Jump to content
PirateClub.hu

Heroes


etooo
 Share

Recommended Posts

  • Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Egyszer ,,csak úgy" belenéztem a 1x24 részbe és mondom Úr ISTeN Mekkora baromság, hogy előjön az ember a semmiből, meg fénylik a keze! Rá 2 hétre nagyon unatkoztam mondom elkezdem az elsőt!!! :rolleyes:

 

1 nap alatt 12 részt megnéztem...:) ÉS komolyan mondom nagyon tetszett a TÉMA!!! A Kedvenc sorozatom a szökés után! Feliratosan várom majd a 3. Hősök évadot ... Amerikába szeptember 22.....

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

áj em egy Hősöf fan, jelentkezem. Nagyon birom ezt a sorozatot, soha nem legyen vége, mint a Barátok köztnek... bár az igaz, hogy nyomathanák gyorsabban is, ostoba író sztrájk... ti hallottattok már ilyet, hogy az ÍROK, akiknek nincs semmi dolguk, csak ülni a seggükön, és írni a sztorit? Igaz, hogy határidőre, de akkor is.

Na mindegy, hülye bölcsészek...

Szóval várjuk izgatottan a szpetembert, és reménykedünk, hogy valaki föltölti, és valaki feliratot is csinál hozzá.

vagy addig meg lehet tanulni angolul, mert annyira nem beszélnek benne rossz kiejtéssel, olyan "angolosan". Ha valaki odafigyel, akkor érthető. én miután a második évadot végignéztem kétszer felirattal, harmadszorra már értettem nélküle is.

Link to comment
Share on other sites

Jelenetkezem, én is nagy hösök fan vagyok..

Claire baby meg egy istenőőő áhh, hihetetlen jó ö a legjobb a hösökbe a csajok közül

"Szájler" meg jó szereplő, illik neki ez a szerep.. de szerintem az 1. évadba sokkal jobb volt szájler szerepe B)

 

hunzepp: én idáig minden részt úgy néztem, hogy hétfön megy amcsiba és kedden reggel már fent van a neten, este meg már a magyar felirat is.. nem csak a Hősök-nél volt író sztrájk, hanem az egész usába.

Amugy meg az elsö rész dupla lesz(?), de az biztos, hogy 2 órás lesz B)

Link to comment
Share on other sites

egy kis infó, és 1 kis "alig látható" 15 perces ízelítő a 3. évadból...

 

 

 

http://www.sorozatjunkie.hu/2008/08/02/reggeli-video-1-heroes-3x01-nagy-szereposztasi-hir/

 

még 1 kis morzsa:

 

"TCA: Heroes - Elkezdődött a Comic Con

2008. 07. 24. 17:59 - Írta: winnie

 

24 hozzászólás | kategória: hírek

 

Lehet örülni, vége a TCA-nek, ez az utolsó infós bejegyzés, de ugye mától indul a Comic Con és ezernyi újabb infó leselkedhet ránk, többek között le fogják vetíteni a közönségnek a Heroes - 3×01-et, amit ezután ezerfele fognak elspoilerezni a népek, így aki kerüli a spoilert, az óvatosan közlekedjen.

 

Ma többek között Kings, Knight Rider, Dexter, Middleman, True Blood és Wizard’s First Rule panelek vannak, tessék csekkolgatni a netet. De akkor egy kis Heroes.

 

A megjelenő második évados DVD-re felkerül a részben leforgatott 2×12 és 2×13. Ezekkel a részekkel indult volna eredetileg a 3. fejezet, az Outbreak (Járvány) című, ugyanis az eredeti befejezés szerint egy fiola halálos vírus került volna a 2×11 végén a levegőbe és ezzel kellett volna dacolni a hősöknek. Így viszont a sztori kimaradt és az NBC kérésére a 2×11 végére egy cliffhanger került, hogy a nézők bizonytalanságba kerüljenek. (így valószínűleg ez a tavalyi előzetes nagyrészt fel nem használt jeleneteket tartalmaz.)

Ben Silverman, NBC-főnök szerint a Heroes erősebb lesz, mint valaha, 10 hónapos szünet ide vagy oda. “Tim Kring ezúttal beletrafált.” (”nailed it”) jegyezte meg. “Láttam a két órás premier első vágott verzióját… és eszméletlen.”, folytatta.

A 3. évadban Sylar-nél sokkal “rosszabb” karakterek is feltűnnek - hogy ezek már ismertek vagy újak lesznek, majd kiderül.

Jelenleg a 8. részt forgatják, így a premierre nagyjából készen lesznek a teljes fejezettel.

A 2. évad hiányossága, Hayden Panettiere szerint az volt, hogy alig találkoztak benne a hősök. Ezúttal ez nem így lesz, sokkal több közös jelenetre lehet számítani.

A többi infómorzsa a tovább mögött - nem akkora spoilerek, inkább homályos utalások, mivel interjúkban beszéltek a színészek (Hayden P. és Masi O.), de azért eldugom. Többek közt a 3. évad első jelenete is kiderül.

 

Az S3-ban kapunk Jövő-Claire-t és egy teljesen más Jövő-Hiro-t, hiszen az eddigi Jövő-Hiro már nem létezik, lévén a katasztrófát megakadályozták és minden megváltozott.

Claire-nek más oldalát is megismerhetjük, egy idősebb, vadállat (badass) Claire-t, aki a “nagyon más” jövőben él. Hayden P. örül annak, hogy az évadban egyszerre játszhat két karaktert, hiszen ide-oda ugrálnak majd a jövő és a jelen között.

A 3. évad Hayden P. elmondása szerint azzal fog kezdődni, hogy Jövő-Claire épp le akarja lőni egyik hőstársát és Claire szinte mindvégig a központban fog maradni.

Az 1. évadban Peter önmagával küzdött, a 2.-ban elvesztette magát, míg a 3. évadban nem lesz önmaga.

A végére pedig egy nagyobb spoiler fehérrel: egy, a forgatáson interjút készítő blogger látta Ali Larter-t elvágott torokkal és Peter-t golyóval a fejébe és állítólag gusztustalan volt a látvány.

 

/sorozatjunkie.hu/

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Eddig csak első részt néztem meg. Nem tünik rossznak. De a történet már elég rókabőr :D Első évadba meg kellet menteni a Földet, másodikba megint meg kellet menteni a Földet, ebbe pedig szintén meg kell menteni a Földet. Ez már cseppet unalmas, de ettől függetlenül megnézem :P

Link to comment
Share on other sites

Nekem tetszik :D sorozatfüggő vagyok, így nagyon el kell rontaniuk, hogy ne tudjam végig nézni, de eddig tetszik :D Szkeptikusok: mit csináljnak mégis a hősök, ha nem a világot mentik meg? Akkor titeket milyen "hősös" eksön érdekelne, pl. Nathan lebegve céloz a budiba vagy mi? :D

Link to comment
Share on other sites

szerintem pont az volt az első két részben a jó, hogy egy csomó mindent belezsúfoltak. ezáltal elérték, hogy totálisan ne értsünk semmit! :D nekem legalábbis kevés dolog jött át. szóval így nyitva hagynak egy csomó kérdést, aminek a megmagyarázását (mint a 2. évadban) a következő részekre hagyják.

de most mindenképpen előny, hogy ott kezdik, ahol abbahagyták, és nem négy hónap kieséssel...

Link to comment
Share on other sites

Nekem bejön ez ,hogy rengeteg szál fut és néha azt se tudom mi van mert lehet rajta gondolkodni akár a következő részig is.

4hónap kiesés is azért volt jó számomra mert nem vágtad le,hogy akkor most mi van és gondolkodtál rajta aztán amikor berakták a 4hónappal ezelőtt c. részt akkor rájöttél,hogy mi van.Esetleg már te magad is hamarabb kitaláltad vagy nem stb...

Ilyen volt az is amikor a 2.évad utolsó részében lelőtték Nathant és találgattuk ki lehet az.Hetekig ment a vita a fórumokon aztán senki nem találta el mert future Peterre nem gondoltunk.

Petrelli mama képessége érdekes...Meg,hogy Sylar a fia hát nem tudom ezt csak most úgy mondta,hogy legyen min izgulni vagy tényleg igaz.

Link to comment
Share on other sites

Első évadba meg kellet menteni a Földet, másodikba megint meg kellet menteni a Földet, ebbe pedig szintén meg kell menteni a Földet. Ez már cseppet unalmas

Dehogy unalmas :) Megmenteni a világot sz'tem somem unalmas :P

 

Amúgy iszonyat nagy lett szerintem az évadnyitó! A második rész végen nagyott néztem Angela bejentésén. A jövő Peter pegid marha badass. Flint képessége (a kék pyrokinesis) az eddigi legszebb és legcoolab szvsz :D. Mohinder pedig a hírek szerint Spider-Man lesz :D

Link to comment
Share on other sites

amúgy lenne egy érdekes kérdésem: Noah szemüvegét is regenerálta Claire képessége? :D

ja, és ha fölmentek a

www.primatechpaper.com

oldalra, érdekes dolgokat lehet találni. Csak ki kell találni két jelszót. :D Nekem az első sikerült, de a második még nem. Jó próbálgatást!

aki megtudja a második jelszót, az írjon már, mert szinte mindent kipróbáltam, amit csak el lehet képzelni, de nem jött össze... ha senkinek nem megy, akkor adok majd könnyítést az első jelszóhoz, de mondom: nem nehéz

Link to comment
Share on other sites

http://www.primatechpaper.com/T3001/

 

név: bennet

jelszó: claire

 

Utána pedig a 4 profilhoz tartozó jelszó:

 

C3001: This is Hana's profile (a.k.a Wireless)

Username: bennet

Password: HGghx11a

 

C3002: This is Matt Parkman's profile

Username: bennet

Password: MPggtn75x

 

C3003: This is ted's secret profile

Username: bennet

Password: TSntz14b

 

C3004: This is Sylar's secret profile

Username: bennet

Password: GGeh81zu

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...