Jump to content
PirateClub.hu

Ti hogyan borotváljátok?


kuka110
 Share

Recommended Posts

  • Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

az már titok! csak az általam szeretett, és neki megengedett személy láthatja vagy tudhat róla.szipi :blush: :blushing:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ti hogyan borotváljátok? Na akkor elkezdem sorolni. Utálom borotválni, mert akkor csupasz lesz és ha nő akkor egész nap kapargatom csak :P Jól benedvesítem meleg vízzel, ha már 3 percig nedvesen ázig a szőr, könnyen le lehet kapni. Rakok rá borotva habot vagy zselét, megkeresem a borotvám simát vagy villanyborotvát és adjneki. De a pajeszomat és a körszakállat megszoktam hagyni, mert nem szeretem a csupasz képet, akin nincs szőr az nem férfi, baba arcú és egy motoros soha nem lehet csupasz képű, csupasz pofával soha nem mennék el egy motoros találkozóra sem, akinek chopperje van az mind szőrös, nekem még nincs de hamarosan lesz :D:P:D :D :D :D :D :D :D

Ja és arcszeszt szoktam használni, mert a krém az olyan fehér bu*is és még a hideg is kiráz tőle.

 

Remélem félre tudtam vezetni sokotokat.

Link to comment
Share on other sites

Hmm érdekes téma ez. Miért is kéne borotválni? Én személy szerint nyakon alul nem borotválkozom, kivéve hónalj. Nem tom közületek ki borotválja le a szerszáma körül, de szerintem ez olyan "férfiatlan" dolog. Javítsatok ki, de szerintem csak a pornósiparban elfogadott dolog ez.

Link to comment
Share on other sites

Hát akkor kijavítalak... :D:P Nem csak a pornóiparban elfogadott! Gondolom te sem csak a látvány miatt szereted, ha egy csajszi borotválja magát lent... Nos, a csajszik sem csak a látvány miatt szeretik, ha te is borotválkozol a nemes testrészed körül... ;)

Link to comment
Share on other sites

Hmm érdekes téma ez. Miért is kéne borotválni? Én személy szerint nyakon alul nem borotválkozom, kivéve hónalj. Nem tom közületek ki borotválja le a f*sza körül, de szerintem ez olyan "férfiatlan" dolog. Javítsatok ki, de szerintem csak a pornósiparban elfogadott dolog ez.

szia kedves axel! ne haragudj, de ellent kell mondanom neked! a leborotválás a nemiszervünk környékén már teljesen elfogadott dolog, sőt, szinte egyenesen kötelező, és nagyon fontos, hogy te is annyira odafigyelj erre, mert nemcsak a nőknek, de a pasiknak is higénikus, és "szellősebb" is!!! és az orális szexnél, pedig egyenesen kellemesebb, előnyösebb!! gondolom, nem akarsz szőrfoszlányokat köpködni??!!! egyáltalán nem férfiatalan dolog a szőrtelenítés. szerintem egy kicsit le vagy maradva abban, hogy hol tart a szexualitás. :blink::unsure: szipi

Link to comment
Share on other sites

Le lennék maradva? A szexualitásnak nincs közvetlen köze van ahhoz hogy szőrös vagyok-e vagy nem. Kötelező lenne, csak azért mert higénikusabb? Ha leborotválod, az nem azt fogja jelenteni hogy már fürödnöd se kell, ha szőrös vagy és naponta legalább megfürdesz, akkor ugyanott vagy. Igen, az orállal egyetértek, ott már más a helyzet. az hogy szellősebb kicsit érdekes megfogalmazás, ugyanis a farmerben nem igazán szellőzik és a másik, hogy a szőrnak a feladata a párologtatás azaz a hűtés, ami ekkor nem a szerven hanem a szőrön megy végbe. A másik csak a nőknél a szervnek a védelme, miért is? Hogy ne kerüljön oda semmi ami nem odavaló illetve testnedv elvezetése is lehetne, de ez már megoldódott a betétekkel. Ezért nő a szőr ott még mindig ahol nő, mert a természet szerint ezek a dolgok szükségesek még mindig, akárhogy is próbálod ezt visszaszorítani. És végül az hogy férfiatlan komolyan gondolom, nem tartom normálisnak hogy egy férfi borotválja a lábát/kezét/stb. hát még a tökét. Bocs a regényért, de így szoktam.

Link to comment
Share on other sites

Hát én egyetértek Szipivel.

Axel: Már bocs de már nem a vadonban élünk. Az ősemberek még szőrösek voltak, de ahogy elkezdtek öltözködni tünt elfele a szőr a testükről. És ez tovább folytatódik, mivel egyre proffeszionálisabban fedjuk testünket az évszakoknak megfelelően.

 

És optikailg is szebb, nagyobb hatást kelt. Jobb úgy mindenkinek. Persze lábamat, kezemet nem szőrteleneítem. Bár a lábamon igencsak nagy szőr nőtt. De ha hátamon lenne tuti csinálnék valamit. És amúgy sem a szőr teszi a férfit férfivá.

Naúgye hogy szőrteleníted magad te is, a hónad alját. talán nem fürödsz naponta. Pedig úgy születtél, hogy ott szőr nött. Önmagadat torpedóztad meg ezzel.

 

Nem kötekedni akarok. De állítom a mai férfiak nagy százaléka így gondolkozik.

Link to comment
Share on other sites

tökéletesen egyetértek razival, számból vette ki a szót, pedig még nem is turkált benne!!! nem kell a lábat, meg a karokat vagy máshol borotválni egy pasinak, csak a nemi helyeken, de az már illik, ugyanúgy, mint a mai világban egy lány nem járkálhat szőrős lábbal. mert ha ez neked esztétikus, eldobom az agyamat! az én hosszú lábszáramat, combjaimat szokták pasik csókolgatni, de belehalnék én is, de a pasi is, ha odaraknék egy szőrős csülköt neki. :D:P:lol::rolleyes: szipi

 

ui: a szőrtől én mindig csak izzadtam, a hónom alján és a nemi tájékon is!!! amióta borotválom, azóta nem olyan kellemetlen az érzet, könnyebb tisztántartani, és fergeteges látvány egy pasi számára is!!! :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Így igaz, nem a vadonban elünk, és ha megnézed mégis ezeken a helyeken semmivel nem lett akár rövidebb a szőr. Nagyobb hatást kelt? Kit akarsz ezzel becsapni, magadat? A másik képzeld, nem borotválom a nemi szervem és minden nap legalább lezuhanyzom. A hónalj más terület, az az egyetlen terület ahol tényleg kellemetlen.

Mennyire nagy az a százalék amiről beszélsz? Ugyanis ezt még nem vettem annyira észre hogy ez lenne a nagyobb százalék.

 

szipi: nem nem esztétikus^^, de azt se mondd hogy igazából nem amiatt kezdted el magad borotválni, hogy tetszél a férfiaknak. Ezzel azt akarom mondani, hogy én azt nem tartom fontosnak, hogy azért tetszem másoknak mert csupasz vagyok valahol.

Link to comment
Share on other sites

nem tudom, de a baráti köröm kb. 100%-a. És ne nyálas férfiakra gondoljál, hanem hétköznapi emberekere. 09 év körüliekre.

 

Ez a fajta gondolkodásmódod szerintem a generációs külömbségből adódik szerintem. RÉgebben a pléboyban is hónalj szörük volt a nőknek. Ma már nem elfogadott. Régebben bokáigéerő szoknyát hordtak, ma már nem tom ki az aki ilyet hord.

 

szóvaé szerintem eszttikailag fejlődik a világ. nem akarok becsapni senkit sem, de nekem mindenféle képpen kényelmesebben érzem magam úgy. És mint olvastad nem is azt szertjuk ha csúpasz, hanem azt amikor már picit megnő a szőr.

 

nézd szipi nem csak mások miatt, hanem maga miatt is csinálja gondolom én. jobban tetszik magának is, meg másoknak is. ezzel semmi probléma nincsen. van olyan ismerősöm csaj, aknek igencsak fekete a szőr a lábán, mert úgye sötét hajú. És csak jobban néz ki ha nem látsz szört a lábán.

Link to comment
Share on other sites

a Ballépések topcba pedig elvből nem írok. Értelmetlen lenne... :P

Mostanában egyre inkább így tűnik nekem is... ;)

 

 

Abban egyetértek Axellel, hogy ha egy férfi borotválja a lábát és a kezét, akkor az már ,,gázos", vagy pedig sportoló! :) És az is igaz, hogy a nemi szervünket ruha fedi, mégis nő rajta a szőr! ;) Viszont a párologtatás szerintem a bőrön, és nem a szőrön keresztül történik! Nem tartom kötelezőnek a szőrtelenítést, ez mindenkinek a magánügye, ill. a barátnőjével/barátjával beszélje meg! Az persze kétségtelen, hogy orális szexnél sokkal előnyösebb a csupasz nemi szerv! :rolleyes: És szerintem a borotválkozásnak tényleg nemcsak esztétikai, hanem higiéniai előnyei is vannak!

Módosította caprine666
Link to comment
Share on other sites

szia axel! szerintem egyezzünk ki a középútban!!! legalább annyit tegyél meg, hogy rövidre vágod, hogy ne kelljen annak a csajszinak macsétával bemennie a bozontosba, mert ha véletlenül meghúzza, az neked is fog fájni! vagy eléggé megalázó lesz számodra, mikor a szőrődet köpködi, és leáll a folyamattal. de te tudod, nem erőszak a disznótor! ha nektek így okés, akkor minden rendben van! és a párologtatás tényleg a bőrőn keresztül történik, pórusokon keresztül, de alaposan gondolj is bele, hogy sem a hajadon, sem a bajuszodon nem párologtatsz!! és ha a kutyákra gondolsz, akkor elárulom, hogy nekik nincs a bőrükön pórus, nem izzadnak, viszont nagyon szőrősek!!! és emiatt lihegnek, így a nyelvükön keresztül történik a hőleadás, és a párologtatás!! szipi :D:P:lol::rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

valaki hajnyírót vagy szakál nyírót használ. ha full csupasz az jó de utánna jön egy pár nap amíg szúr, mert úgye nem hajlik olyan könynen a szőr és akkor még a a végei is úgymond szögletesek. de később már nem áll olyan mereven ki a szőr és a végeik is elhajlanak, így nem szúr már senkit sem. hehe ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

de én mondjuk azért sem engedném, mert nem akarom, hogy megvágjon vagy felsértsen olyan kényes helyeken. B)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Hali emberek !!

 

Kis segitség kéne ...elhatároztam magam h leborotválom a szerszámnál a szőrt..megtettem:)smile.gif de bök mint állat.:S meddig lesz igy? Jah és a szőrtüsző begyulladt.. ohmy.gif szvl az is ugye elfog mulni mert kegyetlenül néz ki meg fáj..lécci segitsetek !!

Módosította Silverr
Kerüld a trágár kifejezéseket!
Link to comment
Share on other sites

 

Hello!

Elfog mulni nyugodj meg, én is igy voltam még az elsővel :) kb fél vagy 1hét változó!

De legközelebb sterilizáld a borotvát/hajnyirót vagy akármit, vannak ilyen sprék amikkel az orvosok szokták az oltás helyét befujni ilyen fertötlenitő(azt a ptikában lehet kapni, vagy valamilyen fertötlenitőt használ ami nem iritálja a bört).

Na azzal fujd be az ezközt amivel nyirsz de hagyd megszáradni mert megbasz az áram(1perc vagy fujogasd)xD

Na és igy nem lesz gyulladás.

Szurni fog mindenképp, de az is megoldhato ha máshogy nyirod, de csak 1-2napig szúr:)

Elhiszem milyen rossz érzés mert én is átestem ugyan ezen xD

Remélem segitettem :)

Na sok sikert xD

By :)

Link to comment
Share on other sites

Én fullra leszedem,mert egy igazi pornórajongónál ez elvárás a sok film utána amiben max.2%van a le nem szedett...DE én mindíg egyszerhasználatossal és a 2.után ki is dobom,de mivel 5naponta adok neki a sok igénybevétel miatt így eléggá gyorsan nő már...Érdemes testápolóval kenni,nekem a legjobban a Baba termékek jöttek be,mert nyugtatják a bőrt és a pirosodást is hamar megszűntetik!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...