Jump to content
PirateClub.hu

Csókolózási technikák!


Doczi
 Share

Recommended Posts

Tanítani valóban nem lehet, és partnerfüggő. Ha a partnered romantikus típus, akkor biztosan lassan szeret csókolózni (tapasztalat :P:blush:). Ilyenkor szépen, lágyan, és ne úgy, mintha kajamaradékot keresnél a szájában. :D Persze közben foglalkozni kell a lánnyal, mert akkor élvezi, ha simogatod haját, nyakát, arcát, fogdosni nem nagyon érdemes, mert nem nagyon díjazzák. (szerintem!)

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Osztom az elöttem szólók többségének véleményét...

Tényleg fontos, hogy ne csak a száddal csókolózz, hanem a kezeddel, néha a lábaddal is... ;)

Erre leginkább, a barátnőd, vagy a barátod tud megtanítani. Úgy csókol az ember, hogy a lánynak, és neked is jó legyen, és mindenki máshogy szereti.

Én szeretem, ha a lány gyengéd, illetve nem túl "agresszív" ilyen téen. Én inkább lassan szeretem, és finoman, először, az ajkát 'csiklandozom' majd az ínyét és a nyelvét, de a csók ettől függetlenül, is nagyon sokféle lehet. Fontos persze, hogy ne legyen se száraz, se rossz ízű a szád. A csajok többsége, jobban szereti, ha mentolos, (ezt leginkább egy tick tack-al érdemes elérni) de van, aki az édesebb ízt szereti jobban( én a magam részéről, jobban szeretem a lány tiszta cukor és rágómentesszályízét :rolleyes: . Mondjuk ez egyre megy.

A csók olyan mint az élet. Legyen héha gyengéd, és kényeztető, néha legyen gyors és határozott. Helyzettől függ szerintem.

Link to comment
Share on other sites

Hát... Nem lehet hogy büdös a szád??? :rolleyes: Bocsi de ezt muszály volt... Am lehet hogy túl fűszeres kajákat eszel. Erre csak azt tom mondani, próbáld meg tick-tack után... Ha meg a csaj csak utál csókolózni, hát ez kellemetlen :blink:

Link to comment
Share on other sites

naigen amit eddig elmondtak már biztos páran.

 

 

ezt nem hiszem hogy lehet tanulni, ahogy sztem a szexet se... tapasztalod, próbálgatod, ízlelgeted a dolgot és egy idő után vagy ráérzel a dologra, vagy nem.

 

igazából ez a partnertől is függ.

hogy adott hölgy / férfi a vadat, lágyat, nyelveset, harapósat, puszi jellegűt vagy éppen milyet szeret.

 

persze fontos a hely / helyzet is...

 

szóval erre sztem nincs recept. jön ahogy jön azt kész :)

ha elsőre nem is, idővel az ember tud alkalmazkodni a másikhoz úgy, hogy jó legyen.

 

sztem arra leginkább születni kell, hogy vki az első csók után kiváltson egy olyat a partnerből hogy "húúúúúúh"...

 

 

hihi :P

 

nekem volt egy bnőm pl aki nem használta a nyelvét közben... na az volt ám a "vicces"... mintha egy hallal smároltam volna :D és mikor megjegyeztem neki azt mondta ő így szereti :)

Link to comment
Share on other sites

mad hatter, az utolsó két sorodon jót nevettem!!! :D :D

csókolózási technika kell? megadom: nézz mélyen a szemébe a megfelelő pillanatban, lassan közelíts, majd 90% nál hagyd abba, és várj, míg ő csókol meg. sokkal jobban tetszik ez a nőknek (de TÉNYLEG), meg egyből azt vágják le, hogy milyen gyengéd vagy... meg ilyenek. Tuti, mert miután összejöttünk, megkérdeztem a csajt és ezt mondta. :D

amúgy ha valakinek ebben a témában, akkor itt a tuti link:

Randiguru - Csókjelenet

http://www.youtube.com/watch?v=Qh8ZpxC_088

 

Link to comment
Share on other sites

húúh ha már nagyon konkrétat akarsz :P

 

ennek a dolognak a továbbfejlesztett változata ( bár nem hiszem hogy mindenki bírja de sztem a csajok nagy része igen )

amikor elmész kb 95 %ig... nem csókolod meg csak mondjuk az ajkaddal megérinted az ő ajkát vagy mondjuk megnyalod az ajkát ...

 

aztán ha le akar kapni akkor még tovább húzni a dolgot és nem hagyni... általában ettől meg szoktak őrülni :)

 

de ahogy ez a randiguruban elő volt adva azt inkább ne alkalmazd, szörnyű :D

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok nincs benne nagy gyakorlatom de eddig azt mondták a lányok hogy jól smárolok! Illetve az egyik leányzó aztmondta hogy nem lehet rosszul smárolni csak máshogy! A másik lány aztmondta h tényleg nem lehet rosszul csak azt rühelli nagyon hogyha valaki nyáladzik közbe! És igen ez többnyire partnerfüggő hogy kinek mi jön be! Romantikus illetve vad feeling! Egyénenként változó! Nem tudtam segíteni de köszönöm hogy írhattam!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
csókolózási technika kell? megadom: nézz mélyen a szemébe a megfelelő pillanatban, lassan közelíts, majd 90% nál hagyd abba, és várj, míg ő csókol meg. sokkal jobban tetszik ez a nőknek (de TÉNYLEG), meg egyből azt vágják le, hogy milyen gyengéd vagy... meg ilyenek. Tuti, mert miután összejöttünk, megkérdeztem a csajt és ezt mondta. :D

Lehet az a csaj is túl sokszor látta a Randiguru című filmet. :D Amúgy az ötlet nem rossz, kár, hogy koppintott.

Link to comment
Share on other sites

Fiúk!

 

Ez akár jó is lehetne de nem mindig jön be!

Nálam például ha a pasi meg símogatja az arcomat és mélyen a szemembe néz és közelít és megáll 90%-nál ahogy mondtad akkor nem fogom én folytatni mert csinálja amit elkezdett! De nagyon fontos hogy a csók előtt közvetlenül mi történik!

Ha én kezdeményezek akkor nem hagyom hogy ö fejezze be mert fordítva is így működik ha elkezdek valamit akkor be is fejezem!

Link to comment
Share on other sites

Hali!

 

Megtanulni semmiképp sem lehet. Igazából ezt tapasztalni kell, ahogyan előttem jópáran írták. Én személy szerint az első csóktól be voltam parázva. Nem tudtam elképzelni, hogy hogyan is kéne. :D A nyelvesről meg ne is beszéljek. :lol: Mindegy, lényeg hogy megtörtént, majd a csajjal jól kibeszéltük, hogy mi volt sok, mi volt kevés, mi volt jó, mi volt rossz és úgy változtattam rajta. Mindegy egyes csajnál így volt. Ma már pozitív a visszajelzés. Tapasztalat, tapasztalat és tapasztalat! Az eddigi csajok, akikkel smároltam azok inkább a lányat kedvelték. Legalábbis ők máshogy nem akarták. Az más megint, hogy milyen helyzetben vagytok. Persze szoktak durvulni is, mikor szétharapdálják a szád, stb. :D Szóval ne egy csajjal próbálgasd, hanem többel, mivel minden csaj máshogy szereti. Még ha csak egy kis apró különbség van 2 csók között, az is sokat jelenthet. Nikici-vel pedig egyetértek! Nem szoktam én sem 90%-nál leragadni. Amit elkezdtem azt be is fejezem. Persze tényleg lehet őket húzni, hogy ha le akar kapni akkor kicsit meghátrálsz vagy csók közben teszed azt épp. :) Ritka mikor nem fejezem be, hanem ráhagyom, de legalább ebből is kiderül, hogy ő is benne van. Vagyis nálam ez amolyan "bíztatást" jelent, hogy amit csinálok az jó. Szerintem.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

én csak azt mondom mit ne csinálj soha!!! ne nyitott szájjal menny neki hiába van már meg régebb óta a csaj akkor se

és bírja ha 1ik kezeddel ott a fejét/nyakát fogod másikkal meg arcát de ijen gyengéden és a nyakas kezed lehuzod a seggéig ijen lassan meg mittomén..:D de majd rájössz

 

Link to comment
Share on other sites

hmm.. végigolvastam a témát, és látom h van elég tapasztalata az itt íróknak;

 

elárulom h nekem egy 2009. májusától tartó kapcsolatom van; voltak, és vannak is viták, de csókolózni mind2en nagyon szeretünk, kicsit "különleges" bnőm van, sokat kell nála várni mindenre, de rájöttem, hogy ha kivárja és rávezeti az ember a dolgokra, akkor nagyon nagyon tetszetős dolgok jönnek létre;

 

ahhogy itt is olvastam az ajak csiklandozás nagyon bejön a bnőmnél, és vagy az én ajkammal, vagy a nyelvemmel csinálom, de ő mindenképp nagyon rákap, és mondhatni beindul :D

 

olvastam feljebb, hogy nyitott szemmel tényleg nem jó csókolózni, konkrétan észrevettem, hogy a bnőm egyáltalán nem nyitja ki a szemét, és ezért én is leszoktam az 1-2mp hosszú környezetfelmérésről :D

 

a csókolózás közbeni simogatás nagyon jólesik számomra, a bnőmet ugyanebből a felindulásból rengeteget simogatom :D érdekes szeszélyei keletkeztek ez okból, berág ha leveszem a kezem egyes ő általa szeretett helyről :D :D :D (mmint csak "viccesen")

 

kezdőknek meg annyit, hogy az első csóktól én is nagyon beparáztam, de még azon a napon egy huzamban 2 óráig :D :D :D mivel úgy elrepült az idő, h észre sem vettük :D az óta több "technikaváltáson is átestünk" :D kedvtől, és a hangulattól függően válaszom ki a repertoárból az oda illőt :D :D :D

 

hát igen, röviden ennyi, remélem tudtam valamennyit segíteni ebben a jópár éve nyílt topicban

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...