Jump to content
PirateClub.hu

Magyar Labdarúgás


Pityuu
 Share

Recommended Posts

  • 3 weeks later...
  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 1 month later...

Sztárcsapat Magyarországon - Jön a Real Madrid!

 

Augusztus 14-én, vasárnap 20 órakor a Puskás Ferenc Stadionban lép pályára a Real Madrid.

 

A sztárcsapat a Trigránit Fejlesztési Rt. támogatásával azért érkezik Magyarországra, hogy egyrészt tisztelegjen korábbi magyar csillaga, Puskás Ferenc előtt, másrészt, hogy az argentinok elleni barátságos mérkőzés előtt igazi ünnepi hangulatot teremtsen Budapesten. Puskás Ferenc a világ legismertebb magyarja - mondta el a Corinthia Grand Hotel Royalban megtartott ünnepi sajtótájékoztatón Nyúl Sándor, a Trigránit Rt. operatív vezérigazgatója -, és mi bizony nem tettünk meg mindent annak érdekében, hogy kihasználjuk az ő személyében rejlő lehetőségeket. Az augusztusi mérkőzés tisztelgés lesz tehát a legendás magyar csatár előtt (akinek felesége, Bözsi néni megtisztelte jelenlétével a Budapesten tartott sajtótájékoztatót.)

 

Bozóky: a futball ünnepi hete

 

Mint a szintén jelenlévő dr. Bozóky Imre, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke kijelentette, a szövetség azt szeretné, ha augusztus közepe valóban a futball ünnepi hete lehetne. Bár nehézségeket vetett fel a találkozó lekötése, hiszen a Lothar Matthäus szövetségi kapitány vezette válogatott szerdán, augusztus 17-én Argentína ellen szerepel, az MLSZ vezetői elhárították ezt az akadályt is. A kapitány egy több mint húszfős bő keretet jelöl ki a két összecsapásra, és úgy állítja össze a pályára lépő együtteseket, hogy mind a szurkolók, mind a játékosok jól járjanak.

 

Nagyon örülünk, hogy egy ilyen alkalommal is felhívjuk a figyelmet Puskás Ferenc személyiségére, hiszen a labdarúgó-család tagjai mindig is nagyon tisztelték és szerették, és most a Real Madrid segítségével, az egész ország részese lehet a kiemelkedő magyar labdarúgó ünneplésének - mondta el Bozóky Imre a keddi sajtótájékoztatón. A spanyol sztárgárda elleni találkozón - a tervek szerint - Puskás Ferenc válogatott néven lép pályára Lothar Matthäus gárdája. A találkozóra (a szervezők ígérete szerint) legerősebb csapatával érkeznek hazánkba a Galaktikusok, és Budapestre jönnek Florentino Perez elnök társaságában Puskás Ferenc korábbi játékostársa is.

 

Jótékonysági célokra ajánlják fel a bevételt

 

A találkozót élőben közvetíti a RTL Klub, jelentette be a helyszínen Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója. A jegyeket a tervek szerint kezdik árusítani a szervezők (azt még nem lehet tudni, hogy pontosan mennyiért), akik azt is elárulták a bevételt karitatív célokra fordítják. A pénz egy részét Puskás Ferenc korházi kezelésére költik, de részesülnek belőle a korosztályos válogatottak is.

Link to comment
Share on other sites

Valószínű én sem megyek, bár a Real 1ik kedvenc csapatom, igazság szerint a tét nélküli meccseket nem nagyon szeretem, de biztos szépen fognak játszadozni velünk (sajnos), azért hajrá! Persze nem ezeken, a meccseken kellene jól játszanunk, és megmutatni, hogy milyen jók vagyunk (pillanatnyilag a béka feneke alatt, leledzünk) hanem pl. VB, EB selejtezőkön

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 months later...

A keret:

 

Fülöp Márton (Coventry City), Kovács Zoltán (Siófok) - kapusok

 

Balogh Béla (MTK Budapest), Regedei Csaba (Győri ETO), Juhász Roland (RSC Anderlecht), Vaskó Tamás (Újpest FC), Máté Péter (Debreceni VSC), Takács Zoltán (Budapesti Honvéd), Pollák Zoltán (MTK Budapest), Vanczák Vilmos (Újpest FC) - védők

 

Czvitkovics Péter (MTK Budapest), Bori Gábor (MTK Budapest), Vadócz Krisztián (Auxerre), Bank István (Kaposvári Rákóczi), Sándor György (Újpest FC), Kanta József (MTK Budapest), Huszti Szabolcs (FC Metz), Józsi György (Zalaegerszeg TE) - középpályások

 

Magasföldi József (FC Slovan Liberec), Tisza Tibor (Diósgyőri VTK), Feczesin Róbert (Újpest FC), Priskin Tamás (Győri ETO FC) - csatárok

Link to comment
Share on other sites

Rájátszás az U21-es Európa-bajnoki részvételért:

Magyarország–Olaszország, november 11., péntek, Budapest (Üllői úti stadion), 20 óra 30 perc

 

Aki tudd mindenképpen jöjjön, mert a belépés ingyenes és igazán megérdemlik a srácok a bíztatást!

32996[/snapback]

Én megyek ez az gyertek minél többen smile.gif

 

Link to comment
Share on other sites

A Sport2 közvetíti, de aki tud jöjjön inkább szurkolni!!

 

 

Várható kezdők:

 

Magyarország:

Fülöp - Vanczák, Juhász R., Máté, Takács Z. - Czvitkovics, Sándor Gy., Vadócz, Huszti - Tisza, Feczesin.

 

Olaszország:

Curci - Potenza, Canini, Bovo, Chiellini - Motta, Rosina, Montolivo, Donadel - Pazzini, Pepe.

 

Link to comment
Share on other sites

Hát sajna ez nem jött be de nagyon jól játszottak a fiúk,remélem kedden(21.00,Sport TV) is ilyen jól nyomják majd :D

Link to comment
Share on other sites

A nagy durranás odébb van

 

Nemzeti Sport Napilap P. T. - 2005-11-13 00:45 Utolsó módosítás: 2005-11-13 00:45

 

 

Juhász Roland ezen a meccsen a földön és a levegőben is verhetetlen volt

Ha hiszünk Nyilasi Tibor értékelésének (és miért ne hinnénk, hiszen 70-szeres válogatott, ezüstcipős korábbi kiválóságról van szó), akkor "…Juhász Roland világklasszis produkciót nyújtott Olaszország ellen". A magunk részéről nem is fűznénk ehhez bővebb kommentárt, megteszi ezt helyettünk a bók címzettje:

 

"Nagyon örülök, hogy Nyilasi Tibor ilyen jónak ítélte a teljesítményemet, számomra nagyon sokat jelentenek ezek a szavak – reagált a kétségkívül nem mindennapi dicséretre a pályán csak a meccs végére leereszkedő hatalmas ködben el-eltűnő középső védő. – Ám engedtessék meg, hogy azt mondjam: kicsit túlzás ez a kedvező kritika, mert én úgy éreztem, hogy a találkozó elején kapkodó volt a játékom. A lefújást követően viszont hiányérzetem volt – és ahogy elnéztem, a többieknek is –, mert bár a kontinens legjobbja állt velünk szemben, megnyerhettük volna a mérkőzést."

 

Az Európa-bajnok elleni tisztes helytállás elégedettséget váltott ki Juhász Rolandból, amit némileg tompított az elmaradt győzelem miattii keserűség. Utóbb aztán előbújt belőle az optimizmus, és közölte, még így is nagy esély van a továbbjutásra. Ha nem a válogatottat, akkor az Anderlechtet erősítő hátvéd abból indul ki, hogy "…az olaszok bizonyára sokat támadnak majd hazai pályán, de ha egy kontra végén eredményesek leszünk, az elég is lehet a sikerhez."

 

Hogy Juhász Roland valóban bizakodó, azt jelzi: az Üllői úti összecsapást sugárzó sporttelevízió munkatársai egy üveg pezsgővel jutalmazták mint a mezőny legjobbját, azonban a koccintásra még várni kell, mert "…a finom ital egyelőre a hűtőben pihen". Remélhetőleg nem sokáig, hiszen "…szeretném, ha mihamarabb felbonthatnánk. Szívem szerint én kedd este kerítenék sort erre".

Link to comment
Share on other sites

Hát szerintem sokan már lemondtak a magyar válogatottról.Méghozzá mert hiába jött Lothar nem sok változás történt.Túl bizakodóak voltunk és nagyot koppantunk. ;)

Link to comment
Share on other sites

Én azt gondolom h utánpótlás szintig még úgy ahogy sikeresek vagyunk de felnőtt szinten az a maga a katasztrófa(legalább is válogatott szinten)

Link to comment
Share on other sites

Én is mindig bizakodom egy-egy ilyen hír, eredmény után. Emlékszem, mikor Szabics 4 gólt vágott a svédeknek az U21-es meccsen (meg aztán később a MU ellen is a Stuttgartban) úgy gondoltam évekre meg van oldva a csatár poszt, de vmi mindig jön...

Most is bizakodom, de ennél többet nem tudok, annyit csalódtam már a magyar fociban...

 

De akkor is mindent bele és a remény hal meg utoljára.

Link to comment
Share on other sites

Szerintem a gond az hogy nem foglalkoznak az utánpotlással.Meg kevés a foci pálya, ha vmelyik gyerek focizni akar annak fizetni kell elég komoly összegeket (felszerelés stb) S lehet hogy pont egy magyar Ronaldo azért nem lesz focista mert nincs rá lehetősége. Ott van példának Brazillia az is egy szegény ország és fociba mégis ők a legjobbak. Csak az a baj hogy a nagycsapatot nyomják agyba főbe ez a hiba.

Link to comment
Share on other sites

Hát sajnos kikaptunk a görögöktől 2-1re sad.gif a meccset nem láttam csak a gólokat meg annyit tudok h a T.Sanyiiiiiit kiállították.Vélemények a meccsről

Link to comment
Share on other sites

Én még azt nem értem hogy Matthaus mértnem mondott még le. Mert hogy ő itt edzői sikert nem fog elérni az tuti. Ha Jose Murinho lennne a szövetségi kapitány akkor se lenne előrelépés. A tisztelt vezetőség ennyi idő után sem jön rá hogy az utánpótlást kéne támogatni.

Link to comment
Share on other sites

Ezért szállt be a Mol-OTP páros az utánpótlásba, bár most megint nagy a csönd(itt most nem az U-21re gondolok)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ezt mondom én is az utánpótlást kell támogatni. Mindegy ki a szövetségi kapitány akár hivhatnánk Jose Mourinhot is ő se tudna csodát tenni. Utánpótlás az egyetlen megoldás. Örülnék ha olyan cseleket látnék a magyar válogatottól, mint némelyik kis gyerektől a pályán.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

szerintem a magyar válogatott valami iszonyat nagy sz*r.

dehát a vezetők... túl hülyék, h észrevegyék, h nem a semmittudóöregekbe kéne tolni a pénzt, hanem az utánpótlásba.

nagyon lemaradottak vagyunk mi itt, mo-n, mind foci, mind politikai szinten sajna. szerintem...

Link to comment
Share on other sites

A magyar labdarúgás igazán sikeres akkor lesz ha fellapozzák a régi taktikákat, mit alkalmazott Mészöly, Illovszky, Puskás, Baróti ( nyugodjon békében ) és a többi nagy és sikeres edző és ezeket vegyítik újszerű modern taktikákkal.

És persze rendszeresen résztvenni edző és menedzser képzéseken itthon és külföldön.

Ezeket alkalmazni sokszor és rendszeresen elméletben és gyakorlatban egyaránt.

Ezeket pedig erős alappal ( !!! ) finanszírozni az államnak, az MLSZ-nek és nagy cégeknek.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...