Jump to content
PirateClub.hu

Arsenal


Haino
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Stoke City - Arsenal 2-1

Clichy még szépített a végén... de hát ez már elég szánalmas h ien csapatoktól kikapnak... A meccset nemláttam, de lehet jobb is így.

Link to comment
Share on other sites

én láttam... :( elég szánalmas hogy két elvileg kötelező mérkőzés után 1 pontot hoztak el a fiúk. :angry:

Adebayor a lábát fájlalja,Walcottnak a bal keze fáj ,Vp. meg kiállították. Szerintem egy sárga lapot kaphatott volna maximum.Annyira szánalmas volt a kapus..ott fetreng aztán piros lap után feláll :angry: Szimulálásért bőven sárga vagy piros járt volna.. <_<

Link to comment
Share on other sites

Egyre "jobb" teljesítményt nyújtanak a srácok.Wenger azt hittem gatyába rázta őket a spurs utáni "lebőgés" után.De ez már mindennek a teteje.Annak legalább örülök ,hogy a kedvenc játékosom megszerezte első gólját!

Link to comment
Share on other sites

Januártól az AC Milan csapatát erősítheti az Arsenal kulcsjátékosa, Cesc Fabregas, amennyiben klubja elfogadja a 35 millió euróos ajánlatot az olasz egyesülettől.

 

Az Európa-bajnok spanyol futballista iránt már jelezte érdeklődését a Milan városi riválisa, az Inter és a Juventus is.

 

Fabregas korábban azt nyilatkozta, ha elhagyná Londont, akkor leginkább a spanyol élvonalban tudná elképzelni karrierje folytatását.

 

Fabregasnak az olasz csapatnál olyan klasszisokkal kellene megküzdeni a kezdőcsapatba kerülésért, mint a világbajnok brazil középpályás, Emerson, a megalkuvást nem tűrő csonttörtő, Gennaro Gattuso, vagy az angol világsztár, David Beckham.

 

Mivel azonban a spanyol megaklubok még nem keresték meg Fabregast, a – Real Madrid példájára – galaktikus csapatot építő Milan nagy esélyekkel indul januári szerződtetésére.

 

Cesc Fabregas az Arsenalban töltött hat éve alatt eddig 210-szer lépett pályára és 28 gólt szerzett.

 

---------

 

A stoke elleni meccset inkább nem kommentálom...:(

Ha Fabregas elmegy én nem tudom mit csinálok! Nagyon sok csapat érdeklődik iránta, végül valamelyik elviszi...vmit kellene csinálnia Wengernek!

Link to comment
Share on other sites

a milanba nem hinném hogy menne. Ő anglia után spanyolhonba akar menni :) Én a barcában látnám szívesen ha már az Arsenalba nem :(:) De ott most nincs hely és a realba sincs nagyon szóval szerintem marad legalább addig amíg szerződése van. :) A milán meg kb real madrid 2 lesz és egy ideig ők sem fognak sok mindent nyerni.

Link to comment
Share on other sites

hát nagyon remélem h nem megy el Fabregas viszont annak örülnék ha Aquilanit leigazolnánk....

 

Aquilanit akarja az Arsenal

 

Az Arsenal FC-t a nyáron ismét jó néhány kulcsjátékosa hagyta el, főleg a középpálya gyengült meg. Az FC Barcelonának eladott Alekszandr Hleb helyére Arsene Wenger leigazolta az Olympique Marseille focistáját, Samir Nasrit, ám középpályás sor védekező részlegébe - ahonnan Giberto Silva, Lassana Diarra és Mathieu Flamini is távozott - senki sem érkezett.

 

Nem csoda, hogy a zuhanyhíradóban az Ágyúsokat hétről hétre más középpályással hozzák kapcsolatba: a legtöbbször az FC Barcelona játékosát, Yaya Tourét szokták emlegetni, ám a legújabb hírek szerint a londoni gárda az AS Roma játékosával, Alberto Aquilanival erősítene.

 

A Farkasok futballistája alapembernek számít klubjában, és már a válogatottban is bemutatkozott, sőt, a Montenegró elleni vb-selejtezőn az olaszok az ő duplájával nyertek.

 

A focista már régóta tárgyal a rómaiakkal az esetleges szerződéshosszabbításról, azonban egyelőre nem tudott megegyezni a fővárosiakkal, és ennek megfelelően több olasz sajtóorgánumban is felröppent a hír, hogy távozna.

 

A nyáron például közel állt ahhoz, hogy az FC Internazionaléba igazoljon, de a transzfer akkor meghiúsult. Aquilani esetleges klubcseréje azonban azóta is napirenden van, és a pletykák szerint a középpályás szívesebben igazolna külföldre, mint hogy egy másik olasz egyesületben folytassa pályafutását.

Link to comment
Share on other sites

áááá... :( itt ez a fiatal csapat, össze kellene szokniuk és vki mindig kidől a csapatbol sérülés miatt...

nem láttam a tegnapi meccset, de szerintem nem is vesztettem vele sokat...:S

_____

Az Ágyúsok mestere, Arsene Wenger is megerősítette a rossz híreket, melyek szerint a togói hetekig nem játszhat.

 

Adebayor bokája Ryan Shawcross kemény belépője után sérült meg. A meccsen Theo Walcot vállsérülést, Bacary Sagna pedig bokasérülést szenvedett.

 

Elképzelhető, hogy a csapatkapitány, William Gallas, aki a Tottenham Hotspur elleni 4-4-es meccsen sérült meg, ma a Fenerbahce elleni BL-meccsen visszatérhet.

 

“Adebayor három hétig nem játszhat.” - mondta Wenger.

 

“Walcott vállát megműtötték, ő akár néhány nap múlva újra játszhat, de hetekig is elhúzódhat a felépülése. Egyelőre még nem tudjuk, hogy Gallas játszhat-e, de Sagna biztosan ott lesz a keretben.”

Link to comment
Share on other sites

félidőben:

Arsenal - Manchester United 1-0, a góleszerző Nasri :)

 

Közben már 2-0, Nasri ismét betalált B):happy:

Link to comment
Share on other sites

a chelsea-sek nevében köszönöm szépen h megvertétek az arsenalt :D szép játék volt és megérdemelt győzelem :)

 

Sztem az Arsenal verte meg a Manchester-t, de biztos csak elírtad :rolleyes:

 

 

meccs összefoglaló:

http://www.videoplayer.hu/videos/play/263762

Link to comment
Share on other sites

A nyáron igazolt Samir Nasri két góljával legyőzte a Manchester Unitedet a sérülésektől és eltiltásoktól tizedelt Arsenal. A nagyszerű mérkőzésen a vendégeknek is megvoltak a helyzetei, .

 

Az angol bajnokság 12. fordulójában a gyenge formában lévő, sérülésektől és eltiltásoktól sújtott Arsenal fogadta a Manchester Unitedet. A helyzeteit nagyszerűen kihasználó londoni csapat 2-1-re legyőzte a mezőnyben ugyan megfelelően játszó, de rossz napot kifogó csatárai miatt a kapu előtt gyenge vendégét.

 

Hatalmas iramban kezdődött a mérkőzés, az azonnal egymásnak eső csapatok közül előbb az Arsenal hagyott ki Van der Saar hibája után hatalmas helyzetet. Válaszul Rooney hibázta el a C. Ronaldo visszatett labdája után kialakult ziccert tíz méterről. A sérült, vagy eltiltott csatárait nélkülöző Arsenalban Bendtner kétszer is közelről fejelhetett a mérkőzés elején, majd Walcott törte el a labdát nagy helyzetben.

 

A 22. percig kellett csak várni az első gólra, ekkor Nasri a tizenhatoson belül nyüzsgő tömegbe bombázott egy lecsorgó labdát, amelybe Gary Neville rosszul ért bele, a védőről pedig a tehetetlen Van der Saar kapujába pattant a labda. A holland kapus megpróbált belekapni a labdába, de nem jött össze neki.

hirdetés

 

A hátrányba kerülő Manchester támadott, de C. Ronaldo és Berbatov is kihagyta helyzetét. A félidő vége előtt nem sokkal a szokottnál tompábban játszó csatárok helyett Anderson tört be az Arsenal büntetőterületére, de közeli lövését Almunia magabiztosan hárította. A londoniak magabiztosan romboltak, de a támadásokra nem sok energiájuk maradt, néhány kontrát leszámítva a gól után a Manchester dominált.

 

Percek teltek csak el a második félidőből, amikor – igazi arsenalos góllal – megduplázta előnyét a hazai csapat. Sok passzos támadás végén Walcott mozgásával folyosót nyitott Nasrinak, a francia középpályás beindult, remek passzt kapott Fabregastól, és középről óriási gólt lőtt.

 

A középkezdés után azonnal válaszolhatott volna a Manchester, de Ronaldo öt méterről, kisodródva sem találta el a kaput, az ellentámadásból pedig kis híján ismét az Arsenal szerzett gólt: Diaby passzát ketten várták üresen középen, de Anderson szerelni tudott.

 

A londoniak második gólja után kicsit leült a mérkőzés, a vendégek mezőnyfölényük ellenére helyzeteket sem nagyon tudtak kialakítani, sőt, ha a játékvezető kicsit szigorúbb, a remekül játszó Nasri lerántásáért még az Arsenal kaphatott volna tizenegyest. Úgy tűnt, a Manchester hiába támad, de a 90. percben a Neville-t váltó fiatal brazil jobbhátvéd, Rafael ballal hatalmas kapásgólt szerzett a jobbösszekötő helyéről. Miután mellel átvette a labdát, azonnal lőtt, le sem esett.

 

A hatperces hosszabbításban Bendtner szerezhetett volna gólt, de kétszer is hibázott, így maradt a 2-1-es hazai siker. Vereségével a Manchester United letudta mindhárom rangadóját, és bár a nagy négyes többi tagjával mind idegenben találkozott, a némi bírói segédlettel megszerzett egyetlen pontnál biztosan jobbra számítottak a bajnoki címvédő, BL-győztes csapat szurkolói.

 

Az élmezőny: 1. Chelsea 26. 2. Liverpool 26, 3. Arsenal 23, 4. Manchester 21.

 

Forrás:index.hu

 

Hajrá Arsenal ;)

Link to comment
Share on other sites

Na ilyen mentalitásra van szükség.Ha fejben fel tudunk nőni akkor a bajnokság is a miénk lehet.Szépen játszottak a fiúk.Webb bíró meg ,bármennyire is próbált segíteni a mu-nak ,nem jött össze.Csak így tovább, és ne ilyen szélsőséges teljesítménnyel!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...