Jump to content
PirateClub.hu

Inter


alliner16
 Share

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Replies 605
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 4 months later...

Tottenham Hotspurs 3-1 Inter

Gól: van der Vaart 18., Crouch 61., Pavljucsenko 89., ill. Eto’o 80.

Magasra tették a lécet a csapatok a két héttel ezelőtti összecsapás után, akkor ugyanis egy remek, sokgólos mérkőzést láthattunk. A találkozó Kassai Viktor sípszavára

hatalmas iramban indult, felváltva alakultak ki helyzetek mindkét kapu előtt, és a 18. percben a hazaiak meg is szerezték a vezetést: Modric „tálalt” remekül Van Der Vaart elé, aki felnézett, majd a kapu jobb oldalába bombázott (1-0).

A Spurs a gól után a beadásokban bízott, és Bale sorra rugdosta be oldalról a labdákat, amelyekkel Crouch nem tudott igazán nagy helyzetet kialakítani. A másik oldalon főleg átlövésekkel kísérleteztek a vendégek, ám ezek közül talán csak Lúcio lövése okozott nagyobb riadalmat, illetve a félidő végén Sneijder parádés szabadrúgását kellett óriási bravúrral védenie Cudicininek.

A második játékrész elején főleg mezőnyjáték folyt a pályán, ám a 60. percben Gareth Bale már sokadjára futott le mindenkit a bal oldalon, és remekül adott középre, ahol Crouchnak már csak az üres kapuba kellett bepasszolni a labdát (2-0).

Az Inter azonban nem adta fel, és Coutinho, illetve Milito cseréje is azt mutatta, hogy bíznak a pontszerzésben, amely Eto’o 79. percben szerzett góljával elérhető közelségbe került. Bale azonban szokásához híven ismét elhúzott a bal oldalon, és ugyanúgy ahogyan Crouch gólja előtt tette, középre passzolt, ahol most Pavlyuchenko érkezett, és az üres kapuba neki is sikerült bepasszolnia a labdát (3-1).

Győzelmével a Tottenham átvette a tabellán az első helyet, míg az Inter csak a második.

 

 

...

A csoport másik mérkőzésén a Twente a 10 emberre fogyatkozó Werder Bremen ellen Chadli góljával szerezte meg a vezetést a 81. percben, majd 3 perccel később De Jong góljával bebiztosította a győzelmet (0-2), és még van esélye a továbbjutásra.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Nem tom mi van az Interrel de jólenne ha összeszednék magukat a kövi szezonra az a furcsa hogy mourinho-val mindent bezsebeltünk tavaly szinte ugyanazzal a csapattal most meg talán majd az olasz kupa lesz meg.... de abban sem vagyok biztos. Nemtudom hogy ez most edző kérdése-e vagy csak a játékosok ennyit romlottak 1 szezon alatt. úgy hallottam hogy Leonárdó távozik...kíváncsian várom az utódját..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Zanetti - "Rocchi nagyszerű labdarúgó!

 

Javier Zanetti adta 2013 első interjúját a Sky Sport Italinak. Most az Inter.it jóvoltából olvashatjuk az egész interjút.

 

Kapitányként, milyen elvárásaid vannak a következő szezonra nézve?

Remélem, hogy nagyon sikeres éve lesz az Internek. Mindannyian egy jó szezonért dolgozunk. Örülnénk, ha sikerülne megnyernünk valamelyik sorozatot.

 

Vállalod majd a következő évet, mint játékos?

Ezen töröm a fejem. Meg kell várnunk a szezon végét, addig pedig próbálom a legjobbamat nyújtani. Az idény befejezése után, ha úgy érzem, hogy tudom azt nyújtani, mint most, akkor elvállalok egy újabb évet.

 

Mit kell tennie még Stramaccioninak ahhoz, hogy felemelje az első trófeáját?

Még korai erről beszélnünk. Nagyon fiatal edző, a pályafutása nagyon elején jár, de kijelenthetem, hogy jó úton halad. Remélhetően mi segíthetjük hozzá, az első sikeréhez. Jó szezont kell produkálnunk és reménykednünk, hogy valamelyik sorozatban mi leszünk a befutók. Ha megtörténik, akkor az egész Inter család nagyon boldog lesz.

 

9 pontos a hátrányozok a Juventussal szemben. Ledolgozható?

Ez nagy különbségnek számít, de nem szabad feladnunk, a labdarúgásban bármi megtörténhet. Az előző hónapunk nagyon gyengére sikerült, de még minden sorozatban versenyben vagyunk. Bele adunk mindent és majd meglátjuk, hogy ez mire lesz elég.

 

Te már játszottál Tommaso Rocchi ellen. Milyen típusú támadó Ő?

Nehéz pontosan megmondani, mivel nagyon sokoldalú játékos. Az egész támadóharmadot képes bejátszani, nagyszerű labdarúgó.

 

Az Internek kell egy új középpályás? Rengeteg név merült fel az elmúlt időben, például Lampardé is.

Sok top játékost hoznak szóba az Interrel. A középpálya az a terület, ahol sokat szenvedtünk az ősz során, eltiltások és főleg sérülések okán. Viszont azt nem szabad elfelejtenünk, hogy Mudingayi ismét játékra jelentkezik majd az első találkozón is, illetve nagyon várjuk vissza Stankovicot is. Ha az edző és a klub vezetői úgy érzik, hogy kell még játékos, akkor az majd tovább erősíti ezt a csapatot.

Mit gondolsz, mi fog történni Sneijderrel?

Sok múlik azon, hogy Ő mit akar. Az egész csapat pontosan tudja, hogy mi zajlik a háttérben. Neki kell eldöntenie, hogy mit akar a jövőben. Nyílt kártyákkal játszanak, az Inter világosan megfogalmazta az álláspontját. Sneijdernek át kell gondolnia, hogy mi a legjobb számára, mi pedig reméljük, hogy sikerül megoldást találni a problémákra.

 

Sneijder eligazolna a Milan csapatába?

Nem tudom, nem nagyon követem az átigazolási pletykákat. Csak az edzésre koncentrálunk és arra, hogy a lehető legjobban felkészüljünk a következő találkozóra.

 

Számos olyan játékos van, akik még mindig magas szinten teljesítenek, mint Francesco Totti és Di Natale. Ki az, ebből a generációból, aki a legjobban meglepett téged?

Mindkettő játékos remekül teljesít. Remélem még hosszú ideig ezt a ragyogó teljesítményt fogják hozni.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

De jó lenne látni, ahogy újra felemelkedne az Inter. :o

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=4Hfb5ghWhH0"]http://www.youtube.com/watch?v=4Hfb5ghWhH0

 

 

 

Egyébként Mazzarrival a vezetőségnek az a terve, hogy 2 éven belül újra a BL-be lássák a csapatukat. Reméljük sikerülni fog. Most elég jól haladnak a felkészülési mérkőzésekkel.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...