Jump to content
PirateClub.hu

Diablo 3


Lukács
 Share

Recommended Posts

Diablo III. misztikum: Közeledik a bejelentés?

 

A PCGAMER magazin augusztusi számának címlapját teljes egészében a Starcraft II. foglalja el, ám néhány szemfüles rajongó kiszúrta, hogy a borító alján ott díszeleg egy sokat sejtető felirat: What happened to Diablo 3, azaz mi történt a Diablo 3-mal címmel. Egy napig volt látható a friss borító, másnap már a kiretusált változat volt elérhető. Lehet, hogy a szintén augusztusban esedékes Blizzconon bejelentik a Diablo 3-at, ezért csaptak rá a szerkesztők kezére. Amennyiben még idén bejelentik a folytatást medvekosztümöt öltök és körberohanom háromszor a parlamentet.

hwnews_3215_.jpg

hwnews_3216_.jpg

-----

By Blox

Módosította Gabi89
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sziasztok persze hogy lesz valahol olvastam is róla asszem 2007es E3on lessz ivideó róla söt azt hallotam hogy már a 2006oson is kellet volna lennie. De olyan hirek is keringnek hogy lehet hogy a diabló3 csak playstation-re lessz még pedig azér hogy a WoW-tol ne vegyék el a játékosok számát de remélem nem igy lessz Blizzarrd mindigis pcés volt remélem az is marad :P

Link to comment
Share on other sites

Újabb nagy adag pletyka látott napvilágot a Diablo 3-mal kapcsolatban. Egyesek sejteni vélik, hogy a Blizzard a játékot Playstation 3-ra fejleszti!

 

A pletykák alapját adta, hogy a fejlesztők az egyik jelenleg készülő játékukhoz nemrég megvásárolták a Havok 4.0 fizikai implantátumot - de hogy ezt miért kötik össze a Playstation 3-mal? Az ok az, hogy a Havok Engine háromszor nagyobb teljesítményre képes, ha Playstation 3 játék alatt dübörög, így logikusnak látszik, hogy a Dió 3 ezzel az új Sony konzol nagy erejét szeretné minél jobban kihasználni. Apró érdekesség még, hogy a Havok-ot általában nem a fejlesztés kezdeti stádiumában szokták beleépíteni a játékokba, tehát készülhetünk a bejelentésre - legalábbis a pletykákat útjára indító egyének szerint. Mi nem hisszük el egy szavukat sem, de a pletyi érdekes és logikus okfejtésének köszönhetően helyet kölcsönzött magának itt, a GK-n.

 

elvileg pc-re és ps3-ra adják ki

 

de lehet hogy csak ps3-ra :(

Link to comment
Share on other sites

hát szerintem Pc-n jobb is ez a játék mint egy konzolon...dehát ők tudják nagyon örülnék neki ha pc-n is lenne....alapjáraton nem kell semmit változtatni a játékon csak pár karakter kell meg új pályák ennnyi.felőlem a régi grafikai is maradhat csak legyen!!!!! :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

mondjuk a kegyetlen hardcore d3 fanok(regi osztalytarsaim kozul pl) lehet h megvennek a ps3at csaka a d3ert.... mi ugye nagyon megerne a sonynak!

 

jah meg vegulis jo lenne ha a regi 2d,csak agyontuningolva, ugy hogy ha razoomolunk, latjuk ahogy abogar odaszarik a levelre stb :D

kulonben neis jatszottam a d2-vel, tobbszor is kivittem, nagyon jo jatek volt... bar ha kijon pcre en alapbol a cinematics-ok miatt leszednem, mert a blizzard hihetetlen elethu kis clipeket csinalnak mindig, mint pl ugye a d2 introja... szal hajra

Link to comment
Share on other sites

a d3 ugyis fizetös lesz ezzel elveszik az egész élvezetét... szerintem naon nehéz lesz überelni a d2öt .. állítólag már egyszer kész volt ... de nem volt elég jó ezért ujra készítették... az biztos h ha egyszer kész lesz akkor überelnie kell minden eddigi blizzard játékot....

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...