Jump to content
PirateClub.hu

Magyar Labdarúgás


Pityuu
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hogy mennyire utálom én az antifocit és a 6 "hátvédes" játékot.... :( egy jól megszervezett védelem, jól összerakott gárda... nem több ... nincsennek rendíkül erős játékosok benne, de amit kell megjátsszák és hát vicc, vagy nem vicc de ezzel eredményt is érnek el....

 

 

A 0-0 alapjában véve nagyon jó eredmény lett volna, mert akkor a visszavágóra jó esélye lett volna annak, hogy kinyiljana és hogy a Loki tudja játszani a tényleges játékát (technikás és gyors átjátszása a védelemnek, hely a távoli bomábknak stb).

 

Mindenesetre az első félidőben, amikor volt egy jó 15 percünk akkor az oldalokat szépen kijátszottuk és úgy volt is komoly sanszunk... (számomra érthetetlen, hogy azt miért nem folytatták ....)

 

mindegy.... ha idegenben egy góllal indulunk vmikor az első félidőben vagy el tudnánk érni, h. kicsit jobban kinyiljanak (vagy esetleg, ha a közönség olyan hatással lenne, ami hajtaná őket a támadásba) szerintem még lenne keresnivalónk (ajjhaj, vagy egy gyógyír, ami ebben a cudar stratégiában megáll)

 

 

konklúzió: túl sok a vagy, de bárcsak egy vagy bejönne és ezzel megtudnánk nyerni a párharot.....

Link to comment
Share on other sites

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS:

DUNAÚJVÁROS – FERENCVÁROS 0–3 (0–2) Dunaújváros, 1000 néző. V: Nagy K.

DUNAÚJVÁROS: Szentpéteri – Nagy A. (Rátkai), Vaskó, Facskó, Pénzes (Barics) – Jezdimirovics (Szabó G.), Micskó (Lajer) – Fröhlich (Drozdik), Inad (Szauter), Nagy J. – Zerics (Szepessy)

FERENCVÁROS: Somodi (Zariczky) – Medgyesi (Brettschneider), Dragóner, Mátyus (Vincze O.), Nagy J. – Nagy S. (Rédei), Lazics, Lipcsei, Bartha (Horváth P.) – Zsivoczky (Fitos), Ndjodo

G: Lipcsei, Lazics, Ndjodo

Link to comment
Share on other sites

Beranek: Még van esély!

 

 

 

 

A Bajnokok Ligája selejtezőjének debreceni mérkőzésén a svéd bajnok Elfsborg 1-0-s győzelmet aratott, így nagyon kedvező helyzetben várhatja a borasi visszavágót.

 

A mérkőzés után érthetően a svédek mestere értékelt elégedetettebben, Magnus Haglund szerint sikerült véghez vinni, amit korábban elterveztek. Miroslav Beranek szerint a visszavágón dől el a továbbjutás.

 

- Jó mérkőzést játszottunk, nem vagyunk elkeseredve. Úgy gondolom, hogy nyílt lesz a második meccs. Megpróbálunk minél hamarabb gólt szerezni, és közben ügyelni arra, hogy ne kapjunk. Dombi Tibort sérülés miatt le kellett hoznom, ezért hamar meg kellett bontani a csapatot - nyilatkozta a Loki cseh edzője a meccs után.

 

- Taktikai szempontból rendkívül nehéz mérközés volt. Több kulcsjátékost nélkülöznünk kellett, ráadásul az összecsapás előtt megsérült Anders Svensson. Védekezésben minden megvalósult, amit elterveztünk, a játékosok betartották az utasításokat. Jó úton vagyunk, de még korántsem lehetünk biztosak a továbbjutást illetően - értékelte a keddi mérkőzést az Elfsborg mestere.

Link to comment
Share on other sites

A lilákkal már megegyezett a Bristol, Vaskó Tamás Angliába utazott

 

A szerdai, Felcsút elleni edzőmérkőzésen biztosan nem lép pályára az Újpest FC labdarúgócsapatában Vaskó Tamás, ugyanis a 23 esztendős, háromszoros válogatott védő Angliába utazott, a Bristol Cityhez. Az angol második vonal, a League Championship egyik újonca komoly ajánlatot tett a lila-fehér hátvédért, a két klub már meg is egyezett egymással. Vaskó Angliába utazott orvosi vizsgálatok és személyes egyeztetés céljából –adta hírül az ujpestfc.hu internetes oldal.

 

Bár Vaskó július közepén a szintén másodosztályú Southamptonnál próbált szerencsét, végül mégis a Bristol Citynél köthet ki. Két hétig volt próbajátékon a Sotonnál, megállapodás végül azonban nem született.

 

A Southamptonnal ellentétben a Bristol City azon felül, hogy szívesen látná soraiban Vaskó Tamást, a szerződtetéséért is komoly lépéseket tett. Dányi Szilárd ügyvezető igazgató tájékoztatása szerint a bristoli és a budapesti egyesület a szerződés főbb részleteiről írásban is megállapodott, így Vaskó várhatóan a jövő héten alá is írhatja szerződését.

 

Szerda délután Vaskó a Bristol Cityhez utazik orvosi vizsgálatra, valamint továbbá személyes egyeztetésre.

 

Dányi Szilárd elárulta, a britek korrekt ajánlatot tettek a hórihorgas középső védőért, de a megállapodás játékosra vonatkozó részleteit majd csak Bristolban szentesíthetik a felek.

 

A 2006/2007-es idényben a Bristol City az angol harmadik vonalban (League One) a második helyen végzett, ezzel pedig feljutott a másodosztályba (League Championship). A League One küzdelmeit egyébként a Scunthorpe nyerte 91 ponttal, a Bristol City 85 pontot gyűjtve lett második, a dobogó harmadik fokára pedig a Blackpool állhatott fel 83 ponttal. Mindhárom együttes feljutott.

 

--------------------------------------------------

FANPORTAL: http://juventushungary.atw.hu/

--------------------------------------------------

 

Szerintem sem volt nehéz ellenfél. Az első félidőben még egysziten játszott a két csapat, de a vegén a debreceni srácok - mint ahogy a kommentátor is mondta - teljesen eltanácstalanodtak, és úgy játszottak, egy most összejött megyei színvonalú csapat. Nem volt egy valamire való tamadásuk sem. Bár a svédek tényleg azt a bunker focit játszották, viszont a gól előtti labda kihozatalt nagyon szépen megjátszották.

 

Az én véleményem az, hogy nyerhettünk volna, ha egy kicsit, fenét jóval motiváltabbak lettek volna a srácok és nem adták volna fel olyan hamar

 

--------------------------------------------------

FANPORTAL: http://juventushungary.atw.hu/

--------------------------------------------------

Link to comment
Share on other sites

Várhidi Péter kijelölte Olaszország ellen készülő bő keretét

Huszonöt főt hívott be Várhidi Péter szövetségi kapitány az Olaszország ellen készülő válogatott keretbe. Nincs az együttesben Koman Vladimir, akinek gondolkodási időt hagynak.

 

Várhidi Péter keretében nincs ott Koman Vladimirfotó: Meggyesi Bálint

A nap képei (2007. augusztus 7.)fotó: Reuters, NS-fotókOlaszország ellen készül barátságos mérkőzésre a magyar labdarúgó-válogatott, és Várhidi Péter szövetségi kapitány kijelölte bő keretét az összecsapásra.

 

A szakvezető elsőre 25 főt nevezett meg, nincs közöttük a válogatottól eltiltott Huszti Szabolcs – és nincs Koman Vladimir sem…

 

Az Ukrajnában született, de magyar állampolgársággal is rendelkező játékos meghívása ugyan szóba került, de aztán Kisteleki István MLSZ-elnök úgy döntött, hogy a Sampdoria játékosa ne legyen tagja a keretnek.

 

Koman mellőzésének az az oka, hogy a fiatal futballistát nem akarják elhamarkodott, visszafordíthatatlan lépésre kényszeríteni, gondolkodási időt adnak neki, hogy dönthessen a jövőjéről.

 

A válogatott keret augusztus 20-án kora délelőtt találkozik, majd a mérkőzésig Gödön edzőtáborozik.

 

 

A VÁLOGATOTT KERET:

 

Kapusok: Fülöp Márton (Sunderland AFC)

Balogh János (DVSC-TEVA)

Balajcza Szabolcs (Újpest FC)

 

Védők: Szélesi Zoltán (FC Energie Cottbus)

Csizmadia Csaba (SV Mattersburg)

Balogh Béla (Colchester United)

Vaskó Tamás (Bristol City FC)

Juhász Roland (RSC Anderlecht)

Vanczák Vilmos (FC Sion)

 

Középpályások: Vass Ádám (Brescia Calcio)

Zsidai László (MTK Budapest)

Tóth Balázs (KRC Genk)

Bori Gábor (MTK Budapest)

Leandro (DVSC-TEVA)

Tőzsér Dániel (AEK Athén)

Filkor Attila (FC Internazionale)

Hajnal Tamás (Karlsruhe FC)

Buzsáky Ákos (Plymouth Argyle)

Dzsudzsák Balázs (DVSC-TEVA)

Halmosi Péter (Plymouth Argyle)

 

Támadók: Gera Zoltán (West Bromwich Albion)

Farkas Balázs (Dinamo Kijev)

Priskin Tamás (Watford FC)

Rajczi Péter (Újpest FC)

Feczesin Róbert (Brescia Calcio)

 

--------------------------------------------------

FANPORTAL: http://juventushungary.atw.hu/

--------------------------------------------------

 

Én már nagyon kíváncsi vagyok erre a megfiatalított csapatra. Remélem lessz idejük az összeszokásra, mert szerintem jófocira hivatottak és elindíthatják a magyar foci fellendülését.

 

--------------------------------------------------

FANPORTAL: http://juventushungary.atw.hu/

--------------------------------------------------

Link to comment
Share on other sites

Kisteleki: Jött, látott és újra egy személyben döntött!

 

Ne tévesszen meg senkit, az illető sapkás "úr" nem Mátyás király álruhában, hanem Kisteleki király "úr". Aki jött - bár sem MLL-, sem MLSZ-elnök nem akart lenni -, látott és ismét csak keretet hirdetett! Ezt most már többedszer írjuk le, de egyre jobban megbizonyosodunk erről! Először ezt még gúnyosan tettük, de most már végképp kiderült: itt a kapitány Kisteleki István! Nem más! A ma közreadott 25-ös keretben 17 "Kisteleki hű" játékos kapott helyet... Ez véletlen? A nevekkel hadd ne dobálozzunk! Aki tud olvasni a sorok között az megint rájöhetett, hogy Várhidi Péter egy nagy marionett bábú a kapitányi székben! Csak csendben kérdezzük, hogy miért is van szükség magyar szövetségi kapitányra tulajdonképpen??? Amikor mindent egy személyben az elnök hoz meg, diktatórikusan! Mintha, az 1950-es években lennénk??? Ezt meg lehet engedni??? Azt már-már kezdjük elfogadni, hogy a Hannoverben istenített és a Realnak meseszép gólt lövő Husztit már végképp leírta a jelenlegi MLSZ-vezetés! Mint, ahogy leírta Babost, Királyt, Dárdait, Fehér Csabát, Szabicsot, Kovács Pétert és sorolhatnánk még kiket! A fiatalítás! Ez a jelszó! Erre a nagy fiatalítás mellett eldobjuk azt a 18 éves Koman Vladimírt is, aki a Sampdoria meghatározó játékosává kezd válni??? És ezt megint az elnök döntötte el? És ezt még le is hozza az MTI! Szó szerint idézzük: "A Sampdoria magyar játékosa, Koman Vladimir nem kapott meghívót, mivel a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke, Kisteleki István úgy döntött, hogy Várhidi Péter egyelőre ne hívja meg a 18 esztendős futballistát!" Tehát ezt IS Kisteleki döntötte el! De mindent ő dönt el? Mindenkit ő rúg ki, semmiz ki és aláz meg? De azért Várhidit se féltsük, aki azt mondta Komanról, hogy az semmi, ha valaki a Sampdoria felnőtt csapatában játszik...attól még az Inter Primavera jobb...???!! Uramisten! Ő a Sport1 olasz szakértője??? És ez a szakértelem még 2-3 évig így fog menni? De mikor, ki, kik fognak ennek végre, véget vetni???

(foci24.com - D. Nagy Lajos)

Link to comment
Share on other sites

Ez tényleg érdekes meglátás, ha ez tényleg igaz, mert én sajna ebben laikus vagyok. Jó lenne, ha a magyar fociban egy nagy takarítást végeznének, mert már semmit sem lehet hallani róla, csak hogy minden részében egy rakat sz*r - mint a politika :S -. Szegény fiatalok, meg csak játszani és eredményeket szeretnének és lehet ők is kapnak ebből a csete-patéból.

 

--------------------------------------------------

FANPORTAL: http://juventushungary.atw.hu/

--------------------------------------------------

Link to comment
Share on other sites

Figyelmeztetés MLSZ-elnök szídásért a Debrecennek és a Siófoknak!

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága kedden figyelmeztetésben részesítette a Siófokot és a bajnok Debrecent, a két együttes szurkolóinak a pénteki egymás elleni mérkőzésén tanúsított sportszerűtlen viselkedése miatt. A 3. fordulóban kiállított, diósgyőri Farkas Norbert két találkozón nem léphet pályára - írja az MTI. A sportszerűtelenség abban merült ki, hogy szídták az elnököt...

Link to comment
Share on other sites

Fradi szurkolók: Rieb behódolt Kistelekinek!

 

 

A Ferencváros elnökségének és a Zrt IT tagjainak:

 

1. Az Önök megválasztása a Közgyűlésén alapszabályt sértve, a Ferencvárosban igen hangsúlyos Erkölcs megkerülésével, ügyeskedéssel valósulhatott meg, így a jelenlegi vezetést illegitimnek tartjuk.

 

2. A Ferencváros vezetésében diktatórikus vezetési módszerek uralkodnak, egy szűk klikk nem enged betekintést semmilyen, a Ferencvárost közvetlenül érintő ügybe sem, az elnökséget szavazógépként használja. Ezzel a Furulyás időszak tért vissza, ami üldözendő.

 

3. Rieb elnök úr hamis érvekre és hamis előnyökre hivatkozva egy személyben behódolt Kisteleki MLSZ-ének és feladta a Ferencváros önvédelmi küzdelmét. Paktumával megalázta a szurkolókat és meggyalázta a címerünk három E betűjét.

 

4. A Ferencváros labdarúgó csapatát maffia érdekeknek rendelik alá, kétes érdekcsoportoknak adva hatalmat, döntési jogot játékospolitikai kérdésekben is, a Diósgyőr fiókcsapatával degradálva legendás történelmű klubunkat. Ez felháborító és elfogadhatatlan.

 

5. A Ferencváros vezetése az MLSZ napokban kiadott, több ponton kétséges jogszabályi és alkotmányos hátterű "zéró tolerancia" kiáltványa ellen nem szólalt fel, ismételten nem állt ki a szurkolók alapvető jogai mellett. Így, a rendszeresen törvényt sértő Kisteleki klán esetleges újabb jogtiprása esetén, eleve vesztes pozícióból indulhat klubunk igazát keresni, a mostani önfeladó magatartásuk miatt.

 

Ezúton közöljük tehát Önökkel, hogy mi, részben tagjai, részben szurkolói a Ferencvárosnak, hogy a továbbiakban semmilyen formában nem kívánunk Önökkel együttműködni, továbbá szurkolásunkkal sem tudjuk az eddig megszokott módon támogatni a Ferencváros labdarúgó csapatát. Lépésünk kétségbeesett figyelemfelhívás az Önök Ferencváros és szurkoló ellenes magatartására, amely mellett a jelenlegi viszonyok megváltozásáig kitartunk.

 

A Ferencváros szervezett szurkolói csoportjai

Link to comment
Share on other sites

Na igen bármi. Én azonban igen remélem, hogy helyt állnak a fiúk és nem maradnak szégyenben. Nem kell, hogy megváltsák a világot, hiszen nem egy szinten van a két klubb, mind játékos állományban, mind anyagiakban, azonban a játékosok hozzáállásán és győzni akarásán is múlik, hogy tényleg valami maradandót alkossonak. Meglehet fogni ezt a csapatot, ha hozzák legalább az eddigi formájukat.

 

 

--------------------------------------------------

FANPORTAL: http://juventushungary.atw.hu/

--------------------------------------------------

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...