Jump to content
PirateClub.hu

Inter


alliner16
 Share

Recommended Posts

itt is olvassátok h büszkék legyetek a 12 pont előnyötökre!

 

A Parma egészen a 90. percig vezetett az Inter otthonában 2-1-re Cigarini és Gasbarroni góljaival, Gervasoni játékvezető viszont úgy döntött, hogy a szent csapat nem kaphat ki, így az utolsó percben büntetőt ajándékozott a hazaiaknak, s az ajándék szót az olasz weboldalak is alátámasztják. Rengeteg nyomdafestéket nem tűrő szó kerülhetne ide, azok helyett íme egy kis statisztika a minden mérkőzésen 14 emberrel pályára lépő kedvenceinkről:

 

Inter-Udinese 1-1

Empoli-Inter 0-2 (0-1-nél jogos büntető megtagadása az Empolitól, ellentámadásból 0-2)

Inter-Catania 2-0

Livorno-Inter 2-2 (tizenegyesből egyenlített Zingaro Infame a meccs végén 2-1-es Livorno vezetésnél)

Inter-Sampdoria 3-0

Roma-Inter 1-4 (tizenegyes a meccs elején és Giuly kiállítása, 11 a 11 ellen sima Roma siker lett volna)

Inter-Napoli 2-1

Reggina-Inter 0-1 (két büntető megtagadása a hazaiaktól)

Palermo-Inter 0-0

Inter-Genoa 4-1 (jogtalan büntető)

Juventus-Inter 1-1 (büntető megtagadása a Juvétól, Del Piero ellen elkövetett le nem fújt szabálytalanságból indított támadás után lőtt gólt az Inter)

Inter-Lazio 3-0 (jogtalan büntető 0-0-nál)

Inter-Atalanta 2-1 (büntető megtagadása az Atalantától a 92. percben)

Fiorentina-Inter 0-2

Inter-Torino 4-0 (jogtalan büntető 0-0-nál)

Cagliari-Inter 0-2

Inter-Milan 2-1 (0-1-nél büntető megtagadása a Milantól)

Siena-Inter 2-3 (jogtalan büntető 0-0-nál)

Inter-Parma 3-2 (jogtalan büntető az Internek a 90. percben 1-2-nél)

 

<_<<_<<_<

 

Őszintén reméltem ti is látjátok h nagyon nagy mázli az a 12pont előny...és nem kötekedni akarok!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 605
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

pedig lazán ki lehetne zárni...ahányszor átírtátok már az év előtti egyenleget...lalala...ezek el lettek simítva...többször nem indulhattatok volna a bajnokságban csak ti jobban "befolyásoljátok" a zöld asztalt.... <_<<_<

de erre büszkék lehettek....

PEACE! :)

Link to comment
Share on other sites

D e azért a Juve elég sok csapatot húzott maga után. Hála az égnek az Intert nem. :D

 

A Juventus a sírból jött vissza az Inter ellen a Giuseppe Meazzában

 

Az Internazionale és a Juventus nem bírt egymással az Olasz Labdarúgó Kupa (Coppa Italia) negyeddöntőjének első mérkőzésén, a Giuseppe Meazza-stadionban. Cruz dupláját az utolsó negyedórában egyenlítette ki az örökifjú Alessandro Del Piero és a napokban a Lyonhoz távozó Jean-Alain Boumsong.

 

 

OLASZ LABDARÚGÓ KUPA (COPPA ITALIA)

NEGYEDDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS Inter-Juventus 2-2 (Cruz 54., 74., ill. Del Piero 79., Boumsong 85.)

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Az Inter a nyáron harcba száll Mahamadou Diarra megszerzéséért

 

Mahamadou Diarra ügynöke, Frederic Guerra szerint a mali futballista a nyáron az Internazionalénál folytathatja pályafutását. A milánói klub 9 millió eurót fizetne ki a védekező középpályásért.

 

Bár Mahamadou Diarrát 2011-ig szerződés köti a Real Madridhoz, a La Gazzetta dello Sport szerint könnyen elképzelhető, hogy a következő bajnokságot már Milánóban kezdi. Az Inter ugyanis hosszú hónapok óta a futballista megszerzésén fáradozik, és nincs kizárva, hogy a nyáron sikerrel is jár.

 

Frederic Guerra, a játékos ügynöke, valamint Marco Branca, az Inter sportigazgatója már megkezdték a tárgyalásokat, és előbbi szerint megtörténhet a klubváltás.

„Mióta elkezdtük Brancával a tárgyalásokat, éreztem, hogy az Inter nagyon akarja Diarrát. Januárban még nem voltak meg a klubcsere feltételei, de nyárra ez változni fog.” – nyilatkozta Guerra.

 

Diarra 2006 nyara óta futballozik a Realnál, a királyi gárda 15 millió euróért vette. Az Inter azonban nem óhajt ennyit áldozni a futballistára, ők megállnának kilenc milliónál.

 

Az Interen kívül a Juventus és a Manchester United is szívesen látná soraiban a madridi középpályást.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Vááááá..... :D köszönjük meg az öreg harcosnak :D

 

89. perc Zanetti góljával 1-1 :D Sokat jelent ez az internek! :) nagy eséllyel végleg eldőlt a bajnokság :D ennyit egy idei szezonban is veretlen Inter már nem fog kiengedni a kezéből...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Nagyon eltűnt ez a topik, gondoltam írok ide vmit :D

 

Roberto Mancini kijelölte azt a 20 főt aki elutazott ma délután Bergámóba, hogy holnap összecsapjon a hazaiak csapatával a bajnokság 32. fordulójában. Nincs a keretben a sérüléssel bajlódó és hetek óta formán kívül játszó Ibrahimovic. Helyette Crúz, Crespo és Balotelli a hátrom támadó. A középpályára visszatért Vieira és Cambiasso. Rajtuk kívül Stankovic, Figo, Maniche, Jimenez, Solari és Pelé utaztak. A foghíjas védelemben Materazzi, Rivas és Burdisso a három klasszikus középső védő, rajtuk kívül a széleken Maicon és Maxwell lett kiválasztva. Na és persze ne feledkezzünk meg a Joly Jokerről sem, hiszen Javier Zanetti szinte bárhol bevethető lesz. Végül a szokásos Cesar-Toldo-Orlandoni hármast viszi magával Mancini a kapus posztra. Reméljük holnap délután a csapat valamit visszaszerez az elmúlt hetekben megtépázott jó híréből. És megőrzi az előnyét a Rómával szemben.

 

Hát ezt én is nagyon remélem, az Atalanta-t meg kell verni

 

FORZA INTER !!!!

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Üdv Inter fanok!Nagyon-nagyon régen írtam ide de most bepótolok mindent! Először is elkell mondani, hogy nagyon kemény szezont zártunk,főleg a tavaszi idény sikeredett gyengére..meg hát Máricus végén Ibra kivállt a csapatból (addig 15 gólt lőtt) hoztuk a rosszabbnál rosszabb eredményeket időnként,amikor a Siena ellen leXeltünk ugyan én bíztam a bajnoki címben sőt biztos voltam benne,sokan leírták az Intert,hogy most vége van..eljött a Parma elleni meccs (1.félidőt nem láttam de állítolag gyenge Inter volt) ekkor láttam h szünetbe Ibrahimovic jön a pályára...hohohoooo mondom jön Zlatan paap és megnyeri nekünk a 16. Scudettot..Így lett,tehát így legyen szerencsém továbbra is :D Zlatan papa nagyot alkotott a duplájával és nagy részt vállalt az idei döcögős de szép bajnoki címből!Egyébként Zlatan papa házi gólkirály lett Cruz mögött aki szintén jól teljesített..valamint elkell mondani h Balotelli "SzuperMario" könnyen beilleszkedett a csapatba és szinte Ibra kidőlése után vezéregyénisége lett az Internek (3 gól bajnokságba meg pár gólpassz),Crespo nem nyujtott olyan jó teljesítményt mint tavaly,de ő is részese volt a menetelésnek..Suazo 100%-os csere csatár aki így is lőtt 8 gólt!A hondurasit sztem direkt emiatt szerzőtteték hogy betudjon ugrani ha gáz van..Adriano-t majd meglátjuk mi lesz vele,ha jó akkor jöjjön vissza!A középpálya jól muzsikált,a védelemben voltak megingások de kihevertük,Julio Caesar viszont remek teljesítményt nyújtott!Összességében az Inter megérdemelten lett bajnok (mégha a mások nem is gondolják így) örülök neki hogy megvan a 16. SCUDETTO és már csak 1-re vagyunk a Milantól és egyébként tripláztunk (2005-2006 ez asztalos bajnokság volt xD / 2006-2007 ez csonka :D / 2007-2008-as idényben senki sem szólhat hiszen ott volt az összes top olasz csapat,jó látni ahogy a Fiorentina,Sampdoria,Udinese is nő fel a nagyokhoz (Főleg a Fio aki BL-es pozícióban lett és megelőzte a Milant)! Még a kupáról néhány szót,a Roma ellen lesz most szombaton a döntő,remélem meglesz az is jó lenne elverni ott is a Roma-t xD ! FORZA INTER! GO ZLATAN!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Mit hallottatok róla?Lehet hogy Ibra a Real Madridban folytatja?Nem kéne...Kellene egy jó középpálya is az Interbe(sztem Viera nem kellene oda),a támadósor penge.A bajnokság vége keményre sikerült,bár sok volt a sérült.Kell a pihi a gyerekeknek!Szép volt!

 

FORZA INTER!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Ibra nem megy sehova! Igen, kellene egy jobb középpálya. El kellene küldeni Vieirat, Dacourt, Cambiassot. Helyükre: Lampard, Hleb, Diarra. Támadósorba én annyit változtatnák, hogy Suazot elküldeném a fenébe, és helyére mondjuk Menez. Védelemből Mátrix távozna, és jönne a helyére egy fiatalabb vki. Nem tom ki. :D Jah és Balotelli-t felhoznám véglegesen.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...