Jump to content
PirateClub.hu

Arsenal


Haino
 Share

Recommended Posts

Nyerhetünk, ha jól felszívjuk magunkat, de a védelemnek jól kell muzsikálni!Nagyon!Elsősorban Rooney-tól tartok!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Összességében nem olyan megrázó ez a vereség!Persze bosszantó, hogy egy buta hiba miatt kaptuk a gólt!Almuniának rengeteget köszönhet a csapat!Gibbs egy hibát leszámítva zseniálisan helytállt!Igazából egy Arshavin szintű kreatív ember hiányzott a támadásainkhoz, aki váratlan megoldásokra képes!A támadásaink iszonyú ötlettelenek és rosszak voltak!Nehéz lesz a továbbjutás de nem lehetetlen!

Link to comment
Share on other sites

Az Arsenal helyzetét illetően nagyjából egyetértek veled Swarm, több góllal is nyerhettünk volna (mármint a Manchester, hisz Manchester-fan vagyok), de az Arsenal -elsősorban Almuniának köszönhetően- megúszta ennyivel. A visszavágón ilyen alibi játékkal nem lesz esélyük a továbbjutásra, még ha ott is lesz Van Persie és ha összeáll az alapvédelem :huh:

Link to comment
Share on other sites

Hello!

Nem ezt vártam a csapattól. Vagyis főként a támadásoknál... tényleg ötlettelen ,könnyen olvasható passzok voltak az ellenfél térfelén ... Almunia nagyon jól védett :) Az 1-0 még éppen hogy elfogadható eredmény ,amiből vissza lehet jönni ,de nem ilyen játékkal. Remélem Wengernek igaza lesz és a jövő héten egy "más" Arsenal fog játszani .Akkor bármi megtörténhet.

Link to comment
Share on other sites

Hazai pályán egész más lesz, a helyzet, abban biztos vagyok!Vassadi!Az alapvédelem nem fog összeállni, mert Gallas nem játszik, Clichy játéka pedig kérdéses!Mellesleg ilyen védelemmel is csak 1 gólt kaptunk ami nem rossz!Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz az Emiratesben, ha viszünk kreativitást a támadásokba, akkor nem lesz gond!Remélem a mu nem fog olyan antifocit játszani mint a chelsea a Nou Campban...

Link to comment
Share on other sites

Swarm, kétlem, hogy a Manchester antifocit fog játszani a visszavágón, amúgy sem a csapat stílusa (ebben a szezonban szerintem nem is láttunk tőlük ilyet), meg egy ilyen védelem ellen nem is érdemes. Elképzelhető, hogy az Emirates-ben az Arsenal lesz majd inkább a kezdeményezőbb (nekik persze jobban is kell), de még ha így is lesz, a Manchester egész biztosan nem fog majd annyira alárendelt szerepet játszani, mint az 'ágyúsok' az odavágón; nekünk is meglesznek a helyzeteink. Két támadó szellemű csapat találkozik majd (még ha az Arsenal az első meccsen nem is ezt az arcát mutatta), a szerdai összecsapás sem volt rossz, de most jobb meccsre számítok ;)
Link to comment
Share on other sites

Abban én is biztos vagyok, hogy hajtósabb, jobb meccs lesz mint az első!Kb mint a bajnoki volt!Ami a védelmünket illeti, tény, hogy nem egy topforma, amit a srácok mutatnak, de azért elég szépen megállították az ellenfelet szerdán! ;)

Persze ezek csak szavak, jövő héten kiderül mi is lesz!

Link to comment
Share on other sites

Szerdán nem voltam elégedett a csapat játékával ,a hétvégén a B+Arshavin csapata bebiztosította a bl indulást a jövő évre,ami azért pozitívum.

A United ellen nehéz dolgunk lesz,de ha egy olyan Arsenalt látunk mint pl a bajnokin akkor bármi megtörténhet. Két nagyon jó csapat játszik majd és remélhetőleg egy jó meccset.

Hajrá !

Link to comment
Share on other sites

oké...kapunk 2 gólt...jobb az mu. nem érdekel...de még1 ilyen ellenszenves játékos mint ronaldo nincs a világ az 100%...mi a jó kur** annyát mutogat?? mit sír?? áááá hihetetlen...hulladék az egész játékos... veszek 2000 ft-ért egy ronaldos mezt és elégetem meg leköpöm, többet az én szemembe nem ér ez a játékos, hiába tud sarkazgatni meg mittudomén mit csinálni...meg lehet nézni a nagy mencseszteri játékosokat h miért lettek nagyok...de ebből a csicskából soha nem lesz nagy játékos...húúúú de elszáll az agyam az ilyeneken...

 

remélem a barca megnyeri az egészet...nem mintha szeretném a barcát de vmivel szimpatikusabb mint a mecseszter...

 

Link to comment
Share on other sites

. . .

 

Egyértelműen jobb volt a Utd. Ronaldo is jól játszott ,szép gólt lőtt de valóban néha egy kicsit sok volt amit csinált. Viszont nem ezen ment el a meccs. Be kell látni hogy jó csapatunk van de vannak nálunk jobbak,tapasztaltabbak. Azért jó volt látni hogy teljesen nem omlottak össze a srácok és az is szép hogy európa legjobb 4 csapata közé tartozunk,főleg ennyi fiatallal a keretben.. Ennél többet nem is kell mondani .

Link to comment
Share on other sites

oké...kapunk 2 gólt...jobb az mu. nem érdekel...de még1 ilyen ellenszenves játékos mint ronaldo nincs a világ az 100%...mi a jó kur** annyát mutogat??

 

remélem a barca megnyeri az egészet...nem mintha szeretném a barcát de vmivel szimpatikusabb mint a mecseszter...

 

 

-> nem kell messzire menni hogy találj még hasonlóan "ellenszenves" játékost. ott a tyieri. Pont tőletek ment a barcába. Nem tudom hol tanulta a közönségnek a bemutatást, nem is érdekel. Meg lehet tekintgetni a Clasicon is mit művelt. Lehet hogy nálatok tanulta, lehet már a színházak városában... De azért ha nekem hijo de putázott volna lehet nem ússza meg bekiabálásokkal :)

Gondolom őt imádod, de ha ellenetek csinál vki hasonlót az már egy nulla :)

 

 

Objektivitás rulez.

Link to comment
Share on other sites

Henry-ra azért még nem igazán mondták azt, hogy ellenszenves focista...Nem olvastam még olyan nyilatkozatot vagy hasonlókat ahol Henry ilyen dolgairól írtak volna . <_< A góljait láttam a Madrid ellen ,a mutogatásokat nem nagyon .

Link to comment
Share on other sites

Creoque, szerintem a vak is látja(meg az összes seggnyalója is), hogy ronaldo egy bűn nagyképű paraszt!Persze lehet, hogy van mire de egy sportember nem ilyen, akár belátod akár nem!...a meccsről!

 

Szánalmas, gyenge, visszataszító!Ilyen szavakkal lehet bírálni a tegnapi játékunkat!Én azt tudom, hogy a 2 bekapott gól megrázta a csapatot de elvégre profikról van szó, túl kell lépni!Közünk nem volt a meccshez!Kinyíltunk, területet engedtünk nekik, ez lett az ára!Senkit nem lehet kiemelni, max olyan játékosunk volt aki nem volt annyira sz@r!Otthon, így kikapni szégyen!Itt volt a lehetőség, hogy megmutassuk mindenkinek mire vagyunk képesek!Hát ennyire!A mu játszotta a játékát, mi meg néztünk!Ők nem csináltak semmi extrát, mi voltunk iszonyú rosszak!Szeretem az Arsenalt, soha nem hagynám el a csapatot, de ilyenkor ég a pofámról a bőr...

 

Link to comment
Share on other sites

nah jó...én nem azért írtam le a ronaldos dolgot h most minden más szurkoló ide járjon és felhozza a hülye példáit...Henry az Arsenalba soha nem mutogatott...az h utána mi lett belőle, megmondom őszintén nem nagyon érdekel...de ha már Henrynél járunk akkor mikor láttad te h felrugják és elkezd síró pofát vágni?? soha...felkel és meg reklámálni vagy tovább megy...vagy lesésrül tök mind 1...de nem kezd el sírni össze vissza mind1-es ellene elkövetett szabálytalanságnál...mencseszterbe Gibbs megette ronaldot...akárhányszor szerelték állandóan sírt a szája, keljen fel és focizzon tovább ha már olyan "sztrár"... természetesen én is elismerem h jobb csapat az mu. ... csak a vak mondhatja rá h nem... de azért az jó érzés h a legjobb 4 csapat közé tartozunk...

 

(és ha Gibbs nem csúszik el és Almunia nem nézi be azt a labdát, akkor bőven lett volna esélyünk még tovább jutni persze a fociba nincs ha... csak úgy megjegyeztem....)

Link to comment
Share on other sites

SZÉGYEN!!Ez nem az Arsenal!Helyzetkihasználás 0, védelem 0, csapat 0!!!Sokkal jobbak voltunk az első félidőben és a második játékrész egy periódusát is uraltuk!Mire mentünk vele?4:1 gratulálok!Nem tudom meddig van még türelem Wenger iránt!Ez így már túl sok...és ami a legnagyobb szégyen, otthon, 2 ilyen vereség, 1 héten belül....a meccs embere amúgy vitán felül Petr Cech
Link to comment
Share on other sites

ááá :( nem ezt érdemelte volna a csapat . Szép támadásokat vezettek és sok helyzetünk volt... Simán hozhattuk volna a meccset egy kicsit jobb védekezéssel és helyzetkihasználással. A 4. hely már biztos megvan ,idén sem nyerünk semmit :( Jövőre már tényleg kéne valamit alkotni ... <_< Állítólag most megint hajlandóak komoly összeget elkölteni a nyáron. Remélem jön valami klasszis .

Link to comment
Share on other sites

Hát nem ártana!Megvettük Arshavint és egyből nagyot lendült a támadójáték, sokkal lendületesebbek és kreatívabbak lettek a támadások!Be kéne látni Wengernek, hogy ez a jó taktika!Jah és a védelembe kell egy jó középső védő Touré mellé, mert Silvestre minden, csak nem jó játékos!

Link to comment
Share on other sites

Holnap Manchester - Arsenal ;) Örülnék, ha a United nyerne, bár kiegyeznék egy döntetlennel is, hisz mi akkor is biztosan bajnokok lennénk, és nektek sem kellene azt mondanotok, hogy "na, megint elbuktunk egy rangadót", meg az Arsenal számára már úgysincs semmi tétje az utolsó két meccsnek (maximum a presztízs), hisz a jövőévi BL-indulás matematikailag is biztos. Mindenesetre remélem, hogy jó meccs lesz (természetesen a Manchester számára (is) kedvező ill. megfelelő végeredménnyel :) )

Link to comment
Share on other sites

végül is jó mérkőzés volt . Mindkét oldalon voltak helyzetek de egyik félnek sem volt rossz ez az eredmény. Valami hasonló játékra lett volna szükség a bl-ben is ,persze azért ott jobban nyomta volt a utd is . Azért szép volt fiúk ! :)

Link to comment
Share on other sites

Gyenge meccs volt...próbálgatások voltak ennyi!Song már most jobb védő mint Silvestre, pedig ő igazából vkp!Walcottot én a kezdőbe tettem volna, igaz nem számottevő már!

 

RvP-t remélem megtartjuk, mert ha elmegy akkor az nem kis érvágás lesz a csapatnak...és az a pletyka, hogy 8-9 milláért...bagó!Annál jóval többet ér!Mindenesetre én azt mondom nem szabad elengedni!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Köszönjük szépen a csapatnak a gyönyörű szezonkezdést!Csak így tovább :D

Everton - Arsenal: 1:6

Link to comment
Share on other sites

Szerintem most ebből nem lesz semmi. Olvasni lehetett nyilatkozatot Arsène Wenger-től, mely szerint már csak egy játékos fog érkezni, s az védő lesz. Ha kötnek is valamilyen szerződést, az szerintem előszerződés lesz, nem több.

 

De ha van egy kis esze nem fog az angol bajnokságba menni. Stílusa miatt nem neki való. Egyetértek azokkal akik azt mondják, h. akkor már maradjon élete álmánál és a spanyol bajnokságnál, vagy menjen inkább az olasz bajnokságba. Sokkal jobban feküdne neki, s jobban ki is tudna bontakozni.

 

S akkor még arról nem is beszéltünk, h. az Arsenal-ban kik jelenthetik a 'konkurenciát' a kezdő-posztért.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...