Jump to content
PirateClub.hu

Diablo 3


Lukács
 Share

Recommended Posts

  • Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

szikla21: Nem csak úgy lehet csalni :) Millió megoldás létezik, mi faterral egy csomót találtunk, kezdetben véletlenül, később már tudatosan próbáltuk. Az csak 1 megoldás hogy fogod nyitsz egy lent és akár ugyanarrol a gépről csatlakozhatsz magadhoz egy másik felhasználóval :D Hát nem LOL? az 1-et nem volt ilyen könnyű kijátszani. Meg ottvannak a mindenféle MOD-ok. Van olyan mod, amiben a fegyverekre lehet foglalatot tenni speckó gyémántokkal, ekkor mentés betölt betesz a foglalatosítandó tárgy, rátesz 6 foglalatot(ha enedi, mert nem lehet minden tárgyra ennyit tenni) elmented és a normál GAME-ben használhatod is :D (ha lenne vm kérdésed, akkor írj nyugodtan PM-et és segítek, ha tudok)

eveboy21: Ennek szerintem nincs túl nagy DIABLO szaga, ez vm FAKE videó lehet

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Diablo 3 nem lesz, de lesz helyette más. A Blizzard-tól ugyanis kiváltak a diablo készítői, alapítottak egy új stúdiót és csinálják a Hellgate: London nevű játékot. Ahogy nézegettem róla a képeket nagyon brutál grafikájú rpg lesz, a játékmenetre, történetre pedig garancia az ex-blizzard-os fejlesztőcsapat. Egy link:

 

http://www.gamekapocs.hu/cikk/610/639/1/Hellgate:+London+Elozetes

 

Itt a játék hivatalos oldala, nézzétek meg, szerintem mindenkinek tetszeni fog. :)

 

http://www.hellgatelondon.com/news/

Link to comment
Share on other sites

El van kezdve, csak "Hellgate: London" lesz a neve :) .

 

Bizonyára sokaknak nem cseng ismerősen a Flagship Studios neve. A látszat ne tévesszen meg senkit, a csapatot ex-Blizzardos emberek alapították, akik már letették az asztalra a méltán híres Diablo játékot. Az új csapat egy hasonló alapokkal rendelkező játékon dolgozik, melynek főbb építőkockái a véletlenszerű pályagenerálás, 3D-s környezet, lepusztult London és addikció minden mennyiségben. Mivel a Hellgate: London forráskódját elég régóta kalapálják a fiúk és lányok, így eljött az idő, hogy rövid bemutató keretében kitérjünk a játék várható paramétereire, tulajdonságaira.

 

Gamekapocs.hu

Link to comment
Share on other sites

Na, egy gyors felvilágosítást had adjak !!!

 

a Frozen Throne kiadása után a Blizzard North megszűnt létezni és a fejlesztői szépen elmentek és eyesek újstudiót alapítottak

Egyik az ArenaNet : és első játékuk a GUILD WARS

Másik: Flagship Studio: első játékuk: Hellgate London ( FPS lessz ) szal annyi köze van a diablóhoz h. ex-blizzardosok fejlesztik

 

 

Blizzard Május 19én bejelentette a StarCraft 2-t és azt is h. 2007ben nem jelenik meg

Majd mikor bejelentették a BlizzCon pontos dátumát és lehetett jegyet venni, azt is bejelentették h. kipróbálható lessz a StarCraft 2 és kapnak egy Beta kulcsot egy eddig be nem jelentett játékhoz

 

( Blizzard is megmondta h. nem akar a saját riválisa lenni, ezért minimális az esély h. az az eddig be nem jelentett játék MMO lenne ) !!!!!!!

 

- Megjegyztem a YouTube-on a Diablo 3 trélerekről virítanak h. hamisítványok ( Egyik a Guild War-ból van, másik a WOW-ból, csak kis ügyen megoldották a végét... )

- Azt is megjegyezném h. nem kell midnent elhinni amit más emberek modanak hanem inkább hivatalos info után nézni !!!!!

 

 

Link to comment
Share on other sites

Másik: Flagship Studio: első játékuk: Hellgate London ( FPS lessz ) szal annyi köze van a diablóhoz h. ex-blizzardosok fejlesztik

 

 

Ezt rosszul tudod. Ez egy nagyon jó kis RPG lesz ,igaz lesz benne FPS elem is, third person és first person nézetben is lehet majd játszani. Olvass utána kicsit.

 

Lesz benne több class, rengeteg szörny, rengeteg fegyver, melyek a diablóhoz hasonlóan slotokkal rendelkeznek, és különböző győjthető cuccokkal tuningolhatóak lesznek (mint a diabloban a kövek, rúnák). Ezenkívül fontosmég a véletlenszerű pályagenerálás, tehát ahányszor végigviszd a játékot, annyi féle lesz ugyanaz a pálya. Ez már a diablóban is hasonló volt, de itt valószínűleg fejlettebb lesz.

 

20070713143957hellgate1.jpg

 

20070713144030hellg2.jpg

 

hellg4.jpg

 

hellg3.jpg

Link to comment
Share on other sites

Akkor is RPG :P . Arról van szó, hogy mivel a jövőben játszódik lőfegyverek is vannak vannak benne, és szabadon változtathatod a nézetet third person és first person között, attól függően, hogy az éppen használt fegyverrel hogy kényelmesebb játszani.

 

Ebből a trailerből meg biztosan nem eldönthető, bár nagyon szépen meg van csinálva.

 

A játékban xp-t gyűjtesz, szinteket lépsz, fejleszted a karaktered ezek egyértelműen az rpg jellemvonásai.

 

Bár, ha jobban belegondolok, aki akarja fps-ként is végigjátszhatja, ha olyan karaktert fejleszt, ami a lőfegyverekre van specializálva. Én mondjuk jobban szeretem a vágó fegyvereket :) .

 

Ebből a képből is láthatod a karakter fejlesztést, kiköpött Diablo:

 

20070713143957hellgate1.jpg

 

Amúgy meg nem hiszem, hogy annyira offolunk, mert ez a topik tulajdonképpen a Diablo folytatásáról szól, ami Diablo 3 formában 100%, hogy nem lesz, ezt a játékot pedig, mivel a diablo készítői csinálják, a diabloból szerzett tapasztalataik segítségével, én a Diablo folytatásának tekintem.

Link to comment
Share on other sites

A Blizzardnak van egy harmadik, teljesen új játékot készítő csapata, árulta el az E3 alatt Frank Pearce, a Blizzard alapítója és a fejlesztési részleg szenior alelnöke. Ezt eddig is tudtuk, viszont a Gamasutra által készített interjú alapján a cég közel 350 főt foglalkoztat, ebből a WoW csapat 135, a Starcraft II 40, az említett hármas csapat szintén 40, míg a renderstáb 85 alkalmazottal dolgozik. A fennmaradó 50 ember a tesztelésért és a hangokért, illetve zenéért felel. A fejlesztőket is beleszámítva világszerte 2700 embert foglalkoztat a cég, melyek zöme természetesen a WoW-vel kapcsolatos fogyasztói igényeket orvosolja. A "Team 3" egy hihetetlen jó projekten dolgozik. Nem mondhatom min, de döbbenetesen jó lesz, mondta Frank Pearce, majd a szintén jelen lévő Blizzard PR-os szórt villámokat szemeivel, miután a Gamasutra csapata plusz információkat próbált kihúzni belőle.

 

A helyzet elég furcsa, mivel azt vetíti előre, hogy az ismertek mellett egyetlen projektjük van készülőben. Igaz már a számoknál anomáliákat észleltünk. Korábban úgy nyilatkoztak, hogy a Blizzardnál 400 ember dolgozik a fejlesztésen, ebből 100 a WoW-n és miután kiderült, hogy a Starcraft 2-n mindössze 40 ember dolgozik, sejteni lehetett, hogy két további projektet készítenek nagy titokban.

 

A Ghostot ugyebár külsős cég csinálta, eddig, tehát ők nem számítanak. A WoW az egyik, a Starcraft II. a második ismert csapat. Nomármost a mostani álláspont alapján egyetlen plusz projekten dolgoznak, dolgozik az a bizonyos Team 3 és nincs további csapat. Az év elején közzétett álláshirdetés szerint Nextgen MMO-hoz kerestek embereket és szinte biztosra vehető, hogy a Diablo III. készül teljes gőzerővel. Tehát ez azt jelenti, hogy megvan az esélyem a szeppukura, ugyanis a Nextgen MMO nem más, mint a Diablo III. Még két eshetőség van: újból befagyasztották a Diablo III-at és tényleg valami mást csinálnak, bár a Blizzconon nagy valószínűséggel bemutatnak egy új játékot. Nos, a Blizzard nem szokta a friss projektjeit évekkel a megjelenés előtt bemutatni, tehát visszakanyarodtunk a Diablo-hoz. A másik eshetőség pedig, hogy félrebeszélnek, bár ennek nem sok értelmét látjuk.

 

Visszatérve a számokra. Egy régi, 2004-es IGN-es interjúban a Blizzard egyik embere úgy nyilatkozott, jelenleg 25 ember dolgozik a rendereken (a Diablo 2 idején az átvezetőkön csupán 14 ember dolgozott a Blizzard North/South-nak egyszerre!), majd néhány évvel később megkérdezték őket, miért nem csinálnak egész estés renderfilmet, mire a válasz az volt: ahhoz úgy 100 emberre lenne szükségük. Ezért sántít a 85 fős renderstáb kijelentés Frank Pearce részéről, bár lehet, hogy három játékhoz indokolt ilyen létszám.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Csunya elba**-ás lenne ps3-ra kiadni mivel azt letöltöd és csókolom!!! a D2-t is meg kellet vennem azon ügy érdekébe hogy tudjam vele Neten Tolni!!! Gondolom ennyi eszük csak lessz azoknak a marháknak hogy kidobják PC-re ha nem akkor Igy jártak. Milliókal Keveseb pénz!! Ha ez nekik bejön akkor hajrá!!

 

 

u.i: Ha csak p3-ra adják ki és nem jönn nekik elég Cash elhihetitek nekem hogy fél év év mulva meg fog jeleni PC-re is :D Addig is jó Mulatást Fiuk!! :D

Link to comment
Share on other sites

Nemtom hány milkárol csusznak le ha nem adják ki pc-e ><

u.i: Ha csak p3-ra adják ki és nem jönn nekik elég Cash elhihetitek nekem hogy fél év év mulva meg fog jeleni PC-re is biggrin.gif Addig is jó Mulatást Fiuk!! biggrin.gif

Sztem pedig lessz jo nagy ugyansi a játékokat nem azért csinálják hogy a jónép vegye hanem azért hogy mindenki akinek tetszik az vegyen a gépébe uj video kártyát meg akármit hogy müködjön benne :P és ps3 eladási is fellendül ha oda adják ki a dio3-at sztem ez 100%.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Lesz Diablo 3 bejelentés vagy nem lesz?

s.gif

 

s.gif

A Blizzplaneten van egy jó írás a kesergő Diablo 3 rajongókról. Paul Sams úgy nyilatkozott korábban, hogy még 2007-ban bejelentik mindhárom titkos projektjüket. A Starcraft 2-t a Worldwide Invitationals alkalmával, a Wrathot most a Blizzconon, a Diablo 3-at pedig nagy valószínűséggel a feltápolt, lipcsei kiállításon fogják hivatalosan bejelenteni. Legalábbis ezt remélik, mivel Paul Sams 2006 augusztusában a lipcsei show alkalmával tette a fenti bejelentését.

Link to comment
Share on other sites

Diablo 3-at pedig nagy valószínűséggel a feltápolt, lipcsei kiállításon fogják hivatalosan bejelenteni. Legalábbis ezt remélik, mivel Paul Sams 2006 augusztusában a lipcsei show alkalmával tette a fenti bejelentését.

ööö, maradjunk annál hogy a harmadik, szupertitkos projectet, mert sztem simán nem 100% h dio3 az :P (de azt se mondom h nem az)

Link to comment
Share on other sites

"Akik emlékeznek még rá, azok bizonyára tudják hogy Paul Sams még a tavalyi lipcsei kiállításon - tehát a Games Convention-ön - tett egy olyan kijelentést, mely szerint a következő lipcsei show-n kívánják a Diablo 3-at hivatalosan bejelenteni. Azóta eltelt egy év, és a három nagy projekt közül - StarCraft 2, World of Warcraft: Wrath of the Lych King, Diablo 3 - kettőt már nagydobra vertek. Nyilvánvaló, hogy utóbbi ütőkártya maradt csak hátra, s mi azóta kétségek között vergődünk: a Blizzard játszik az idegeinkkel, vagy tesznek végre valami lépést nyugalmunk érdekében? Nos, az idei Games Convention tehát mindenképp izgalmas lesz, ám egyelőre fennmarad a kérdés: lesz-e végül Dio3 beharangozás vagy sem?"

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

ha a starcraft2-t a bejelnetésének napjáig titokban bírták tartani akkor miből gondoljátok hogy bármilyen nem hivatalos diablo 3-mal kapcsolatos információ IGAZ? azt higyjétek el amit a bliz mond. amúgy tényleg kurvajólenne ha bejelentenék de azt se bánnám ha valami egészen más dolgot villantanának a lipcsein

Link to comment
Share on other sites

Diablo 3 nem lesz, de lesz helyette más. A Blizzard-tól ugyanis kiváltak a diablo készítői, alapítottak egy új stúdiót és csinálják a Hellgate: London nevű játékot. Ahogy nézegettem róla a képeket nagyon brutál grafikájú rpg lesz, a játékmenetre, történetre pedig garancia az ex-blizzard-os fejlesztőcsapat. Egy link:

 

http://www.gamekapocs.hu/cikk/610/639/1/Hellgate:+London+Elozetes

Na igen sajna kiváltak ha lesz is diablo 3 az már nem leesz a régi feelingű....

 

Amúgy a fél diablo stáb készítette a guild warst is...legalábbis úgy tom.

 

Nekem van 1 olyan érzésem h starcraftos mmorpgt csinálnak de ez csak tipp :)

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok, tudom hogy nem igazán ide illő a kérdésem, de azért mégis örülnék ha segítenétek. Szeretnék diablo 2 vel játszani 64 bites vistán, meglehetne ezt oldani valahogy? Az a gond hogy a kompatibilitás miatt eleve fel sem engedi rakni a játékot, próbáltam átállítani a tulajdonságogban is, de úgy sem engedi. Esetleg valaki tudna valami módot rá? (azon kívül hogy vegyek új gépet, és rakjak új windowst :D ) Nincs esetleg valami progi? Előre is köszi mindent, sziasztok

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

én nagyon szeretném ha lenne dio 3 ez a Hellgate azért nem tetszik mert már a lőfegyverek is benne vannak pontosan ezért szeredtem a dio 2-t mert mentem és kaszaboltam + televoltam sok jó képességgel palának az aurák ászok voltak:D:D

csak annyit hogy a Diablo 2vel 4 éven keresztül jácottam ezzel a hellgateval kb.:2 hetet bírnék aztán megunnám na az a lényeg hogy ne veszitsük el a reményt arra hogy megjelenik a Diablo 3 és (én azzal is jáccanék 4 évet legalább)nem csak netes lessz mert szerintem a netes játékoknak eleve nem olyan jó a játékélménye mint hogy 1 sötét barlangban egyedül kószálsz zombikkal körül véve és ki tudja mit rejt még a sötét:D na de ez az én véleményem

én szoritok érte

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...