Jump to content
PirateClub.hu

Diablo 3


Lukács
 Share

Recommended Posts

cinematic trailer HD:

 

ftp://data2.hardwired.hu/pub/windows/games/videos/Diablo3-CinematicTrailer_EU_EN.avi

 

gameplay HD:

 

ftp://data2.hardwired.hu/pub/windows/games/videos/HW-Diablo3-GameplayTrailer_EU_EN.avi

 

szerk: most már bejön a karakteres oldal, bár jelenleg csak a barbár és az új witch doctor van benne, nem vmi sok infóval

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

üt.

 

remélem lesz assassin is, mert az volt az all time favorit d2-ben :)

 

elvileg nekró nem lesz, ezt mondta az egyik fejlesztő a mai nap folyamán (ugye ma van a WWI)

 

"Lesz nekró?" kérdésre a válasz Hardwired-en:

D3 developer panelben azt mondta a koma hogy játszottak a gondolattal de egyenlőre elvetették

Link to comment
Share on other sites

thegamelord: hát nagyon remélem, h nem véglegesnek szánják :D

 

davedane: azok után milyen jól ki volt találva az egyben a táska, szvsz vétek elcserélni egy ilyen fix helyes megoldásra, h pl. egy tekercs ugyan annyi helyet foglal, mint egy fejsze :S

Link to comment
Share on other sites

am nem tom hogyha megnézitek a withcdoktor dettó az mint a nekró fullra csak máshogy nézki.... lényeket idéz átkor plusz spellezik...szal am nekem a nekró nagyon nem jött be a D2-be az assasin nah az zsír sztem ami várható kaszt még: egy olyan ijjász/hunter szinte száz százalék aztán paladin lehet

megmég vmi spellező kaszt druid mage vagy vmi sztem bár nemtom lehet kitalálnak még vmi extrémet pl vámpír farkas ember bár ezekbe nincs annyi fantázia sztem de majd meglátjuk

Link to comment
Share on other sites

thegamelord: hát nagyon remélem, h nem véglegesnek szánják :D

 

davedane: azok után milyen jól ki volt találva az egyben a táska, szvsz vétek elcserélni egy ilyen fix helyes megoldásra, h pl. egy tekercs ugyan annyi helyet foglal, mint egy fejsze :S

Nem foglal ugyan annyit :huh: A képen alapból 4 tekercs van egy slot-ba téve. Kitudja hány tekercset lehet maximum bepakolni.

Link to comment
Share on other sites

inventory remélem nem marad így, legyen a jól megszokott diablós.

 

a witchdoktor meg max funkciójában egyezik a nekróval többé-kevésbé, mivel a nekromanta átkokat szór és élőholtakat idéz, míg a witchdoktor manipulál és érdekes lényeket idéz :)

Link to comment
Share on other sites

A Blizzard már megnyugtatott mindenkit, hogy egy gyenge gépen is szépen fog futni. Törekednek az optimalizáltságra, ugyanis a játék fanatikusai nem biztos, hogy high-end pc-vel rendelkeznek.

 

Én egyáltalán nem tartok a gépigénytől, bízom a srácokban.

Link to comment
Share on other sites

Hát nem teljesen egy kategória a kettő. Ez nem mmorpg, ahol gamecardot kell venni havonta. Vagy lemaradtam valamiről és havidíjas lesz?

 

Mindenesetre én tuti megveszem eredetiben. A kettő is megvan + a kieg. A háromba meg azt ígérték, hogy coop módra fektetnek nagy szerepet, és ahoz gondolom eredeti kell majd. Bransi, ha megveszed, majd kalandozhatnák együtt :lol::D

Link to comment
Share on other sites

ezt a játékot kötelező megvenni, bűn warezolni :) remélem lesz collector's, és ha igen, akkor azt, hogy hazánkban is :)

 

nem lesz havidíjas, bnetre fog épülni, és azt úgysem fogják meglépni, hogy a bnetet havidíjassá teszik (ezzel együtt sc2-t és di3at is azzá tennék, és ez elég valószínűtlen).

 

sztem, a sajtótájékoztatós ürgétől függetlenül is, régebbi gépeken is el kell futnia, mert nem egy Unreal Engine 3 :P de attól még csodásan fest, legalábbis számomra.

és igen, a dio2 fanok nem biztos h mai géppel tolják a játékot, így érthető az álláspontjuk (személy szerint nem is bánom).

Link to comment
Share on other sites

Na srácok, egy kis PC World-ös okosság.

 

Az új Diablo az ATI-t szereti

 

A grafikus kártyák világára is furcsa hatással lehet az új játék. XP is elég, de ha Vistán futtatjuk, akkor a legújabb DirectX-re lesz szükség, ráadásul még a Mac-esek is örülhetnek...

 

A World of Warcraft az online játékos társadalmat sikeresen meghódította. A Blizzard már fejleszti a hihetetlen sikereket elért Starcraft második részét, és a napokban bejelentette a Diablo harmadik részét is. A cég honlapjára felkerült már egy korai FAQ, ami elárul néhány igen érdekes részeltet. Az NVIDIA-nál - ahol amúgy szokás kis pénzmaggal erősíteni a játékfejlesztők NVIDIA felé tanúsított jóindulatát - bizonyára nem örömmel olvassák a dokumentumot.

 

Az első pofon, miszerint a játék mindenképpen futni fog Windows XP-n - ugyan nem csak az NVIDIA-nak fáj, ám mindenképp hátráltatja a cég DirectX 10-es kártyáinak elterjedését is. Bár a játék természetesen Windows Vista alatt is fut, a DirectX 10, bár nem kötelező, de erősen ajánlott, méghozzá a DirectX10.1.

 

Márpedig az NVIDIA-nak jelenleg nincs ilyen a tarsolyban. Igaz, ahogy a Blizzard-ot ismerjük, mire a játék kijön, már akár a DirectX 12-t használhatják majd a játékosok... A másik hír, ami kellemetlenül érinti az NVIDIA-t, a manapság divatossá vált fizikai gyorsítás. A Diablo3 a Havok motort fogja használni, nem pedig a PhysX-et, amit az NVIDIA minden erejével igyekszik rátukmálni minden játékfejlesztőre.

 

A játék mindezeken felül megjelenik majd Mac OSX-re is, ahogy azt már megszokhattuk a Blizzard-tól, ergo nemhogy Vista nem fog kelleni hozzá, de még PC sem. A Blizzard eddig bármit is fejlesztett sikeres lett, trendeket hozott létre, ezért egy ilyen bejelentés súlyos problémákat is okozhat a hardvergyártó cégeknek. Sok mindent nem tudni még a Diablo3-ról, hiszen alig két napja jelentették be, de az már most látszik, hogy nem csak csúcsgépeken futó, két nap alatt felejthető alkotás lesz. Csak remélni tudjuk, hogy több játékfejlesztő érez majd késztetést magában hasonló produkciók létrehozására.

Link to comment
Share on other sites

sziasztok persze hogy lesz valahol olvastam is róla asszem 2007es E3on lessz ivideó róla söt azt hallotam hogy már a 2006oson is kellet volna lennie. De olyan hirek is keringnek hogy lehet hogy a diabló3 csak playstation-re lessz még pedig azér hogy a WoW-tol ne vegyék el a játékosok számát de remélem nem igy lessz Blizzarrd mindigis pcés volt remélem az is marad :P

 

 

Ilyen hülyeségeket ne írj :P

 

A Blizzard volt az egyik olyan cég, mely kijelentette, hogy a konzolnak nincs jövője és ők arra játékot soha nem fognak csinálni.. Viszont Pc-én meg mindenre és alacsony gépigénnyel, hogy sokan tudják játszani. Grafika a videokban lesz, de a játék élmény mindenkit kárpótólni fog, Nem véletlenül játsszák még mindig a Crysis mellet a régebbi Blizzard gameket..

Mellesleg Diablo 3 nagy durranás lesz és kb. annyian megfogják venni, mint a sc2-őt..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...