Jump to content
PirateClub.hu

5 dolog, amiért a fiúk szeretik a pornót!


Clark
 Share

Recommended Posts

Sokan tagadják, sokan nyíltan bevallják, sokan csak néha nézik, a legtöbben mégis odavannak a pornófilmekért. Összegyűjtöttünk öt okot, amiért a férfiak biztosan leülnek a kérpernyő elé...

 

A pornó igencsak virágzó műfaj manapság, számos erotika kiállítást, videótékát meglátogathatunk, és az internetnek köszönhetően a házi felvételeket sokezren láthatják. Tévedünk, ha azt gondoljuk, csak egyedülálló, magányos férfiak kapcsolnak oda szívesen a pornócsatornákra... De vajon miért? És kivel nézik: egyedül, barátnővel, haverokkal?

 

1. Az egyik legkézenfekvőbb és leggyakoribb ok az, ha valakinek nem megfelelő, nem kielégítő a szexuális élete, ha sokkal nagyobb szexuális étvágya van, mint barátnőjének. Ilyenkor nem marad más, mint a magányos örömszerzés. Sokan úgy nyilatkoznak, hogy ez sokkal stresszmentesebb formája az örömszerzésnek, hiszen nem kell folyton érzelmeket árasztania a nő felé, és ezáltal csak saját igényére figyelhet.

 

2. A baj csak ott kezdődik, ha a barátnője, felesége rajtakapja, és ezen nem lép túl könnyen. Ennek következménye, hogy nem örömszerzési vágyból nézik a meztelen hölgyeket-urakat, inkább azért, hogy változatossá tegyék szexuális életüket.

 

Hiszen már tinikorukban is "tanulnak" a filmekből, ami azt sugallja nekik, hogy a szex közel sem megy olyan ösztönösen, mint a csókolózás.

 

Vagyis a pornónézés egyszerű ötletszerzés?

 

Egy-egy film megnézése után jut sokaknak eszébe az erotikus segédeszközök használata is, amelyeknek trükkjeit szintén ezekből lesik el.

 

3. Persze a pornó jelenheti a férfiaknak azt a közeget is, ahol semmi sem lehetetlen. Kiélhetik azokat a fantáziáikat, amelyek valószínűleg soha nem valósulnak meg.

 

És hogy melyik a kedvenc ilyen gondolatuk?

 

A legtöbben általában a résztvevők hagyományos számán és nemén változtatnak képzeletben, de vannak olyanok, akik bizonyos helyzetekben szeretik elképzelni magukat: főnökként a titkárnőjükkel vagy házaló ügynökként a sürgölődő háziasszonnyal... a skála nagyon széles.

 

4. Néhányan azonban arról számolnak be, hogy olyan technikákat láthatnak a pornófilmekben, amelyek nagyon izgatják őket, de mégis szégyellik, így soha nem mondanák el párjuknak, hogy mit is szeretnének kipróbálni.

 

5. Végül, ötödikként fontos megjegyezni, hogy nemcsak a férfiak szeretik a felnőtt-filmeket, hanem a nők is.

 

Egy felmérés szerint a kazetták felét a gyengébbik nem képviselői veszik meg. Így nem véletlen, hogy sok pár előjátékként használja a filmeket, mert bár úgy tartják, hogy elsősorban a férfiak szüksége a vizuális ingerere, azért a nőket sem hagyja hidegen, akármilyen is legyen a reakció, pozitív vagy negatív...

 

Nos, ebből mi következik? A fantázia ... mindig jó, ha van...ha nincs van segítség?

 

Forrás:eletforma.hu

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
  • 3 weeks later...

de azért képzeljük csak el, hogy nyitottabbak vagyunk a témában.

Tehát, szemeket (most nem becsukni, mert úgy nem lehet olvasni) kinyitni, és indul a sztori:

Tegyük fel, hogy otthon vagy, hétvége van, mondjuk szombat. Délelőtt azon töröd a fejedet, hogy mi legyen az ebéd, amikor eszedbe jut, hogy amit kitaláltál, és már tudja a házban mindenki, hogy az (pl.) Lasagne lesz, rájössz, hogy HOPP! nincs meg minden hozzávaló a besamel mártáshoz! Na akkor mit kell csinálni? Fogod magad, szépen fölöltözöl, és lemész a sarki boltba, ahol természetesen mindent lehet kapni, és az az a hely, ahol megmenekül a szombati ebéd. Beállsz a sorba, kosaradban a hiányzó hozzávalókkal, amikor hallod, hogy előtted két idős hölgy beszélget. Gyorsan elkezdesz nem odafigyelni, de meghallod a "pénisz" (vagy egyéb szinonima) szót. Odafordulsz, mert rájössz, hogy ezek pornóról beszélnek. Jót nevetesz magadban, hogy mekkorát változott a világ azóta, hogy nem tabu-téma a pornó. Az idős hölgyek a Barátok Közt helyett a pornóról beszéltek. :D

Na hát ezért nem lehet nem-tabu-téma a pornó szerintem.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...