Jump to content
PirateClub.hu

Magyar Labdarúgás


Pityuu
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kuntic nem tehet róla,hogy a játékosok felének már az jár a fejében, hogy jövőre hol fog játszani, és szerintem ha jövőre is NBII lesz, akkor nehéz lesz rendes főszponzort találni, mivel a rózsaszínűek lelépnek, meg ha ezekkel a játékosokkal nem sikerül a feljutás(már most bajnoknak kéne lenni...),akkor jövőre egy sokkal gyengébb kerettel még így sem fogunk állni. Na meg el fog múlni a másodosztály varázs és kevesebb néző lesz szerintem. és nem tudom mit akartam írni :huh::D

Link to comment
Share on other sites

Hát igen a magyar labdarugás eletében de sokra nem megy velük a magyar foci mármint nemzetközileg és nemcsak velük nem megy semmire hanem az egész focival egy rakás tudjátokmi a magyar foci ! A tehetségek kimennek külföldre és ez így jó egyenlőre mert itt elvesznének !

Link to comment
Share on other sites

hát igen,nagyobb lesz a füstje,mint a lángja <_< Bár Gerának egész jol sikerült,nekik má mér ne?

 

Na ezért mondtam hogy még nem kell rovázni :D :

 

 

Kulcsfontosságú mérkőzést rendeztek szerdán az NB II Keleti csoportjában: a kiesés ellen egyre kisebb eséllyel küzdő Békéscsaba fogadta a Ferencvárost, amely egy újabb pontvesztéssel lemondhatott volna a fejutásról.

A hazaiak elsősorban a védekezésre helyezték a hangsúlyt, csak éppen kevés sikerrel: a Fradi ugyanis akkor került helyzetbe, amikor akart. Tököli az első (ordító) lehetőséget még kihagyta, a 9. percben Bartha már nem hibázott. Egy gólt ugyan minden különösebb ok nélkül elvett a játékvezető a Békéscsabától, ezzel együtt egyértelműen a vendégek irányítottak. A félidő derekán Tököli kétszer használta ki a hazai védők komikusan rossz helyezkedését és el is döntötte a találkozót.

A második 45 perc elején egy újabb rossz bírói ítélet a szépítés lehetőségétől is megfosztotta a csabaiakat, akik a hátralévő időben inkább a rugdosódásra összpontosítottak. Ahhoz képest, hogy milyen nagy különbség volt a két csapat között, meglepően parázs hangulatúra sikeredett a mérkőzés - igaz, a lilák ezzel a vereséggel gyakorlatilag elbúcsúztak a másodosztály küzdelmeitől. A Fradi így még bízhat a feljutásban, de sorsa már nem a saját kezében van...

 

Csató Sándor (Békéscsaba): - A védekezésben nagyon nagy hibákat követtünk el, ellenfelünk ezeket könnyen kihasználta. Mentális és fizikális problémák is vannak, ma megvoltak a helyzeteink, de kihagytuk őket, ahogy mindig. Most egy szabályos gólt sem kaptunk meg, ráadásul. Természetesen nem ezért kaptunk ki, de talán másképp alakulhatott volna, ha megadják. Sokkal jobb csapat a Ferencváros, ez egyértelmű.

Zoran Kuntic (FTC): - Nagyon örülök a három pontnak, de nem tetszett, hogy a második félidőben a játékosaim elkezdtek szórakozni. Ezt meg is beszéljük a holnapi edzésen, mert komolyan kell venni minden mérkőzést.

Link to comment
Share on other sites

Ha fel is jut a fradi akkor sem lessz esélye szerintem az első évben a bajnokság megnyerésére ! Bár ki tudja a magyar foci nem foci tehát bármi megtörténhet ! :D De az mtk a fiatalokkal a debrecen meg a rutinosokkal magyar szinten erősnek tünnek !

Link to comment
Share on other sites

De még mindig van két pont hátrány, és van egy olyan érzésem, hogy a Fradi ellen jobban fognak hajtani a csapatok, mint a Nyíregy ellen <_< de majd meglássuk mi lesz, és persze reménykedünk :D

Gera már érett játékos volt, amikor kikerült, ők meg még nagyon fiatalok, de majd ezt is meglássuk :D

Link to comment
Share on other sites

nem vagyok jós :P

 

"Mint minden idény végén, a Nemzeti Sport ezúttal is összeállította a magyar első osztályban szereplő labdarúgók rangsorát, a munkatársaink által adott osztályzatok alapján.

A legutolsó, a 158. a Sopron fiatal támadója, Cristian Cigan lett (4.619)."

 

éljenek a légiósok... <_<

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...