Jump to content
PirateClub.hu

Kinek milyen Tattoo ja van?


MetalGun
 Share

Milyen tetoválásotok van?  

98 fórumtag szavazott eddig

  1. 1. Milyen tetoválásotok van?

    • Tribal (nonfiguratív)
      9
    • Állatos
      1
    • Viking, Kelta, Indián
      0
    • Írásjelek (Kínai, Japán stb....)
      5
    • Motívumok
      2
    • Yakuza
      1
    • Virágok (lányos képek)
      0
    • Intim tetkó
      1
    • Összetett kép
      3
    • Egyéb (irjátok le)
      3
    • Old School tattoo
      1
    • New School tattoo
      1
    • Nincs, de szeretnék
      39
    • Nincs és nem is akarok
      32


Recommended Posts

Kinek milyen tetoválása van?

 

Elég nehezen tudtam szavazási lehetőségeket létrehozni, mert nem jutott eszembe semmi, de remélem tudtok választani és remélem nem hagytam ki semmit, ha mégis akkor bocs, és irjátok le ide.

Minden választ várok, ami a tetoválással kapcsolatos. Ugysincs még ilyen téma, ugyhogy itt volt az ideje nyitni egyet.

 

Na akkor kezdem a sort, még friss, nincs egy hetes, nagyon fénylett, nehezen lehetett lefényképezni, meg este is volt, ha lesz jobb minőségben, akkor lecserélem.

 

nem található

Módosította spirituell
Link to comment
Share on other sites

sziasztok! nincs és nem is szeretnék!!! nem bírnám elviselni, de nem is volt olyan párom, akinek lett volna ilyen, szóval annyira nem. távolból máson elmegy, csak közöm ne legyen hozzá. ;):rolleyes: szipi

Link to comment
Share on other sites

szia petiboy007! én szívesen kifejtem, csak utána ne legyen belőle sértődés, meg sértegetés, mert a véleményemet nem annak szánom. de ne felejtsd el, hogy te kérdezted, én illendőségből nem fejtettem ki idáig. szóval nekem se fiún, se lányon nem tetszik. nőkön végképp nem, mert nem illik ránk, nem látom szexisnek, szépnek, esztétikusnak, sőt inkább számomra borzasztóan taszító látvány, és szégyellnivaló, bújtatnivaló. ezt max. egy lepusztult drogos csajon tudnám elképzelni, de nem egy igazi nőn, aki esztétikus, vagy elegánsan van felöltözve. undorítónak találom, ahogyan kilóg egy-egy ruhadarab alól. rendkívül közönséges számomra. a fiúknál volt vagy van egy két motívum ami úgy tetszik, de ez erős túlzás. például a nonfiguratív motívumok, amik a feszülős pólókon is vannak, de nekem agresszivitást, erőszakosságot, kivagyiságot, felvágást, figyelemfelkeltést, mégha negatív értelemben is, megmutatom nektek-séget sugároz felém. nem tetszik egyszerűen, semmi szépet nem találok benne. ne haragudjatok rám emiatt, de ez a szerény véleményem. nem tudok egy ilyen fiút vagy lányt szexisnek, elegánsnak vagy úriembernek látni. és annál undorítobb nincs is, mikor például egy jólszituált pasi leveszi a hosszúújjú ingét, és ez a látvány tűnik elő nekem. annyira röhejesnek tartom. olyan mint a fiesta énekese, ingben énekel, és az ujjánál állandóan látszik a tetkó. a személyiségével vagy az ő általa énekelt számokkal ellenkezik. egyenesen diszharmónikus számomra! az öregkorról már nem is beszélek, mert egy roggyant vén papám, és nyanyán gusztustalan az ilyen látvány, olyan lepusztutl, kiöregedett, szakadt emberke látványát kelti.brrrrrrrrrrrrr. nem tetszik, ne hari érte, nem tudok megbarátkozni vele. :(:( szipi

Link to comment
Share on other sites

Ja ja az engem is érdekelne.

Na végigolvastam. Hát nekem egy tattoo egy lány derekán nagyon is tetszik, izgató. Igaz öreg korára már nem lesz olyan, de nem baj, addigra ugy se ez fog érdekelni.

Láttam már olyan bácsit aki 50 felett volt és feszesebb volt (ki volt gyurva) a karja mint 1 20 évesnek és nem löttyedt.

Egy jól szituált üzletemberen is jól nézhet ki egy tetkó, attol hogy még pl. bankár magánéletben lehet hogy érdeklődik a motorok iránt és a haverjaival hétvégenként elmegy egy motoros találkozóra és ez miatt is varratott magára, vagy pedig egy motors klub tagja. Tehát ez jóóó. Magánéletet és a munkát soha nem szabad összekeverni és elítálni.

Ismerősöm fuvaros van tetkója moci találkozókra szok járni.

Másik ismerősöm vízvezeték szerelő van tetkója de már 30 éve csináltattta egy ronda szív megbánta letépné a karját, de ha most csináltatta volna, akkor lehet hogy más lenne a véleménye, mert manapság már nem old school mintákat készítenek mint régen, kivétel ha valaki olyat kér.

 

Egyetemi tanáron is lehet tetkó, tetoválás nincs munkához kötve, én soha nem is fogom ahhoz kötni, lehet hogy amit magára rakat az a személyiségét tükrözi, vagy fontos volt számára. Pl. ami rajtam van az számomra azért fontos mert magyar vagyok, hun vagyok leszek és az is maradok. Az Árpád sávos zászló, meg azért fontos, mert gyökereink jelképe, őseink hagyatéka. Elvenni tőlünk nem lehet, mert eredeti jelentését nem írhatja felül semmi, és senki. Használatát nem tilthatja senki, és semmi. Mert a miénk. Több száz éve és ennek így is kell maradnia.

 

Szipi nem haragszom ám, leirtad, hogy mit gondolsz én is leirtam más is lefogja irni. Nem tetszhet mindenkinek a tetkó, anyukámnak se tetszett, sírt is, de neki nem a minta nem tetszett, hanem maga a tetkó, mert félt, nehogy elkapjak valami fertőzést, vagy akármit, remélem nem is kaptam el. A gyerek ujj tűt használt, mert direkt megkérdeztem 2 szer is és fertőtlenített is.

A minta tetszett anyukámnak mondta is hogy más karján jól néz ki :D csak az enyémen nem, de most már belenyugodott. Megigértem neki hogy többet nem rakatok fel. Na jó ha haverral készítünk egy motoros egyesületi jelképet akkor azt kicsiben felrakatom, de ennek még sok esélye nincs, és lehet hogy nem is lesz.

 

Szavazz az utolsóra akkor szipi.

Link to comment
Share on other sites

Szipi, megértem a véleményed és el is fogadom. Abban énis 1et értek veled h a nőkön tényleg máshogy áll a tetkó, de pl ha meglátom h 1 yo csaj fenekén van 1 tetkó na akkor........ szal érted. :P Amúgymeg a tekó az 1fajta önkifejezés is, szóval nekem is megvan a véleményem azokról akiken oan tetkó van h "Qrva szádat beugattál, én vok a király bzzzmeg." Az ien mentalitású emberekről megvan a véleményem. De vannak oanok is mint pl az 1ik kedvenc kosarasom, Allen Iverson, aki magára tetováltatta a már halott legyobb barátja képet. Énse ok nélkül akarok magamra tetováltatni, a skorpiót azért mert skorpió jegyben születtem és mert sztem lenyűgöző a szívósságuk és az erejük. A Player-t és a kosárlabdát azért, mert a streetball az életem.

Link to comment
Share on other sites

na, nekem teljesen mindegy, hogy milyen minta, nem jön be, hogy tintás az ember teste, és olyan "végleges"!! ez nem olyan mint egy ruha, amit este leveszek, és holnap felrakok valamilyen másikat! vagy akkor leveszem ha olyan helyen vagyok! ezt állandóan hordani kell, és kötelező, és baj van mikor évekkel később rengetegen megbánják, nekem rengeteg ismerősöm járt így, és szerette volna meg nem történtté tenni ezt az egészet. a lányokon amiatt vagyok kiakadva, mert ha nagyon hódítani akarnak ezzel, akkor már vannak ilyen tetkót utánzó matricák, szinte tisztára olyan mint az igazi! azt, aznap teszi fel mikor izgatni akarja a pasiját, és másnap cserélheti vagy leszedheti. és elég tartósak is azt hiszem. ha nagyon beindulnék erre, akkor tuti ezt választanám. nem szeretem a végleges dolgokat, hisz az évek során változik az ember, és a gondolkodáősa, és a kinézete is! lásd élő példa a pajor tamás, a nagy rocker, drogos fiúcska, aki megtért, jófiú lett belőle, most nem olyan régen futottam össze vele veszprémben, mikor oda utaztam. fura volt látni őt rendes embernek, szent szöveget kántálva. de jó volt látni, hogy elindult a pozitív életszemlélet felé. szóval minden változik, és a tetkó örök............. :(:(

Link to comment
Share on other sites

Az igaz h a véglegessége miatt tényleg meg kell gondolni. De én akármit teszek, akárhogy változok, akkoris skorpió lesz a csilagjegyem. :D És beledöglenék, ha nem kosarazhatnék. (mondjuk tegnap előtt sikerült összehoznom 1 kis inszalagszakadást és kényszer pihenőre vok ítélve) Amúgymeg sztem nagy hülyeség csak azért csinálni bármit is h azzal másoknak tetszél v imponálj, én mindig is azt vallottam h magasról szard le h mások mit modnanak róla, az a fő h légy önmagad. Ennyi.

Link to comment
Share on other sites

Amúgymeg sztem nagy hülyeség csak azért csinálni bármit is h azzal másoknak tetszél v imponálj, én mindig is azt vallottam h magasról szard le h mások mit modnanak róla, az a fő h légy önmagad. Ennyi.

szia kedves petiboy007! látod, ez nagyon igaz, én soha nem akarok másoknak megfelelni, és emiatt sem vagyok hajlandó tetkót magamra csináltatni, főleg nem akkor, ha valaki erre megkérne!!! én, én vok, és magam döntök a testemről, főleg a végleges dolgokról is. nem érdekel másnak a véleménye, főleg, ha nem kérdezem. és azért, hogy be- vagy elfogadjon egy társaság, semmiféle ilyen dologra nem vagyok hajlandó. vagy így kellek, vagy sehogy, de akkor viszont fogadjanak el feltételek nélkül. én sem írom elő az ismerőseimnek, hogy ne legyen rajtuk tetkó, csak engem ne akarjanak erre rávenni! ;) szipi

Link to comment
Share on other sites

az én tetkós történetem nagggyon komoly! :lol:

 

a haverokkal régebben kiruccantunk egy kis országos kocsmakirándulásokra. persze jól berúgtunk az 1 hét alatt. aztán egyikünknek eszébe jutott hogy keressünk egy tetkószalont és valamit készítessünk. persze bele is mentünk. 3munknak a vállán a beceneveink vannak. nekem pl ANRY, amit szerintem egyből kitaláltátok, de a 4. srác a sejhajára tetováltatott egy rúzsos ajkat. hát... mondhatom másnaposan fájó seggel, nyögdécselve kelni nem a legjobb dolog :lol::lol: és amikor megnézte hogy miért fáj annyira ahátsója a tükörben, elkiáltotta magát és káromkodott. :lol: hát nagyon LOL volt az egész. a srác persze megjegyezte, hogy az ivást többé nem köti össze a tetkókészítéssel. :D

Link to comment
Share on other sites

Azt elhiszem, hogy nem tudott ráülni :D Igaz amikor én csináltattam a karomra, nekem nem fájt, de a kar az nem ugyan :P Petiboy007 mondtad, hogy nagy kosaras vagy, találtam egy kosaras tattoot nekem tetszik.

nem található

Módosította spirituell
Link to comment
Share on other sites

Nekem tetszik a tattoo!! Lehet, hogy a lábam szárára vagyis a vádli alsó részére csináltatok egy pit-bull fejet!!! :D A másikra meg egy counter-strike jelet!! :D A nyáron láttam egy srácot az építkezésen ahol dolgoztam, akinek volt egy egész karos tattooja!! Valamiféle sárkány volt színesben nagyon szépen nézet ki, de csak úgy futolag láttam! Nem volt idő megállni és megnézni úgy igazán közelebbről!! :(

Link to comment
Share on other sites

Nekem sincs tetkóm és nem is lesz. Nagyon nem tetszenek nekem sem a tetkók! De azért nem ítélem el a tetkós embereket sem, mert kinek ez tetszik, kinek az! Nekem is van ismerősöm aki később már megbánta, hogy tetováltatta magát!

Link to comment
Share on other sites

Én lehet csináltatok majd, egy kettőt. De vanna kmár iylen 4 éves tetkók is. Meg már lézerrel tök könnyen le tudják szedni, igaz többször kell elmenni. De utánna már nem fog látszódni.

 

Én amúgy egy fekete korbrát szeretnék a melkhasamra. Ehhez hasonlót: cfb17820c9.jpg

Amúgy gondolom sokaknak ismerős a jelkép: 2005 Ford Shelby Cobra GT500 és társairól van.

 

És a tetkók szerintem nem mások tetszéseinek elnyerése miatt készülnek. Ez egyfaja kifejező eszköz.

 

Már bocs de marhaságnak tartom azt, hogy a külvilágnak az ember nem akar teszeni valamilyen szinten. Persze magunknak akarunk tetszeni, de miért? Azért hogy ne ítéljenek el minket. A tisztálkodás is egy fajta megfelelés a külvilág felé. Szerintem máshogy öltözködik és él egy hegyi ember elszigetelve a külvilától, mint egy városi ember. Teszem azt a csajok miért sminkelik magukat? Kinek akarnak tetszeni maguknak? miért hisz ők tudják mi rejtőzik a "maszk" alatt. szóval ez benyolúlt kérdés. és én azért azt mondom minenki úgy akarjon tetszeni a külvilágnak ahogy akar, én nem törödök vele hogy mennyire. és a magunknak való tetszés önbizalmat ad. és azért tetszünk magunknak, mert tudjuk hogy így nem csak magunknak tetszünk jobban. na valahogy így gondolom én ezt az egészet.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...