Jump to content
PirateClub.hu

Moderátor ajánló


tibiole
 Share

Recommended Posts

  • 2 months later...
Jöhetnek a további moderátor ajánlások a másik topikba, ugyanis jelenleg üres a Játékok, a Sport, a Honlapkészítés, Webdesign, a Programozás, a Grafika, Photoshop és az Operációs Rendszerek. Ez több, mint amit gondoltam. :blink:

Látom Gyuszival beszéltél már. Mit válaszolt? Mert őt még mindig ajánlanám.

Kr@sstheon1y múltkor már sírt nekem, hogy nincs értékelve a munkája. Kicsit még nagy az arca, de talán beválna modként mondjuk a Játék részlegen.

bikatoke -nél és {Bandi} -nál látok még komolyabb szakértelmet, bár Bandi """csak""" navigációs téren aktív.

ModThisName mellett még 1 szavazat.

Vagy még bikas.

Meg kell őket kérdezni, az adott részlegek vmelyikéhez lenne-e kedvük.

Link to comment
Share on other sites

Kr@sstheon1y ról egy a véleményem Bagival.

 

Akit ajánlanék, az Bessas Ő is keresi a halott linket , szabálytalanságot( filmek fórum résznél) Most xxx-be is ráált a reportokra. Szabályokkal tisztába van, büntetve még nem volt.

 

http://www.pirateclub.hu/index.php?showuser=92963

 

Gyuszi02 + 1pont

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Most, hogy újra moderátorra van szükség, végignézegettem az ajánlatokat. Jelenleg bikas, bikatoke és ModThisName az, aki alkalmas lenne a feladatra. Bár ModThisName-nek van "priusza", úgy látom jelenleg 0%-on van. Megvárom vele az egy év "tisztaságot". :) Bessas alkalmatlan, mai napig offol a letöltési fórumokban.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Habár több mint egy éve tiszta én akkor sem támogatom továbbra sem az ötletet!Az előéleti listája elég kemény véleményem szerint!

Váltottam már vele pm-et is,ott is elmondtam a nemtetszésemet róla és a viselkedéséről,úgyhogy ha meg is szavazzátok én vállalom azt amit itt esetleg olvas!

Nyilván nem csak rajtam áll,de én azt mondom NEM!

Link to comment
Share on other sites

formasu-ról semmi negatívumot nem tudok elmondani, tehát részemről rendben, ha senkinek nincs róla negatív véleménye.

 

Kr@sstheon1y már egy más kérdés. Valóban sokat fejlődött az utóbbi időben, de hamar elszáll az agya és akkor ír olyanokat amit nem kéne. Szerintem még korai lenne. Ha így halad, akkor előbb vagy utóbb még talán lehet belőle.

Link to comment
Share on other sites

Formasu-t támogatom én is + 1 pont :)

 

Valóban egyre kevesebb a moderátornak való user, jelentősen visszaesett az oldal látogatottság is, a frissen regizettek csak letölteni járnak fel. Korábban regisztrált aktív felhasználók közül én támogatnám Kr@sstheon1y , az oldalon sokszor hajnalban is bent van, aktívan jelen van a fórum minden részén, szabályzatot ismeri, gyakran jelenti a szabálytalanságokat. Szerintem adjunk egy esélyt neki. Utolsó figyelmeztetése óta már 1 év 2 hónap eltelt.

 

 

Link to comment
Share on other sites

formasu+1 :)

 

Kr@sstheon1y-t én is támogatnám, az utóbbi időben rengeteget változott, a segítség topikban, a lugoba féle érettségi csalás topikban remekül látszik például, nem oltásokat írt, régebben valószínűleg nem így lett volna ( legszívesebben én is azt írtam, volna oda amit ő, csak úgy gondoltam nem érdemes foglalkozni és offolni ilyesmivel :D ) Az hogy a stílusa nyers kicsit, nem gáz szerintem, a júzereket nem babusgatni kell végtére is.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 months later...
  • 7 months later...

Új moderátorok kinevezésével mi a helyzet? Korábban volt szó róla, hogy még elkéne 1-2 moderátor. Szerintem már Kr@sstheon1y kiérdemelte a rangot, elég aktív, szabályzattal tisztába van. Nem tudok róla, hogy mostanában lett volna-e figyelmeztetve valami miatt. fagyocska neve is felmerült, támogatom Őt is, persze ha válalják. :).

 

http://www.pirateclub.hu/index.php?showuser=1169184

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...