Jump to content
PirateClub.hu

Diablo 3


Lukács
 Share

Recommended Posts

 

Rövid híreink következnek Bashioktól, mai témáink:

 

1. LAN Support+B.net free

2. Hammer of the Ancients skill Lore

3. Blizzcon pólók

 

1. Ahogy a Starcraft 2, úgy a Diablo 3 sem fogja támogatni a LAN üzemmmódot, ha a barátainkkal szeretnénk játszani, ott a B.net. Erre a lépésre a kalóz serverek miatt van szükség, a cél ezek visszaszorítása. Természetesen a B.net szolgáltatást ingyenesen vehetjük igénybe, esetleg speciális extra feature-kért kell majd fizetni, de ezekről még semmi biztosat nem tudunk.

 

Bashiok bluepost ...


Bashiok: More so than overbearing/invasive anti-piracy measures that would affect everyone who buys the game regardless of how they’re going to play it instead of just those that may want a LAN feature? I would doubt it. I don’t know a lot about it, Diablo III isn’t really facing the brunt of the Battle.net 2.0 features just yet, but I think that removing LAN in an attempt to avoid more severe anti-piracy measures is pretty cool. We’re saying “Hey, we’re pretty sure you’re going to love our game. The multiplayer is really the best part though. In order to get in on that that we’d just like to make sure you bought the game. 

Bashiok: Mike mentioned it in an Activision Blizzard investor meeting [paraphrased] “A player that buys Starcraft 2 at retail will have the ability to play on Battle.net with no additional fee.”  I’ll point out that this is a very carefully worded statement.

 

 

2. A Hammer of the Ancients Barbár skillel kapcsolatban felmerült a kérdés, hogy a D2 Act 5 Rite of Passage c. quest során se Talic, se Korlic, se Madawc nem használ ilyen fegyvert, miért is? A válasz egyszerű, ők nem Ősök (Nephalem), hanem csak őket kérték fel, az Arreat-hegy kincsének (Világkő) őrzésére.

 

Bashiok bluepost ...
Bashiok: “Those three are not ancients”
Right. They were chosen as protectors of Mt. Arreat by the Ancients.

 

 

3. A tavalyi Pónis Blizzconos pólók iránt is megnőtt az érdeklődés. Sajnos nincs olyan szerencsénk, hogy eredeti Bizzard Pónis pólót vásárolhassunk tőlük, viszont, ha nem tömeggyártásban készít(et)jük el a pólót minden jöttmentnek, akkor nem érdekli a Blizzardot az artwork felhasználása, tehát magán célra készít(et)hetünk egyet magunknak ha jól esik, nem lesz irgum burgum a Blizzardtól.

 

Bashiok bluepost ...

Bashiok: 1. Maybe.
2. Probably not, just don’t try to profit from our artwork.

 

 

Ennyi fért mai rövid híreinkbe, találkozunk legközelebb.

 

Forrás :

http://diablo3.hu/index.php

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
  • Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Na megjelent. Kinek mi a véleménye róla? Milyen?

Nekem nagyon jónak tűnik legalábbis a videókból(gameplay-ekből) :)

Kár hogy nincs belőle trial mint a wow-ból :S

 

 

van, ha van ismerősöd aki megvette eredetiben, az kap mellé 2 trial kulcsot ( 1 hónapig, max 13-ig tudod felhúzni a karit ) járj utána

Link to comment
Share on other sites

Ismerősöm megvette a Collectors edition-t, egy 10 perc erejéig bele tudtam tekinteni, többre nem volt időm, nagyon tetszett... ha 10k alá megy az ára, megveszem, de lehet arra sokat kell várnom, talán 1-2 év.

Nálam is ez lesz ha olcsóbb lesz talán megveszem.

 

 

$cArFaCe: Már olvastam róla, de nincs ilyen ismerősöm. Amúgy mintha olvastam volna olyat is hogy ha csináltam battletag-ot megjelenés előtt akkor is hasonló van mint a guest passal. Ez igaz?

 

Link to comment
Share on other sites

Üdv :). Nem tudom, hogy érdekel-e bárkit is de ha gondoljátok vegyetek fel barátnak :). Felteszem a battle.net név kellene :). Zsolty20#2584

Amúgy szerintem igazán jó ötlet, hogy csapatban is lehet játszani legalábbis én élvezem és szerintem egész pörgős kis játék lett. Nekem elnyerte a tetszésem bár jelenleg csak Starter Edition-om van.

Link to comment
Share on other sites

Olvastam róla. Az emberkének amúgyis voltak gondjai(egészségtelen életmód stb...). Azért sajnálatos, viszont a játék attól függetlenül hatalmas számomra csak hát Skeleton King-et elég hamar legyikoltuk 5-en :D. Tovább sajna nem mehetek és a max lvl szint is 13 de azért jó így végülis :). Random generálja a szerver a dolgokat ha jól tudom.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 2 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...