a legnagyobb hiányszakma :)

Az első képről meg annyit, hogy nem tudhatod, hogy ott mi történt. Az is lehet, hogy a kapus az arcát/fejét védte, nehogy Gera belerúgjon...

Link to comment
Share on other sites

Ja igen védi az arcát! :) A jobb kezével talán! De én a bal kezére gondoltam! :)

 

Jó ok, akkor ne legyen a bírónak lelkiismeret-furdalása, de akkor ugyan megfordul e benne egy gondolat h 'a francba, ezt el...tam, szegény másik fél'!! Vagy csak elintézi magában annyival h "hm, ez van sorry"!?

Link to comment
Share on other sites

este lefekvés előtt néztem meccset... alig tudtam aludni. nem hiszem el hogy 1530 vagy mióta nem változtak semmit a törökök. Anno, Buda-t is csellel (kb. csalással (tudom nem az) foglalták el). most meg egy KIRUGOTT csapatkapitány irányitja a törököket, aki csak úgy megvette a MECCSET! Bár, mit várunk a SKÓToktól... pénzéhesek. nem csoda hogy utálják az angolok őket, és állandóan viccet csinálnak belőlük. Egyébként amikor láttam az esetet, mondtam: ne ezt megszivták a törökök! (ehelyett, bíró rohan gerához, felmutatja a SÁRGÁT, aztán a pirosat, ÉS NINCS 11-ES!!!!) mondtam egy elég cifra káromkodást, a Sport1 kommentárjai is majdnem mondtak valamit... NC hogy nem tudnak máshogy nyerni a törökök. a gól után meg hogy virult a nagy fejük. Kommentárt idézve: ,,Szerintem ez a bíró nem akar találkozni egyetlen egy magyar szurkolóval sem :D "

 

Ez jobban hasonlít a bíróra (én csináltam :) ):

skot_biro.jpg

Link to comment
Share on other sites

A jelek szerint Skóciában is jól ismerik Stuart Dougal játékvezetőt.

A Soccertimes például arról számol be, hogy Dougal 1999-ben örülhetett, hogy biztonságban hazaért Skóciába, egy bírócsere-program keretében a tengerentúlon járt játékvezető ugyanis rövid idő alatt begyűjtötte "az MLS leginkább gyűlölt bírója" cseppet sem megtisztelő címét.

Kevin Payne, a DC United vezetőedzője "abszolút paródiának" nevezte Dougal ténykedését csapata meccsén, és minden idők legrosszabb játékvezetőjének nevezte a skótot. A hazájában csak Doktor Szigornak nevezett Dougal sosem fukarkodott a lapokkal, a DC United meccsén 11-et osztott ki, és három United-játékost állított ki.

 

A Scotsman szerint Dougalt Skóciában úgy ismerik, mint a rossz pénzt, néha gondolkodás nélkül osztogatja a lapokat, nyilvánvaló tévedéseit azonban utólag meg szokta bánni, többször is előfordult, hogy nyilvánosan bocsánatot kért egy-egy szigorúan kiosztott piros lapja után.

Sokra megyünk vele, ha ezúttal is megteszi...

 

Forrás: www.NB1.hu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...