Jump to content
PirateClub.hu

Heroes


etooo
 Share

Recommended Posts

Kicsit SPOILERERek lesznek a következők, ezért csak azok olvassák, akik követik hétről-hétre a 4. évadot is. Vagy aki nembánja, ha megtud egy-két dolgot. :)

Na szerintem az 5. kötet lazán nyomja a 4.-et, mert az valami harmatgyenge volt. Bár eddig igazából a Samuel szál viszi a hátán az egészet, de az 5. résztől már kezdenek beindulni a dolgok. Kíváncsi vagyok mi lesz Sylar-rel, mert ugye az egyik fele az ott van a cirkuszban, a másik pedig bennragadt Parkman agyában. A Claire lezbis dolga elég fura, sőt nem is látom értelmét. Hiro meg kár, hogy meg fog halni, bár ha Peter még időben megtalálja, akkor túlélheti. Am az valami hátborzongató volt, amikor Peter újjáéledt és már csak röhögni tudott az egészen :D

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hát, tényleg kezd kicsit élvezetesebb lenni. Az, hogy ugyanazok a jók, ugyanazok a rosszak ellen, már lerágott csont volt. Ez az új gonosz? figura tényleg jó húzás volt, de szerintem nem fogja megmenteni a sorozatot. Sajnos szerintem kiírták belőle, amit csak lehet. Petert sosem szerettem, mert nyálas és túl volt tápolva. Így már jobb, hogy csak egyszerre csak 1 képessége lehet. Sylernek meg drukkolok, hogy térjen vissza, mert az ő karaktere legalább izgalmas és hát ő a főgonosz. Milyen lenne már, ha ott a cirkuszban térne magához és nem tudná érintéssel átvenni a képességeket. Rengeteg megskalpolt artista...... Jó kis akciófilm. Syler mindenki ellen.

Link to comment
Share on other sites

Mert asszem a 3. könyvben elvesztette a képességét, de aztán egy szer segítségével sikerült visszaszereznie, csak már nem tudja magában tartani az összes erőt. Ez a húzás érthető a készítők részéről, mert kezdett már egy kicsit túl erőssé válni a karaktere, ha így folytatódott volna, nagyobb erőre tett volna szert, mint Sylar.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Miután a TV2-n vége lett a második évadnak, én sem foglalkoztam a sorozattal túl sokat, de már meguntam az örökös ismétléseket, és 2 hete elkezdtem letölteni a 3. évadot.

Egy hét alatt végig is néztem, és én mondjuk kifejezetten érdekesnek találtam, ahogy 3. és 4. könyvben bemutatták a két végletet: először azt, hogy mi lenne, ha mindenkinek lehetne képessége; másodszor meg pont az ellenkezőjét, ha szörnyként kezelik az emberek a különleges képességűeket, és vadásznak rájuk.

Jelenleg a 4. évad 10. részénél tartok. Elméletileg Sylar, újra Syler, de még mindig Nathan-nek adja ki magát. Nem igazán értettem, minek kellett az a Claire/Gretchen dolog, mivel nem lett belőle semmi, így olyan felesleges erőlködésnek tűnt, hogy valamivel kitöltsenek egy részt...

Így, hogy nem láttam még végig, kíváncsi vagyok, hogy hova jutnak még a Samuel szállal. A Szökés után szerintem Robert Kneppernek ez a szerep is nagyon jó, igazából valószínűleg el sem tudnám képzelni őt egy nagyon pozitív karakterként.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Heroes: kasza

Szó szerint tíz másodperce került fel a hír a Hollywood Reporter blogjára. Ennyi a lényeg és azt írják, hogy hivatalos a Heroes kaszája.

Frissítek, ha lesznek részletek, hogy terveznek-e lezáró filmet, stb, de hadd jegyezzem meg, hogy teszési indextől függetlenül, a sorozat hatalmas sikersztori volt – és utána gigantikusat bukott. Ekkora zuhanást ritkán látni, hiszen kirakatsorozatból lett kiröhögött izé. Pedig anno, ha emlékeztek, Heroes: Origins címmel még spinoffot is terveztek, Kevin Smith rendezte volna az egyik epizódot és más ismert arc is beszállt volna, de a sztrájk miatt lelőtték végül. Talán, ha…

Forrás: Sorozatjunkie
--------------------------
Első két évada örök klasszikus marad. Ami utána jött az felejthető sajnos.
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Másfél év után kezdtem el újranézni a 3. évadot, immár szinkronosan. Nekem az az évad tetszett, a negyediket éreztem már inkább kínlódásnak, és az után tényleg nem csodálkozom a kaszán.

Viszont részemről kapott egy piros pontot, hogy adtak egy keretet az egész sorozatnak Claire akciójával, mert ha jól emlékszem az első rész is azzal kezdődött.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...