Jump to content
PirateClub.hu

GeForce 7600!


homa
 Share

Recommended Posts

  • Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 3 weeks later...

A napokban vettem az új videókártyámat egy Geforce 7600gs-t. Az üzembe helyezés óta mindig ezt a szöveget írja ki: To protect your hardware from potential damage or causing a potential system lockup, the graphics processor has lowered its performance to a level that allows continued safe operations. Tudja vki erre a megoldást erre a problémára, hogyan lehet feloldani ezt a védelmet v. lezárást???? Játékoknál minden rendben megy, filmeket viszont egyáltalán nem játssza le semmi mert befagy az egész gép. A régi ATI9250-nel semmi ilyen probléma nem volt, már a windows-t is feltelepítettem. Valaki segitsen legyetek szívesek!!!!

Link to comment
Share on other sites

Hello! A problémám nagy része megoldódott ugyanis a hibát nem irja és a játékok is rendesen futnak rajt, és a tápkábel volt a ludas. A gépem P4-es 2400 Mhz, 768 MB RAM, 250 GB Samsung, inno3D 7600GS. Az alaplapom és a tápom típusát pontosan nem tudom megmondani mert még konfigurációként vettem a sulinetbe és oda nem volt odaírva. Azt viszont tudom hogy 4x AGP-t képes kezelni, a kártya viszont 8x AGP-s. Lehetséges hogy emiatt nem tudok megnézni egy filmet se vagy van vmi dirver hiba (a kártyához mellékelt cd-t telepítettem, mást nem)?

Link to comment
Share on other sites

Letöltöttem ezt a drivert, fel is telepítettem de nincs semmi változás. A filmet vagy bármilyen videót még mindig nem játszik le. nem hiszem hogy codec hiba van mert feltettem egy csomó mindent és különben sem csak a filmet nem játsza le hanem az egész belassul helyenként befagy gyakran kell ujrainditani mert "meghal". Aki találkozott már ilyennel lécci írjon! Köszi (az eddigi segítségeket is)!!

Link to comment
Share on other sites

Letöltöttem ezt a drivert, fel is telepítettem de nincs semmi változás. A filmet vagy bármilyen videót még mindig nem játszik le. nem hiszem hogy codec hiba van mert 1. feltettem egy csomó mindent és különben sem csak a filmet nem játsza le hanem 2. az egész belassul helyenként befagy gyakran kell ujrainditani mert "meghal". Aki találkozott már ilyennel lécci írjon! Köszi (az eddigi segítségeket is)!!

 

1. Ha egy csomó kodek-et telepítettél, az igenis probléma lehet, mert van 1-2, ami összeakadhat és akkor b*xhatod... Inkább csak 1 kodek pack-et tegyél fel, ajánlom a K-Lite-ot, nekem bevált és még a TV-tuneremmel se akad össze, az ACE viszont igen. Link:

http://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=3512&s=95

 

2. Ajánlott lenne egy vírus és spyware irtás, arra hasonlít... Spybot, Spyware Doctor vagy valami más a spyware ellen, vírusirtónak a Norton, NOD32, Panda... szerintem ennyi elég lesz... Természetesen a vírus és a spywareirtó telepítése és frissítése után csökkentett módban és biztos ami biztos, kihúzott netkábellel végezd el az irtást! Várom az eredményt! ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

A gép film elindításakor fagy meg, nem csakúgy és elkezd villogni a monitor. Ezt most az új videókártyánál vettem csak észre a réginél ilyen nem volt. Vírust nem írtottam mert teljesen új windowsnál is ezt csinálta. És akkor még nem is volt semmi fent a gépen csak az általad említett codec pack.

Link to comment
Share on other sites

ma nekem is ezt írta ki a 7300GT-m re,de nem foglalkoztam vele...ha még1x is kiírja,akkor hűtő le,és újrazsírozás...

ha az se segít táp csere...

volt húzva?ha igen,akkor lehet,hogy túlhúztad 1x....kicsit vedd ki a gépedből,és kb 1hét múlva rakd be újra,addig haszáld a régi karidat...

ja,és én is megkérdezem ugyanazt,mint paulbig:hány W-os milyen márkájú tápod van?

amugy most kicist belenéztem a vga driverébe:

maglassulási küszöb 125°

jelenlegi hőmérséklet:41°

tehát nem értem...

a hőjére azért figyelj oda ;)

az,hogy videót nem játszik le,lehet kodek probléma is...

próbáltad mplayerrel?

milyen kodekek vannak fenn?

Link to comment
Share on other sites

Na szal az lenne gondom hogy pettyet zajos a GF7600GT-m hűtője, és mivel Vistát használok sosem lassul be. Ezért keresek rá valami hűtőbordát, de nem tudom hogy létezik-e ilyen egyátalán, vagy ha igen, akkor milyet vegyek rá? Köszi előre is a válaszokat! Ja és MSI a kártya.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...