daver88 Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 lenne egy olyan kérdésem, hogy hol tudok friss hoki eredményeket megnézni??? és itt nemcsak az nhl-re gondolok, hanem mondjuk az európai bajnokságokra is. köszi a segítséget. u.i.: Detroit forever!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ergei Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Szerintem, ha egy csapatnak érdekel (külföldi) a legfrissebb eredménye akkor mindenkép a saját oldalukon nézd. Ha ott sincs akkor, pedig a ligájuk weboldalán. néhány európai liga: Német Bundesliga 1. http://www.del.org/ Osztrák Bundesliga http://www.erstebankliga.at/ Cseh Extraliga http://www.hokej.cz/index.php?lng=CZ&webid=7&view= Finn SM-liiga http://www.sm-liiga.fi/ Svéd Elitserien http://www.hockeyligan.se/ Szlovák Extraliga http://www.extraliga.sk/ Orosz Jégkorong Bajnokság (AZ OROSZ JÉGKORONG BAJNOKSÁG NEMHIVATALOS MAGYAR OLDALA) http://phl.uw.hu/ Francia Jégkorong Szövetség http://www.hockeyfrance.com/ffhg/la/accueil.php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daver88 Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 nagyon köszi.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted March 30, 2007 Share Posted March 30, 2007 Elvertük a svédeket!! Hihetetlen,és igaz megaláztuk a skandináv jégkorong nagyhatalmat!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted March 30, 2007 Share Posted March 30, 2007 Tényleg hatalmas siker ez a kis nemzetünknek Eddig 3 meccs volt is mindig kikaptunk tőlük de most már megmutattuk hogy mi is vagyunk valakik Resszkess Világ jönnek a magyar hokisok!!!!!!!!!!!!! :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted March 30, 2007 Share Posted March 30, 2007 szétütünk mindenkit!! Ocskay és Palkovics powa!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted April 1, 2007 Author Share Posted April 1, 2007 Én a Kanadának szurkolok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ergei Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 11-én a norvégok elllen játszunk Miskolcon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 felkészülési mérközésen 5-1-re égünk a norvégok ellen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 lassan már tényleg itt a vb ,keresnem kell valami külföldi adót ami adja nem tud valaki ilyet ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 Talán Online-on tudod nézni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak05 Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 szerintem Sport TV adja a mindkettőt a Div 1t biztos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ergei Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 Nyertük az első meccsünket a litvánok ellen 6:1-re Holnap a szlovéneket is meg kellene verni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jajj Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 szerintem a svédek fognak jáccani gondolom a finnek ellen amúgy meg lilaboy a svédek csak engedték, hogy győzzenek a magyarok, hogy örüljenek a fejüknek... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ergei Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 Szerintem nem játszottak akkor a svédek teljes gázon, meg egy ilyen kaliberű csapat nem haggya magát meggyalázni csak úgy magát egy "kis" csapat ellen. Csak azt gondolták túró lesz ez a csapat és nem erőltették meg magukat, másnap meg visszajátszották becsületük a 1-7-tel. Most amúgy se ezek az alapjából nem számító volt edzőmeccseken van a lényeg, hanem a Div I-en. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 DIVÍZIÓ I-ES JÉGKORONG-VILÁGBAJNOKSÁG, LJUBLJANA 1. FORDULÓ Magyarország – Litvánia 6-1 (2-0, 3-1, 1-0) Ljubljana, Hala Tivoli, 800 néző Gólszerző: Ladányi (7., 28.), Kovács Cs. (11., 24.), Ocskay (39.), Horváth A. (42.), ill. Vaiciukevicius (34.) Kiállítások: 8, illetve 10 perc Nagy-Britannia - Japán 4-3 Románia - Szlovénia 1-9 Súlyos vereségbe szaladt bele a rendező kínai csapat A másodosztályban az A csoport küzdelmei Kínában zajlanak. A nyitófordulóban a házigazdák kiütéses vereséget szenvedtek a kazahoktól, míg az észtek a franciákat, a lengyelek a hollandokat verték 3-3-t követően büntetőkkel. * 1. FORDULÓ: * Kazahsztán - Kína 12-0 * Észtország - Franciaország 4-3 - büntetőkkel * Lengyelország - Hollandia 4-3 - büntetőkkel Hétfőn a házigazda szlovén nemzeti csapat lesz az ellenfél. Na az már meleg lesz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ergei Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Szlovének elvileg a litvánokat tartották a legkeményebbeknek biztos jó mecs lesz a mai. A románokat megrendesen meggyalázták Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
warass Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 Devils, de a Rangerst, a Meaple Leafst és a Canadienst is kajázom. Válogatottban leginkább Canada + Finnország. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gasgas Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Igen a Ditroit !! ,de bármelyik meccset élvezem, remélem ti is. Jólenne még néhány jégcsarnok (vagy normális tél mint régen) Magyar o.-ra, no nem azért mert a magyar hoki nem elég jó, hanem hogy jobban elterjedjen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ergei Posted May 26, 2007 Share Posted May 26, 2007 Stanley Kupát ki nyeri Ottawa Senators vagy Anaheim Ducks szerintetek? Én tippem az, hogy a kanadai csapat fogja megnyerni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soccermage Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Anaheim Mighty Ducks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco_HUN Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 nálam az anaheim meg aphili a kedvenc a philinek nem jött össze az anaheimnek igen viszont azt sajnálom hogy az ottawától távozott Giguere szintem jó volt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 RED WINGS!!! Yzermant én is sajnálom,na majd ZETTERBERG és DATSYUK megmutatja a következő szezonban! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ariszt Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Let's go Lighting, let's go Lighting!!!!! Nah látom azért van itt még okos ember:D Go gO tampa! Am válogatottba meg a svédeket birom^^ reménykedjünk jövőre mennek a magxarok az A ba^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toltottkaposzta Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Ki a kedvencetek ki játsza melyki a legjobb csapat!! Minden ami jégkorong!!! Alex Ovechkin a legjobb és szerintem 1-2 évig ő is marad!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
warass Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Nem vmi aktív a topic, pedig már elkezdődött a szezon... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
david999 Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 az én kedvenc csapatom a Pittsburgh Penguins én is bánom h Domi és a régi nagy öregek visszavonultak.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxid Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 San Jose Sharks,Dallas Stars,meg talán a Ducks. Vállogatottból:Magyarok,Finnek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BroN Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Detroit... Yzerman-t nagyon szerettem anno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the toy dolls Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Colorado Avalanche, Team Russia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts